Találatok a következő kifejezésre: Melyik országban legelfogadottabb a (2 db)

Melyik országban a legelfogadottabb a homoszexualitás?

Európán belül? Mármint arra vagyok kíváncsi, hogy pl. hol kap egy meleg pár kevesebb beszólást ha mondjuk kézen fogva járkál az utcán? Finnországban ismerek néhány ilyet, akik azt mondják sosem szólták még meg emiatt, más országokkal mi a helyzet?

Legjobb válasz: ha jól tudom Hollandiában elég liberálisak..ami Magyarországon folyik, az meg szégyen...

ha jól tudom Hollandiában elég liberálisak..ami Magyarországon folyik, az meg szégyen...
Ugy tudom belgiumban is.
Na lehet lepontozni! Nem az a baj, hogy egy homoszexuális pár kézen fogva jár, senki sem fogja õket megdobálni! (Kivéve, ha valami szélsõségesekkel találkoznak hajnalban a külvárosban, de ott, és akkor más sincs biztonságban!) Ha egy heteroszexuális pár pettingelni kezd a buszon azokat is megszólják (remélem)! Nálunk nem véletlenül tiltotta meg elsõ körben a BRFK a felvonulást! Tudták, hogy nagy a társadalmi ellenállás, és botrány lesz! Ennek ellenére csak azért is megtartották a felvonulást! (Érdekes módon a Budapest parádét már nem tartják meg! Azt ugyanúgy utálták a Budapestiek!) A felvonulás nem segíti az elfogadtatásukat, de az ellenállást növeli velük szemben!
A skandináv országokban tapasztalataim szerint eléggé elfogadott, sokkal toleránsabbak az emberek, na meg rendesek, segítõkészek, valahogy egész más ott minden, az emberek hozzáállása, stb. Remélem egyszer mi is eljutunk arra a szintre.
Hogy ne menjünk messzire: Elég Ausztriába átmenni, ott is látni elég gyakran meleg párokat, akár kézenfogva sétálni, mindenféle "beszólás" és "dobálózás" nélkül. Hazánkban pedig "vége a demokráciának." A következõ lépés az már emberéletet fog követelni, ha sürgõsen nem tesznek valamit KÖZÖSEN a vezetõink.
A kérdező hozzászólása: A végén még kiderül, hogy csak nálunk ilyen rossz a helyzet... bár gondolom Romániában még rosszabb.
Leszbosz szigetén biztos elfogadott. És itt is az lenne ha nem lenne melegparádé. Azzal csak provokálják az amúgy is feszült helyzetet. Ha valaki meleg hát legyen de nem kell ebbõl cirkuszi mutatványt csinálni. Vállalja magát és éljen magának mint minden más hetero embertársa. Ha meg parádézik vállalja az megnövekedett kockázatot.

Hol, melyik országban a legelfogadottabb a homoszexualitás? Szerintetek hol a legjobb és hol a legrosszabb melegnek lenni?

Én nem igazán érzem azt, hogy itthon működne, hiába változott valami az elmúlt években, de még mindig tabunak és bűnnek számít itthon ez, legalábbis a saját példám alapján ezt érzem.

Legjobb válasz: ott rossz ahol megölik õket

ott rossz ahol megölik õket
Mo-tól nyugatra
Általában a legnagyobb jólétben élõ, ill. legboldogabb országokban a legelfogadottabb a homoszexualitás (Skandinávia, Nyugat-Európa, Kanada, USA egyes részei), míg a legnagyobb nyomorban élõ országokban és a muszlim teokráciákban a legkevésbé elfogadott (Afrika, Közel-Kelet, Jamaika). Magyarországon évtizedek óta egyre elfogadottabb a homoszexualitás, de az utóbbi években (kb. amióta egyértelmûvé vált a gazdasági növekedés megtorpanása, országunk leszakadása a térségtõl), megállt, ill. részben visszájára fordult ez a folyamat is, mint oly sok minden Magyarországon.
Magyarország--> Debrecen. Ott tele van homoszexuálissal az egész város.
#7 az összes ország tõlünk nyugatra van, tudod ez egy gömb szerû izé
Kínában elfogadott. Mert sokszor nem is lehet a férfit és a nõt megkülönböztetni.
ne dobáld a bu-zit, ne dobáld a bu-zit :DDDDD rendõr: bu-zi vagy? :D hatalmas poén... remélem sokan ismerik :D
Franciaországban lehet házasodni is.... homokozsó....
a legjobb-talán Thaiföld a legrosszabb:Szaud arábia, még a külföldit is halálra itélik, ha kiderül rólla.
Franciaország, Kanada.
vajon mi az oka, hogy ahol illegális, azok többnyire szegény, elmaradott országok?
Vegyük sorra ahol büntetendõ: Szaúd-Arábia, Szudán, Dél-Szudán, Eritrea, Algéria, Marokkó, Mauritánia, Etiópia, Kamerun, Szomália, Kirgizisztán, Üzbegisztán, Tádzsikisztán, Banglades, Pápua, Mianmar, Malajzia, Sri Lanka, Suriname, most már Oroszország is és még rengeteg. Inkább felsorolom ahol engedélyezett a házasság...illetve az élettársi kapcsolat: Kanada, Dánia, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Franciaország, Spanyolország, USA(néhány állama) Brazília, Argentína, Uruguay, Portugália, Csehország Ausztria, UK, Írország, Andorra, Dél-Arfikai köztársaság, Új-Zéland, Ausztrália, Equador, Kolumbia, Francia Guyana, Izland, Svédország, Norvégia, Finnország, Németország, azt mondja...Izrael, Mexikó, Belize...és többet nem sorolok xD Remélem elégedett vagy a válaszommal.
Irak, Afganisztán, Korea
örülhetsz mert itt nagyon elfogadott. nem ültetnek börtönbe és nem végeznek ki
Igen hát Szaúd-Arábia egy undorító ország....annál az országnál jobban semmit és senkit nem gyûlölök jobban. Sajnos sok olaj van a kezükbe...nagy a hatalmuk ezért nem szólnak bele a nemzeti ügyeikbe. Hány meleget öltek már meg ott brutálisan...és sem az ENSZ sem más nemzetközi szervezet nem tesz semmit. És mindez a mocskos olaj miatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!