Találatok a következő kifejezésre: Melyik országban a legkevesebb bűncselekmény (1 db)

meg svájc.
Szaúd Arábia is igen jó e téren. Mert levágják a kezedet. Jobb esetben
Jemen a legtisztabb orszag ilyen teren. 2007-ben osszesen 12-en voltak allami bortonokben, azok kozul is 11-en turistak.
Egy regebbi statisztikat olvastam valahol, abban Lxembourg vol megjeleolve.
Elnezest, a Luxembourg bol kimaradt egy betu.
Vatikán
A Vatikán? HA HA HA
Mármint olyan bûncselekmény, ami napvilágra került, vagy összesen? Mert nem mindegy. Jó példa erre a Vatikán. Ott elvileg igen alacsony (még a lakosság lélekszámát tekintve is) a bûncselekmények száma. Legalábbis amirõl tudomásunkra jut. Valójában pedig tussolják a pedofil eseteket (államilag is), támogatják/támogatták a fasisztákat (ideológiailag és gyakorlatban is), lopnak, csalnak, hazudnak, és még lehetne sorolni. Tehát nem mindegy, hogy milyen szempontból. És az sem mindegy, hogy a létszámarányokat is figyelembe vesszük-e, vagy csak a darabszámot nézzük.
A menyországban.
Sohaországban
Szingapúr! 100%!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha egy fiatalkorút több bűncselekményben ítélnek el. Hány évre ítélhetik maximálisan?

A (tudomásom szerint hatályát vesztett) régi illetve (tudomásom szerint életbe lépő) új Büntető törvénykönyv szerint a fiatalkorúakra kiszabható maximális Összbüntetés illetve halmazati büntetés hány év lehet?

3

A rendorseg foglalkozik a facebook feltoressel?

volt egy regi fiokom amit feltortek de utana letiltota a facebook igy csinaltam egy ujat ez kb 1 eve volt. most latom h a regi facebookombol kepeket toltogetnek fel amiket en teszek fel az uj facebookomba. szoval ha feljelentem foglalkozni fognak ezzel?

5

Az FBI vagy a CIA ügynökök képzettebbek? Melyiknek "menőbb" lenni?

8

Mit szóltok a pintéri két hét alatt rend lesz kampányhoz? Most újabb traffipaxosokkal bővül a rendőrség állománya :D

76

Ki akar manapság rendőr lenni, ha a nyugdíja veszélyben forog?

Valamikor olvastam, hogy megvonják a régi kommunizmusban feladatát ellátó rendőr, rendfenntartó nyugdíját. Persze, most örül a sok "nagyon mély magyar", hogy ezaz most megkapták, de ez akkor is "butaság"...
Gondoljatok bele, ez olyan ostobaság, mintha majd 40-50 év után, attól aki most rendőr, megvonják a nyugdíját, mert másik oldal volt akkor hatalmon, mikor ő végezte feladatát...

13

Így még "megérné" hogy rendőr legyek? Többi lent

Most 5 éves gimibe megyek az angol középfokú 9. végére és oroszt is tanulok mellette ezen felül még természettudományt fogok én infót. Engem a rendőrök és egyéb ilyen dolgok mindig vonzottak és hogy ezután még ellenehetnék rendőrnek vagy megérné egyáltalán?14/l vagyok járok wing-tsun-ra nekem ezt ajánlották lassan 3 éve járok rá.Bocsánat a hosszú magyarázatért előre is köszi a válaszokat :)

4

Hogy élnek meg a rendvédelmi dolgozók a havi 90 ezerből?

Még a rendőr okés is, mert zsebrebírságol, de egy tűzoltó?
De a rendőr is, ha tisztességes akkor, hogy jön ki belőle?
Főleg, h akik vannak ismerőseim nem úgy látom, h éheznének vagy bármi.

25

Rendőrök! Megállítanátok, ha látnátok, hogy egy ember egy kb.15 cm széles és 1m, hosszú műanyag pvc csövet visz a hónalja alatt?

Mert tegnap este a barátom adott egy ilyen csődarabot,mert otthon ki kell javítanom a szennyvízelvezetőnket csőrepedés miatt és nem a boltból vettem,mert több ezer-be került volna 1m,hanem a barátomnak volt és adott.
Csak mondta,hogy ha megyek és a rendőr meglátna vele,ha megállít akkor lehet azt hinné,hogy lopod a csövet az építkezésekről,és mit mondanál.Nade nem jött rendőr pedig szoktak járőrözni itt főleg a folyótöltésnél.
De vajon megállítottak volna ,ha látnak egy csővel?

5

Ilyenkor mit lehet csinálni?

Ellopták féléve a telefonomat, simán belehet mérni a telefonom 104 ezer forintú de a bűnügyi osztály leértékelte... átkerült szabálysértési osztályra 1 hónap alatt meglett a tettes a bíróságra ment az ügy és vissza dobta az ügyet mert bűncselekménynek minősül de ugyan az kapta vissza az ügyet nem lehet elérni a rendőrt ő se hív meg még semmi nincs az ügyben, ilyenkor mit lehet csinálni?

6

Apám öngyilkos akar lenni mit tegyek?

KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!!!

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!