Találatok a következő kifejezésre: Melyik országban a legkevesebb bűncselekmény (1 db)

meg svájc.
Szaúd Arábia is igen jó e téren. Mert levágják a kezedet. Jobb esetben
Jemen a legtisztabb orszag ilyen teren. 2007-ben osszesen 12-en voltak allami bortonokben, azok kozul is 11-en turistak.
Egy regebbi statisztikat olvastam valahol, abban Lxembourg vol megjeleolve.
Elnezest, a Luxembourg bol kimaradt egy betu.
Vatikán
A Vatikán? HA HA HA
Mármint olyan bûncselekmény, ami napvilágra került, vagy összesen? Mert nem mindegy. Jó példa erre a Vatikán. Ott elvileg igen alacsony (még a lakosság lélekszámát tekintve is) a bûncselekmények száma. Legalábbis amirõl tudomásunkra jut. Valójában pedig tussolják a pedofil eseteket (államilag is), támogatják/támogatták a fasisztákat (ideológiailag és gyakorlatban is), lopnak, csalnak, hazudnak, és még lehetne sorolni. Tehát nem mindegy, hogy milyen szempontból. És az sem mindegy, hogy a létszámarányokat is figyelembe vesszük-e, vagy csak a darabszámot nézzük.
A menyországban.
Sohaországban
Szingapúr! 100%!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Rendészeti felvételi, hiányos papír?

Holnap kell mennem felvételizni Miskolcra, Rendészeti Szakközépbe. Felkészültem, minden rendben, csak az a baj, hogy nem találom azt a papírt, amit az iskola küldött ki, a behívás időpontjával és más információkkal. Már 1 hete keresem, de annyira eltettem, hogy meglegyen, hogy sehol sem találom. Szükséges ezt a papírt elvinnem? Vagy "beengednek" anélkül is?
Válaszokat előre is köszönöm.

1

Egy nőnek mekkora esélye van a büntetés-végrehajtásban elhelyezkedni nevelőként?

11

Mi lesz ha feljelentenek zaklatásért?

2

Mikor jutunk el oda, hogy ha egy rendőr keményebben intézkedik, akkor nem őt hurcolják meg?

Értem ez alatt, hogy egy rendőr, ha már a pisztolytáskát kikapcsolja, azt is hónapokig vizsgálgatják. Kérem, jussunk már el oda, hogy azért vette elő a stukkert, mert rendőr, s mert ő így ítélte meg a helyzetet. Legyenek már eszközeik szerencsétleneknek. Mindenki beléjük törli a lábát, miközben nincsenek azzal tisztában az emberek, hogy laposra verné ő a kedves kisbbségit amikor elkapja ezért azért, de őt cincálják meg érte.

14

Ilyenkor a rendőrök miért nem használnak valami eszközt?

Tegnap este a VIII. kerültben összeverekedett két kisebbségi és a jelen lévő rendőrök csak nagy küzdelem árán tudták őket szétszedni, az egyik zsaru húzta a földön fekvő romát akibe a fajtársa kapaszkodott és ütötte, őt pedig a másik rendőr próbálta lehúzni a másik irányba.
Olyan amatőr volt az egész, elvártam volna hogy előveszik a gumibotot és rájuk húznak egyet kettőt, vagy a legcélszerűbbek a kis ólom golyók lettek volna, de hivatalosan azt nem kívánta meg a helyzet.(csak az ország).
Ilyenkor nem lehet gumibotot használni vagy valahogy hatékonyabban fellépni?

5

Van az Egyesült Államokban a rendőrségnél külön, csak a fegyverekre specializálódott csoport, és ha igen, hogy hívják?

Olyan csoportra gondolok, mint például a DEA, ami az illegális drogkereskedelemmel foglalkozik.

1

Meddig lehet lőportesztet csinálni? Meddig marad a lőpor a kézen? Akár hónapokig is?

5

A rendőrfőnök, hogyhogy nem fél, én félnék?

Pesten az egyik kapitányság előtt mindig ott áll az egyik nagy rendőrfőnök kocsija,egy fehér opel,de modern az biztos.
Nem a parkolóba van,hanem mindig a rendőrség épülete elé parkol vele a járda mellé ahol elmennek egy nap alatt több százan.
Hogy meri a rendőrfőnök ott hagyni,nem fél,hogy valaki megrongálja azt az autót?
Én nem merném ott hagyni.

3

Bekerült a rndőrségi nyílvántartásba? Ez priusznak számít?

Ha feljelentettem valakit zaklatásért és megkapta a feljelentést. Mikortól számít priusznak? Benne van a rendőrségi nyilvántartásban?

4

Mégse szóbeszéd a szóbeszéd? Izraeliek is oszlattak 2006-ban?

http://index.hu/belfold/2013/04/25/stratfor_izraeli_katonak_..

évek óta mondják akik részt vettek, hogy idegen, szláv szerű rendőrbeszédet is hallottak. Akkor az valójában héber volt?

22

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!