Találatok a következő kifejezésre: Melyik országban a legkevesebb (9 db)

Melyik országban a legkevesebb a bűnözés?

Komoly válaszokat

Legjobb válasz: Asszem a skandináv országokban, ha minden igaz.

Asszem a skandináv országokban, ha minden igaz.
Feröer szigetek.
A kérdező hozzászólása: Am...bocsánat kihagytam valamit a kérdésbõl:Melyik országban a legkevesebb a bûnözés, ahol beszélik az angolt/franciát/németet?Azért köszönöm az eddigi válaszokat(gondoltam rá régebben, hogy talán a skandináv országok valamelyikébe kell költözni, de egyenlõre inkább azok érdekelnek ahol a fenti nyelvek valamelyike hivatalos nyelv)
A skandináv országokban nem hivatalos nyelv az angol, de mindenki beszéli. Ezzel nem lesz problémád. Arra azonban nem szivesen adnék tanácsot, hogy hova költözz.

Melyek azok az orszagok, ahol a legtobb az ember altal nem erintett termeszetes kornyezet es melyikben van a legkevesebb?

Tudnatok-e olyan oldalt mondani amelyen statisztikat talalok arrol,hogy melyik kontinens mennyire antropizalt?Vagy egyaltalan melyik a legantropizaltabb?

Legjobb válasz: ami ezt meghatározhatja a hegyvidékek, éghajlati körülmények, amik esetleg alkalmatlanná teszik a letelepülést, de jó kérdés, amerika dugig, európa dugig, ázsia partvidék és beljebb dugig,szerintem afrika lehet a legkevésbé a sivatagok stb.. miatt és a sarkvidékek, grönland természetesen

ami ezt meghatározhatja a hegyvidékek, éghajlati körülmények, amik esetleg alkalmatlanná teszik a letelepülést, de jó kérdés, amerika dugig, európa dugig, ázsia partvidék és beljebb dugig, szerintem afrika lehet a legkevésbé a sivatagok stb.. miatt és a sarkvidékek, grönland természetesen

Melyik országban észlelik a legtöbb UFÓt és melyikben a legkevesebbet?

Legtöbbet úgy gondolom az USA-ban, legkevesebbet meg nem tom talán lakatlan területeken, de javítsatok ki ha tévedek.

Legjobb válasz: Igen az USA-ban...az agy-mosottak õshazájában. A legkevesebbet pedig ott ahol magas a emberek értelmi színvonala IQ, és a kormány is fellép az álhírek ellen. Így ez valószínûleg Japán (fõleg ha 1 emberre vetítjük az észleléseket.) Nyílván a pusztában ahol senki nem él ott is elég kevés..de ha 1 fõre vetítjük... akkor már egészen nagy szám jön ki.

Igen az USA-ban...az agy-mosottak õshazájában. A legkevesebbet pedig ott ahol magas a emberek értelmi színvonala IQ, és a kormány is fellép az álhírek ellen. Így ez valószínûleg Japán (fõleg ha 1 emberre vetítjük az észleléseket.) Nyílván a pusztában ahol senki nem él ott is elég kevés..de ha 1 fõre vetítjük... akkor már egészen nagy szám jön ki.
Csurmi, ezt kifejtenéd bõvebben? Ha tényleg kis területen észlelnek sok Ufót akkor valakinek oda kéne mennie szétnézni ott nem? Ha én ott élnék biztos odamennék szétnézni.
Legtöbb UFO az USÁban száll le, a legkevesebb Ruandában, mert ott azt se tudják mi az.
A kérdező hozzászólása: Én azt is hallottam, hogy a japcsi katonákat keményen speedelték, és ezért, de ezt nem tudom biztosra, mert csak félhivatalos forrásból hallottam (Val Kilmer), amúgy meg biztosabb volt a cél elérése érdekében, ha a pilóta végig a gépben marad, és belevezeti, meg azt mondták nekik, hogy az amerikaiak kegyetlenül kínozzák a foglyokat, amit persze tagadtak, de Irak vagy Vietnam után nem hiszem, hogy ez kérdés. Az USA-ban pedig azért a legtöbb az UFO, mert maga az USA rabolja el az embereket és kísérletez rajtuk.
Szerintem itt Mo.-n.Csak nézzétek meg a gyakorikérdéseket, minden 2. ember látott már UFO-t és a legtöbbjüket el is vitték már.:) ) Amúgy fogalmam sincs...
Nem az USA-ban, ott csak sokat beszélnek róla. Azt hiszem Venezuela, ahol nagyon sok UFO-t és USO-t is észleltek, van olyan hely ahol szinte heti rendszerességgel egy elég kis területre összpontosítva. A kérdés csak az mi az amit látnak. Simán lehet olyan technológia, ami csak nekünk ismeretlen, mint átlagállampolgárnak. Katonai körökben lehet hogy nyilvánvaló mik azok.
Nem IQ szám kérdése!A legtöbbet valóban az Usá-ban de nem azért, mert ott hülyék az emberek.
Pontosan az USA-ban észlelik a legtöbbet, mint már mondták itt sokan, azért mert ott sok a hülye eszetlen.... Ott készítik a sok UFO-s és földönkívülis filmeket, amit az ottani nép még be is vesz :D A legkevesebbet meg ott ahol nagy az IQ szám, gondolom... Meg ott ahol nem érnek rá ilyenekkel foglalkozni :)
Usában észlelik a legtöbbet és a Vatikánban a legkevesebbet... De ez azért van, mert az amcsik egyszerû, primitív és hü.je emberek...
Nem lehet az, hogy az UFÓ-kat csak kitalálták, hogy lekössék a sok gyíkot a világban ?
Legtöbbet Alaszkában. Ennek fõ oka lehet, hogy elhagyatott, hideg, magányos területek vannak, sok a sötétség, az emberek befelé fordulnak és még mindig kevés az információ áramlás olyannyira hogy ha valaki eltûnik, az lehet hogy fel sem tûnik senkinek.
18:59 de ha látnak is valamit pl. repülõ, és azt nem tudják hogy mi, már is UFO vagyis azonosíttlan repülõ objektum lessz :) ezt azért írtam le, mert már idegesítõ, hogy mindenki leírja egyszer valahova :D
a civilizációtól elzárt benszülöttek nemigen látnak ufókat. mert nemhalottak még róla és nemtudják mitkell hazudniuk..
Legtöbb "ufo" Arizona, USA:) A legkevesebb a Kalahári-sivatagban. Ne hiszem a vadászó õsemberkék UFOkat látnak vagy egyáltalán tudják hogy mi az.
A kérdező hozzászólása: De viszont Japánban a legmagasabb az öngyilkossági ráta. Ennek mi lehet az oka szerinted? (Szerintem a génjeiktõl és kultúrájuktól teljesen idegen életstílus rájuk erõltetése "a kapunyitástól", de ez saját vélemény.)
igen, mondhatjuk, hogy az USA-abn, de azt is hozzátenném, hogy mostanában a brit szigeteken is egyre több UFO észlelés volt és van!


meg svájc.
Szaúd Arábia is igen jó e téren. Mert levágják a kezedet. Jobb esetben
Jemen a legtisztabb orszag ilyen teren. 2007-ben osszesen 12-en voltak allami bortonokben, azok kozul is 11-en turistak.
Egy regebbi statisztikat olvastam valahol, abban Lxembourg vol megjeleolve.
Elnezest, a Luxembourg bol kimaradt egy betu.
Vatikán
A Vatikán? HA HA HA
Mármint olyan bûncselekmény, ami napvilágra került, vagy összesen? Mert nem mindegy. Jó példa erre a Vatikán. Ott elvileg igen alacsony (még a lakosság lélekszámát tekintve is) a bûncselekmények száma. Legalábbis amirõl tudomásunkra jut. Valójában pedig tussolják a pedofil eseteket (államilag is), támogatják/támogatták a fasisztákat (ideológiailag és gyakorlatban is), lopnak, csalnak, hazudnak, és még lehetne sorolni. Tehát nem mindegy, hogy milyen szempontból. És az sem mindegy, hogy a létszámarányokat is figyelembe vesszük-e, vagy csak a darabszámot nézzük.
A menyországban.
Sohaországban
Szingapúr! 100%!!

Melyik nyugat-európai országban van a legkevesebb probléma a bevándorlókkal?

Legjobb válasz: Portugália. Hogy miért? Mert oda alig mennek bevándorlók :)

Portugália. Hogy miért? Mert oda alig mennek bevándorlók :)
Monaco, mivel oda a gazdag európaiak költöznek, nem a nincstelen afrikaiak.
" és Afrikából is csak a keresztény országokból érkezõket fogadták be, " Ez hülyeség, õket csak a pénz érdekli. Ha van elég pénzed akkor akár maga az Antikrisztus is lehetsz, akkor is tárt karokkal várnak.
Izland.Klímája miatt ingyenélésre kevésbé alkalmas.
Svájc mivel nekik volt eszük és van bevándorlási rendszerük. Finnország eleve szigorúan kezelte az Eu-n kívül bevándorlást , így náluk sincs olyan sok bevándorló és nincsenek velük nagy gondok. Ahol közepesen sok baj van velük:Ausztria, Németország , Spanyolország , Olaszország. Ahol nagyon sok probléma van:Franciaország , Svédország , Norvégia , Hollandia , Belgium , Nagy Britannia.
Luxemburg (a lakosság 43%-a külföldi), ott tudatosan megszûrték a bevándorlókat, az európaiakat részesítették elõnyben (portugálok, spanyolok, olaszok, horvátok, szerbek) és Afrikából is csak a keresztény országokból érkezõket fogadták be, nem hagyták, hogy a muszlimok ellepjék az országot. Sok a francia, német bevándorló is, de az lényegében azonos kultúra a luxemburgival.

Melyik országban van a parlamentben a legtöbb képviselő ill. legkevesebb?

Legjobb válasz: Legtöbb Angliában az európai tagállamok közül 646, Szlovéniában a legkevesebben, 130.

Legtöbb Angliában az európai tagállamok közül 646, Szlovéniában a legkevesebben, 130.
A kérdező hozzászólása: köszii, és a világról nincs valami adatod?
A kínai Nemzeti Népi Kongresszusban 2987 képviselõ foglal helyet. Nauruban pedig mindössze 19 képviselõ foglal helyet a parlamentben.
A kérdező hozzászólása: Ez igazán hasznos volt köszike!!!
A Vatikánban.
Mi az h felmérések szerint? Szerinted Gyk hemzseg a KSH alkalmazottaitól?
A kérdező hozzászólása: 2# nem lehet tudni, volt itt már SP, 80éves néni... :DDD
Szerintem hideg, észeki országok, mint pl Norvégia.
miért oda akarsz költözni, és felnyomni a %okat?
Jó kérdés. Nekem most például az jutott eszembe, hogy az araboknál a gazdag pasiknak van három-négy feleségük is, a csóróknak meg sokszor egy nõ se jut. Egy ilyen aránytalan leosztás például szintén erõsen csökkentheti a dugások számát. Plusz még erre jön rá ugye az, hogy az iszlám nem nagyon tolerálja a házasságon kívüli és a házasság elõtti szexet, ami a különösen konzervatív arab országokban szintén a szexuális élet rovására megy. Mondjuk konkrét statisztikával ezt így hirtelen nem tudom alátámasztani. :)

Melyik országban él a legkevesebb bevándorló?

Olyan országra gondolok ahol a legtöbb a fehér lakos

Legjobb válasz: Izland és Észak-Norvég, finn, baltikum, lengyel, magyar, szlovén ha az utóbbiakon nevetnél ,akkor ajánlok figyelmedbe igazi nyugat eu-t pl olasz, francia, akár osztrák, ahol már fehér embert sem nagyon látsz a városokban.. tehát a magyar is olyan, hogy nincs bevándorló

Izland és Észak-Norvég, finn, baltikum, lengyel, magyar, szlovén ha az utóbbiakon nevetnél , akkor ajánlok figyelmedbe igazi nyugat eu-t pl olasz, francia, akár osztrák, ahol már fehér embert sem nagyon látsz a városokban.. tehát a magyar is olyan, hogy nincs bevándorló
Izland.
Szerbiából mindenki csak menekül. Egyedül kínaiak vannak, de kevesebb mint Magyarországon.
Moldovában még kínaiak sincsenek. Egyszer volt egy kínai bolt Kisinyovban, de a nyáron amikor ott voltam már bezárt, helyiek szerint nem bírta az árversenyt a moldáv minimálbéres munkásokkal. Cigányok sincsenek, 100% fehér.
ERomániában, Magyarországon, Szlovákiában sincs sok bevándorló. Magyarországon 15 000 bevándorló él. Ezek mind Budapestre koncentrálódnak. Ebbõl 5 000 kínai 2 000 muszlim 5 000 határon túli magyar. A többi egyéb. Romániában 30 000 bevándorló él. Ott is a fõváros, Bukarest az otthonuk. ott kínaiak, négerek, arabok, határon túli románok, magyarok alkotják a bevándorlókat. Szlovákiában is kínaiak, négerek. De nincsenek sokan. Ott is csak Pozsonyt célozzák meg.
Észak-Kórea. 0% bevándorló

Melyik országban él a legkevesebb proli?

A Földön vagy csak Európában is érdekel.

Legjobb válasz: proletár - nincstelen munkás vagy paraszt, de a mai értelemben a lezüllött lumpenproletariátus tagja, ellentéte a burzsuj proletariátus <---> burzsoázia

proletár - nincstelen munkás vagy paraszt, de a mai értelemben a lezüllött lumpenproletariátus tagja, ellentéte a burzsuj proletariátus <---> burzsoázia
Igen, és Monaco, és hogy a Vaticanról már ne is beszéljek.
Kuwaitban egy sincs.
mi az a proli? :D
aki azt kérdezte, hogy "mi az a proli" - azt gondolom, hogy pontosan tudta a szó jelentését, a kérdésével csak a kérdés értelmetlen, sõt gyanítom provokatív voltára szeretett volna rámutatni. éppen ezért én is azt kérdezem: mi az a proli?
Az a proli, akinek a paraszthoz való esze sincs meg...
A kérdező hozzászólása: Aki nem érti a szó jelentését (vagy nem akarja érteni), annak nem kell hozzászólni a kérdésemhez...
A fölsorolt országok történelme, társadalmi összetétele merõben más, mint pl. Középkelet-Európában, a proliktól hemzsegõ országoké.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!