Találatok a következő kifejezésre: Melyik oldalon találni német (4 db)

nekem leirhatod.
Az álomfejtõk és ezzel foglalkozó weboldalak többsége csaló, hamis, fõleg keresztény hátterû emberektõl származnak. Azhelyett hogy segítenének, csupán irányítani akarnak. Azt javaslom ne dõlj be ezeknek ! Meditálj, fejleszd magad spirituálisan és ráébredsz mindenre ! Saját magad fogsz rájönni az álmaid jelentésére ! Ha komolyabban érdekel a téma írj privátot. Üdv !
Te vagy az egyetlen, aki átélte, és te vagy az egyetlen akinek mond valamit, jelentenek valamit a szereplõk, stb. Más nem fog belelátni a fejedbe és jobb következtetéseket levonni mint te. Maximum magadat ismerheted meg jobban (hogy min dolgozik a tudatalattid) más következtetést nem lehet levonni.
Kíváncsi lennék az álmodra, lehet tudnék segíteni! Írd le privátban!

Szolnokon, a környékén, vagy csak simán Szolnok megyén belül keresnék igaz barátnőt. Tudnátok segíteni, melyik oldalon tudnék ilyen embert találni, ha itt nem is?

Elegem lett abból, hogy folyamatosan barátokat keresek, és mindig írnak egy nagy csomóan, de aztán szépen lassan megszakad a kapcsolat, ahogy kiderül, hogy messze lakunk egymástól. Pedig nekem a távolság nem lenne akadály egy igaz barátnőnél! Van már skype, telefon... És attól ugyanúgy lehet személyesen is találkozgatni, csak nyilván sokkal ritkábban. Nem szerettem volna erre kényszerülni, de sajnos muszáj lesz. Szóval Szolnok megyén belüli lelki társat keresek. Ha itt nincs is olyan, valaki megtudná írni nekem, melyik oldalon lehet így helyileg keresni barátokat? Előre is köszönöm! 22/L

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem beleírni, hogy akik messzebb laknak és nem zavarja õket a távolság, azok is írhatnak! :)

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem beleírni, hogy akik messzebb laknak és nem zavarja õket a távolság, azok is írhatnak! :)
Már megörültem, hogy végre találok valakit, aki viszonylag közel lakik hozzám ( én is JNSZ megyében lakok), de én csak 16 éves vagyok. :(
BPesti vagyok, jöhetek?:) ) 21L
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elsõ Válaszoló, semmi gond azzal, hogy 16 éves vagy. :) Második Válaszoló, veled is szívesen barátkozom! Köszi, hogy írtatok! :)
Budapesti vagyok, de hamarosan Szolnokra költözünk, és nem ismerek senkit.XD Szóval írhatnál :) 17/L

Melyik oldalon lehet találni német levelezőtársakat?

Legjobb válasz: penpals.net penpal-gate.net chatelni pedig nagyon jó a sharedtalk.com

penpals.net penpal-gate.net chatelni pedig nagyon jó a sharedtalk.com
Ezek mennyire megbízható oldalak?


Melyik a legjobb oldal, ahol szexpartnert lehet találni és nem átverős?

Lehet?leg lehessen véleményt is olvasni a lányokról.

Legjobb válasz: beszamolok.com

beszamolok.com
A kérdező hozzászólása: Nem népszerû oldal, kevés a beszámoló a vidéki lányokról.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!