Találatok a következő kifejezésre: Melyik oldalon találni (34 db)

Melyik oldalak a legjobbak ahol állást lehet találni a neten?

Legjobb válasz: Attól függ miylen munkát. Diplomások a profession.hu-n pl könnyen találnak valós állsát de segéd munkát gyári munkát meg szakmunkát nem igen lehet sehol találni mert javarészt kamu vagy átverés.

Attól függ miylen munkát. Diplomások a profession.hu-n pl könnyen találnak valós állsát de segéd munkát gyári munkát meg szakmunkát nem igen lehet sehol találni mert javarészt kamu vagy átverés.
profession, jobline, jobmonitor, cvcentrum, monster...
apródon és jofogáson is lehet találni pár gyöngyszemet.
A kérdező hozzászólása: Neked is B.U.É.K.!:) éS NAGYON KÖSZI!
szivesen

Melyik oldalon lehet ezekhez hasonló okosságokat találni? :

- A férfi addig él, míg kíván. A n?, amíg kívánják.

Legjobb válasz: Ilyeneket olyan oldalakon találsz ahol szólások vannak pl.: citatum.hu

Ilyeneket olyan oldalakon találsz ahol szólások vannak pl.: citatum.hu


18 éves srác vagyok és szeretnék diákmunkát találni. Hol érdemes keresnem az interneten diákmunkát? Melyik oldalakon, melyik szövetkezeteknél?

Legjobb válasz: Szia! Ha beirsz a googlebe,biztos talalsz egy ho parat. De hogy konkret dolgit is irjak, én régen a Rébusz Diákszövetkezeten keresztül dolgoztam kb. 2 évig a Westend mozijában. Elég sok fajta munka van itt. Tagja voltam még a Pensum Diákszövetkezetnek is, de ott inkább ilyen egy-egy napos munkák voltak. Sok sikert!

Szia! Ha beirsz a googlebe, biztos talalsz egy ho parat. De hogy konkret dolgit is irjak, én régen a Rébusz Diákszövetkezeten keresztül dolgoztam kb. 2 évig a Westend mozijában. Elég sok fajta munka van itt. Tagja voltam még a Pensum Diákszövetkezetnek is, de ott inkább ilyen egy-egy napos munkák voltak. Sok sikert!
Szia! 18tól lehet menni Tesco-ba árufeltöltõnek. Elég jól fizetnek... asszem van ahol 650 Ft/óra :)
Universitas.hu
nekem leirhatod.
Az álomfejtõk és ezzel foglalkozó weboldalak többsége csaló, hamis, fõleg keresztény hátterû emberektõl származnak. Azhelyett hogy segítenének, csupán irányítani akarnak. Azt javaslom ne dõlj be ezeknek ! Meditálj, fejleszd magad spirituálisan és ráébredsz mindenre ! Saját magad fogsz rájönni az álmaid jelentésére ! Ha komolyabban érdekel a téma írj privátot. Üdv !
Te vagy az egyetlen, aki átélte, és te vagy az egyetlen akinek mond valamit, jelentenek valamit a szereplõk, stb. Más nem fog belelátni a fejedbe és jobb következtetéseket levonni mint te. Maximum magadat ismerheted meg jobban (hogy min dolgozik a tudatalattid) más következtetést nem lehet levonni.
Kíváncsi lennék az álmodra, lehet tudnék segíteni! Írd le privátban!

Szolnokon, a környékén, vagy csak simán Szolnok megyén belül keresnék igaz barátnőt. Tudnátok segíteni, melyik oldalon tudnék ilyen embert találni, ha itt nem is?

Elegem lett abból, hogy folyamatosan barátokat keresek, és mindig írnak egy nagy csomóan, de aztán szépen lassan megszakad a kapcsolat, ahogy kiderül, hogy messze lakunk egymástól. Pedig nekem a távolság nem lenne akadály egy igaz barátnőnél! Van már skype, telefon... És attól ugyanúgy lehet személyesen is találkozgatni, csak nyilván sokkal ritkábban. Nem szerettem volna erre kényszerülni, de sajnos muszáj lesz. Szóval Szolnok megyén belüli lelki társat keresek. Ha itt nincs is olyan, valaki megtudná írni nekem, melyik oldalon lehet így helyileg keresni barátokat? Előre is köszönöm! 22/L

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem beleírni, hogy akik messzebb laknak és nem zavarja õket a távolság, azok is írhatnak! :)

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem beleírni, hogy akik messzebb laknak és nem zavarja õket a távolság, azok is írhatnak! :)
Már megörültem, hogy végre találok valakit, aki viszonylag közel lakik hozzám ( én is JNSZ megyében lakok), de én csak 16 éves vagyok. :(
BPesti vagyok, jöhetek?:) ) 21L
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elsõ Válaszoló, semmi gond azzal, hogy 16 éves vagy. :) Második Válaszoló, veled is szívesen barátkozom! Köszi, hogy írtatok! :)
Budapesti vagyok, de hamarosan Szolnokra költözünk, és nem ismerek senkit.XD Szóval írhatnál :) 17/L

Melyik oldalakon lehet találni a legtöbb eladó labrador kutyát? TENYÉSZTÕTÕL! Ilyen, hogy aprod.hu topapro.hu stb.

Legjobb válasz: Ne a legtöbbet keresd, hanem a számodra leginkább megfelelõt! Azt meg tenyésztõk honlapján kell keresni, esetleg érdemes elmenni kiállításokra ahol élõben is tudsz velük találkozni.

Ne a legtöbbet keresd, hanem a számodra leginkább megfelelõt! Azt meg tenyésztõk honlapján kell keresni, esetleg érdemes elmenni kiállításokra ahol élõben is tudsz velük találkozni.
Ilyen oldalakon szaporított kutyákat fogsz találni. A tenyésztõk leginkább a saját weboldalaikon kínálják a kölykeiket, mivel ott tudnak elegendõ információt megosztani magukról, a kennelrõl, a kutyákról.
Tenyésztõk SOHA nem hirdetnek ilyen helyen.Esetleg hívd fel a MEOE retriever fajtaklubot, hátha tudnak tenyésztõt ajánlani.
De számíts arra, hogy sokkal drágábbak lesznek, mint a szaporítók által hirdetési újságokban árultak. Viszont a drágább árban benne van a törzskönyv, szerzõdés, garancia és a szülõk szûrtek.
e-dog.hu

Melyik oldalon lehet találni ilyen és giffeket?

http://24.media.tumblr.com/d82cc3d36c34ea479512e44d0cd2bcac/.. próbáltam beirni csak

Legjobb válasz: *és nélkül :))

A kérdező hozzászólása: *és nélkül :) )
simán tumblr.com, és ott beírhatod a keresõbe, hogy mondjuk cat, gif, ilyen címszavakat.
A kérdező hozzászólása: köszi !

Melyik oldalon tudok Amerikai eladó és kiadó ingatlanokat találni?

Több óráig keresgettem, de szinte semmi.. Egy olyasféle kaliber? oldal kéne, mint az otthon centrum.

Meleg fiúk Nektek aki meleg és titokban tartja hogy talál (t) társat magának? Vagy komolyat hol lehet találni? Mely oldalakban bíztok inkább?

Magányos meleg aki titokban keres de hol talál ehhez oldalt?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ: A honlapokban ne bízzál... Bízni csak emberekben lehet, nincs biztonságos és megbízható hely sem a valós, sem a virtuális világban. Mindkét helyen vannak normális, becsületes emberek és vannak ajlas, számító, hazudozó típusok. Legyél óvatos és kész ismerkedj mindkét világban, bár a valóságot jobban preferálnám, ha kezdõ vagy. (Nem egy hét mindent kitárgyaló és felfedõ levelezgetés és csetelés után derül ki, hogy a fehér királyfi sötét paraszt)

Kedves kérdezõ: A honlapokban ne bízzál... Bízni csak emberekben lehet, nincs biztonságos és megbízható hely sem a valós, sem a virtuális világban. Mindkét helyen vannak normális, becsületes emberek és vannak ajlas, számító, hazudozó típusok. Legyél óvatos és kész ismerkedj mindkét világban, bár a valóságot jobban preferálnám, ha kezdõ vagy. (Nem egy hét mindent kitárgyaló és felfedõ levelezgetés és csetelés után derül ki, hogy a fehér királyfi sötét paraszt)
Nekem szerencsém volt én a chat.hu találtam meg az igazit.Mondjuk a az elsõ találkozásunk 2 év ismeretség után történt meg. Most már 2, 5 éve vagyok együtt vele.f/26
Én http://www.gaypont.hu -n és http://www.randi.gay.hu -n voltam fent, illetve még fenn is vagyok, csak már nem használom. Lehet 1-2 megbízható srácot találni, viszont a felhasználók 90%-a sajnos csak szexet akar. Emelett a legtöbbeket csak a külsõ érdekli, így a kevésbé helyes kinézetûeknek nem sok esélyük van ezeken az oldalakon. Remélem, Te is megtalálod az igazit! 25/F
Javítás az elõzõ hozzászólásomhoz: http://www.gaypoint.hu http://www.randi.gay.hu "emelett" = "emellett"
régen volt Lesbos szigete a lezbiknek csak azon gondolkodok , hogy most miért nincsen egyébként szerintem , egy jó adag hormon kezelés helyre állítana a dolgokat
A kérdező hozzászólása: Ez igen szerencsés vagy. Gratulálok hozzá.!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!