Találatok a következő kifejezésre: Melyik oldalon találni (36 db)

Melyik oldalak a legjobbak ahol állást lehet találni a neten?

Legjobb válasz: Attól függ miylen munkát. Diplomások a profession.hu-n pl könnyen találnak valós állsát de segéd munkát gyári munkát meg szakmunkát nem igen lehet sehol találni mert javarészt kamu vagy átverés.

Attól függ miylen munkát. Diplomások a profession.hu-n pl könnyen találnak valós állsát de segéd munkát gyári munkát meg szakmunkát nem igen lehet sehol találni mert javarészt kamu vagy átverés.
profession, jobline, jobmonitor, cvcentrum, monster...
apródon és jofogáson is lehet találni pár gyöngyszemet.
A kérdező hozzászólása: Neked is B.U.É.K.!:) éS NAGYON KÖSZI!
szivesen

Melyik oldalon lehet ezekhez hasonló okosságokat találni? :

- A férfi addig él, míg kíván. A n?, amíg kívánják.

Legjobb válasz: Ilyeneket olyan oldalakon találsz ahol szólások vannak pl.: citatum.hu

Ilyeneket olyan oldalakon találsz ahol szólások vannak pl.: citatum.hu


18 éves srác vagyok és szeretnék diákmunkát találni. Hol érdemes keresnem az interneten diákmunkát? Melyik oldalakon, melyik szövetkezeteknél?

Legjobb válasz: Szia! Ha beirsz a googlebe,biztos talalsz egy ho parat. De hogy konkret dolgit is irjak, én régen a Rébusz Diákszövetkezeten keresztül dolgoztam kb. 2 évig a Westend mozijában. Elég sok fajta munka van itt. Tagja voltam még a Pensum Diákszövetkezetnek is, de ott inkább ilyen egy-egy napos munkák voltak. Sok sikert!

Szia! Ha beirsz a googlebe, biztos talalsz egy ho parat. De hogy konkret dolgit is irjak, én régen a Rébusz Diákszövetkezeten keresztül dolgoztam kb. 2 évig a Westend mozijában. Elég sok fajta munka van itt. Tagja voltam még a Pensum Diákszövetkezetnek is, de ott inkább ilyen egy-egy napos munkák voltak. Sok sikert!
Szia! 18tól lehet menni Tesco-ba árufeltöltõnek. Elég jól fizetnek... asszem van ahol 650 Ft/óra :)
Universitas.hu

Melyik oldalakon lehet találni külföldi motorokat?

valami külföldi oldal, ahol vannak motorok, és belehet hozni onnan õket, akár papírok nélkülit is, meg ilyesmi.

Legjobb válasz: [link]

[link]

Melyik oldalon tudok találni nyárra kiránduláshoz lány útitársat?

Magyarországi kiránduláshoz keresek, kb 4-5 nap, max 1 hétre. Hogy miért lányt? Mert nem vagyok buzy, ennyire egyszerû. Az irány közös megegyezés kérdése lenne. Ilyen hátizsákos, vonatos/buszos/gyalogos/túrázós a terv. A nagyutazas.hu, meg egyéb oldalakon is kerestem már, de nõ alig van, aki férfi útitársat keres.max. Párokat keresnek, nekem nincs most.

Legjobb válasz: Fészbukon nincsenek lányismerõsök?:\

Fészbukon nincsenek lányismerõsök?:\
nice try
rosszlanyok pont hu
A kérdező hozzászólása: Facebook kiesik, havi egyszer, ha fellépek.
Jól hangzik :) és neked mi az elvárásod a lánnyal kapcsolatban? Hol alszotok? stb? ha akarsz írj privit.. engem érdekel a dolog :D 18/l
Miért is nem találtál erre partnert a való életben?
13:51...vigyázz mert a kövér lányok hamar elfáradnak ám :D
#7 Hát ha engem kövérnek tartasz kép nélkül stb akkor nagyon elvagy tévedve :)
nekem leirhatod.
Az álomfejtõk és ezzel foglalkozó weboldalak többsége csaló, hamis, fõleg keresztény hátterû emberektõl származnak. Azhelyett hogy segítenének, csupán irányítani akarnak. Azt javaslom ne dõlj be ezeknek ! Meditálj, fejleszd magad spirituálisan és ráébredsz mindenre ! Saját magad fogsz rájönni az álmaid jelentésére ! Ha komolyabban érdekel a téma írj privátot. Üdv !
Te vagy az egyetlen, aki átélte, és te vagy az egyetlen akinek mond valamit, jelentenek valamit a szereplõk, stb. Más nem fog belelátni a fejedbe és jobb következtetéseket levonni mint te. Maximum magadat ismerheted meg jobban (hogy min dolgozik a tudatalattid) más következtetést nem lehet levonni.
Kíváncsi lennék az álmodra, lehet tudnék segíteni! Írd le privátban!

Szolnokon, a környékén, vagy csak simán Szolnok megyén belül keresnék igaz barátnőt. Tudnátok segíteni, melyik oldalon tudnék ilyen embert találni, ha itt nem is?

Elegem lett abból, hogy folyamatosan barátokat keresek, és mindig írnak egy nagy csomóan, de aztán szépen lassan megszakad a kapcsolat, ahogy kiderül, hogy messze lakunk egymástól. Pedig nekem a távolság nem lenne akadály egy igaz barátnőnél! Van már skype, telefon... És attól ugyanúgy lehet személyesen is találkozgatni, csak nyilván sokkal ritkábban. Nem szerettem volna erre kényszerülni, de sajnos muszáj lesz. Szóval Szolnok megyén belüli lelki társat keresek. Ha itt nincs is olyan, valaki megtudná írni nekem, melyik oldalon lehet így helyileg keresni barátokat? Előre is köszönöm! 22/L

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem beleírni, hogy akik messzebb laknak és nem zavarja õket a távolság, azok is írhatnak! :)

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem beleírni, hogy akik messzebb laknak és nem zavarja õket a távolság, azok is írhatnak! :)
Már megörültem, hogy végre találok valakit, aki viszonylag közel lakik hozzám ( én is JNSZ megyében lakok), de én csak 16 éves vagyok. :(
BPesti vagyok, jöhetek?:) ) 21L
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elsõ Válaszoló, semmi gond azzal, hogy 16 éves vagy. :) Második Válaszoló, veled is szívesen barátkozom! Köszi, hogy írtatok! :)
Budapesti vagyok, de hamarosan Szolnokra költözünk, és nem ismerek senkit.XD Szóval írhatnál :) 17/L

Melyik oldalakon lehet találni a legtöbb eladó labrador kutyát? TENYÉSZTÕTÕL! Ilyen, hogy aprod.hu topapro.hu stb.

Legjobb válasz: Ne a legtöbbet keresd, hanem a számodra leginkább megfelelõt! Azt meg tenyésztõk honlapján kell keresni, esetleg érdemes elmenni kiállításokra ahol élõben is tudsz velük találkozni.

Ne a legtöbbet keresd, hanem a számodra leginkább megfelelõt! Azt meg tenyésztõk honlapján kell keresni, esetleg érdemes elmenni kiállításokra ahol élõben is tudsz velük találkozni.
Ilyen oldalakon szaporított kutyákat fogsz találni. A tenyésztõk leginkább a saját weboldalaikon kínálják a kölykeiket, mivel ott tudnak elegendõ információt megosztani magukról, a kennelrõl, a kutyákról.
Tenyésztõk SOHA nem hirdetnek ilyen helyen.Esetleg hívd fel a MEOE retriever fajtaklubot, hátha tudnak tenyésztõt ajánlani.
De számíts arra, hogy sokkal drágábbak lesznek, mint a szaporítók által hirdetési újságokban árultak. Viszont a drágább árban benne van a törzskönyv, szerzõdés, garancia és a szülõk szûrtek.
e-dog.hu

Melyik oldalon lehet találni ilyen és giffeket?

http://24.media.tumblr.com/d82cc3d36c34ea479512e44d0cd2bcac/.. próbáltam beirni csak

Legjobb válasz: *és nélkül :))

A kérdező hozzászólása: *és nélkül :) )
simán tumblr.com, és ott beírhatod a keresõbe, hogy mondjuk cat, gif, ilyen címszavakat.
A kérdező hozzászólása: köszi !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!