Találatok a következő kifejezésre: Melyik oldalon olyan (232 db)

A polgárin a jobbon. A templomin a bal oldalon, legalábbis a katolikusoknál, a többit nem tudom.
A võlegény jobbján.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
A reformátusoknál mind a polgári esküvõn mind a templomi esküvõn a võlegény jobb oldalán áll a menyasszony. :) Tapasztalat:)
Barátnõm katolikus templomban a bal oldalon állt:)
Polgárin, ahol végig "egy irányba" néznek, a jobbján, a templomin(katolikus) a szertartás alatt a bal oldalon, hogy a kivonuláskor férj- feleségként már a ffi jobbján legyen a nõ:) .

Olyan oldalt keresek amin olyan videók vannak hogy rúdtáncos nők, vagy hogy így rövid lenge szoknyában rázzák magukat a nők, melyik oldalon van ilyen?

tehát erotikus jellegű, rázzák magukat a nők rövid lenge szoknyában pl olyan szoknyában mint amiben a pom-pom lányok szurkolnak, vagy ilyesmi, meg rúdtáncos nők, szexi ruhában táncolnak

Legjobb válasz: bocs ha rossz témakört választottam, de nem találtam semmi ilyesmit, amibe belelehetett volna írni ezt a kérdést, a szórakozás témakörbe csak nem akartam már beleírni!

A kérdező hozzászólása: bocs ha rossz témakört választottam, de nem találtam semmi ilyesmit, amibe belelehetett volna írni ezt a kérdést, a szórakozás témakörbe csak nem akartam már beleírni!
Na ilyen oldalt én is keresek. :D
A kérdező hozzászólása: szerintem nagyon szexi meg izgató amikor ilyen szexi ruhában rázzák magukat


Van olyan program, van internetes oldal, amelyen megtudhatom, mely oldalakon vagyok regisztrálva? Elég sok helyen vagyok, de már nem tudom számon tartani.

Például, ha beírom az emailcímem és erre kiadja az oldalak nevét...

Legjobb válasz: Nincs ilyen oldal. Viszont te magad csinálhatsz egy kis adatbázist a jövõben, ajánlom a keepass nevû ingyenes programot.

Nincs ilyen oldal. Viszont te magad csinálhatsz egy kis adatbázist a jövõben, ajánlom a keepass nevû ingyenes programot.

Van olyan oldal, ahol részletesen leírják, hogy kell zselés, tipes műkörmöt csinálni? Ha igen, melyik oldal az?

Legjobb válasz: Végezz el egy tanfolyamot, vagy menj profi manikûröshöz!Egyébként oldalt nem tudok, de könyv formájában van.

Végezz el egy tanfolyamot, vagy menj profi manikûröshöz!Egyébként oldalt nem tudok, de könyv formájában van.
http://www.nails.hu Ezen körülnézhetsz, de én is azt mondom, hogy csak óvatosan ezzel. Nem csak az a fontos, hogy szépen csináld meg a körmöt- mindenfélével kell kezelni hogy nehogy begombásodjon. A reszelés is speciális, és ha levegõsödik, akkor kárba vész az egész.

Van-e, és ha van melyik az, olyan weblapfeltöltő ingyenes honlap, ahol a nevében nincs, viszont az oldalon sok a reklám?

Legjobb válasz: Mivan? Miért akarsz te reklámokat az oldaladra? Ha hostra gondolsz, akkor sem fognak a reklámbevételbõl fizetni neked egy petákot sem. Inkább reklám mentes hostra fókuszálj. De szerintem inkább ne is ezzel próbálkozz, egy normális weboldal készítéséhez egy kis szakértelem is szükséges.

Mivan? Miért akarsz te reklámokat az oldaladra? Ha hostra gondolsz, akkor sem fognak a reklámbevételbõl fizetni neked egy petákot sem. Inkább reklám mentes hostra fókuszálj. De szerintem inkább ne is ezzel próbálkozz, egy normális weboldal készítéséhez egy kis szakértelem is szükséges.
A kérdező hozzászólása: Kösz. Akkor atw.hu -n bérelek egy fizetõs tárhelyet.
A címben nem reklám van. Az a domain neve. Te a domain (cím) egyik aldomain-jén (alcímén) kapsz tárhelyet. Ha saját domain (cím) kell, azt be kell regisztrálnod, de ilyen nincs ingyen.
A kérdező hozzászólása: Bocs az ismétlésért.
A kérdező hozzászólása: Tehát, ahelyett, hogy pl.: valami.atw.hu valami.hu És az nem baj, ha magán az oldalon vannak reklámok, és nem kell, hogy fizessenek érte, ezt elviselném, csak a címben lévõ reklámot reklámot nem.
MÉGEGYSZERMONDJUK, HOGYILYENNINCSEN!(sajnálom ez így jött ki belõlem!) senki se fog neked 2400FTért venni egy doamint! és kirak pár száz forintos reklámot! te ebben látsz üzleti értelmet? na ugye! de javaslom neked a http://www.000webhost.com/588138.html és a dot.tk összekötését!
Mi az, hogy a címében nincs? Már a kérdést se értem... sokkal bõvebbem magyarázd el légyszi, hogy aki hülye, az is értse... meleg van, 32°C
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer, olyan ingyenes tárhelyet keresek, ahol nincs a weblap címében reklám, viszont azt elviselném, ha az oldalakon lenne reklám. Amúgy tudom a HTML -t, részt vettem kurzuson.
Nincs. Nem létezõ dologgal nem csinálhatod. De inkább tanulj HTML+CSS-t, és itt regisztrálj: ininet.hu
ez ingyenes és jó: http://www.000webhost.com/588138.html + még hozzá regisztrálód a tedomained.tk-t és ez INGYEN van!

Van-e olyan oldal, ahol meg van az összes code lyoko rész? Ha van melyik oldal az?

Code lyoko fan vagyok, és azt szeretném tudni, hogy van-e olyan oldalt ahol az összes Code lyoko rész fent van magyar szinkronnal. Ha van mi az oldal címe. Fontos lenne. Köszi!

Legjobb válasz: http://indavideo.hu/search/text/code%20lyoko?channel_constra.. itt majdnem az összes fenn van magyarul, a feltöltõ naponta tölti fel, most tartunk a 3. évadnál, ha érdekel elküldöm az angol verziót is, ott viszont az összes fenn van

http://indavideo.hu/search/text/code%20lyoko?channel_constra.. itt majdnem az összes fenn van magyarul, a feltöltõ naponta tölti fel, most tartunk a 3. évadnál, ha érdekel elküldöm az angol verziót is, ott viszont az összes fenn van
A kérdező hozzászólása: Köszi. :)
Csak a 45.rész nem, mert félig magyar, félig angol.
ha sját zenét szeretnél csinálni akkor valami dj. progi kéne... de azt nem tudom hogy van-e neten szerintem le lehet tölteni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!