Találatok a következő kifejezésre: Melyik oldalon megnézni (75 db)

Az ördögi kör sorozatot melyik oldalon megnézni neten?

Moovie.hu-n nincsen.

Legjobb válasz: Melyik oldalon lehet*

A kérdező hozzászólása: Melyik oldalon lehet*
én is azt keresem már mióta elkezdték de sehol nem találom!!SAJNOS!!!!!
http://www.romantikus-sorozatok.gportal.hu/ Itt regisztrálni kell és utána le tudod tölteni. Én is innen szoktam, ha nem látom :)

Hol lehet megnézni, melyik oldalon az elmúlt években sikeresen felvett tanulók számát az ELTE-n?

Legjobb válasz: http://www.felvi.hu/felveteli/ponthatarok_rangsorok/elmult_e.. Bal oldalt a lenyíló fülecskével tudod kiválasztani, hogy melyik év, meg ha jól értelmeztem, hogy keresztféléves, pót, vagy általános felvételi.

http://www.felvi.hu/felveteli/ponthatarok_rangsorok/elmult_e.. Bal oldalt a lenyíló fülecskével tudod kiválasztani, hogy melyik év, meg ha jól értelmeztem, hogy keresztféléves, pót, vagy általános felvételi.

Melyik oldalon tudom megnézni a gördeszkás trükköket, hogy megtanuljam?

Adjatok légyszi egy olyan oldalt ahol a trükköket be tudom tanulni.

Legjobb válasz: Szia! Hát igy hirtelen ezt az oldalt találtam... http://gordeszka.trukkok.hu/ De ne feledd, h attól h az oldalt nézegeted nem fogsz megtanulni egy trükköt...ki kell menned az utcára és gyakorolni ahogy az idõd engedi...+kell hozzá kitartás, elszántság stb...ha nem jön össze elsõre, ne add fel... egyébként beírod YouTube-ra a választott trükk nevét és utána irod h "trick tipp", tuti h bejön egy klassz videó ami a segítségedre lehet...:)

Szia! Hát igy hirtelen ezt az oldalt találtam... http://gordeszka.trukkok.hu/ De ne feledd, h attól h az oldalt nézegeted nem fogsz megtanulni egy trükköt...ki kell menned az utcára és gyakorolni ahogy az idõd engedi...+kell hozzá kitartás, elszántság stb...ha nem jön össze elsõre, ne add fel... egyébként beírod YouTube-ra a választott trükk nevét és utána irod h "trick tipp", tuti h bejön egy klassz videó ami a segítségedre lehet...:)
A kérdező hozzászólása: Tudom =) mindenap suli után deszkázok köszi
nézz be ide is: http://skateboarding.hu/ jó kis közösség :D


Zalakaroson vagy kehidakustányon az élményfürdőben van jacuzzi? Melyik oldalon tudnám megnézni normálisan az árakat, szolgáltatásokat?

Legjobb válasz: Kehidakustányban van, de amikor mi ott voltunk, mindig tele volt. Itt a fürdõ honlapja: http://www.kehidatermal.hu/ A jobb oldali menüben megtalálsz mindent.

Kehidakustányban van, de amikor mi ott voltunk, mindig tele volt. Itt a fürdõ honlapja: http://www.kehidatermal.hu/ A jobb oldali menüben megtalálsz mindent.
A kérdező hozzászólása: Köszi, rendes vagy!

Melyik oldalon lehet megnézni hogy mely középsulikba vettek fel a megjelöltek közül?

Legjobb válasz: Gondolom az adott iskola honlapján, már ha közzé teszik a felvett személyek névsorát.

Gondolom az adott iskola honlapján, már ha közzé teszik a felvett személyek névsorát.
Még sehol, egyenlõre a szóbeli felvételik mennek. Fontosabb idõpontok: A szóbeli meghallgatások az általános felvételi eljárásban 2013. február 18-tól március 8-ig A középfokú iskolák legkésõbb március 13-ig nyilvánosságra hozzák az ideiglenes felvételi jegyzéket Március 18-án és 19-én lehet módosítani a tanulói adatlapokat az általános iskolákban A Felvételi Központ elküldi a jelentkezõk névsorát a középiskoláknak 2013. március 25. A Felvételi Központ a módosított tanulói adatlapok alapján kiegészíti az ideiglenes felvételi jegyzékben közzétett névsort 2013. április 4. A felvételit hirdetõ középiskolák elküldik a felvételrõl vagy elutasításról szóló értesítést a jelentkezõknek és az általános iskoláknak 2013. április 25.

Az Internet Explorer programban, hogyan tudom megnézni, hogy melyik oldalt melyik órában látogatták?

A Ctrl+H megmutatja az előzményeket de nem látom, hogy melyik órában és percben történt a weblap megnyitása.

Melyik oldalon tudnám megnézni, hogy az elmúlt pár évben különféle díjkiosztókon mely filmek nyertek?

Engem legf?képpen a Teen Choice Awards- Choice Movie Your Parents Didn\'t Want You to See-díja érdekelne, de a neten sehogy sem tudtam ráakadni egy logikusan felépül?, jó oldalra...

Legjobb válasz: http://www.imdb.com/Sections/Awards/Teen_Choice_Awards/ Ha a táblázatban az évszámokra kattintassz, kiírja a kategóriákat, nyerteseket és jelölteket.

http://www.imdb.com/Sections/Awards/Teen_Choice_Awards/ Ha a táblázatban az évszámokra kattintassz, kiírja a kategóriákat, nyerteseket és jelölteket.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Melyik oldalon tudom megnézni a játékos adatlapom?

Németországban focizok, és itt nem tudom melyik honlapon vannak nyilvántartva a játékosok, és ebben kérném a segítségeteket. Ha ez segít, akkor U19-es adatbázis kellene

Legjobb válasz: Transfermarkt-ot probald

Transfermarkt-ot probald


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!