Találatok a következő kifejezésre: Melyik oldalon képek (95 db)

Az ilyen kepeket melyik oldalon lehet szerkeszteni?

http://kepfeltoltes.hu/130304/482755_555838664436984_4311410..

Legjobb válasz: " Az ilyen kepeket " az ilyen ez egy olyan szó,amit mindenki másképpen értelmezhet , mit értesz te " ilyen " alatt ,pl a : -a sárga pólót, -a fekete hátteret, -a képen a feliratot, -a kép lekerekítését ? egyébként a PS-el így tudsz elindulni egy ilyen kép felé : http://www.kepfeltoltes.hu/130304/egyik_www.kepfeltoltes.hu_.. http://www.kepfeltoltes.hu/130304/m_sik_www.kepfeltoltes.hu_..

" Az ilyen kepeket " az ilyen ez egy olyan szó, amit mindenki másképpen értelmezhet , mit értesz te " ilyen " alatt , pl a : -a sárga pólót, -a fekete hátteret, -a képen a feliratot, -a kép lekerekítését ? egyébként a PS-el így tudsz elindulni egy ilyen kép felé : http://www.kepfeltoltes.hu/130304/egyik_www.kepfeltoltes.hu_.. http://www.kepfeltoltes.hu/130304/m_sik_www.kepfeltoltes.hu_..
drága , ne hagyd így el magadat, linkeltem segítség képen 2 képet is neked , erre te visszakérdezel privátban , hogy : Milyen progi ez ? mindkét kép bal fölsõ sarkán jól látszik a neve : PhotoScape
ipiccy.com-on simán megszerkesztheted :) )
mi lenne ha csak tükörbe néznél?
http://www.taaz.com/makeover.html#tab=lipstick én ezt használom csak regzni kell.
A kérdező hozzászólása: köszi:) de itt hogy kell regizni?
A kérdező hozzászólása: regiztem de nem tudom elinditani:S


Melyik oldalakon lehet akár csomagba menteni ingyen használható képeket?

Pl itt melyiket kell választanom oldalt? <[link]

Legjobb válasz: Ingyen képeket itt: www.sxc.hu ikonokat pedig itt: findicons.com találsz

Ingyen képeket itt: http://www.sxc.hu ikonokat pedig itt: findicons.com találsz
A kérdező hozzászólása: Köszi! A többi kérdésemre is tud vki választ adni?
Az adott oldal szabályzatában szerepel, hogyan használhatod a képet. Az oldalra mindenképp hivatkozz, de a szerzõt is kötelezõ szerintem feltüntetni, ha ismert.

Melyik oldalon készitik az idézetes oldalak a képeket?

Minél több ilyen oldal érdekelne

Legjobb válasz: Mi?

Mi?
A kérdést én sem értem.. :D furcsán fogalmaztál!!
Picasa
Ha ilyenre gondoltál, akkor pl ezen egyszerre 10-et tudsz: http://imagerz.com/
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy nem egyesével kell kiválasztani, hanem kitudok egyszerre több képet jelölni, és azt feltölteni.
Akkot te webképtárat keresel, mert azoknál lehet-Ilyen pl: ahogy az elõzõ irta: https://picasaweb.google.com/ http://www.fotoalbum.hu/ vagy fonetikusan irva egy külföldi, mert a rendszer nem engedi a linket. négyshared.com

Milyen/melyik oldalra tudnék egy facebook-képet úgy belinkelni, hogy azt a lehető legtöbben lássák?

Legjobb válasz: Már miért lájkolnák? Nincs indíték. Ha kvízt keresek, akkor keresek a Google-ban annyit, amennyi nem szégyen. Ne SPAM-eld tele a netet egy olyan tartalom miatt, amibõl rengeteg található. Inkább próbálj egyéni, egyedi tartalmat szolgáltatni és ne légy türelmetlen. Ha jó az oldal, amit csinálsz, gyûlni fognak a látogatók. Ha nem gyûlnek, akkor meg le kell vonni a konzekvenciát, hogy az általad nyújtott tartalomra nincs ilyen mértékben szükség.

Már miért lájkolnák? Nincs indíték. Ha kvízt keresek, akkor keresek a Google-ban annyit, amennyi nem szégyen. Ne SPAM-eld tele a netet egy olyan tartalom miatt, amibõl rengeteg található. Inkább próbálj egyéni, egyedi tartalmat szolgáltatni és ne légy türelmetlen. Ha jó az oldal, amit csinálsz, gyûlni fognak a látogatók. Ha nem gyûlnek, akkor meg le kell vonni a konzekvenciát, hogy az általad nyújtott tartalomra nincs ilyen mértékben szükség.
Még egy kis kiegészítés: - Ha azt akarod, hogy lájkoljanak egy képet, akkor annak legyen már valami tartalma, ami miatt az emberben megszületik a „ez nagyon jó kép, lájkolom” érzés. - Ha „megakvízt” akarsz csinálni az oldaladra, akkor csináld. Függetlenül a lájkok számától. Ha meg nem akarsz, akkor ne csináld.
A kérdező hozzászólása: nem az enyém az oldal..:D
http://www.photofacefun.com/ vagy Photofunia :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

A joban rosszbanos pongrcz barbarárol azaz legerszki krisztinárol keresek képeket rövid hajjal! Melyik oldalon tudnék képeket találni?

linkeljetek!légyszi segitsetek!köszii

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=legerszki+krisztina majd ráméz h képtalálatok

http://lmgtfy.com/?q=legerszki+krisztina majd ráméz h képtalálatok
A kérdező hozzászólása: de rövid hajjal csak egyet dob ki, viszont nekem legalább 2-3 kéne.. továbbra is köszi a segitséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!