Találatok a következő kifejezésre: Melyik oldalon ingyen (53 db)

Melyik oldalon érdemes hirdetni gázkészülék-fűtés szerelést? és hogyan tudok ingyen Google-s hirdetéseket feladni?

ocs h nem írtam külön kérdésnek a két kérdést de hajnali háromkor nem volt kedvem egy órát várni: :)

Legjobb válasz: Nem vagyok egy online-marketing expert, de azt tudom, hogy a Google akkor fog neked ingyen hirdetni, amikor te ingyen mész fûtést szerelni :)

Nem vagyok egy online-marketing expert, de azt tudom, hogy a Google akkor fog neked ingyen hirdetni, amikor te ingyen mész fûtést szerelni :)
A kérdező hozzászólása: lol ez igaz am gondoltam hát ha van valami kis kapu de ezek szerintem nincs :)
Mondjuk talán nem a spammelést kéne választani. Ingyen nem lehet hirdetni, ez van.
A kérdező hozzászólása: akkor úgy kérdezem hogy pénzért hol érdemes hirdetni? Expressz kilõve ott már van! azaz Alox vagy mi az az a gagyi helyen is van. a googlen lenne jó csak ott nem tudom hogyan kell :S

Melyik oldalakon lehet akár csomagba menteni ingyen használható képeket?

Pl itt melyiket kell választanom oldalt? <[link]

Legjobb válasz: Ingyen képeket itt: www.sxc.hu ikonokat pedig itt: findicons.com találsz

Ingyen képeket itt: http://www.sxc.hu ikonokat pedig itt: findicons.com találsz
A kérdező hozzászólása: Köszi! A többi kérdésemre is tud vki választ adni?
Az adott oldal szabályzatában szerepel, hogyan használhatod a képet. Az oldalra mindenképp hivatkozz, de a szerzõt is kötelezõ szerintem feltüntetni, ha ismert.

Melyik oldalon lehet ingyen regisztrálni ingyenes aldomaint aminek, teljes DNS-szabályozás és domainkezelése van?

És továbbra is ingyenes legyen.

Legjobb válasz: Meglepne, ha találnál ilyet, esetleg Ámerikában lehet hasonló. Ezek tipikus fizetõs szolgáltatások, ha bárki ilyet ingyen adna, akkor ott valahol máshol lesz a gubanc.

Meglepne, ha találnál ilyet, esetleg Ámerikában lehet hasonló. Ezek tipikus fizetõs szolgáltatások, ha bárki ilyet ingyen adna, akkor ott valahol máshol lesz a gubanc.
Ha ilyet találnál, akár fizetõset is az csodaszámba menne. Az aldomainek nem rendelkeznek önálló DNS-sel, a NS feloldás a domainhez van kötve. Maximum akkor szabályozhatnád a dns-ét, ha a domain szabályozásához férsz hozzá (külön-külön akkor sem fog menni). Megnézném azt a szolgáltatót, aki engedi a partnereinek, hogy játszogasson az õ birtokában lévõ domain-ekkel. A - fizetõs - megoldás: bérelj domaint, és ott a havi fenntartási díj függvényében annyi aldomained lehet, amennyi belefér, és a DNS-t oda irányítja, a szolgáltató, ahova kéred (már amelyik). De egy dns átirányítás akkor sem egykapcsolós megoldás!
A kérdező hozzászólása: Ha tényleg megnéznéd, akkor nézd meg itt: http://www.co.cc/ De sajnos csak 1 évre :(


Ingatlaneladás? Mely oldalakon lehet hirdetni ingyen? Pl

Legjobb válasz: Konkrétan nem ingatlanos, de a Jófogás az egyik legnagyobb hirdetési oldal és ott figyelnek legalább a hirdetések minõségére is, ott például érdemes feladni. Teljesen ingyenes is ugye, jutalékot se kell fizetni.

Konkrétan nem ingatlanos, de a Jófogás az egyik legnagyobb hirdetési oldal és ott figyelnek legalább a hirdetések minõségére is, ott például érdemes feladni. Teljesen ingyenes is ugye, jutalékot se kell fizetni.
Ajánlom neked a http://www.ingatlantajolo.hu oldalt, kifejezetten ingatlanhirdetési portál. Nagyon sok ismerõsöm adta el itt ingatlanát (házat, lakást), teljesen ingyenes magánszemélyek részére, fényképeket is ingyenesen lehet feltölteni, nagyon régóta mûködõ megbízható portál. Mindenképpen érdemes kipróbálni!

Melyik oldalon kérhetek ingyen baba holmikat?

Legjobb válasz: Segélyért fordulj a z önkormányzathoz vagy a vöröskereszthez.... de sok apróhírdetéses oldalon lehet nagyon olcsón babaholmikhoz jutni....

Segélyért fordulj a z önkormányzathoz vagy a vöröskereszthez.... de sok apróhírdetéses oldalon lehet nagyon olcsón babaholmikhoz jutni....
Kiírod kis plakátra, esetleg újságban csinálsz hirdetést.....Használt ruhaboltban pl.nagyon olcsón lehet babadolgokat venni.Esetleg tesz vesz, vatera....
http://www.expressz.hu/ingyen/ Mi tavasszal innen "szereztünk" egy csavarpálmát, anõnek nem kellt és felrakta, hogy ingyen elvihetõ
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖK MINDENKINEK MINDENT!

Melyik oldalon tudok ingyen, online, hazai TV csatornákat nézni?

(RTL Klub, TV2, M1, M2, Duna stb)

Legjobb válasz: jlc's internet tv, de most már sokkal kevesebb csatorna jön mint pár évvel ezelõtt

jlc's internet tv, de most már sokkal kevesebb csatorna jön mint pár évvel ezelõtt
Ne haragudj, te nem hallottál még a Google.rõl. Ha ez a kérdésedet oda írod, vagy csak annyit írsz hogy online Tv akkor már rég tv-zhetnél. Amúgy tessék.http://online-net-tv.com/stream.php
A kérdező hozzászólása: Netes' oldalakat találtam én is, de ott sok csatorna már nem elérhetõ, további halott oldalakra, halott linkekre mutat a átarányított link.

Telefonra játék kellene ingyen! Melyik oldalon lehet? Léci siessetek a válaszokkal.

alcatel ot-708 one touch mini-re szeretnék fel tenni ingyen, játékokat.

Legjobb válasz: google

google


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!