Találatok a következő kifejezésre: Melyik oldalon először a (4 db)

MElyik oldalon mozdult meg először a babátok? Illetve melyik oldalon éreztétek többször mozogni?

Van egy hülye babona hogy ha bal oldalon mozog, akkor fiú, ha jobb oldalon kislány, kíváncsi vagyok nektek hogy volt!

Legjobb válasz: Nemertem. Nekem mindig közepen mozog. Marmint ott erzem. (19+4)

Nemertem. Nekem mindig közepen mozog. Marmint ott erzem. (19+4)
Bal oldalon, de a nemét nemtudjuk még.
Inkább a bal oldalon mocorog, a jobb oldalon a feneke van, azt sokszor kidugja :) ) 35 hkm
Ezt én is hallottam, de szerintem nincs összefüggés. Ha minden igaz, kisfiam lesz, és jobb oldalon még nem is éreztem talán mozogni. Leginkább középen, néha jobb oldalon.:)
:) Ez érdekes babona, még nem is halottam. :) Nekem eleinte középen volt, de akkor még a köldököm felett nem éreztem.Amióta ott is érzem, azóta a kedvenc oldala a bal.Ritkán "kopogtat" a jobbomon. :D Ja és kisfiú, tehát nekem ez nem jött be. :) 27+6 hkm
Utolsó vagyok...bocsi...elõször is kimaradt egy "l" betû és zavar....aztán meg jobb oldalon van a legtöbb mocorgás nem a balon.. :) bocsi
Amíg kicsi volt addig a jobb oldalon.Mára ugye az egész hasam hullámzik, de jobb oldalon dugja ki a lábát mindig a kisfiam. 32hkm
A kérdező hozzászólása: Igen valóban érdekes babona, nem hiszek az ilyenekben csak kíváncsi voltam, köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Nekem eleinte a jobb oldalon mozgott többet, most hol itt, hol ott érzem.Kisfiú van a pocimban. 27 hkm
4es vagyok. Azt elfelejtettem, hogy fiú lesz :) Boldog babavárást!
Mindkettõnél jobb oldalon, és mindkettõ lány.
A kérdező hozzászólása: Én kisfiút éreztem, de talán csak azért mert mindenki belém beszélte, de talán jobban örülök a kislánynak, jobban el tudom magam képzelni lányos anyának :)
Sablonosan hangzik, de teljesen mindegy, 1.baba. De én az elejétõl kislányt érzek, aztán kitudja :) (3-as)
A kérdező hozzászólása: 3-as mit szeretnétek? :) Kisfiút/kislányt?
A kérdező hozzászólása: 4-es megnyugtattál! Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Várom még! :)
Bal oldalon. Ha minden igaz kislány. 19+4 hkm
A kérdező hozzászólása: Biztos van ilyen is :) Nekem a bal oldalon szokott leginkább! 21hkm :)
Elsõ mozgását bal oldalt éreztem.Utána is balon mozgott és közpen.Most hogy nagy, már húzgálja magát akárhol és kislány lesz egyébként.34hkm

Milyen időközönként töltik fel a a netre a The Walking Dead részeket és melyik oldalon található meg először magyar felirattal?

Legjobb válasz: Torrent oldalakon. Pl. a jogvédõ hatóságok által tûzzel vassal üldözött hírhedt svéd oldalon, ami még mindig megvan. A feliratokat meg a gyûjtõ helyen: http://www.feliratok.com/ Jó is hogy elemlékeztetsz, már lement vagy három rész, azt se tudtam hogy már megy az új éved. Köszi.

Torrent oldalakon. Pl. a jogvédõ hatóságok által tûzzel vassal üldözött hírhedt svéd oldalon, ami még mindig megvan. A feliratokat meg a gyûjtõ helyen: http://www.feliratok.com/ Jó is hogy elemlékeztetsz, már lement vagy három rész, azt se tudtam hogy már megy az új éved. Köszi.
Kb hetente. Hosszupuskasub.com -on találsz feliratot, eztv.it -rõl pedig le tudod szedni a részeket.
Minden hétfõ hajnalban, mivel USA-ban a premier este van (6 óra eltolódás miatt). Torrentrõl pillanatok alatt lejön (ThePirateBay). Általában HDTV x264-2HD szükséges mivel ehhez készül elsõként angol, és ebbõl a magyar felirat. Kövesd FB-n MaraxushSubs-ot vagy Twitteren AliasSubs-ot. Természeten hosszupuskara és a többi helyre is õk küldik be. Általában elsõként vannak kész, és nincs felirat csúszás, félrefordítás, tehát igényesen végzik a "dolgukat". Köszönet nekik ezúton is!
http://walking-deadhq.atw.hu/ Minden epizódot meg lehet nézni, és általában hétfõ délután/este kerül fel az új rész felirattal.

Melyik oldalon érezni először a baba mozgását, és mikor?

Legjobb válasz: Kb. 15 hetesen egészen lenn.

Kb. 15 hetesen egészen lenn.
15 hetesen a jobb oldalt.
En 19 hetesen ereztem, es egesz lenn, ami azt takarja, ahol a bugyi van. Mikor a meh boltozata a koldok fole er, ez kb. 22.het korul van, egyre feljebb erezni. En most 25 hetes vagyok, a koldokom felett 2-3 cm-rel van a meh fundusa, es mar erzem a picit nem csak a bugyi vonalaban.
15hetesen baloldalt.


Melyik részben és hanyadik oldalon van az a rész az szjgben amikor reni cortez ricsi és virág együtt megy el előszór moziba?

Legjobb válasz: 5. rész, szeptember 23., csütörtök, 148. oldal. A 148.oldalon az egész nap kezdõdik, és nem a mozis rész. De aznap mennek moziba.

5. rész, szeptember 23., csütörtök, 148. oldal. A 148.oldalon az egész nap kezdõdik, és nem a mozis rész. De aznap mennek moziba.
A kérdező hozzászólása: Köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!