Találatok a következő kifejezésre: Melyik oldalon először (7 db)

MElyik oldalon mozdult meg először a babátok? Illetve melyik oldalon éreztétek többször mozogni?

Van egy hülye babona hogy ha bal oldalon mozog, akkor fiú, ha jobb oldalon kislány, kíváncsi vagyok nektek hogy volt!

Legjobb válasz: Nemertem. Nekem mindig közepen mozog. Marmint ott erzem. (19+4)

Nemertem. Nekem mindig közepen mozog. Marmint ott erzem. (19+4)
Bal oldalon, de a nemét nemtudjuk még.
Inkább a bal oldalon mocorog, a jobb oldalon a feneke van, azt sokszor kidugja :) ) 35 hkm
Ezt én is hallottam, de szerintem nincs összefüggés. Ha minden igaz, kisfiam lesz, és jobb oldalon még nem is éreztem talán mozogni. Leginkább középen, néha jobb oldalon.:)
:) Ez érdekes babona, még nem is halottam. :) Nekem eleinte középen volt, de akkor még a köldököm felett nem éreztem.Amióta ott is érzem, azóta a kedvenc oldala a bal.Ritkán "kopogtat" a jobbomon. :D Ja és kisfiú, tehát nekem ez nem jött be. :) 27+6 hkm
Utolsó vagyok...bocsi...elõször is kimaradt egy "l" betû és zavar....aztán meg jobb oldalon van a legtöbb mocorgás nem a balon.. :) bocsi
Amíg kicsi volt addig a jobb oldalon.Mára ugye az egész hasam hullámzik, de jobb oldalon dugja ki a lábát mindig a kisfiam. 32hkm
A kérdező hozzászólása: Igen valóban érdekes babona, nem hiszek az ilyenekben csak kíváncsi voltam, köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Nekem eleinte a jobb oldalon mozgott többet, most hol itt, hol ott érzem.Kisfiú van a pocimban. 27 hkm
4es vagyok. Azt elfelejtettem, hogy fiú lesz :) Boldog babavárást!
Mindkettõnél jobb oldalon, és mindkettõ lány.
A kérdező hozzászólása: Én kisfiút éreztem, de talán csak azért mert mindenki belém beszélte, de talán jobban örülök a kislánynak, jobban el tudom magam képzelni lányos anyának :)
Sablonosan hangzik, de teljesen mindegy, 1.baba. De én az elejétõl kislányt érzek, aztán kitudja :) (3-as)
A kérdező hozzászólása: 3-as mit szeretnétek? :) Kisfiút/kislányt?
A kérdező hozzászólása: 4-es megnyugtattál! Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Várom még! :)
Bal oldalon. Ha minden igaz kislány. 19+4 hkm
A kérdező hozzászólása: Biztos van ilyen is :) Nekem a bal oldalon szokott leginkább! 21hkm :)
Elsõ mozgását bal oldalt éreztem.Utána is balon mozgott és közpen.Most hogy nagy, már húzgálja magát akárhol és kislány lesz egyébként.34hkm

Milyen időközönként töltik fel a a netre a The Walking Dead részeket és melyik oldalon található meg először magyar felirattal?

Legjobb válasz: Torrent oldalakon. Pl. a jogvédõ hatóságok által tûzzel vassal üldözött hírhedt svéd oldalon, ami még mindig megvan. A feliratokat meg a gyûjtõ helyen: http://www.feliratok.com/ Jó is hogy elemlékeztetsz, már lement vagy három rész, azt se tudtam hogy már megy az új éved. Köszi.

Torrent oldalakon. Pl. a jogvédõ hatóságok által tûzzel vassal üldözött hírhedt svéd oldalon, ami még mindig megvan. A feliratokat meg a gyûjtõ helyen: http://www.feliratok.com/ Jó is hogy elemlékeztetsz, már lement vagy három rész, azt se tudtam hogy már megy az új éved. Köszi.
Kb hetente. Hosszupuskasub.com -on találsz feliratot, eztv.it -rõl pedig le tudod szedni a részeket.
Minden hétfõ hajnalban, mivel USA-ban a premier este van (6 óra eltolódás miatt). Torrentrõl pillanatok alatt lejön (ThePirateBay). Általában HDTV x264-2HD szükséges mivel ehhez készül elsõként angol, és ebbõl a magyar felirat. Kövesd FB-n MaraxushSubs-ot vagy Twitteren AliasSubs-ot. Természeten hosszupuskara és a többi helyre is õk küldik be. Általában elsõként vannak kész, és nincs felirat csúszás, félrefordítás, tehát igényesen végzik a "dolgukat". Köszönet nekik ezúton is!
http://walking-deadhq.atw.hu/ Minden epizódot meg lehet nézni, és általában hétfõ délután/este kerül fel az új rész felirattal.

Melyik oldalra kerülnek fel először az új poénok?

melyik külföldi oldalra kerülnek fel először az új poénok? vannak ezek a magyar oldalak, pl nemkutya. napiszar ize.hu de biztos hogy külföldi oldalakrol lopják a postokat. nem tudja valaki esetleg hogy melyik oldalrol "lopják" ?:)

Legjobb válasz: 9GAG, Tumblr. Ezek azok az oldalak, ahol nincsen posztlopás, mivel szigorú moderációs rendszerük van.

9GAG, Tumblr. Ezek azok az oldalak, ahol nincsen posztlopás, mivel szigorú moderációs rendszerük van.
azért oda is kerül fel pár repost... 4CHAN!
9GAG.com a viccoldalak viccoldala :D Innen lop minden kisebb oldal, vagy egymástól :D
A kérdező hozzászólása: köszi :)


*ölelés/puszi. Először melyik oldalon?

Felmérés. Az lenne a kérdésem, hogy ha megölelsz egy másik embert, a fejéhez képest jobb vagy bal oldalra hajolsz? Puszinál a másik ember melyik oldalára adod el?ször? Köszönöm.

Legjobb válasz: Ha a másik félhez képest kicsit balra állok, akkor balra adok puszit, a fejem bal oldalon van ölelkezésnél. Ha jobbra állok, akkor az ellenkezõ. Teljesen elõtte állok, ami általában nincs így, akkor igazából ahogy közeledek felé, kialakul, de általában jobbra:)

Ha a másik félhez képest kicsit balra állok, akkor balra adok puszit, a fejem bal oldalon van ölelkezésnél. Ha jobbra állok, akkor az ellenkezõ. Teljesen elõtte állok, ami általában nincs így, akkor igazából ahogy közeledek felé, kialakul, de általában jobbra:)
Én a jobb kezem felé szoktam mindig fordulni. Ölelés, puszi, csók. Minden! Nekem másik oldalt elég szokatlan meg kényelmetlen.
15:33 Ez jól kifejezi az emberek politikai nézeteit.
Ritkán ölelkezek, de ha igen, akkor a jobb oldalra.(ez így külön fel sem tûnt, de hogy így visszagondolok...) a másikra is ez vonatkozik, jobb ódalra.
A kérdező hozzászólása: akkor nincs konklúzió. :D és rossz az elméletem
mindig jobbra:D
Én pont az ellentét vagyok, mert én mindig balra szoktam. Jobb oldalt olyan kényelmetlenül érzem magamat! :)
A másik fejéhez képest balra. :) Egyébként a bal oldalunk érzékenyebb, lehet, hogy ezért szoktuk meg így.
mindig balra
Jobb oldalra megyek mindig. :) )) Érdekes, eddig ezt nem figyeltem meg. :) )
A kérdező hozzászólása: azt vettem észre, hogy Magyarországon a jobb oldal az általánosabb. de néztem egy amerikai filmet, ott meg mindenki a bal oldal felé. csak furcsa, ha egy irányba indul a két ember :D
tegnap 11:47-de hülye vagy :D

Ne ked melyik oldalra adsz először arcrapuszit?

Legjobb válasz: lányok: hasam alá 10cm fiuk és üreglányok kezemre Orbán.V.

lányok: hasam alá 10cm fiuk és üreglányok kezemre Orbán.V.
Öhm, jobb, azt hiszem, de most elbizonytalanodtam, mert minél jobban próbálom elképzelni, annál valószínûbb a másik oldal is...
21:17.Hatalmas vagy.Elsõre én sem értettem.Másodikra sem.Haramdikra nem tudtam miért válassza el, de már kapizsgáltam.De ha a válasz érdekel, akkor adj amerre jólesik, max lesmárolod kicsit útközben.
Magyarországon jobb oldalra, Angliában bal oldalra :)
Jobb oldalra (neki bal) így õis az én bal arcomra adja(neki jobb) :)
Fogós kérdés. Meg kéne fejteni a mondatot.
én meg a számmal az õ szájához
hát hogy mondjam én a bal arcommal érek az õ bal arcához:'DDD
A jobb oldalra. (15/F)
magamnak sehogyan sehova. ha én puszilok, akkor jobbra kezdem, balra zárom.
Jobb oldalra. (Nekem jobb. A másiknak a bal arcára)
Mármint neki a bal XD
Picit érdekes foalmaztad meg a kérdésedet, amúgy a jobb oldalra szoktam elsõre adni.
Ami azt illeti én nem adok puszit egy csajnak sem, max lesmárolom ha jól néz ki.Általában ök kezdeményeznek.Jobbról haladunk balra lassan's majd alulról fel a csucsig, hol már nincsen semmi csak oxigén hiány és csillagok!XD

Melyik oldalon érezni először a baba mozgását, és mikor?

Legjobb válasz: Kb. 15 hetesen egészen lenn.

Kb. 15 hetesen egészen lenn.
15 hetesen a jobb oldalt.
En 19 hetesen ereztem, es egesz lenn, ami azt takarja, ahol a bugyi van. Mikor a meh boltozata a koldok fole er, ez kb. 22.het korul van, egyre feljebb erezni. En most 25 hetes vagyok, a koldokom felett 2-3 cm-rel van a meh fundusa, es mar erzem a picit nem csak a bugyi vonalaban.
15hetesen baloldalt.

Melyik részben és hanyadik oldalon van az a rész az szjgben amikor reni cortez ricsi és virág együtt megy el előszór moziba?

Legjobb válasz: 5. rész, szeptember 23., csütörtök, 148. oldal. A 148.oldalon az egész nap kezdõdik, és nem a mozis rész. De aznap mennek moziba.

5. rész, szeptember 23., csütörtök, 148. oldal. A 148.oldalon az egész nap kezdõdik, és nem a mozis rész. De aznap mennek moziba.
A kérdező hozzászólása: Köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!