Találatok a következő kifejezésre: Melyik oldalon el (80 db)

Melyik oldalon mozdult meg elõször a babátok? Illetve melyik oldalon éreztétek többször mozogni? Ti megéreztétek a baba nemét?

Melyik oldalon mozdult meg elõször a babátok? Illetve melyik oldalon éreztétek többször mozogni?

Legjobb válasz: A rugasokra nem emlékszem, de csak úgy vhogy éreztem h lány lesz. Most fiút érzek, de nem vagyok benne biztos.

A rugasokra nem emlékszem, de csak úgy vhogy éreztem h lány lesz. Most fiút érzek, de nem vagyok benne biztos.
Amikor megmozdul vagyis érezni kezded a mocorgást az lent a hasad alján van, vagy ha növekszik akkor eleinte középtájt.... Amikor már rendes baba mozgások voltak nálam, mindhárom baloldalon lakott és ott rugdostak mindhárman a legtöbbet.. Hogy milyen nemûek?? fiúk mindhárman:-))))
Ezt még nem is Hallottam! :) én mindig jobb oldalon érzem! Kb 2x rúgott balról...pedig sokat mozgolódik :) 24 hkm
Nekem bal oldalon van a lába. Jobb oldalon a feje amt mindig kitól és középpen lent kapar mint a kis egér. Ja és lánynak mondták az ultrahangon.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); nekem jobb oldalon volt az a csiklandós (levegõbuborékszaladgászós) érzésem, úgy a 22. héten. (jobb oldalamon alszom, és ott is tapadt meg a baba, ki tudja, van-e összefüggés...) amúgy nekem mindenhol mozgott a gyerek, nem volt olyan terület, ahol ne rúgkapált volna :) 23. héten már a párom is érezte a kezével az odabenti mocorgást :) már a pozitív tesztnél mondtam, ez tuuuti fiú :) bár én a páromból amúgy is fiú utódokat vélek csak kinézni (van egy teóriám a születendõ gyerek nemét illetõen, tízbõl nyolcszor be is jött eddig) :) nekem minden jóslás (inga, kínai, jónás... stb) lányt jósolt, de fiú lett. az AFP-m viszont 1 felett volt, és azt hallottam, ha 1 felett van, fiú, 1 alatt, akkor lány. ez jött be egyedül. szeptember 12-én fogant a gyerek, mikor én 34 éves voltam. pont a ciklus 14. napjánál tartottam :)
1, 5 érzem aktívan a babát, szóval már nem a bugyborékolós dolgot, hanem rendes kis rúgásokat. Elõször középen, mostanában pedig jobb oldalon. Második baba, és még nem tudjuk, hogy ki lakik odabent. A kínai naptár szerint lány. :) 18hkm
Ax elsô terhességemnél bal oldalon éreztem elõször, fiú lett és a mostani terhességemnél is bal oldalon éreztem a legelsõ mocorgást, õ is fiú lesz. :)
Én amint megtudtam, hogy terhes vagyok közöltem, hogy biztosan lány, az is lett :) Jobb oldalon mocorgott csak a pocimban végig. A kínai naptár egyébként nekem fiút jelzett, úgyhogy nálam nem jött be.
A kérdező hozzászólása: 4 válaszoló.Ezt a afp vizsgálatot még nem is hallottam.Jövõhéten lesz meg az eredmény.Remélem minden rendben lesz!A számok majd talán segítenek.Nem tudom mért de valahogy lányt érzek s a férjem is. :)
Milyen cuccaid vannak???
Ebay-t ajánlom, bár ott külföldre kell postáznod, ha nem akadály, akkor az a legjobb. Különben vatera, Pro Hardver
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
jobb oldalt, kislány
középen :-D kislány
Jobb oldalt és fiú
bal oldalt és még nem tudjuk a nemét. jövõhéten megyünk UH-ra. reménykedünk 18+0 hkm
Jobb oldalt ès fiú...
Bal lány :) 20+2
jobb oldalt. fiú jó egészséget!
Bal, fiú :) Lehet, hogy a 18. heti ultrahangon már megtudod ;) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Az enyém bal oldalt ma éreztem úgy rendesen :) még nem tudom a nemét 16+2 hetes kismama :)
Jobb oldalt mozog folyamatosan, de a nemét még nem tudom :) 17+5hetes kismama
jobb oldal, fiú, és szerintem 0 összefüggés :)
Jobb oldalt éreztem elõször és kislányom született.
Az elsõnél bal oldalon, õ kislány Most 18hetes vagyok és megint a bal oldalon érzem, de még nem tudjuk a nemét :)


A kérdező hozzászólása: Neked is B.U.É.K.!:) éS NAGYON KÖSZI!
szivesen

Ki hisz a földönkívüliekben? Egy rövid indokot megköszönnék attól függetlenül, hogy ki melyik oldalt erősíti! Előre köszönöm!

Legjobb válasz: Igen valószínû, hogy van rajtunk kívül intelligens élet a világegyetemben. Csak térben és idõben r*hadt messze tõlünk.

Biztos hogy léteznek idegen fajok hisz az Univerzum hatalmas csak hát valószínûleg nagyon messze innen!
Igen valószínû, hogy van rajtunk kívül intelligens élet a világegyetemben. Csak térben és idõben r*hadt messze tõlünk.
Biztosan léteznek. Az gáz lenne, ha egyedül lennénk az univerzumban. Meg sokat néztem a doctor who-t
Keress rá Erich Von Daniken írásaira vagy filmjeire. Õ nagyon sokat foglalkozott, foglalkozik ilyen és hasonló témákkal. Biztos gondolkodásra késztet. A legjobb, hogy a fazon nem feltétlenül állítja a dolgokat hanem inkább rávilágít a lényegre és hagyja, hogy te döntsd el miben hiszel.
Természetesen nekünk nagyon messze, õk lehet, hogy ismernek rövidebb utat. Ha olyan a világegyetem, amilyennek leírtuk, az egyben azt is jelenti, hogy mindent tudunk róla! Ezt azért nagy bátorság kijelenteni. Egy kis álszerénységet szoktak belemosni, azt tanítják, hogy dehogy tudunk mindent! A legapróbb részleteket nem ismerjük. Tényleg ismerjük a lényeget, hát azt sem ismerjük. Akkor mit is ismerünk? Azt tudjuk, hogy jelenlegi elképzeléseink szerint hogyan nézhet ki. Azt sem tudjuk, élnek-e közöttünk. Nekem, neked miért szólnának? a CIA, FBI, KGB, Interpol, tudjuk, vannak, hogy nagyon messze vannak. Ha mellettünk, közelünkben történik valami nagyon lényeges, akkor õk egybõl tudják. Tehát itt voltak, találkoztunk, csak ne tudtunk róla, nem vettük észre. Mégis itt voltak közöttünk. Lehet, hogy az idegenek is itt vannak közöttünk. Hihetetlen? Az Interpol is az.
Az Univerzum nagysága miatt is hihetõ, hogy létezik földönkivüli élet, de engem konkrétan a Biblia erõsitett meg! Ott rengeteg leirás van elképesztõ mûszaki dolgokról, repülõgépekrõl, repülõ "városokról" fegyverekrõl, antennákról, mobilokról. De nekem a legmegdöbbentõbb az egyik "angyal" mondata volt, aki azt felelte az elõtte leboruló prófétának: "Ne térdelj le elõttem, hisz én is olyan vagyok, mint te, embernek fia" :)
Én nem hiszek bennük. Én tudom, hogy vannak! http://www.latogatok.hu http://www.paranormal.hu http://www.ufo.com/
hát én egészen biztos vagyok benne h vannak :) elég sok bizonyítékkal alá tudjuk ezt már támasztani! 9 bolygót ismerünk vagyis 8at, mert a Plútó már nem számít bolygónak, tuti h ennél sokkal több van! Az Univerzum végtelen! :)
Hat igen, aki ugy gondolja, hogy nincsenek, az valoszinu meg azt hiszi, hogy a Fold lapos es ha elersz a szelere, akkor lepottyansz :) ) Mivel felfoghatatlan mennyisegu bolygo letezik a sok-sok csillag korul, az esely a letezesukre - bar nem vegeztem valoszinuseg szamitast - 100% nagyjabol :) Ha a Marson talalnank eletet az mar inkabb azt bizonyitana, hogy a vilagur hemzseg az elettol :)
Biztosan van a Földön kívül értelmes élet és civilizáció. Indok: Elég nagyképû gondolat lenne azt gondolni, hogy nem így van :-D Az univerzum hatalmas, ráadásul nincs is egyedül, szóval egyértelmû, hogy léteznek értelmes lények máshol is. Ami elválaszt minket egymástól: dimenzió(k)
Az hisz, aki hiszékeny. Konkrét bizonyítékok kellenek, nem mesék. Azért mert a Földön van intelligens élet, abból még nem következik, hogy máshol is.
Hiszek. mert a világ végtelen. van élet a földön kívül!olvastam az ujságban nemrég, hogy 2 év mulva evidens lessz számunkra hogy ufók élnek a földön, ezt viszont cáfolandó, mert ha igaz lenne nagyobb ügyet csinálnának belõle, más részt az ufó azonosítatlan repülõ tárgyat jelent. tehát 1 biztos a földön KÍVÜL tuti van más élet. de azon belül, már kétséges. Hallottam született már olyan gyerek, akinek valami szerkezet volt az agya helyén, na ezt nem tudom el szabad e hinni. De megsemmisítették, tehát az orvosok biztosan észreveszik ha földön kívüli kerülne ide.
"Azért mert a Földön van intelligens élet, abból még nem következik, hogy máshol is." Mint ahogy az sem következik, hogy máshol nem lehetséges. Aki tagad, az ugyanolyan ostoba, mint aki vakon állít...
Ma már a legtöbb tudós is egyetért abban, hogy nagy valószínûséggel máshol is élnek értelmes lények. Más a probléma. Elõször is keveset tudunk az élet mibenlétérõl, lehet, hogy ezek alapvetõen más életformák. Aztán ott az egyidejûség kérdése. Vajon létezik - e legalább két olyan technikai civilizációt alkotó társadalom, ami fennmarad megfelelõ ideig, hogy egymással felvegye a kapcsolatot? Nehéz elképzelni a kommunikációt is ilyenekkel. Itt a Földön azt látjuk, hogy a leginkább eltérõ kultúrájú emberek, pl. egy ausztrál bennszülött vagy egy eszkimó, bármennyire is más, de mégis azonos fajhoz tartozik, a világ, és a jelenségei a tudatukban nagyjából hasonló módon helyezkedik el. De mit kezdjünk egy alapvetõen eltérõ biológiai felépítésû, gondolkodású, kultúrájú, fejlettségû civilizációval? Lehet, hogy olyan szinten áll, hogy meg sem érthetjük a problémáit, (lásd technológiai szingularitás). Rossz a kérdés egyébként, ez nem hit kérdése, meg kell ismernünk a világot még jobban, és ha vannak ilyen lények, arra elõbb - utóbb fény derül. Sokkal ijesztõbb az a gondolat, hogy esetleg egyedül vagyunk. Ezt persze soha nem jelenthetjük ki, mert a világ végtelen. Ez azt jelentené, hogy az élet csak véletlen, s a Világegyetem valami teljesen más célra (már ha van célja) rendeltetett, s benne az ember is csak egy "melléktermék". Az lenne igazán meglepõ, ha egyedül lennénk, s nem az, ha holnap leszállna a Hõsök - terére egy UFO.
Azt azért nem tudjuk, hogy a világegyetem végtelen-e, de alapjában véve egyetértek. :) (Egy korábbi válaszoló)
Nos, én nem hiszek, mindössze csak reménykedem a létezésükben.
NA MOST FIGYELJETEK IDE!Szóval néhányan azt mondják, nincs más élet, Ok...van több milliárd galaxis, de legyünk pesszimisták, vegyük csak a miénket, van 2 milliárd csillag (1970-es adat), de legyünk pesszimisták, vegyük csak ezt, akkor csak minden 10.-nek vannak bolygói(legyünk pesszimisták :) ), következik, hogy 200 millió csillag, legyünk pesszimisták, vegyük azt, hogy csak minden 100-nak van élhetõ bolygója, az 2 millió, és megint legyünk pesszimisták, csak minden 1000.-en van élet, tehát az már 2 ezer... És ebbõl a számításból kitudódik, hogy csak a MI GALAXISUNKBAN 2000 FAJ ÉLHET!!!És még ott van több milliárd galaxis... :D :)
Marki, olvasd el a 19-es választ amit én írtam. A gond az, hogy nem tudhatjuk, mennyire kell pesszimistáknak lennünk a számítások során. :)
Marki, a nagy számok törvényét nem lehet mindenre ráhúzni. Még ha adva van is egy bolygón MINDEN feltétel az élet kialakulásához, az egyáltalán nem törvényszerû, hogy valóban megtörténik. De tegyük fel, hogy megtörténik. Egy bolygón az életfeltételek léte, vagy nemléte akkor is nagyon ingatag lábakon áll.
Egy kérdéssel fûszerezném még meg az eddigieket, hátha gondolkodóba ejt valakit. Biztos az, hogy ha más "értelmes" Életet keresünk a miénken kivûl akkor annak hasonlítania kell a miénkhez vagy esetleg ugyanolyan körülmények kellenek nekik is mint nekünk kellett a kialakuláshoz? Ha belegondoltok az ember is egy roppant módon alkalmazkodásra képes faj ami folyamatosan alkalmazkodik a környezetéhez. Miért ne alakulhatott volna ki valahol olyan "inteligens" létforma amirõl talán lövésünk sincs, hogy milyen lehet mert talán 100%ban eltér az általunk megszokottól? Érdemes ezeket is fontolóra venni ha már ennyi esélyrõl és bolygóról beszélünk, mivel azok sem feltétlenül egyformák.
Nem tudom ki írta, hogy talán véletlen a létezésünk, és hogy véletlen alakult ki itt élet.. A Dinoszauruszok létezésérõl tudunk, elõttük bármilyen lény élhetett itt, akikrõl fogalmunk sincs, tehát itt, a földön már több féle "élõlény" is kialakult, nem hinném, hogy máshol ne alakulhatna ki bármilyen élet, létforma, a miénkkel azonos, vagy ettõl eltérõ, lehet, hogy más bolygón nincs is értelmes lény, csak "növények", vagy "állatok", szóval kétlem, hogy ha itt a földön ennyi létforma tudott alkalmazkodni a "körülményekhez" máshol egy sem lenne képes erre... Tényleg határtalan lehetõség van, amit sosem értenénk meg..
Azt hiszem, nem egyedül én írtam le ezt, de most is leírom. A földön kívül nem létezik élet! Azt már tudjuk, hogy a Föld négy és fél milliárd éves, de vannak ennél sokkal öregebb galaxisok is. Sok milliárd év alatt soha nem fejlõdött ki értelme élet sehol! Ha én nem láttam akkor nincs is! Engem a nagy számok törvénye sem fog megingatni, hiszen akkor el kellene ismernem, hogy nem é vagyok a világegyetem legfejlettebb organizmusa! Nem isten teremtette a világot, mert akkor szintén el kellene ismernem! Az evolúció teremtette meg a világot és C. Darwin hivatott arra, hogy Föld kialakulásának 4 570 168 121 859. napján bejelentse a fajok eredetével kapcsolatos abszolút tényeket, miszerint a világegyetem fejlõdése arra a szintre jutott néhány tízezer éve, hogy kialakuljon a a világegyetem csúcsa az ember! Ennél fejlettebb élõlény soha nem alakulhatott ki évmilliárdok alatt és nem is fog, mert ez a felsõ határa a fejlõdésnek! Ezekbõl a tényekbõl következik, hogy a csúcson lévõ legfejlettebb élõlények a világegyetem legfejlettebb legértelmesebb és legintelligensebb példányai a jelenlegi tudományt képviselõ egyedek! Õket nem motiválja a pénz, a rang, mag a hírnév! Csupán közlik az emberiséggel, hogy náluk értelmesebb lény nincsen, mert õk minden olyan tulajdonsággal és eszközzel rendelkeznek, amivel ezt meg tudják állapítani és be is tudják bizonyítani! Tehát a Földön kívül nem létezhet semmilyen értelmes élet!
#46-os-hoz: Nem napján, hanem évében!
46-47, ez ugye csak egy irónia akart lenni, amit leírtál?
Igen, évében, késõbb észrevettem, de ez a leglényegtelenebb tényezõ! Az a baj, hogy a tudomány képviselõi és azok akik ezzel egyetértenek, ezt vallják, sõt: meg is akarnak mindenkit errõl gyõzni! Arra az okos szempárra lennék kíváncsi egy pillanatra, aki erre 0 (nulla) pontot adott! Vajon megcsillan-é idõnként egy-egy pillanatra benne az értelem szikrája...?
Aki ilyet leír, azt miért tartod értelmesnek?: "Sok milliárd év alatt soha nem fejlõdött ki értelme élet sehol! Ha én nem láttam akkor nincs is!"
Szerintem a kérdezõ nem így értette a Bibliában való hitet, hanem ahogy az elsõ kommentelõ írt róla, mert rá hivatkozott...
Erre mit válaszol a Biblia??
Ja, még egy kérdés.. Az elsõ emberi lények csontvázát látták a hívõk?? Köze nincs a mai emberéhez... Akkor Isten hogy nézhet úgy ki, mint a mai modern ember??? Kérnék ehhez is egy kommentet! Köszönöm! A következõ kérdés: Láttatok már õslény csontvázat? (Dinoszaurusz) Ha igen, õket is Isten teremtette? De miért? Vagy az õ létezésüket a szõnyeg alá lehet seperni? Erre mit válasz
Mivel az Univerzum jóformán felfoghatatlan méretû, irdatlan nagy ökörség lenne azt feltételzni, hogy csak a Földön van élet.
100 % , hogy van élet a Földön kívül. Az univerzum hatalmas. Õrültség lenne azt feltételezni, hogy csak a Földön van élet.
Én nem vehetem el a lehetõségét! Indok:ha itt is van élet mért ne lehetne máshol is
Én nem vetetem el a lehetõségét! Indok:Ha itt is van élet mért ne lehetne máshol is?
Válaszolok a kérdésre is, de egy bevezetõ: Naponta megkérdezi valaki, ki hisz az ufókban, ki hisz a földönkívüliekben, miért írnak ide szkeptikusok, miért nem tanuljátok meg, hogy az ufó az tárgy. Stb. Mi meg nem változunk naponta, így felesleges ez a kérdés. Válaszom a kérdésedre: Ha a jelenleg érvényes világkép általam ismert töredékinformációjából indulok ki, akkor igen nagy a valószínûsége, hogy rajtunk kívül is lehet nem csak egyszerûen élet, hanem értelmes élet is. A semmi értelmezhetetlen, de az egy sem nagyon illik bele a rendszerbe. Hogy végtelenben legyen egyetlen olyan dolog, amely annyira egyedi, hogy sehol máshol nincs hasonló. Más kérdés, hogy térben és idõben hol helyezkednek el.
Alig 50 éve expedíciókat indítottunk az északi sarkra. Ott nem találtuk meg a Mikulást, hát elmentünk a déli sarkra. Azután elfogadtuk, hogy a Mikulás nem létezik. De ma is vannak postások, akik átveszik, és továbbítják a Mikulásnak írt leveleket. A hatvanas években bemutattak egy filmet, "Az 51-es körzet" címmel. Ahol is, tisztán látszott, hogy a két idegen figura rajzolva volt. Azóta ezt a filmet többször retusálták. A technika fejlõdésével egyre hihetõbb, eredetibb módon hozták létre. Ebben ez a Mikulás! Az utóbbi idõben megszaporodtak az égi jelenségek. A tudatlan ember lát az égen egy számára megmagyarázhatatlan jelenséget, a média terjedésének fejlõdésének köszönhetõen egyre vadabb, és vadabb történeteket álmodnak, és egyre hihetõbben támasztják alá, valami áltudományos magyarázattal. Aki szeretné megismerni az ufó jelenségek okát, annak privátban elmondom, ha megkeres.
Én úgy gondolom, hogy ma még kevés a tudásunk ahhoz, hogy meg tudjuk becsülni, mekkora a valószínûsége, hogy a Földön kívül is van élet. Természetesen nagyon erõs érv, hogy égitestek trilliói, kvadrilliói, és így tovább léteznek, azonban az élet kialakulásának esélyeirõl sohasem beszélnek. A Földön levõ élet is nagy valószínûséggel 1 közös õstõl származik, ami mit jelent? Azt, hogy ha ki is alakult az élet 1-nél többször a Földön, az olyan életképtelen lett, hogy mára már kihaltak. Ha egy bolygó ennyire idális az élet számára, akkor miért csak egyszer alakul ki rajta az élet? Azért tartom tehát nehéznek a becslést a földönkívüli életre vonatkozólag, mert egy irdatlan nagy számot (égitestek száma) kellene összevetni az élet kialakulásának esélyeivel, ami meg borzasztóan pici. Azt gondolom, hogy van élet a földön kívül is, de az erõs túlzás, hogy bármiféle bizonyítékát találtuk volna ennek.
Én az vagyok, tehát létezünk. Danikent felejtsd el, õ is földönkívüli, és direkt hamis infókat terjeszt, hogy titokban tartsa a dolgot. III. Erfijul Kruustal reptilián Krootuug (a felszínen a Krootuug fõparancsnoki rang)
én hiszek bennük bár még nem láttam de gondolj bele mennyi észlelés van...meg hát állítólag az univerzum végtelen szval lehet hogy qrva messze de léteznek :) ez az érvem :D
amúgy az ufo: undefinied fliyng object (nem tudom hogy jól írom-e le)azaz azonosítatlan repülõ tárgy azok (õk ahogy tetszik) földönkívüliek :)
nem léteznek! csak elhitetik velünk... (most sokan gondolják hogy: " ez hülye, hiszen titkolják elõllünk! "... na igen, hogy is van ez? ha nekem sok pénz kell, és kitaláltam valami féle hülyeséget, amiket elneveztem b834nek, de kimegyek az utcára és elmondom mindenkinek hogy létezik, te elhiszed? - nem... de !ha kitalálok vmi féle hülye hirdetõ céget ( pl most asd23 lesz ) és abból a cégbõl (ami kva hitelesnek látszik) kiszivárogtatok vmi féle infót pár képpel (kedvenc részem) és ráírom hogy "titkos", ti elhiszitek hogy eltitkolom elõlletek, és megveszitek a botlba a b234 könyveket, meg elutaztok a helyszínre, és még sorolhatnám mennyi pénz van belõlle, nem beszélve a témáról!... (magyarán) Elhitetik velünk, hogy elhitetik velünk hogy nincsenek, és mi erre elhitetjük magunkkal (mert kombinálunk, + hiszékenyek vagyunk) hogy vannak.
Ba&zki...És az ilyenek szabadon mászkálnak az utcán...Azt hiszem beszerzek egy életbiztosítást és egy sokkolót...
De tök jó :) - még is mibõl gondolod, hogy mászkálok az utcán ? Kezdek kételkedni a tudományodban......bár igaz......a google csodákra képes. Ezek annyira tetszenek nekem de tényleg :) Apropó......képen láttam milyen egy utca, mesélsz róla ? - sokkoló......minek az. Habár igazad van......ilyen embernek tényleg szüksége lehet rá :) De nem úgy van, hogy én vagyok aki most sokkol Téged ? Minek Neked az a kis elektromos vacak.....
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszát, különösen az elsõ válaszolónak! Én is úgy gondolom, h a Bibliát akkor örökõlhetjük teljesen ha újra hiszünk modern szemmel is!
NEEEE :D :D :D Kérdezõ!!! Ennyi a kommented??? :D Hát ez egyszerûen észbontó!!!! ÓÓ BIBLIA ÍGY, BIBILIA ÚGY.... :D Hát ez nevetséges!!! Szerintem ha valaki csak egy kicsit is hisz a tudományban, és konyít hozzá, rögtön rájön, hogy nincs Isten!!!! Nem létezik, miért létezne??? Rengeteg naprendszer van, millió, a Nap is egy csillag, nézz fel az égre, hány csillagot látsz?? Szerinted az egész univerzumban egyetlen bolygón van élet? Vagy ha több helyen is van mindet Isten teremtette, és fentrõl kukkol minket, ki hogy boldogul??? Isten és az egész Biblia egy szép mese, egy kapaszkodó a gyenkéknek, plusz a pénzlehúzásra, az átverésre.... :) )) és még nagyon hosszan lehetne sorolni.. De komolyan, 6 nap alatt világot teremteni?? Csodálom, hogy egyáltalán bárki hisz ebben az elképesztõ nagy butaságban, és lám, több millióan mennek egy mese után... :D Mintha elhinném, hogy léteznek egyszarvúak, és tündérkék.... :) )) Aki ennek szenteli az életét, Gratulálok! :)
Biztos hogy létezik még más élõlény az univerzumban!Én pl nem tudom elképzelni hogy csak emberek (meg állatok növények)élnek.

A Sziget fesztiválról tényleg láthatóak lesznek online élőben is koncertek? És ha igen, melyik oldalon és milyen programok?

A mai Cseh Tamás emlékest érdekelne f?leg, de más is. Hol lehet megtudni, hogy mi látható online?

Legjobb válasz: Elvileg itt lehet vagy lehet majd nézni élõben: http://www.youtube.com/szigetofficial Részleteket sajnos nem tudok... :/

Elvileg itt lehet vagy lehet majd nézni élõben: http://www.youtube.com/szigetofficial Részleteket sajnos nem tudok... :/
Vagyis gondolom azokat lehet majd nézni csütörtöktõl, amik ezen az oldalon meg vannak jelölve.
márkás de címke nélküli? hova lettek a címkék? vaterán.
Vatera Tesz Vesz De mi az, hogy minél magasabb áron??Nyilván nem annyiért adod el, mint amennyiért vetted!!!! Mert ugye, ha a kocsit szalonból veszed, vadiújan, mikor kigurulsz vele már nem ér annyit amennyiért vetted!!

Az X-faktort interneten lehet élő adásban nézni? Ha igen, akkor hol, melyik oldalon?

Az interneten akarom nézni. Mert nincs tv közelbe a gép. ez lehetséges?

Legjobb válasz: rtlmost.hu élõben még nem tudod nézni de rögtön felrakják az adás után

rtlmost.hu élõben még nem tudod nézni de rögtön felrakják az adás után

Melyik oldalra tegyem fel hirdetésemet (mosógép eladás), ahol több az esélye, hogy jövő héten el is viszik?

Sürg?sen szeretném eladni, de sajnos nem pesti vagyok, pedig ott hamar elkelne szerintem.

Legjobb válasz: Teszvesz.hu Ott fel tudod adni de elõbb regisztrálnod kell magad majd küldenek egy levelet amiben benne lesz a te kódod amit e-mail-ban kell elküldened a teszVesz-nek.Ez kb 2 hét.De szerintem máshol is így zsjlik. Ott van még a Vatera vagy az Expressz.hu Mondjuk az Expressz.hu-n nem kell várni.Van olyan lehetõség,hogy 1 hónapig ingyen hirdethetsz.

Teszvesz.hu Ott fel tudod adni de elõbb regisztrálnod kell magad majd küldenek egy levelet amiben benne lesz a te kódod amit e-mail-ban kell elküldened a teszVesz-nek.Ez kb 2 hét.De szerintem máshol is így zsjlik. Ott van még a Vatera vagy az Expressz.hu Mondjuk az Expressz.hu-n nem kell várni.Van olyan lehetõség, hogy 1 hónapig ingyen hirdethetsz.

Azt olvastam egy oldalon, hogy nem jó, ha csatolt fájlként küldöm el az önéletrajzomat, hanem az célszerűbb, ha magába az e-mailbe illesztem bele, ami egyben a motivációs levél is. Hogy érdemesebb elküldeni? Melyiket olvassák el előbb?

Legjobb válasz: Önéletrajzot megnyitják, az e-mail szövege legyen motivációs levél, és abban leírod a végén, hogy "mellékelten csatoltam az önéletrajzomat..." stb. stb. Én mindig csatoltan küldtem, és munkaügyi tréningen is azt mondta a hölgy, hogy így jó, nem szabad a levél szövegébe beágyazni az önéletrajzot.

Önéletrajzot megnyitják, az e-mail szövege legyen motivációs levél, és abban leírod a végén, hogy "mellékelten csatoltam az önéletrajzomat..." stb. stb. Én mindig csatoltan küldtem, és munkaügyi tréningen is azt mondta a hölgy, hogy így jó, nem szabad a levél szövegébe beágyazni az önéletrajzot.
Egy szépen megszerkesztett önéletrajz szétesik, ha beilleszted az e-mailbe. Én a csatolt változatot javaslom, ráadásul ha készen van, én átkonvertálnám pdf - formátumba, az olyan gagyi, ha ott villog a végén a kurzor. (esetleg a egy rosszindulatú titkárnõ, aki az állását félti bele is tud írni, ha wordben küldöd)
Alapból természetesen a levél tartalma nyílik meg elõször-a csatolt fájlt külön meg kell nyitni-így egyértelmû, hogy melyiket látják elõbb-, de szerintem szebb csatolt fájlként, mert az kész mû, míg az alapoldalt telepakolja a szolgáltató pl.reklámokkal, címzett..stb sorokkal.
A kérdező hozzászólása: Itt az oldalon még azt is olvastam, hogy nem minden esetben nyithatják meg a csatolt fájlt az irodák, ahova az önéletrajz kerül, illetve vannak olyanok, ahol épp, hogy végignézik a leveleket, a többi "csatolós" pályázat meg kuka.Én ezt nem tartom egy célravezetõ dolognak, hiszen lehet, hogy alkalmas munkaerõ(ke)t szalasztanak el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!