Találatok a következő kifejezésre: Melyik oldalakon szerelmes versek (1 db)

Melyik oldalakon vannak szerelmes versek?

én találtam néhány ilyen oldalt, de mindegyik béna. Nos?

Legjobb válasz: nekem ezek a kedvenceim: http://www.netorian.hu/kategoria/1 http://www.citatum.hu/kategoria/Szerelem

kolts te verset! az jobban meghat vkit
google.hu
Szia! Nekem ez a kedvencem :) „Szeretnék veled esõ áztatta utcán táncolni, s szeretnék veled egy ágyban álmodni. Szeretném megmutatni mit ér egy könnycsepp, mely az öröm által tisztítja arcodat, s elmossa az összes bánatodat. Szeretném ha szemem tükrében fedeznéd fel a világot, s észrevennéd az igazán fontos dolgokat. Szeretném ha tudnád hogy a sivatagban is nyílik virág, s hogy a hóesésben is van melegség, mert így él a világ. Szeretném ha velem együtt kiáltanád, hogy suttogva is értem szavad, mert így nincs az a szív mely megszakad. Szeretném ha látnád hogy a vak ember is láthat csodás dolgokat, s kinek néma az élet, az is várja a hangokat. Szeretném ha együtt éreznénk azokat a dolgokat, melyeket sok ember a jelentéktelen dolgok miatt egyre csak halogat. És végül Szeretném, ha már ráncok borítják az arcunkat, azt lássam hogy életünk nem is lehetett volna ennél BOLDOGABB...” "Kételkedj, vajjon a csillagok tüzesek-e; kételkedj, vajjon a nap mozog-e; kételkedj, vajjon az igazság hazudik-e: csak abban ne kételkedj, hogy szeretlek."
A kérdező hozzászólása: Szia.Az uccsó válaszolónak irnám, hogy köszike szépen, ez tényleg szép:) Persze a többieknek is köszönöm:)
Nagyon szívesen :) Örülök, hogy teccik ;)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lányok! Bocsájtottátok már meg valaha azt párotoknak bármikor is, hogy megütött titeket?

Mi lett utána? Leírnátok még, hány évesek vagytok?

10

Lányok tanítottatok meg már pasit csókolózni, vagy jobban csókolózni?

1

Nős, 40-es férfiak! Veletek is előfordult már, hogy nagyon bejött egy 20 évvel fiatalabb lány, pedig tudtátok, hogy ez nem helyes? Ti mit csináltatok?

Nem tanácsokat kérek!

6

Szerelmes lettem egy rendőrbe. Szerintetek?

Idén nyáron felvettek a rendőrségre dolgozni. Azóta is imádok ott lenni, imádok mindenkit, mindenki nagyon kedves, jó fej velem, de egy valaki különösen felkeltette az érdeklődésemet.. Egy nálam jóval idősebb rendőr, akivel nem sokára egy irodába fogok dolgozni... :O Én 21 éves múltam, Õ pedig nem sokára 41 lesz... :/ Ez nem is zavarna engem, de az a baj, hogy családja van.. Én viszont totál beleestem :( Tudom, hogy nem sok esélyem van nála, de valahogy nem tudok másra gondolni, csak rá, alig várom, hogy mehessek dolgozni és lássam... Akárhányszor meglát, mindig hülyéskedik velem, és ez nekem nagyon tetszik :) Nem sokára lesz a szülinapja, és arra gondoltam, hogy adok neki 1 kulcstartót, ami a kedvenc focicsapatának a logoját ábrázolja... Szerintetek nem fog megharagudni vagy ilyesmi? Légyszi csak normális válaszokat írjatok, előre is nagyon köszönöm :)

L/21

18

Csak le akart fektetni?

Egy buliban odajott hozzam egy fiu.ezelott sose lattam de nagyon helyes volt es komolyan erdeklodott irantam.a buli folyaman csokoloztunk es a telefonszamomat is elkerte de azota nem beszeltunk.

5

Mit tegyek? Tovább lent

14, 4 hónap múlva már 15 leszek,és egyszerűen azt érzem,hogy leakarok feküdni valakivel..De egyrészben félek is az elsőtöl..Mit tegyek??

3

Szerintetek melyik lány néz ki a legjobban?

Ha nehezen dönthető el, lehet max 3-ra is szavazni.

1:
2:
3:
4:
5:

25

Mit ártottak a ronda fiúk, hogy csak gyűlöletet kapnak mindenkitől?

Mindenképpen szeretnék választ kapni rá!iii

42

Tetszik egy fiú és nem tudom hogy mondjam el neki, vagy inkább ne is mondjam neki? Szerintetek?

6

A sors úgy rendelkezett, hogy nem köthetünk ki egymás mellett. Ugye az elfogadás a legjobb lehetőség ebben az esetben? Remélem Ti is így gondoljátok majd!

Tudom, hogy a könyvekben elcsépelték már ezt az "első pillantásra" dolgot...mégis megszeretni épp csak ennyi volt. Aztán összebarátkoztunk, lett egy közös múltunk, emlékeink, amiken majd jókat derülünk 20 év múlva, amikor neki is lesz saját családja, és nekem is. Holott én tiszta szívemből Õt szeretem. Nem azért mert Õ a legkülönb, de szívesen hátat fordítanék a legkülönbeknek, ha tudnám hogy ez az érzés nem egyoldalú. Nekem Õ lenne a fényem, ha a sors nem játszotta volna velem azt a játékot, hogy keresztezi az útjainkat,megmutatja Õt, megszeretteti, aztán az "erkölcsi" dolgokból kifolyólag elválnak útjaink. Legyen boldog, nekem ez a legfontosabb!

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!