Találatok a következő kifejezésre: Melyik oldalakon szerelmes (2 db)

Melyik oldalakon vannak szerelmes versek?

én találtam néhány ilyen oldalt, de mindegyik béna. Nos?

Legjobb válasz: nekem ezek a kedvenceim: http://www.netorian.hu/kategoria/1 http://www.citatum.hu/kategoria/Szerelem

kolts te verset! az jobban meghat vkit
google.hu
Szia! Nekem ez a kedvencem :) „Szeretnék veled esõ áztatta utcán táncolni, s szeretnék veled egy ágyban álmodni. Szeretném megmutatni mit ér egy könnycsepp, mely az öröm által tisztítja arcodat, s elmossa az összes bánatodat. Szeretném ha szemem tükrében fedeznéd fel a világot, s észrevennéd az igazán fontos dolgokat. Szeretném ha tudnád hogy a sivatagban is nyílik virág, s hogy a hóesésben is van melegség, mert így él a világ. Szeretném ha velem együtt kiáltanád, hogy suttogva is értem szavad, mert így nincs az a szív mely megszakad. Szeretném ha látnád hogy a vak ember is láthat csodás dolgokat, s kinek néma az élet, az is várja a hangokat. Szeretném ha együtt éreznénk azokat a dolgokat, melyeket sok ember a jelentéktelen dolgok miatt egyre csak halogat. És végül Szeretném, ha már ráncok borítják az arcunkat, azt lássam hogy életünk nem is lehetett volna ennél BOLDOGABB...” "Kételkedj, vajjon a csillagok tüzesek-e; kételkedj, vajjon a nap mozog-e; kételkedj, vajjon az igazság hazudik-e: csak abban ne kételkedj, hogy szeretlek."
A kérdező hozzászólása: Szia.Az uccsó válaszolónak irnám, hogy köszike szépen, ez tényleg szép:) Persze a többieknek is köszönöm:)
Nagyon szívesen :) Örülök, hogy teccik ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!