Találatok a következő kifejezésre: Melyik nyelvizsgaközpont legjobb (1 db)

Melyik nyelvizsgaközpont a legjobb?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez nagyban függ attól, hogy milyen nyelvbõl, milyen fokra mész, és hogy ehhez képest hol áll a tudásod. Ha jó vagy, ajánlom a rettegett Rigó utcát, szerintem nagyon korrektek, viszont tényleg számon is kérnek. Ha minél biztosabbra mennél, a TELC vagy ECL vizsgák kevesebb tudásra is adnak papírt. Viszont ezeknél nem lehet Magyarországon minden nyelvbõl vizsgázni.

Szia! Szerintem ez nagyban függ attól, hogy milyen nyelvbõl, milyen fokra mész, és hogy ehhez képest hol áll a tudásod. Ha jó vagy, ajánlom a rettegett Rigó utcát, szerintem nagyon korrektek, viszont tényleg számon is kérnek. Ha minél biztosabbra mennél, a TELC vagy ECL vizsgák kevesebb tudásra is adnak papírt. Viszont ezeknél nem lehet Magyarországon minden nyelvbõl vizsgázni.
A kérdező hozzászólása: csak angol kéne:) olcsón, korrektül, középfokú c :)
Ha fontos az olcsóság, akkor a Rigó utcait ajánlom. Én 1 éve olaszból kb. 18 ezer forintért mentem vizsgázni (középfok c), gondolom, az angol is ezen az áron mozog. Az egynyelvû vizsgák (Euro, ECL, Telc ...) jóval drágábbak, 30 ezer Ft körül.
Én most voltam Pannon angol nyelvvizsgán 15 ezerért. Azért választottam, mert gyorsan kellett az érettségi miatt, két hét alatt megvolt az írásbeli eredménye, a szóbelié meg azonnal. Az írásbelin végig lehetett szótárt használni, és a szóbelin is nagyon normálisak voltak.
Amikor választasz vedd figyelembe a továbbtanulásod célját. Ha szeretnél késõbb külföldre kimenni dolgozni, akkor mindenképpen akkreditált nyelvvizsgaközpontot válassz! Ajánlom az ECL-t vagy a BME-t. http://www.ecl.hu Én jövõ héten vizsgázom. És azokkal az emberekkel nem értek egyet, akik azt mondják, hogy kevesebb tudásra is adnak nyelvvizsgát... mert ez így nem igaz. Csak nem a nyelvtanra mennek, hanem a szavakra. 22.000 ft. Továbbá nem lehet szótárt használni. (Több nyelvbõl is akkreditált a vizsgájuk.) BME-n használhatsz szótárt, de nyelvtant is kérdeznek. Szerintem mindkettõ teljesíthetõ.
Szia! Idén márciusban voltam nyelvvizsgázni és én az Origót ajánlom (Rigó utca). Simán meglett elsõre a vizsga. Nem volt nehéz és drága sem. http://www. itk.hu Itt megtalálsz minden információt.
Én a Tudomány Nyelviskolában csináltam nem rég EURO angolt. Nagyon könnyû volt, és a szervezés nagyon jó volt. Igaz, hogy én nagyon jól tudok, és csak középfokra mentem, de tényleg nem volt nehéz az írásbeli, beszédre meg 100%-ot adtak. Vannak a neten tesztek is, meg mindenféle anyag náluk. euroexam.hu
Én augusztusban megyek Telc-re, 25.000 Ft a középfokú. Nem a legkönnyebb, fõleg a szóbelije elég nehéz, de az akkreditáltak közül talán még ez a legtûrhetõbb.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent a No One Lives?

2

Létezik szerb nyelv tanulásához magyar nyelvű könyv?

2

Mit jelent a "peel off"?

A Tizenkét Törzs egy egyházi méretű hippi mozgalom, akik jótékonykodnak és koncerteket adnak.

"The Twelve Tribes recently peeled off the tour and headed to the Great Lakes area."

3

Hogy van németül?

Ha kétütemű trabanttal szeretnénk utazni, akkor szükségünk van Benzinre és olajra?

köszi

3

SOS! Hogy fordítanátok ezt az angol párbeszédet?

- ...... And you know, that would have been much better ending if she had won!

- Next one can be up in the air. So it goes down to who is a little more resourceful. :p

Köszi!

2

Ez a spanyol szöveg mit jelent?

si estoy interesado en la compra de electrodomesticos, como camion a granel de linea blanca o de pequeño electrodomesticos, TV de plasma, y todas las ofertas que tengan disponibles, e conseguido ver una sola oferta de linea blanca,la verdad esque nose el metodo de funcionamiento de esta plataforma, si me pudisen ayudar se lo agradezco.

1

Anbgolban tudnátok segíteni? A gazdagságról kell írni az előnyeiről és hátrányairól.

magyarul tudnék írni sokmindent de nem tudom átfogalmazni

2

Origos német nyelvvizsgán a hallásértés kérdései mögé oda van írva, hogy hány pontot ér az adott kérdés? Csak mert így könnyebb az kellő információt kiszedni.

1

Nyelvvizsgán érdemes lenne ezt megemlíteni?

Március eleje tanulok németet. Iskolában sajnos soha sem tanultam, de nagyon megtetszett és ez vált a legkedvesebb hobbimmá. Jelentkeztem a november 23-i TELC német középfokú nyelvvizsgára, szerintetek a bemutatkozó résznél érdemes lenne ezt megemlíteni? Esetleg negatív hatást érnék el vele?

6

Melyik könyv a legjobb az üzleti angol nyelvvizsgára való felkészüléshez?

Szeretnék a közeljövőben üzleti angol nyelvvizsgát. Találtam is könyveket hozzá, de nem tudom melyikből tudnék a legjobban felkészülni.

1. Németh Katalin - Szakonyi Eszter: Hungarian-English Business phrase book (Lexika kiadó)

2. Viczena Andrea: 1000 Questions 1000 Answers - Business English MP3 CD melléklettel (Lexika kiadó)

3. Bajnóczi Beatrix, Haavisto Kirsi: Kérdések és válaszok üzleti angol nyelvből
Maxim Könyvkiadó

Ezeken kívül, ha valaki tud könyvet, linkelheti :)
Köszönöm :)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!