Találatok a következő kifejezésre: Melyik nyelvizsgaközpont legjobb (1 db)

Melyik nyelvizsgaközpont a legjobb?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez nagyban függ attól, hogy milyen nyelvbõl, milyen fokra mész, és hogy ehhez képest hol áll a tudásod. Ha jó vagy, ajánlom a rettegett Rigó utcát, szerintem nagyon korrektek, viszont tényleg számon is kérnek. Ha minél biztosabbra mennél, a TELC vagy ECL vizsgák kevesebb tudásra is adnak papírt. Viszont ezeknél nem lehet Magyarországon minden nyelvbõl vizsgázni.

Szia! Szerintem ez nagyban függ attól, hogy milyen nyelvbõl, milyen fokra mész, és hogy ehhez képest hol áll a tudásod. Ha jó vagy, ajánlom a rettegett Rigó utcát, szerintem nagyon korrektek, viszont tényleg számon is kérnek. Ha minél biztosabbra mennél, a TELC vagy ECL vizsgák kevesebb tudásra is adnak papírt. Viszont ezeknél nem lehet Magyarországon minden nyelvbõl vizsgázni.
A kérdező hozzászólása: csak angol kéne:) olcsón, korrektül, középfokú c :)
Ha fontos az olcsóság, akkor a Rigó utcait ajánlom. Én 1 éve olaszból kb. 18 ezer forintért mentem vizsgázni (középfok c), gondolom, az angol is ezen az áron mozog. Az egynyelvû vizsgák (Euro, ECL, Telc ...) jóval drágábbak, 30 ezer Ft körül.
Én most voltam Pannon angol nyelvvizsgán 15 ezerért. Azért választottam, mert gyorsan kellett az érettségi miatt, két hét alatt megvolt az írásbeli eredménye, a szóbelié meg azonnal. Az írásbelin végig lehetett szótárt használni, és a szóbelin is nagyon normálisak voltak.
Amikor választasz vedd figyelembe a továbbtanulásod célját. Ha szeretnél késõbb külföldre kimenni dolgozni, akkor mindenképpen akkreditált nyelvvizsgaközpontot válassz! Ajánlom az ECL-t vagy a BME-t. http://www.ecl.hu Én jövõ héten vizsgázom. És azokkal az emberekkel nem értek egyet, akik azt mondják, hogy kevesebb tudásra is adnak nyelvvizsgát... mert ez így nem igaz. Csak nem a nyelvtanra mennek, hanem a szavakra. 22.000 ft. Továbbá nem lehet szótárt használni. (Több nyelvbõl is akkreditált a vizsgájuk.) BME-n használhatsz szótárt, de nyelvtant is kérdeznek. Szerintem mindkettõ teljesíthetõ.
Szia! Idén márciusban voltam nyelvvizsgázni és én az Origót ajánlom (Rigó utca). Simán meglett elsõre a vizsga. Nem volt nehéz és drága sem. http://www. itk.hu Itt megtalálsz minden információt.
Én a Tudomány Nyelviskolában csináltam nem rég EURO angolt. Nagyon könnyû volt, és a szervezés nagyon jó volt. Igaz, hogy én nagyon jól tudok, és csak középfokra mentem, de tényleg nem volt nehéz az írásbeli, beszédre meg 100%-ot adtak. Vannak a neten tesztek is, meg mindenféle anyag náluk. euroexam.hu
Én augusztusban megyek Telc-re, 25.000 Ft a középfokú. Nem a legkönnyebb, fõleg a szóbelije elég nehéz, de az akkreditáltak közül talán még ez a legtûrhetõbb.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van neten olyan oldal, ahol tudnám gyakorolni az olasz nyelvtant? (igeidők)

Idén emelt csoportba kerültem, tavaly nagyon jó voltam olaszból, meg nyáron oktattam is olaszul(lovaglást), idén meg nem tudom mi van velem. Írtunk év elejit ami 29%-os lett, ebben csak az igeidők voltak (jelen, múlt, jövő), aztán mondta a tanárnő, hogy nem írja be de kövi órán újra írjuk. Otthon átrágtam még egyszer, megnéztem a régi feladatokat, és 1-es lett a dogám :((. Nincsen neten valami oldal ahol tudnám gyakorolni, az igeidőket? Lehetőleg úgy, hogy egy rendes szöveg van előttem és az igéket kell megfelelő időbe rakni.
Nagyon szeretnék javítani, de a tanárral már nem vesszük ezeket, azt mondta h gyakoroljunk magunktól, mert tovább kell haladni (részben igaza is van). Ha van ötletetek légyszi írjatok!!

0

Mit jelent ez magyarul? "This shouldn't be too long"

Sztem időpontra utalhat.

4

Hogy fordítanátok ez a mondatot? The letter is being sent.

8

. It would be great, because we didn't need to use. Helyes?

4

Akik emelt szinten érettségiztek németből milyen témát húztatok és hogy ment?

0

Hol és milyen műszaki nyelvvizsgát lehet tenni?

1

Ez a mondat mit jelent angolul? (Bővebben lent)

A mentalista új részének a leírásában van, biztos, hogy esküvőhöz kapcsolódik, de még így se tudom értelmesen lefordítani. :S Előre köszi, ha segítetek! :)

"Van Pelt and Rigsby take a trip down the aisle."

3

Le tudná nekem valaki fordítani h pontosan mit jelentenek az alábbi fogalmak? (angolról)

Rhyme is the last stressed vowel sound and all the sounds that follow it in a two or more words.

Masculine rhyme the last stressed vowel sound in the last syllible o the rhyming words.

Feminine rhyme includes an unstressed syllable after the last stressed vowel sound.

Eye-rhyme occurs when lines of poerty end in two words that are spelled alike but pronounced diferently.

Assonance is the repetion of identical or similar stressed vowel sounds where the consonant after the stressed vowels differ.

Consonance is the repetion of consonant sounds where the vowel sounds are different.

Alliteration is the repetion of consonant sounds generally at the beginning of nearby words.

Rhyme-schemes
Couplet: two lines joined together by rhyme.
Quatrain: a unit of four lines of poerty joined by rhyme.

tudom kicsit sok de ha valaki le tudná nekem őket fordítani h ne csak megtanuljam de meg is értsem őket akkor annak nagyon hálás lennék. nagyon sokat segítene vele. ha valaki csak 1-1et tudna esetleg és azt leírná az is sokat segíteni. előre is köszi :)

0

Ezekből meg tudnátok oldani nekem egy párat? Most tanulok románul és sehogy sem értem :/ Nem muszály az egészet csak párat és kérlek fordítsátok is le magyarra köszönöm.

1)Despãrþiþi în silabe:
muiere,culmea,inegal,funcþie,cadru,tigru,poezie,sacru,conjun
gtiv,inamic,inimioarã,defectuos,continuu,examen,punctaj,ochel
ari.

2)Subliniaþi cuvintele care au prefix:
dezbrãcat,dezlipit,dezvoltare,inelat,insensibil,recreaþie,re
petent,reluare,necinstit,neam.

3)Ce fel de cuvinte sunt cuvintele subliniate? Acesta este un SOL bun pentru flori. Împãratul a trimis un SOl la adversari. Se cânta pe nota SOL. Sunt multe TORTURI la cofetãrie.
Prizonierii au fost supuºi la multe TORTURI. Pãrinþii SÃI sunt oameni de treabã. A venit SÃ-L dau înapoi cartea împrumutatã.

4)Daþi sinonimele cuvintelor:
cuvânt,timp,poet,povestitor,idee.

5)Asoþiaþi cuvintele din cele douã coloane,apoi preþizaþi ce categorie semanticã sunt:
sus icoruptibil
a opri fatã
ceva jos
bãiat dedesubtul
deasupra nimic

6)Cum se numesc urmãtoarele perechi de cuvinte:
apropia/apropria
eminent/imminent
numeral/numerar
glacial/glaciar
familial/familiar

7)Tãiaþi cu o linie pleonasmul:
pom rodnic ºi fructos
mijloace mass-media
a avansa înainte
a recite din nou

8)Descoperiþi ce categorie semanticã apare în enunþurile de mai jos:
a)Cãrþile sunt pe masã
b)Masa este servitã
c)Acum este ora mesei

1

"Szükségem lenne egy kis szeretgetésre. " Ezt hogy fordítanátok?

I need some..love?? Van egyáltalán ilyen getés-gatás, mint szeretgetés, ölelgetés, puszilgatás képző az angolban?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!