Találatok a következő kifejezésre: Melyik nemnek az (3299 db)

Mely ország (ok) ban udvariatlanság a késés, és melyekben nem az?

Legjobb válasz: Mely országokban idiótaság ez a kérdés? mindegyikben!

Mely országokban idiótaság ez a kérdés? mindegyikben!
Nálunk nem. Ennyit tudok. Ritkán csesznek le érte.

Bécs melyik részei a szépek, élhetõk? Melyik nem az?

Mondták, hogy kerüljem a törökök és az afrikaiak által lakott helyeket. Ezek melyik kerületek? Mennyire lehet a Duna partján sétálni? Igaz, hogy nincsenek nyilvános mosdók? Milyen egy normál panzió? Mennyire lopnak?

Legjobb válasz: 10 ker a leginkabb torokok lakta, ez latszik is, eleg nagy pusztulat van. Egyebkent Becs alapbol teljesen biztonsagos, szep es elheto hely. A Duna partjan annyira lehet setalni mint barhol mashol, egy panzio meg olyan mint amilyen egy panzio szokott lenni. Van meg hulye kerdesed?

10 ker a leginkabb torokok lakta, ez latszik is, eleg nagy pusztulat van. Egyebkent Becs alapbol teljesen biztonsagos, szep es elheto hely. A Duna partjan annyira lehet setalni mint barhol mashol, egy panzio meg olyan mint amilyen egy panzio szokott lenni. Van meg hulye kerdesed?
Hacsak nem vagy kastélyrajongó, szerintem nem különösebben szép város.
A belvarosa, duna-parti resze pestnek szerintem is szebb, de pest ilyen szempontbol egyebkent is kiemelkedik Europaban, talan meg Praga hasonloan szep. Becs sem ronda, de viszon sokkal elhetobb mint Bp.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
XI. kerületben ( Simmering) jártam munkába , gyári negyed, de mégis élhetõ, tiszta és biztonságos. Éjszakákon állt kinn egy üzem parkolójában az autóm, egyetlen karc nem volt rajta..

A média mitől lehet liberális vagy zsidó? Honnan lehet megtudni, hogy melyik nem az?

Legjobb válasz: "Ha szinte álandóan a demokráciát féltik akkor biztos az." Minden ép elméjû ember félti a demokráciát, nem kell ahhoz zsidónak vagy másnak lenni.

"Ha szinte álandóan a demokráciát féltik akkor biztos az." Minden ép elméjû ember félti a demokráciát, nem kell ahhoz zsidónak vagy másnak lenni.
"tibor95 válasza: Ha nem hangos attól, hogy milyen a cigánybûnözés, és zsidó világba élünk akkor az egy nemzetellenes libcsi zsidaj csatorna!" Magyarán csak az antiszemita és rasszista csatorna a jó. Szerintem meg nem. Az a jó csatorna ahol nyíltan ki lehet mondani ezeket a problémákat, de nem a gyûlöletet szítja. Inkább a normális vita és párbeszéd a jó.
Ha a mûsorvezetõt Kleinmann Slomónak hívják, gyanút foghatsz.
Ha szinte álandóan a demokráciát féltik akkor biztos az.
71 % maga csak nem irónia elleni tablettát szed?
Ha liberális akkor a korlátlan lehetõségeket tárja eléd, ami valójában hülyeség. Ha zsidó akkor vásárolj meg mindent, amit csak tudsz, gazdagítsd õket. És ha valakinek van szerencséje olyannal találkozni, ahol ezek nincsenek akkor kérem ossza meg velem is, mert eddig nem volt szerencsém ilyet találni.
A Népszabadság, a Népszava és az ATV mind vallástalan zsidó cstorna, ahol a nem létezõ liberális eszméket terjesztik és hülyítik a tudatlan embereket a nem létezõ demokráciával. Az MSZP-ben és az LMP-ben is benne vannak!
Ha nem hangos attól, hogy milyen a cigánybûnözés, és zsidó világba élünk akkor az egy nemzetellenes libcsi zsidaj csatorna!
Ha egy Jobbik szimpatizánsnak nem tetszik, akkor szinte biztos hogy liberális és/vagy zsidó.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: a Fidesz, KDNP, Jobbik csapatról honnan lehet tudni, hogy nem zsidó. Nem lehet, hogy Novák zsidózása is csak figyelemelterelés volt? :P
Na én liberális beállítottságot ugy értelmezem hogy bármilyen jogsértést vagy kirekesztést, hátrányba szorítást puszta származási , vagy nemi alapon elutasít. Ha ezért valamelyik mesüge gój lezsidóz azt megfolytom az imaszíjjammal! -) Nem nem a liberális az egyböl nem zsidó és a zsidó egyból nem liberális, a kettõ nem függ össze de lehet zsidó liberális és lehet a liberális zsidó. nem kizáró ok. Ha egy médiacsatorna elfogulatlanul tájékozatat és nem bírál senkit elõitéletek miatt sõt a dolog lényege nem használnak elõitéleti vagy arra utaló jelzõt. Zsidó médiával meg még nem találkoztam, igaz liberálissal sem még, de azt el tudom képzelni hogy hogyan kell hogy mûködjön.

Melyik (nem az aknában beszerelt) víztisztító készülék a legjobb?

Árak ás márka érdekelne!

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mi a probléma a vízzel! Különbözõ víztisztító technológiák léteznek, és minden technológiának megvannak a legjobbjai. A technológia kiválasztásánál érdemes szakember segítségét igénybe venni: http://viztisztitos.lapunk.hu Az márkát és teljesítményt már érdemes összevetni az árral is, és itt fontosabb az ár-érték arány, mint maga az ár.

Attól függ, hogy mi a probléma a vízzel! Különbözõ víztisztító technológiák léteznek, és minden technológiának megvannak a legjobbjai. A technológia kiválasztásánál érdemes szakember segítségét igénybe venni: http://viztisztitos.lapunk.hu Az márkát és teljesítményt már érdemes összevetni az árral is, és itt fontosabb az ár-érték arány, mint maga az ár.
Ha szeretnéd én tudok víztisztító-ügyben segíteni! E-mail címem [email protected]

Lányok! Nektek melyik póz tetszik a legjobban és miért vagy hogy melyik nem tetszik és az mért nem? Mikor tudtok a legjobban elélvezni?

Legjobb válasz: Ezt nõ válogatja ki melyikre tud jobban elélvezni. Meg melyikhez van éppen kedve..

Ezt nõ válogatja ki melyikre tud jobban elélvezni. Meg melyikhez van éppen kedve..

Zéró toleranciás laktózérzékeny vagyok. Nektek melyik laktózgyógyszer vált be? Melyik az, amit étkezés után kell bevenni, ha laktóz "gyanús" volt az étel? Melyik nem okoz hasmenést?

Legjobb válasz: Én a Lactase tablettát szedem be elõtte. Van ez a Laluk kapszula, amit rá kell szórni az ételre. Én ezt a kettõ készítményt ismerem, egyiktõl sincs hasmenésem.

Én a Lactase tablettát szedem be elõtte. Van ez a Laluk kapszula, amit rá kell szórni az ételre. Én ezt a kettõ készítményt ismerem, egyiktõl sincs hasmenésem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ettem egy sütit, amire azt mondták laktózmentes, de bár ne tettem volna. Reggel történt, és csak este vettem be a laktáz rágótablettát, és rögtön utána kezdõdött a hasmenés. Rosszul voltam, de még nem volt hasmenésem csak a tabletta után. Most már félek tõle.
Azért az tudod, hogy már sok értelme nem volt bevenni a rágótablettát. Azért kell elõtte vagy ha elfelejted vele együtt beszedni / én szoktam így is /, mert akkor elkeveredik a táplálékkal és a benne lévõ laktózt lebontja. Ha a laktózos kaja már lent van a belekben és órákkal utána veszed be a Lactase-t nem tud hatni hisz nem találkoznak egymással, több méter különbséggel tartózkodnak benned, esélyük sincs a találkára. Nem a gyógyszertõl volt hasmenésed.
Egyébként a hasmenésen kívül neked milyen tüneteid vannak a tejcukortól?
A kérdező hozzászólása: Hát kezdõdik a torkomban. Egy olyan fura érzés, mintha nem tudnék valamit felköhögni. Ez eltart 2-3 napig. A stessz is kiváltja. Reflux-ra kezeltek, de tükrözéssel kiderült, hogy nincs reflux-om. Szóval még a hangom is már más olyankor. Aztán hányinger, rossz közérzet, majd jön a hasmenés. Mimimum 2 nap. Ezalatt persze "tönkremegy" a fenekem, és miután elmulik a laktóz, napokig azt kell kezelnem. Tehát egy "roham 4-5 napot is tönkretesz. Nálad?
Nekem ilyen torok tünetem nincs. Ha laktóz tartalmú ételt eszek után jön, hogy elkezdek puffadni, hangosan morognak a beleim, bugyorognak jobbra-balra, hol itt hol ott fáj a hasam. Aztán úgy 2-3 óra múlva jön a hasmenés, közben néha majd leszédültem a wc-rõl, de komolyan olyan megmagyarázhatatlan rosszullét jött rám, amíg ki nem ürült alulról minden. Most már nagyon figyelek, hogy mit eszem, csak sajnos sok mindenbe beleteszik adalék anyagként a laktózt.
A kérdező hozzászólása: Tudom, én is nagyitóval járok vásárolni. Legutóbb egy szelet rántott hus volt a hibás a prézlijével.
Hát igen. Felvágottat, májkrémet évek óta nem eszem. Nálunk a pékségben, ahol a kenyeret veszem, megkérdeztem az eladót, hogy a kenyerekben van-e tej vagy laktóz. Mit ne mondjak, nem tudta. Hívta a vezetõt, aki mutatott két kenyeret , ami elõrecsomagolt volt és jó drága. Viszont teljes komolysággal kijelentette, hogy két hónapig jó a szavatossága. Hát gondolhatod, hogy átfutott az agyamban, hogy mi lehet benne. Milyen és mennyi tartósítószert tartalmazhat. Úgyhogy tényleg nagyon figyelni kell, tulajdonképpen a saját érdekünk. :) De ez a nagyító ez tetszik :)
A kérdező hozzászólása: A Gyulai májas nagyon finom, és laktózmentes. Már rengeteg felvágott is, az EFEF termékek. Csak vizes zsömlét eszem 1 éve, és már nagyon unom. Nem tudom, milyen mértékü az intoleranciád, de én fogyatékosnak minõsülök, és adóvissszatéritést fogok kapni. Felhivom a figyelmedet a Laktózérzékenyek társaságára. Mindig minden ujság fenn van a honlapjukon.
A kérdező hozzászólása: ja kihagytam, hogy filmeket nézni, letölteni
Ezek közül egyik sem. Ha csak netezésre kell, bõven elég egy olcsóbb is: http://pc-outlet.hu/images/Lenovo_IdeaPad_B570_B950.jpg És nem mellékesen megbízhatóbb, mint a linkelt laptopok.

Melyik bokor az, amelyik nem ereszt mély gyökeret és nem igényel gyakori öntözést és nyírást?

A kerítésem mellé szeretnék (közterületre) ültetni és ezeknek a feltételeknek kellene megfelelnie. Az Önkormányzat csak annyit mondott,hogy ne eresszen mély gyökeret (mint pl. az Orgona),mert csatorna van a terület alatt,és még annyi hogy nekem kellene gondozni, nem n?het a járdára és az úttestre. Jelenleg f?maggal van beszórva és némi száraz földdel, egy poros semmi.Tavaszra gaz és kutya-WC lesz bel?le.Inkább porfogó bokrot szeretnék. A terület kb. 2mX10m, tehát ne legyen túl drága sem.Kérnék ötleteket.

Legjobb válasz: Ha igénytelenebb cserjékre van szükséged, az aranyfa (Forsythia, gyöngyvesszõk (Spirea), Japán rózsa, (ráncoslevelû rózsa, Rosa rugosa) stb. jöhet számításba. Ezek másfél méter magasságig nõnek kb. (persze, vannak még cserjék, de mindet nem lehetne felsorolni) Ha alacsonyabb kellene, akkor terülõ madárbirs, örökzöld mirtuszlonc, talajtakaró rózsa. De akár beültetheted évelõkkel is, a nõszirom, a kokárdavirág, sásliliom, krizantém, kerti yukka, bõrlevél, aszterek a virágával is díszít. Olyanokat válogass, melyeket mondjuk a szomszédoktól tudsz kérni, mert túlszaporulat van, és tavasszal adnak is belõle. Ne ültess különlegeset, mert csak fájdalmat okoz, ha ellopják, letapossák.

Ha igénytelenebb cserjékre van szükséged, az aranyfa (Forsythia, gyöngyvesszõk (Spirea), Japán rózsa, (ráncoslevelû rózsa, Rosa rugosa) stb. jöhet számításba. Ezek másfél méter magasságig nõnek kb. (persze, vannak még cserjék, de mindet nem lehetne felsorolni) Ha alacsonyabb kellene, akkor terülõ madárbirs, örökzöld mirtuszlonc, talajtakaró rózsa. De akár beültetheted évelõkkel is, a nõszirom, a kokárdavirág, sásliliom, krizantém, kerti yukka, bõrlevél, aszterek a virágával is díszít. Olyanokat válogass, melyeket mondjuk a szomszédoktól tudsz kérni, mert túlszaporulat van, és tavasszal adnak is belõle. Ne ültess különlegeset, mert csak fájdalmat okoz, ha ellopják, letapossák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Utánanézek, hogy néznek ki és melyik tetszik és nem túl drága. Sokáig aranyvesszõ volt azon a területen, ami nagyon rendetlen lett.Most hogy kivágták, látszik , hogy milyen ronda a kerítésünk. Kb. másfél méter magas drótkerítés van a saroktelkünk oldalán.Olyan bokor lenne jó, ami eddig felér, de nem túl mély a gyökere, nem terebélyesedik ki nagyon, mert a járdára nem érhet, és nem kell naponta locsolni, hetente nyírni, permetezni.A rózsaféléktõl félek, mert futórózsám van a kertbe, de azt állandóan locsolni kell, gyakran leszedni az elnyílt részeket és tetvesedik is.Gondozom a kertemet, de az oldalsó utcarészre nem szeretnék sok vizet elhasználni.Vezetékes vizet használok (640 Ft/m3) és a zöldhulladék-zsákért is fizetek 180Ft/zsák.Tudom, valami "múbokor" való nekem, mint annak a kutyabarátnak plüsskutya, aki olyan kutyát keres, amelyikkel nem kell sokat sétálni, se játszani és keveset eszik.
kecskerágó (japán vagy kúszó), örökzöld mirtuszlonc, törpe növekedésû vagy sûrûn nyírt* tujafélék, buxus, levendula rozmaring, zsálya... (*a nyesedéket alá lehet rejteni)
P.na. :D
Mire szeretnéd használni? Ez fõ szempont a telefon választásnál.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is tökéletes a monte...
Egyébként meg 2 év garancia úgyis van, tehát ha el is romlik akkor cserélik. T-mobile nem is javítja a Blade telókat, hanem beviszed és adnak másikat.
ZTE Blade nem rossz teló. Lehet, hogy sok ilyen telót visznek vissza a szervizbe de pont azért, mert nagyon sokan vesznek ilyet. Nyilván amelyik teló kevésbé fogy abból kevesebb megy a szervizbe.
Persze. Istenitsük a ZTE Blade-t, mert az olyan jó, az olyan szuper, az olyan menyországból való!!! Annyira szar minõségben, hogyha az volna az egyetlen Androidos telefon, akkor hamarabb vennék egy Nokiát! Van, akinek nem kell 1 millió alkalmazás, csak egy könnyen kezelhetõ, használható és minõségi telefont akar!!! És erre a célra a Monte pont megfelel. :P
Számomra az operációs rendszer a fõ szempont és az alapján mind a kettõ szar. A Monte szutyok zárt oprendszeres ilyet csak az vesz aki a kõkorban él. A Nokia 5230-on meg a kötözködõs Symbian rendszer van. Szerintem egy teló akkor ér valamit ha lehet rá normális programokat rakni. Egyiket sem venném meg de ha választani kell akkor 5230. Inkább vennék egy ZTE Blade-t még ha gyengébb is a külsõ minõsége de legalább használható és az Android miatt több ezer program van rá.
MONTE!!!
A kérdező hozzászólása: köszi!
A Monte ez esetben. GPS, WLAN és a jobb kamera miatt. Bár zárt az op. rendszere és nem tudom milyen programmal lehet használni a GPS vevõjét. Nokia 5530 lehetne még alternatíva, abban van WLAN, viszont GPS nincs.
A kérdező hozzászólása: mármint a célnak megfelel

Kedves Anyukák! Melyiket válasszam az alábbi esernyőre csukható babakocsik közül? Ti melyiket vennétek és miért azt. Vagy melyiket nem és azt miért nem?

Kislánynak vennénk (9 és fél hónapos).

Legjobb válasz: Senki sem válaszol :-((( Kérlek segítsetek!!! Szükségem van a szakértelmetekre! Segítsetek, mert egyre tanácstalanabb vagyok :-( Etetõszéket is Ti segítettetek választani és elégedett is vagyok vele nagyon!!! ...Most se hagyjatok cserben! ;-)

A kérdező hozzászólása: Senki sem válaszol :-((( Kérlek segítsetek!!! Szükségem van a szakértelmetekre! Segítsetek, mert egyre tanácstalanabb vagyok :-( Etetõszéket is Ti segítettetek választani és elégedett is vagyok vele nagyon!!! ...Most se hagyjatok cserben! ;-)
Átállítottam....:) ))
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó válaszoló Anyuka! Sajnos nem tudok neked privit írni :-((( Küldj kérlek Te nekem, vagy engedélyezd az adatmódosítás menüpontnál, hogy lehessen neked e-mailt küldeni és akkor írok én ;-) Köszönöm a segítséged és már elõre a képeket is! :-)))
Még mindig az utolsó vagyok, szerintem a 2 kocsi amit írtál tökre ugyanaz, csak a karfája különbözõ.a giraffe a hóna aljáig ér most a babámnak.
Szia.Utolsó vagyok, a szivacsos lábtartóját ami felül van az állítható, sõt összecsukáshoz fel kell hajtani vízszintesig, ami szalag szerût látsz az alján az nem állítható, de olyat még nem is láttam, arra még nem ér le a lába, de tökre nem zavarja, mert vagy oldalra dugja ki, vagy lóbálja a lábát, vagy felhajtom neki és azon van.Ha írsz privibe egy email címet küldök át képet, hogy néz ki benne most a babám, meglátod nagyon tágas kocsi.A kerekei közepes méretûek, nekünk a földúton simán elmegy, bár tegnap jó kis homokos részbe keveredtünk 8lefolyt a szöllõdombról)ott egy picit nehezebb volt tolni, de lefixáltam neki és már mentünk is tovább.Ár-értékbe azt mondom neked nagyon jó.Írj ha kell kép.télen még nem próbáltuk, de szerintem a latyak nem lesz gond neki.mérhetek is ha kell, írj nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!!! :-) Kedves Utolsó! Nagyon örülök annak, amit a Giraffe club sh129-rõl írtál, mert nekem is ez az egyik legszimpatikusabb :-))) A narancs-feketét néztem ki. Nem kicsi a kislányom... 9, 5 hónaposan 74 cm és 9 kg. De megnyugtató, hogy a Te kisfiad még bõven nõhet bele :-))) Kényelmes a lábtámasza is a bébidnek? Állítható... mert ezt sehol sem olvastam róla eddig :-( ...és mekkorák a kerekei? Elképzelhetõ, hogy télen az enyhén havas járdákon is boldogulunk vele? Még a Baby Design Travel-rõl (1. link) olvastam közben jókat... szóval vszínû eme két járgány közül lesz vmelyik a befutó ;-)
elõzõ vagyok még végignéztem õket.Az elsõ nagyon hasonlít az utolsóhoz, de élõbe nekem nem tetszett a karfa elhelyezése.A 2.3.nekem nem tûnik stabil vázúnak, de élõbe nem láttam õket. A 4.jó szerintem, de nem tudom mennyire tágas, élõbe kellene látni, az 5.nél csak az elsõ kerék.fixálásának megoldása nem tetszik, mert a fék és a kerék közé be fog a sár meg a hó kötni, ezt írtam vkinek már tegnap, mi így jártunk a bergonunkkal. Én a 4.és az utolsó közül választanék, és nem azért mert az utolsó még színbe is azonos a miénkkel, hanem mert tényleg szeretjükk
Nekünk az utolsó van, és egyáltalán nem szûk szerintem.11 kg és 80 cm 1 éves kisfiam, simán eltûnik benne.Még van kb 8-10 cm mindkét oldalon.Nagyon imádjuk a párommal együtt, én 162 cm, õ 185 cm magas, kisfiam szereti kényelmes neki, kicsire csukható.Én most se vennék másikat, pedig veled egyetemben 25 félét megnéztem.Nagyon erõs-masszív váza van neki, nem inog meg ha a küszöbön, patkán áttolom.
Én az elsõt választanám, nekem az tûnik a legnagyobbnak és a legszimpibbnek. De mindenképp próbáljátok ki, hogy a Párodnak is kényelmes-e.
Szia, ezek nagyon hasonló babakocsik, szerintem teljesen mindegy, hogy melyiket veszed. Ezek mind kb egyforma nagyságúak, ha összecsukod õket, és súlyra is kb egyformák lehetnek. Egyiknek sem állítható a karja, szóval nem biztos, hogy kényelmes lesz neked is tolni és a férjednek is. Nekem BébéGo KS628 babakocsim van (nézd meg google-ban), az is pont ilyen, mint amiket te linkeltél be. Van hozzá lábzsák, bevásárlórész alul, esõvédõ, kb 5 kiló, bolygókerekes, kicsire csukható (hosszúkás vékonyra), én elég magas vagyok, nekem kényelmes tolni. Az is ilyen kb 20ezres kategória. Teljesen ledönthetõ vízszintig.
Szia! Ha nekem kellene kocsi, akkor a 2. vagy 3. közül döntenék. A többi már elsõ látásra sem tetszik (nekünk espiro magic 3 van)
Az utolsó szerintem nagyon szûk, én is néztem élõben ilyet, mikor akartam kocsit venni, tehát nekem ez kilõve. Az ez elõtti kettõ elég hitványul néz ki. Az elsõ három közel választanék a helyedben. Nekem easy go van (3.), és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Ha bármire kíváncsi vagy azzal kapcsolatban, klrdezz.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy! Nekem az is segítség lenne, ha leírnád azt, hogy Neked milyen van és hogy mennyire vagy vele elégedett. Nem egyszerû dolog ez a babakocsi vásárlás! Már hetek óta keresgélek és nézelõdök, de nem jutok elõrébb :-( Már az is sokat segít ám Nekem, ha csak megnézitek a linkeket és megírjátok, hogy nektek melyik jön be :-)
Én szívesen segítenék, csak a miénk nincs a felsoroltak között így nem tudok tapasztalatból tanácsot adni. Hülyeséget meg nem akarok írni. Remélem jól választasz.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Gondoltam megírom, hogy a Giraffe Club sh129 mellett döntöttem... már meg is vettük a babakocsit és teszteltük is. Azoknak a szempontoknak, amik számomra fontosak voltak teljesen megfelel :-) Úgy néz ki jó választás volt! Szerintem szeretni fogjuk! Így fest élõben a kislányommal együtt: http://kepfeltoltes.hu/view/100716/DSC02239_www.kepfeltoltes.. Köszönöm mindenkinek a válaszát/véleményét/segítségét!!! Szép hétvégét és jó babázást Nektek!!! :-)))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!