Találatok a következő kifejezésre: Melyik nemnek az (3461 db)

Mely ország (ok) ban udvariatlanság a késés, és melyekben nem az?

Legjobb válasz: Mely országokban idiótaság ez a kérdés? mindegyikben!

Mely országokban idiótaság ez a kérdés? mindegyikben!
Nálunk nem. Ennyit tudok. Ritkán csesznek le érte.

Bécs melyik részei a szépek, élhetõk? Melyik nem az?

Mondták, hogy kerüljem a törökök és az afrikaiak által lakott helyeket. Ezek melyik kerületek? Mennyire lehet a Duna partján sétálni? Igaz, hogy nincsenek nyilvános mosdók? Milyen egy normál panzió? Mennyire lopnak?

Legjobb válasz: 10 ker a leginkabb torokok lakta, ez latszik is, eleg nagy pusztulat van. Egyebkent Becs alapbol teljesen biztonsagos, szep es elheto hely. A Duna partjan annyira lehet setalni mint barhol mashol, egy panzio meg olyan mint amilyen egy panzio szokott lenni. Van meg hulye kerdesed?

10 ker a leginkabb torokok lakta, ez latszik is, eleg nagy pusztulat van. Egyebkent Becs alapbol teljesen biztonsagos, szep es elheto hely. A Duna partjan annyira lehet setalni mint barhol mashol, egy panzio meg olyan mint amilyen egy panzio szokott lenni. Van meg hulye kerdesed?
Hacsak nem vagy kastélyrajongó, szerintem nem különösebben szép város.
A belvarosa, duna-parti resze pestnek szerintem is szebb, de pest ilyen szempontbol egyebkent is kiemelkedik Europaban, talan meg Praga hasonloan szep. Becs sem ronda, de viszon sokkal elhetobb mint Bp.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
XI. kerületben ( Simmering) jártam munkába , gyári negyed, de mégis élhetõ, tiszta és biztonságos. Éjszakákon állt kinn egy üzem parkolójában az autóm, egyetlen karc nem volt rajta..

A média mitől lehet liberális vagy zsidó? Honnan lehet megtudni, hogy melyik nem az?

Legjobb válasz: "Ha szinte álandóan a demokráciát féltik akkor biztos az." Minden ép elméjû ember félti a demokráciát, nem kell ahhoz zsidónak vagy másnak lenni.

"Ha szinte álandóan a demokráciát féltik akkor biztos az." Minden ép elméjû ember félti a demokráciát, nem kell ahhoz zsidónak vagy másnak lenni.
"tibor95 válasza: Ha nem hangos attól, hogy milyen a cigánybûnözés, és zsidó világba élünk akkor az egy nemzetellenes libcsi zsidaj csatorna!" Magyarán csak az antiszemita és rasszista csatorna a jó. Szerintem meg nem. Az a jó csatorna ahol nyíltan ki lehet mondani ezeket a problémákat, de nem a gyûlöletet szítja. Inkább a normális vita és párbeszéd a jó.
Ha a mûsorvezetõt Kleinmann Slomónak hívják, gyanút foghatsz.
Ha szinte álandóan a demokráciát féltik akkor biztos az.
71 % maga csak nem irónia elleni tablettát szed?
Ha liberális akkor a korlátlan lehetõségeket tárja eléd, ami valójában hülyeség. Ha zsidó akkor vásárolj meg mindent, amit csak tudsz, gazdagítsd õket. És ha valakinek van szerencséje olyannal találkozni, ahol ezek nincsenek akkor kérem ossza meg velem is, mert eddig nem volt szerencsém ilyet találni.
A Népszabadság, a Népszava és az ATV mind vallástalan zsidó cstorna, ahol a nem létezõ liberális eszméket terjesztik és hülyítik a tudatlan embereket a nem létezõ demokráciával. Az MSZP-ben és az LMP-ben is benne vannak!
Ha nem hangos attól, hogy milyen a cigánybûnözés, és zsidó világba élünk akkor az egy nemzetellenes libcsi zsidaj csatorna!
Ha egy Jobbik szimpatizánsnak nem tetszik, akkor szinte biztos hogy liberális és/vagy zsidó.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: a Fidesz, KDNP, Jobbik csapatról honnan lehet tudni, hogy nem zsidó. Nem lehet, hogy Novák zsidózása is csak figyelemelterelés volt? :P
Na én liberális beállítottságot ugy értelmezem hogy bármilyen jogsértést vagy kirekesztést, hátrányba szorítást puszta származási , vagy nemi alapon elutasít. Ha ezért valamelyik mesüge gój lezsidóz azt megfolytom az imaszíjjammal! -) Nem nem a liberális az egyböl nem zsidó és a zsidó egyból nem liberális, a kettõ nem függ össze de lehet zsidó liberális és lehet a liberális zsidó. nem kizáró ok. Ha egy médiacsatorna elfogulatlanul tájékozatat és nem bírál senkit elõitéletek miatt sõt a dolog lényege nem használnak elõitéleti vagy arra utaló jelzõt. Zsidó médiával meg még nem találkoztam, igaz liberálissal sem még, de azt el tudom képzelni hogy hogyan kell hogy mûködjön.

Melyik (nem az aknában beszerelt) víztisztító készülék a legjobb?

Árak ás márka érdekelne!

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mi a probléma a vízzel! Különbözõ víztisztító technológiák léteznek, és minden technológiának megvannak a legjobbjai. A technológia kiválasztásánál érdemes szakember segítségét igénybe venni: http://viztisztitos.lapunk.hu Az márkát és teljesítményt már érdemes összevetni az árral is, és itt fontosabb az ár-érték arány, mint maga az ár.

Attól függ, hogy mi a probléma a vízzel! Különbözõ víztisztító technológiák léteznek, és minden technológiának megvannak a legjobbjai. A technológia kiválasztásánál érdemes szakember segítségét igénybe venni: http://viztisztitos.lapunk.hu Az márkát és teljesítményt már érdemes összevetni az árral is, és itt fontosabb az ár-érték arány, mint maga az ár.
Ha szeretnéd én tudok víztisztító-ügyben segíteni! E-mail címem [email protected]

Lányok! Nektek melyik póz tetszik a legjobban és miért vagy hogy melyik nem tetszik és az mért nem? Mikor tudtok a legjobban elélvezni?

Legjobb válasz: Ezt nõ válogatja ki melyikre tud jobban elélvezni. Meg melyikhez van éppen kedve..

Ezt nõ válogatja ki melyikre tud jobban elélvezni. Meg melyikhez van éppen kedve..

Elveszett a DRIVER lemezem az alaplapomhoz. Itt megtaláltam a drivereket. Tudnátok segíteni melyik "mire jó" illetve melyik kell ténylegesen és melyik nem? Kiegészítésnél a link.

CIR receiver driver ver:20110219

Legjobb válasz: A sata raid az arra jó ami a neve. A CIR az szerintem valami infra vevõegység lehet

A sata raid az arra jó ami a neve. A CIR az szerintem valami infra vevõegység lehet

Zéró toleranciás laktózérzékeny vagyok. Nektek melyik laktózgyógyszer vált be? Melyik az, amit étkezés után kell bevenni, ha laktóz "gyanús" volt az étel? Melyik nem okoz hasmenést?

Legjobb válasz: Én a Lactase tablettát szedem be elõtte. Van ez a Laluk kapszula, amit rá kell szórni az ételre. Én ezt a kettõ készítményt ismerem, egyiktõl sincs hasmenésem.

Én a Lactase tablettát szedem be elõtte. Van ez a Laluk kapszula, amit rá kell szórni az ételre. Én ezt a kettõ készítményt ismerem, egyiktõl sincs hasmenésem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ettem egy sütit, amire azt mondták laktózmentes, de bár ne tettem volna. Reggel történt, és csak este vettem be a laktáz rágótablettát, és rögtön utána kezdõdött a hasmenés. Rosszul voltam, de még nem volt hasmenésem csak a tabletta után. Most már félek tõle.
Azért az tudod, hogy már sok értelme nem volt bevenni a rágótablettát. Azért kell elõtte vagy ha elfelejted vele együtt beszedni / én szoktam így is /, mert akkor elkeveredik a táplálékkal és a benne lévõ laktózt lebontja. Ha a laktózos kaja már lent van a belekben és órákkal utána veszed be a Lactase-t nem tud hatni hisz nem találkoznak egymással, több méter különbséggel tartózkodnak benned, esélyük sincs a találkára. Nem a gyógyszertõl volt hasmenésed.
Egyébként a hasmenésen kívül neked milyen tüneteid vannak a tejcukortól?
A kérdező hozzászólása: Hát kezdõdik a torkomban. Egy olyan fura érzés, mintha nem tudnék valamit felköhögni. Ez eltart 2-3 napig. A stessz is kiváltja. Reflux-ra kezeltek, de tükrözéssel kiderült, hogy nincs reflux-om. Szóval még a hangom is már más olyankor. Aztán hányinger, rossz közérzet, majd jön a hasmenés. Mimimum 2 nap. Ezalatt persze "tönkremegy" a fenekem, és miután elmulik a laktóz, napokig azt kell kezelnem. Tehát egy "roham 4-5 napot is tönkretesz. Nálad?
Nekem ilyen torok tünetem nincs. Ha laktóz tartalmú ételt eszek után jön, hogy elkezdek puffadni, hangosan morognak a beleim, bugyorognak jobbra-balra, hol itt hol ott fáj a hasam. Aztán úgy 2-3 óra múlva jön a hasmenés, közben néha majd leszédültem a wc-rõl, de komolyan olyan megmagyarázhatatlan rosszullét jött rám, amíg ki nem ürült alulról minden. Most már nagyon figyelek, hogy mit eszem, csak sajnos sok mindenbe beleteszik adalék anyagként a laktózt.
A kérdező hozzászólása: Tudom, én is nagyitóval járok vásárolni. Legutóbb egy szelet rántott hus volt a hibás a prézlijével.
Hát igen. Felvágottat, májkrémet évek óta nem eszem. Nálunk a pékségben, ahol a kenyeret veszem, megkérdeztem az eladót, hogy a kenyerekben van-e tej vagy laktóz. Mit ne mondjak, nem tudta. Hívta a vezetõt, aki mutatott két kenyeret , ami elõrecsomagolt volt és jó drága. Viszont teljes komolysággal kijelentette, hogy két hónapig jó a szavatossága. Hát gondolhatod, hogy átfutott az agyamban, hogy mi lehet benne. Milyen és mennyi tartósítószert tartalmazhat. Úgyhogy tényleg nagyon figyelni kell, tulajdonképpen a saját érdekünk. :) De ez a nagyító ez tetszik :)
A kérdező hozzászólása: A Gyulai májas nagyon finom, és laktózmentes. Már rengeteg felvágott is, az EFEF termékek. Csak vizes zsömlét eszem 1 éve, és már nagyon unom. Nem tudom, milyen mértékü az intoleranciád, de én fogyatékosnak minõsülök, és adóvissszatéritést fogok kapni. Felhivom a figyelmedet a Laktózérzékenyek társaságára. Mindig minden ujság fenn van a honlapjukon.
A kérdező hozzászólása: ja kihagytam, hogy filmeket nézni, letölteni
Ezek közül egyik sem. Ha csak netezésre kell, bõven elég egy olcsóbb is: http://pc-outlet.hu/images/Lenovo_IdeaPad_B570_B950.jpg És nem mellékesen megbízhatóbb, mint a linkelt laptopok.

Melyik bokor az, amelyik nem ereszt mély gyökeret és nem igényel gyakori öntözést és nyírást?

A kerítésem mellé szeretnék (közterületre) ültetni és ezeknek a feltételeknek kellene megfelelnie. Az Önkormányzat csak annyit mondott,hogy ne eresszen mély gyökeret (mint pl. az Orgona),mert csatorna van a terület alatt,és még annyi hogy nekem kellene gondozni, nem n?het a járdára és az úttestre. Jelenleg f?maggal van beszórva és némi száraz földdel, egy poros semmi.Tavaszra gaz és kutya-WC lesz bel?le.Inkább porfogó bokrot szeretnék. A terület kb. 2mX10m, tehát ne legyen túl drága sem.Kérnék ötleteket.

Legjobb válasz: Ha igénytelenebb cserjékre van szükséged, az aranyfa (Forsythia, gyöngyvesszõk (Spirea), Japán rózsa, (ráncoslevelû rózsa, Rosa rugosa) stb. jöhet számításba. Ezek másfél méter magasságig nõnek kb. (persze, vannak még cserjék, de mindet nem lehetne felsorolni) Ha alacsonyabb kellene, akkor terülõ madárbirs, örökzöld mirtuszlonc, talajtakaró rózsa. De akár beültetheted évelõkkel is, a nõszirom, a kokárdavirág, sásliliom, krizantém, kerti yukka, bõrlevél, aszterek a virágával is díszít. Olyanokat válogass, melyeket mondjuk a szomszédoktól tudsz kérni, mert túlszaporulat van, és tavasszal adnak is belõle. Ne ültess különlegeset, mert csak fájdalmat okoz, ha ellopják, letapossák.

Ha igénytelenebb cserjékre van szükséged, az aranyfa (Forsythia, gyöngyvesszõk (Spirea), Japán rózsa, (ráncoslevelû rózsa, Rosa rugosa) stb. jöhet számításba. Ezek másfél méter magasságig nõnek kb. (persze, vannak még cserjék, de mindet nem lehetne felsorolni) Ha alacsonyabb kellene, akkor terülõ madárbirs, örökzöld mirtuszlonc, talajtakaró rózsa. De akár beültetheted évelõkkel is, a nõszirom, a kokárdavirág, sásliliom, krizantém, kerti yukka, bõrlevél, aszterek a virágával is díszít. Olyanokat válogass, melyeket mondjuk a szomszédoktól tudsz kérni, mert túlszaporulat van, és tavasszal adnak is belõle. Ne ültess különlegeset, mert csak fájdalmat okoz, ha ellopják, letapossák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Utánanézek, hogy néznek ki és melyik tetszik és nem túl drága. Sokáig aranyvesszõ volt azon a területen, ami nagyon rendetlen lett.Most hogy kivágták, látszik , hogy milyen ronda a kerítésünk. Kb. másfél méter magas drótkerítés van a saroktelkünk oldalán.Olyan bokor lenne jó, ami eddig felér, de nem túl mély a gyökere, nem terebélyesedik ki nagyon, mert a járdára nem érhet, és nem kell naponta locsolni, hetente nyírni, permetezni.A rózsaféléktõl félek, mert futórózsám van a kertbe, de azt állandóan locsolni kell, gyakran leszedni az elnyílt részeket és tetvesedik is.Gondozom a kertemet, de az oldalsó utcarészre nem szeretnék sok vizet elhasználni.Vezetékes vizet használok (640 Ft/m3) és a zöldhulladék-zsákért is fizetek 180Ft/zsák.Tudom, valami "múbokor" való nekem, mint annak a kutyabarátnak plüsskutya, aki olyan kutyát keres, amelyikkel nem kell sokat sétálni, se játszani és keveset eszik.
kecskerágó (japán vagy kúszó), örökzöld mirtuszlonc, törpe növekedésû vagy sûrûn nyírt* tujafélék, buxus, levendula rozmaring, zsálya... (*a nyesedéket alá lehet rejteni)
P.na. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!