Találatok a következő kifejezésre: Melyik napszakban az (20 db)

Mikor iszogassam a fehéje italt? Edzés után biztosan szükséges, kérdésem inkább az egyéb alkalmakra vonatkozik. Pihennőnapokon ajánlatos ilyesmit fogyasztani? és ha igen melyik napszakban?

Legjobb válasz: az hogy melyik napszakban az a protein fajtájától is függ. pihenõ napon is lehet inni igen,de ha be tudod nélkülük is vinni a megfelelõ proteint akkor nem szükséges. szóval akkor milyen proteined is van? és napi hány adagot tervezel edzésnapon és pihenõ napon inni?

az hogy melyik napszakban az a protein fajtájától is függ. pihenõ napon is lehet inni igen, de ha be tudod nélkülük is vinni a megfelelõ proteint akkor nem szükséges. szóval akkor milyen proteined is van? és napi hány adagot tervezel edzésnapon és pihenõ napon inni?

Az ivarérett Homo Sapiens Sapiens női egyede mely napszakban legfogékonyabb az udvarlásra?

A hímpéldány leginkább mivel vonhatja magára a nőstény figyelmét ? a, farktollai billegetésével b, mellkasának ütemes ökölcsapkodásával c, rituális termékenységi tánccal a nőstény körül

Legjobb válasz: C.

C.
Hát, ezek közül bármelyiket megcsinálod, az biztos, hogy nem marad figyelem nélkül. xD
Hmm... Szerintem még mûködik a "vágd fejbe bunkósbottal és haját húzva vidd a barlangba" módszer is. DE a) igaz, ha szõrös a farok. b) igaz, ha nem egy vézna páwa és nem szakad át a mellkasa az ütéstõl. c) igaz, ha Morisons Liget a helyszín!! :D:D 24/F
D.
d, Pénz & sárm Ha ez megvan, akkor bármikor fogékony.
D) hangjáték minél mélyebb, annál gerjesztõbb
Akkor a legfogékonyabb, ha a hímpéldány IQ-ja meghaladja ennek a kérdésnek a szintjét. :D
Lenyûgözõ nyelvhasználatod egy kifinomult úriemberre utal. Személy szerint a b-t ajánlanám (nálam mindig felfigyelt a kiszemelt)

Mit egyek, ha szeretném, hogy nőjenek az izmaim, folyamatos edzések mellett? Miket érdemes, és melyik napszakban?

Legjobb válasz: Tömegnövelõ étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch). Ezekbõl kellene leginkább összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, rizs, teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. Itt találsz tömegnövelõ étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4 Edzés után pedig tejsavóprotein + 40-50 g gyors ch, pl dextróz.

Tömegnövelõ étrend: napi 2-2, 5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch). Ezekbõl kellene leginkább összerakni: fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg. ch: zabpehely, rizs, teljes kiõrlésû kenyér, teljes kiõrlésû tészta, sok zöldség. zsír: omega3, lenmagolaj. Itt találsz tömegnövelõ étrendeket is: http://body.builder.hu/kaloria.htm4 Edzés után pedig tejsavóprotein + 40-50 g gyors ch, pl dextróz.

Clearblue digitális tesztnél, ha csak a hetekre vagyok kiváncsi mert azt már tudom, hogy terhes vagyok, akkor is számít hogy melyik napszakban végzem el?

Egy hete késik, két mártogatós teszt pozitív...de a digigális is hcg mennyiséget néz ami reggel elméletileg magasabb, mint napközben, nem? Ezért szokták a teszteket reggel végezni...lehet reggeliből több hetet mutatna mint délutániból?

Legjobb válasz: Egyébként sem biztos, hogy teljesen pontosan megmutatja hány hetes vagy. Szerintem érdemesebb reggelig várni, már nem sok idõ! :)

Egyébként sem biztos, hogy teljesen pontosan megmutatja hány hetes vagy. Szerintem érdemesebb reggelig várni, már nem sok idõ! :)
A kérdező hozzászólása: Könnyû azt mondani:) ))))) Tudom, hogy nem pontos...:)
Szerintem megcsinálhatod délután is. Nagyon kicsi az esélye, hogy reggel több hetet mutatna, ráadásul csalódnál az elsõ UH-on, hogy nem az látszik, amit vártál. Inkább mutasson kisebbet és érjen pozitív csalódás, mint majd aggódj, hogy miért kisebb. Szerintem bontsd fel és hajrá. :) 6 hkm
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem bírtam ki reggelig....2-3 hetet írt ki

Akinek az elmaradt menstruáció előtt is pozítiv lett a terhességi tesztje, az hányadik napon csinálta és milyen érzékenységűvel, illetve melyik napszakban?

Legjobb válasz: Szia! Én a 11.dpo-n reggel teszteltem halvány pozitívat egy 25-ös erõsségû Facelle teszttel.

Szia! Én a 11.dpo-n reggel teszteltem halvány pozitívat egy 25-ös erõsségû Facelle teszttel.
Szia!9. DPOn teszteltem egy nagyon nagyon halványat, aztán két naponta csináltam újat, és egyre erõsödött!25ös érzékenységû X-epil teszttel csináltam az összeset!
Szia! Én 10. dpo-n jósteszteltem (ovu teszttel) halvány pozitívat, majd 11. dpon egy 10-es erõsségû One Step terhességi teszttel szintén halványat. 13. dpo-n megismételtem egy 10-es ill. egy 20 vagy 25-ös érzékenységûvel (Lilly), nem sokat erõsödött addigra a 2. vonal, de érdekes módon a Lilly teszten sokkal egyértelmûbben látszódott.

Melyik napszakban egyem a csicsókát? Csak az írjon aki ismeri a hatát.

Emésztetlenül halad át az emésztőrendszeren és a vadtagbélben fejti ki a hatását az inulin.

Legjobb válasz: *hatását

A kérdező hozzászólása: *hatását

Most kezdek el először fogamzásgátlót szedni. Azt olvastam, hogy azonos időpontban kell bevenni a tablettákat minden nap. Melyik napszakban a legcélszerűbb? Reggel vagy inkább este?

Legjobb válasz: Ami neked jól esik. Ha valakinek kikezdi a gyomrát általában az esti bevételt javasolják, illetve nekem speciel 12 óra különbség is el szokott telni aközött, hogy mikor kelek hétköznap és hétvégén így nekem az este.

Ami neked jól esik. Ha valakinek kikezdi a gyomrát általában az esti bevételt javasolják, illetve nekem speciel 12 óra különbség is el szokott telni aközött, hogy mikor kelek hétköznap és hétvégén így nekem az este.
A kérdező hozzászólása: Köszi.:)

Mikor engedik haza az anyát szülés után és melyik napszakban?

Egy nagyon jó barátnőm ma délután szült. Mivel egy innen 20 km-re lévő faluban laknak, ezért engem kértek meg, hogy vigyem őket haza. A probléma az, hogy én egyetemista vagyok és kedden délután megbeszélés lesz amin muszáj ott lennem, szerdán pedig déltől estig órám lesz, és nem hiányozhatok, mivel hiányzást kell tartogatnom későbbre hivatalos elfoglaltság miatt ami pont szerdára esik :( Mivel bejárós vagyok, elég fél 11-kor el kell indulnom, de ha kihagyom az előadást amire nem muszáj menni, akkor elég délben elindulnom. Jól tudom, hogy reggel engedik haza a babát és az anyát? Szerintetek melyik nap engedik haza ha ma szült és minden rendben volt idáig? Kb. mikorra szokott kész lenni a záró jelentés?

Legjobb válasz: Nalunk úgy van, hogy 3 napot mindenképp bent kell tölteni. A 4. Napon reggel megnezi a gyerekorvos a babát, és utána elvileg lehet hazamenni. Mondom, elvileg, mert a záró jelentésre várni kell. Én pl. Fel 1-kor tudtam eljönni, de akkor mar órák óta ott tiprodtam, minden osszepakolva, apuka a folyosón, záró sehol. Az egyik nõvér mondta, hogy menjünk haza, mert a baba mar kicsit ki volt a sok hurcolkodastol. A férjem másnap ment vissza a zarojelentesert. Puffogtak, hogy így mehettünk el nélküle, de nem izgat.

Nalunk úgy van, hogy 3 napot mindenképp bent kell tölteni. A 4. Napon reggel megnezi a gyerekorvos a babát, és utána elvileg lehet hazamenni. Mondom, elvileg, mert a záró jelentésre várni kell. Én pl. Fel 1-kor tudtam eljönni, de akkor mar órák óta ott tiprodtam, minden osszepakolva, apuka a folyosón, záró sehol. Az egyik nõvér mondta, hogy menjünk haza, mert a baba mar kicsit ki volt a sok hurcolkodastol. A férjem másnap ment vissza a zarojelentesert. Puffogtak, hogy így mehettünk el nélküle, de nem izgat.
hát ez kórháza válogatja, és attól is függ, hogy simám v. császárral szült, meg hogy besárgul-e annyira a baba, hogy még bent tartják. dáltalában ha simán szült és minden rendben a babával 3nap után hazaengedik.és mire megkap minden zárójelentést már dél-1óra szokott lenni (legalább is felénk igy volt)
Ahol én szültem, Budapesten, a betöltött 48 óra utáni reggelen engednek el, de mire elkészül a zárójelentés, már 10-11 óra is lesz. Próbáld meg felhívni a szülészetet, hátha adnak valami támpontot, de a baba és mama állapotától is függ a dolog.
Nállunk ukrajnában a negyyedik napon reggel engedik haza, vagyis kedd reggel.
Szia! Salgótarján: 4 nap után. (Ha minden rendben van)
Én fél 1-kor szültem, szombati napon. Azt már egész napnak számított. Így ugye szombat-vasárnap-hétfõ a 3 nap amit kötelezõ bent lenni. Kedden jöhettünk volna haza, de kicsit besárgult, így csak szerdán jöhettünk. Már reggel 9-re készen voltunk, mindenki ott volt már (apukámék jöttek értünk, apukája dolgozott). Végül dél körül sikerült elhagynunk a kórházat, mire megjött a záró. De már a dokim is szégyellte, hogy ennyire nem halad a kórházi adminisztrátor a zárónkkal, már õ is megsürgette, nem csak a szülésznõk.
Szerintem a legegyszerûbb, ha anyuka megkérdi a kórházat, hogy mire számítsatok. A zárójelentésre a legtöbb helyen - miután kimondták, hogy mehet - még min. 1 órát kell várni, de ha úgy alakul, általában meg lehet kérni, hogy ott maradhasson a szobájában még pár órát akár.
A kérdező hozzászólása: Lehet buta kérdés, de mikortól kell számolni a napokat? Ma született délután 3-kor sima szüléssel. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Ha simán szült akkor a 3-4. napon.Nekem majdnem 3 órakor adták ki a zárómat, pedig már reggeltõl készült.
Ahol én szültem, a délelõtt született babákat 4 nap után, a délután születetteket 5 nap után engedték haza. De szerintem a nagy átlag az a 3 nap! A reggeli vizit után engedik ki, értem anno fél 11-re jött a férjem.
Pécsen szültem császárral vasárnap éjjel, csütörtökön jöhettünk haza, de a zárójelentésre délután 4-ig vártunk.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a választ, szerdán fogják haza engedni õket. Az egyik anyukának aki ma megy haza fél 11-et mondtak, ma megnézi barátnõm mikor megy haza ténylegesen. Nagyon jó lenne ha tényleg fél 11-kor már eljöhetnénk, mert akkor talán elérek még egy buszt amivel kések ugyan az óráról, de ott leszek :)

Lehet köze az éjszakák átalvásának ahhoz, hogy melyik napszakban születik a baba?

Most jutott eszembe egy itteni választ olvasva, hogy lehetséges-e az, hogy akinek a babája éjszaka vagy reggel születik, az nehezebben alszik majd éjszaka, mint ha délután-este született volna?

Legjobb válasz: Az enyém reggel fél 9 után született. Nem volt jó alvó 10 hónapos koráig. Nem tulajdonítottam különösebb figyelmet az általad említett összefüggésnek.

Az enyém reggel fél 9 után született. Nem volt jó alvó 10 hónapos koráig. Nem tulajdonítottam különösebb figyelmet az általad említett összefüggésnek.
Fiam éjjel fél 12-kor született, 1 éves koráig soha nem aludta át az éjszakát, azóta néha már igen, ha éppen nem jön a foga.
15.30-kor születtünk, az második naptól kezdve este 8-tõl reggel 4-ig alszik, úgy kell ébreszteni a hajnali evésre.
15:15kor született, még soha nem aludta át az éjszakát (bár olyan gyakran van h csak 1szer kel). Elég rossz alvó a 7, 5 hós kislányom :( Szerintem nincs összefüggés
13-kor szuletett.Soha nem aludta eddig at az ejszakat, tobbszor felkel.1eves.
Az én babám délután háromnegyed 3-kor született, sosem volt jó alvó, három hós koráig 3 óránként ébredt, azóta sajnos sokkal többször... most 6, 5 hós.
Az én kisfiam 16.10-kor született és még most is sokszor felkel éjszaka pedig 9hónapos.Mikor hazajöttünk 1 hónapig felcserélte az éjszakát a nappallal.
Az én lányom 23.47kor született és még soha egyetlen éjszakát sem aludtunk át, mindig 2-3 óránként kel. 13 hónapos.
Az én kisfiam este 9-kor született. Az elsõ három hónapban szinte mindig úgy volt ébren, ahogy pocaklakó korában is: este 9-kor indult be és hajnali 3-kor. De aztán szinte egyik napról a másikra 3 hós korára már átaludta az éjszakát, este 9 körül evett utoljára és másnap hajnali fél 6-kor kelt. Azóta is alszik éjjelente, most 15 hónapos.
A két nagy éjjel született (este 10, hajnali fél 2), fél éves korukig pontosan 3 óránként ébredtek enni, utána kezdtek ritkulni az ébredések). A 3. babám délelõtt fél 10-kor született, 3 hónaposan már átaludta az éjszakákat... A pici délután 3-kor... még máig ébred, minimum 1.2x!, pedig 2, 5 éves... Szerintem nem igaz a teória :)

Rubint Rékázni melyik napszakban a leghatásosabb? Van különbség ha mondjuk reggel/délben/lefekvés előtt csinálja az ember?

Én mikor csináljam, hogy feszesedjek és hatásosan?? :)

Legjobb válasz: Kb egy idõben minden nap,mellé diéta és 1-2 hónap múlva tök jól látszik!

Kb egy idõben minden nap, mellé diéta és 1-2 hónap múlva tök jól látszik!
A kérdező hozzászólása: De este, reggel??? :) Most 49 kg vagyok és 163 cm, tényleg csak feszesednem kell. Az mennyi idõ?? :)
Mindegy mikor csinálod, szerintem 3-4 hét alatt feszesedsz
A mikor talán mindegy, fõleg eleinte, viszont a rendszeresség fontos, és az, hogy egy hónapon belül várhatóan nem lesz látványos eredménye. azt már talán két hét után is fogod érezni, hogy jobban bírod, de látszani legalább egy hónap.
A kérdező hozzászólása: Rendben van, köszi szépen! Csak azért kérdeztem, hogy mikor, mert úgy tudom a torna ATPt szabadít fel, amire napközben lenne szükségünk, ilyesmi. :)
Fõleg akkor, ha a Norbi nincs otthon. ;)
A kérdező hozzászólása: :) ) Norbinak hívják a volt-barátomat. :D
Én a Schobert Norbira gondoltam, de így se rossz. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!