Találatok a következő kifejezésre: Melyik napon májat (20 db)

Melyik nap jön majd Wiz Khalifa a 2014es Balaton Soundra?

Olvastam, hogy fog jönni. Napijegyet szeretnék venni elõvételben, csak nem tudom, hogy melyik nap fog jönni. Mikor lehet ezt megtudni? Vagy ha veszek napijegyet, akkor az tökmindegy, hogy mikor használom fel? A fesztivál amúgy júl. 10-13ig lesz.

Legjobb válasz: ha még most veszel napijegyet akkor tökmind1, de egyébként azt hogy melyik nap miylen felléö fog fellépni akkor már csak ugy lehet általába venni napijegyet hogy napra pontosan...

ha még most veszel napijegyet akkor tökmind1, de egyébként azt hogy melyik nap miylen felléö fog fellépni akkor már csak ugy lehet általába venni napijegyet hogy napra pontosan...

Pár napos pozi teszt, majd menstruáció. Ilyen esetben melyik nap kezdjem a barátcserjét? Ugye a mensi első napján kéne.

Legjobb válasz: Így is akkor kezdjed amikor a vérzésed elkezdõdött. Nem lesz semmi baj ha 3-5 nappal késõbb kezdet csak el mert azt hitted terhes vagy. Nem kell azért pont percre pontosan elkezdeni, a ciklus elsõ napjainak valamelyikén kezd el.

Így is akkor kezdjed amikor a vérzésed elkezdõdött. Nem lesz semmi baj ha 3-5 nappal késõbb kezdet csak el mert azt hitted terhes vagy. Nem kell azért pont percre pontosan elkezdeni, a ciklus elsõ napjainak valamelyikén kezd el.

Sebastian Vettel melyik nap érkezik Budapestre és melyik hotelben száll majd meg?

Azt hiszem tavaly a Kempinskiben szállt meg és csütörtök délelött érkezett,de volt már rá példa,hogy a Fourseasons-ben lakott a versenyhétvége alatt...nagyon fontos lenne megtudnom,mert az unokahúgom nagy rajongója és szeretne kimenni majd a hotelhoz,hátha el tudja majd csípni egy autogram erejéig! :)

Legjobb válasz: Ez a kettõ a sanszos megint.

Ez a kettõ a sanszos megint.
Csak ha megjön akkor tudod, még a szállodások sem tudják, max csapatnevet, de néha a csapatok is több helyen szállnak meg.
A kérdező hozzászólása: Köszike! :) De mégis, valaki esetleg nem tudna valami pontosabbat? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! :) valahogyan majd csak kiderítem... :/

Melyik napon ehetek májat?

Legjobb válasz: Feltétlenül protein napon.

Feltétlenül protein napon.

Hol tudom megnézni, hogy a Szigeten melyik nap milyen elõadók lépnek majd fel?

Csak egynapos jegyet akarok venni, mert csak egy valaki érdekel:D De nem tudom, melyik nap fog fellépni és így kicsit nehéz a dolog. Hol tudom megnézni? Vagy ezt direkt titokban tartják?

Legjobb válasz: Butus vagy :'D Beirod a gugliba hogy sziget.hu aztan programok es KESZ! XDD Nem tartjak titokban

Butus vagy :'D Beirod a gugliba hogy sziget.hu aztan programok es KESZ! XDD Nem tartjak titokban
A kérdező hozzászólása: Jó, most már én is tudom:D Csak mikor kiírtam a kérdést még nem volt kiírva a honlapukra, szóval akkor még nem tudtam semmi:D

Az István kórházban, hogy zajlik a CTG vizsgálat? Be kell jelentkezni valahol, vagy csak az alagsorban beadni a terhesgondozási kis könyvet és majd szólítanak? Hány órától lehet menni és melyik napokon? Ki végzi a vizsgálatot?

Legjobb válasz: Szia,nekem be kellett feküdjön akkor láttam, hogy jönnek a kismamák ctg-re. Én is ott ültem és gyorsan porgettek a vizsgálatot, az alagsorban végzik, ha eljössz bal kéz felõl aút hiszem be kell jelentkezni, ha meg ez mer meg volt úgy is tudni fogod hogy hová add a kézikönyvet van lenn egy pult is, de kiírták, hogy nem információ. A vizsgálatot nõvér végzi, de ha gáz lenne van 1 db orvos is. Remélem tudtam segíteni.

Szia, nekem be kellett feküdjön akkor láttam, hogy jönnek a kismamák ctg-re. Én is ott ültem és gyorsan porgettek a vizsgálatot, az alagsorban végzik, ha eljössz bal kéz felõl aút hiszem be kell jelentkezni, ha meg ez mer meg volt úgy is tudni fogod hogy hová add a kézikönyvet van lenn egy pult is, de kiírták, hogy nem információ. A vizsgálatot nõvér végzi, de ha gáz lenne van 1 db orvos is. Remélem tudtam segíteni.

Májat melyik nap ehetek?

Legjobb válasz: A második válaszoló vagyok.Eltüntek a "hülye válaszok" felettünk.Hogy hova lettek?????? Nahát, milyen érdekes.... Pedig nagyon értelmesek voltak. Azt viszont látom, hogy jól leszavaztatok. Hát igy is jó. Gondolom a diéta ellenzõi voltak.Jól van. A leadott 29 kg. akkor is megvolt és hajrá kérdezõ.CSak kitartás és meglesz az eredménye. Na lehet leszavazni és persze indoklás nélkül törölni.

A második válaszoló vagyok.Eltüntek a "hülye válaszok" felettünk.Hogy hova lettek?????? Nahát, milyen érdekes.... Pedig nagyon értelmesek voltak. Azt viszont látom, hogy jól leszavaztatok. Hát igy is jó. Gondolom a diéta ellenzõi voltak.Jól van. A leadott 29 kg. akkor is megvolt és hajrá kérdezõ.CSak kitartás és meglesz az eredménye. Na lehet leszavazni és persze indoklás nélkül törölni.
Fehérje napon, de vigyázz, hogy mivel eszed.Se kenyér, se rízs, se krumpli.Én mindig párolt zöldséggel ettem.Ja és mindig resztelt májat.
Örvendetes, hogy a fentiek mennyire értik mirõl van szó.Tudom csak idegesiteni akartak.Nem értem, hogy minek jönnek ide akiket nem érdekel a 90 napos diéta. Biztos ráérnek és unatkoznak. Tisztelet a kivétel.Májat fehérjenapon ehetsz és csatlakozom a fenti hozzászólóhoz.Csakis salátával. 29 kg-ot fogytam és köszönöm jól vagyok.Mások okoskodása, jó indulatú beszólása, a diéta leköpködése nem érdekel.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm szépen!
Ha nem diétázol és a vallásod nem szól közbe akkor bármikor.
A kérdező hozzászólása: óh, istenem hát komolyan mondom nagyon sok itt a sötét ember! a kérdésem a 90 napos diéta topicba van, aranyom! akkor nem mondjad nekem h ha nem diétázom bármikor!:D
A kérdező hozzászólása: Az elmúlt napokban már esett a hõm, a második visszaemelkedést jelentene
mindig az elsot kell mérni, második már nem érvényes
A kérdező hozzászólása: Eddig 50-50:) hol a harmadik, eldöntõ vélemény?:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom...nem keltem fel, felriadtam, mertem egyet es visszaaludtam.
a másodikat, mert az volt szokott idõben
Szerintem is a 2. at vedd alapul. Attól még mert megébredsz (tehát nem kelsz ki az ágyból hanem visszaalszol) nem fog megemelkedni a hõd.
a pecsételõs az elsõ nap
Az elsõ naptól véd dologban annyira nem hiszek azért. Szinte minden nõgyógyász azt mondja, 15 napot várni kell...

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? Elvileg 25-én jött meg a mensim. De előtte 3 napja volt egy kis vérzésem, mejd a két napban barna aztán 3nap vérzés. Majd 3. nap barna és rá két nap múlva megint barna.

Vagy ennyire hamar lett volna peteérésem? A hasam szúrkál. A cicim egy napig volt érzékeny.

Legjobb válasz: Mit akarsz megtudni? Kicsit összevissza írsz. Nekem 22-én volt meg utoljára, de még igen korai tesztelni. Vagy mit szeretnél? :)

Mit akarsz megtudni? Kicsit összevissza írsz. Nekem 22-én volt meg utoljára, de még igen korai tesztelni. Vagy mit szeretnél? :)
A kérdező hozzászólása: Hogy mi lehet ez az össze-vissza vérzés barnázás. Már arra is gondoltam hogy lehet terhes vagyok!?
Várd meg, hogy megjön-e, de ha rosszul is érzed magad, diszkomfortérzésed van, akkor irány a doki. Talán lehet baba, de ezt csak az idõ dönti majd el. Szeretnél babát?
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon szeretnék babát!! Októberben hagytam abba a gyógyszret, de még sajnos nem jött össze.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!