Találatok a következő kifejezésre: Melyik napon az ovuteszt (3 db)

Melyik napot számoljátok az 1. dpo-nak? Azt, amikor pozitív az ovuteszt vagy az első negatív tesztes napot?

Legjobb válasz: a peteérés utáni elsõ napot, ez csak ovu tesztbõl nem állapítható meg mert van akinek lassabban ürül ki a hormon a szervezetébõl és akkor még + a teszt az ovu utáni napon is, van akinek meg csak egy napon + az ovu teszt és rá 1-2 napra van valóban ovulációja.

a peteérés utáni elsõ napot, ez csak ovu tesztbõl nem állapítható meg mert van akinek lassabban ürül ki a hormon a szervezetébõl és akkor még + a teszt az ovu utáni napon is, van akinek meg csak egy napon + az ovu teszt és rá 1-2 napra van valóban ovulációja.
Én az elsõ negatív napot számolnám, de nekem az ovum elõtt mindig nagyon fáj már a hasam, és onnan tudom hogy mikor volt az ovum, hogy egyszer csak már nem fáj. NA én azt a napot veszem elsõnek, de így könnyû :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
szia ha 28 napos a ciklusod és 14. napon van pé-d akkor kb a 12. napon kezd el használni. akkor pozitiv ha egyforma erös a két vonal vagy a teszt vonal erösebb mint a controll. ha csak látszik de gyengébb akkor az negativ. ha a 12. napon neg lesz, másnap ne használd.. csak a 14, napon és mindig este azonos idöben olyan6 vagy 7 körül, de elötte 2 orán átne igyál, tönény legyen a pisi mert akkor termelödik az a hormon este.. ha poz lesz a teszted akkor mindennap csinálj, éálltalában 2 napig erösen poz, ha hirtelen negativ lesz aznap volt a tüszörepedés akkor mindent bele, meg a poz napokon is. ha kevés vagy nem jol mozgo spermátok van akkor poz nap elött ne sex. ha van mégkérdésed szolj. 32

Melyik napon kezdhetem az ovuteszt használatát?

A ciklusaim elegge szabalytalanok, 24 es 30 nap kozott. Mikor lenne ajanlatos elkezdeni a tesztelest? Egyesek szerint a ciklus 8 napjan egyesek szerint eleg a 11 napon.Mit tanacsoltok?

Legjobb válasz: Ez így elég nehéz. Próbáld a 11. naptól. Próbálkozhatnál az ébredési hõmérséklet méréssel is, mert úgy nem maradsz le róla biztosan.

Ez így elég nehéz. Próbáld a 11. naptól. Próbálkozhatnál az ébredési hõmérséklet méréssel is, mert úgy nem maradsz le róla biztosan.
szia én szerintem a 11 napon kezd el és addig csináld mig egy igazán erõs csíkot nem látsz a tezst mezõben akkor aztán mindent bele sok sikert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!