Találatok a következő kifejezésre: Melyik nap vérvételre (5 db)

Pécsen a Szülészeti klinikán 16 hetes vérvételre mindegy, hogy melyik nap megyek mármint hétköznap, mondjuk akár pénteken is mehetnék vagy csak a keddi nap lehet menni?

Legjobb válasz: ha ez még nem a cukorterheléses vérvétel, akkor mindegy elõtte a terhes ambulancián adnak a vérvételhez papírokat, ott jelentkezz

ha ez még nem a cukorterheléses vérvétel, akkor mindegy elõtte a terhes ambulancián adnak a vérvételhez papírokat, ott jelentkezz

A SOTE I. vérvételén melyik nap csinálnak toxoplazma vizsgálatot, kell időpontot kérni rá?

Legjobb válasz: az ugyanolyan vérvétel, mint a többi, miért kéne rá ip? Tök mindegy, mire veszik le a vért!

az ugyanolyan vérvétel, mint a többi, miért kéne rá ip? Tök mindegy, mire veszik le a vért!

Melyik nap kell vérvételre mennem?

Orvosom beutalt vérvételre (hormonvizsgálat) és több mint valószín?, hogy holnap fogok megbetegedni. A 3. napon kell mennem, akkor az pontosan melyik napot jelenti és ha hétvégére esik?

Legjobb válasz: Szia. Ha úgy érted, hogy a mensid harmadik napján kell menned és holnap fog megjönni, akkor szerintem pénteken.

Szia. Ha úgy érted, hogy a mensid harmadik napján kell menned és holnap fog megjönni, akkor szerintem pénteken.
Szia! Én is most járok. A 3. napot a mensi elsõ napjától számold. Tehát ha holnap megjön akkor pénteken. Nekem is kellett a3. 13. és a 23. napon menni. A 3. hétfõre esett a 13. május1-re esett így a 12. napon mentem. A 23. pünkösd vasárnapra esik így pénteken a 21. napon megyek. Az orvos mondta így. Szerintem kérdezd meg hogyha hétvégére esik akkor elõtte vagy inkább utánna menj. Nekem elég összevissza a ciklusom, azért javasolta, hogy inkább hamarabb menjek, nehogy kicsússzak az idõbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nekem a 3. és a 21. napon kell mennem, nagyon bízom a dologban ... Mármint, hogy segítenek ...


vérvétel mindenképp kell. ha rendszertelen a ciklus akkor ninmcs peteérés sem. akkor clostit fog felirni
Szia! Nálam is néztek hormonokat. Vérvételre kellett mennem, éhgyomorra. Az egyik hormont a 10-12. napon nézik, a progesteront a 22. napon /ha 28 napos ciklusod van/.
Akkor a második a jó!
A terhességi hetet kell figyelembe venni, a pici fejletebb de attól még nem az éesz a viszonyítási alap.Nekem is 3 héttel idõsebbre mondják a picit, pedig pontosan tudom mikor "készült".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!