Találatok a következő kifejezésre: Melyik nőgyógyászt Veszprémben (5 db)

Veszprémben melyik nőgyógyászt ajánlanátok?

Most el?ször mennék n?gyógyászhoz, mert arra gyanakszom h allergiás vagyok az óvszerre és szeretnék fogamzásgátlót feliratni. 17/L

Legjobb válasz: http://www.szabokinga.hu/Bemutatkozas

6 hetes terhes vagyok. Veszprémben melyik nőgyógyászt ajánljátok, akihez lehet menni magánrendelésre?

Aki lelkiismeretes, megbízható, tudjátok. Ha tudtok telefonszámot is írjatok.

Legjobb válasz: Én a Szabó Kingához járok. Nagyon elégedett vagyok vele. Alapos, kedves, segítõkész. Mindig kapok uh felvételt is :) Itt mindent megtalálsz: http://www.szabokinga.hu/Bemutatkozas Ha van még kérdésed, kérdezz nyugodtan.

Én a Szabó Kingához járok. Nagyon elégedett vagyok vele. Alapos, kedves, segítõkész. Mindig kapok uh felvételt is :) Itt mindent megtalálsz: http://www.szabokinga.hu/Bemutatkozas Ha van még kérdésed, kérdezz nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Megadnátok az email címeteket, hogy ott folytassuk? Köszi!
bocsi az offért, elolvasta a lapot, de ez a doki nem vállal szülést!csak terhesgondozást!
Én úgy tudom hogy itt veszprémben csak 3 nõgyógyász vállal szülést (Gáspár, Szabadka, Tallai), és nagyon borsos ára van (100 000). Viszont már olyan híreket is hallottam hogy ezt eltörölték, úyogy mindenképpen az ügyeletesnél kell szülni.De becsülettel ellátják a munkájukat az ügyeletes dokik, úgyhogy szerintem nem érdemes fogadni orvost. Sõt, lehet hogy már nem is lehet. De ez nem biztos. Mivel nem szerepelt a kérdésben hogy fontos hogy a szülést is az illetõ vezesse, valóban olyat írtam aki terhesgondozást vállal csak. Elnézést ha ezzel félrevezettem a kérdezõt.

Veszprémben melyik nőgyógyászhoz érdemes járni, aki szülést is vállal, és normális? Senkit nem ismerek.

Legjobb válasz: Szia! Mindegyik doki aranyos... Én háromszor szültem itt: dr. Szabadka(2002), dr. Szabó Kinga(2004), dr. Bagarus(2009). Mindegyik fogadott orvos volt, de az utolsó kettõnél mákom volt, hogy pont õk voltak ügyeletben. Teljesen meg voltam velük elégedve. De a többi doki is aranyos, egyikkel se volt bajom, amíg bent voltam.Bár mondjuk most már a Szabadkához nem mennék.

Szia! Mindegyik doki aranyos... Én háromszor szültem itt: dr. Szabadka(2002), dr. Szabó Kinga(2004), dr. Bagarus(2009). Mindegyik fogadott orvos volt, de az utolsó kettõnél mákom volt, hogy pont õk voltak ügyeletben. Teljesen meg voltam velük elégedve. De a többi doki is aranyos, egyikkel se volt bajom, amíg bent voltam.Bár mondjuk most már a Szabadkához nem mennék.
Kállai Miklós nálam ügyeletes volt. igaz, akkor jött vissza hozzám uh-ról, mikor már kibújt a fiam, szóval lekéste, de nekem tetszett, h fiatalos, lendületes, nyugodt fajta. Szabadka is jó, szerintem

Melyik nőgyógyászt ajánlanátok Veszprémben?

SZTK-s rendelés érdekelne, mert magánrendelésre nincs pénz:(

Legjobb válasz: Szia :) Egyértelmûen Bagarus doki!!!! Hihetetlen kedves, humoros, s ami nem utolsó szempont alaposan vizsgál, tényleg komolyan veszi a feladatát. Vele tényleg mindent meg tudsz beszélni, és mivel az SZTK rendelés érdekel mindig tudakold meg tõle, hogy mikor kell menned legközelebb, amikor Õ van. Ha picit túlsúlyos vagy (több vagy mint 55-60 kg) eszedbe se jusson a Jósa, bármennyire is ajánlják, nagyon durva a szerinte túlsúlyos kismamákkal. Tapasztalat :(

Szia :) Egyértelmûen Bagarus doki!!!! Hihetetlen kedves, humoros, s ami nem utolsó szempont alaposan vizsgál, tényleg komolyan veszi a feladatát. Vele tényleg mindent meg tudsz beszélni, és mivel az SZTK rendelés érdekel mindig tudakold meg tõle, hogy mikor kell menned legközelebb, amikor Õ van. Ha picit túlsúlyos vagy (több vagy mint 55-60 kg) eszedbe se jusson a Jósa, bármennyire is ajánlják, nagyon durva a szerinte túlsúlyos kismamákkal. Tapasztalat :(
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát nem tudom, hogy a 173 centimhez a 60 kiló sok-e, túlsúlyosnak számítok-e.

Melyik nőgyógyászt válasszam Veszprémben?

Legjobb válasz: szia.én dr.nagy zsolthoz járok.megbízok benne.nagyon inteligens,kedves,óvatos.min dent érthetõen elmagyaráz és érzem hogy törõdik velem.csak ajánlani tudom.de hollósit is dícsérik.

szia.én dr.nagy zsolthoz járok.megbízok benne.nagyon inteligens, kedves, óvatos.min dent érthetõen elmagyaráz és érzem hogy törõdik velem.csak ajánlani tudom.de hollósit is dícsérik.
A kérdező hozzászólása: Meg tudnád adni az elérhetõségeit?
Igen erre kíváncsi lennék, mivel neten nem találtam sehol:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!