Találatok a következő kifejezésre: Melyik név legszebb: (75 db)

Nekem tetszik a neved, Tina, Martina mindenhogy jó szerintem.
Teljesen jó név, mit szólnál, ha Euláliának hívnának vagy Kunigundának?
Nekem nem tetszik. A Martin eleve nem tetszik. Ricky Martin? Olyan erõltetett. A Martina meg végképp. A Márton, Marcell, Márta az más, az tetszik. Nem tudom melyik a legszebb név, ilyen nincs is, max. valakinek mi tetszik jobban, de olyan név sincs, amit mindenki szépnek tart, nemhogy legszebbnek.
Kedves 12-es, szerinted akkor a 8-ast Almacsigának, a 13-ast Hablénak anyakönyvezték?
Nekem tetszik a Martina, Diána, Regina
Kedves 11-es, mondod ezt te mustafa névvel!
A Martinához egy -ová végzõdésû vezetéknév pászol :( A ceheknél és szlovákoknál kedvelt név. õk viszont nem adnak magyar nevet gyerekeiknek. Mindenféle mást igen (náluk is sok az angol/amerikai név), de magyart nem. MO-n viszont igen diavtosak lettek a szláv nevek. (Jó tudom a Martin és Martina nem kizárólag szláv, de ott nagyon kedveltek.) Szerintem sokkal szebbek a magyar (és magyar változatú) nevek, ezek jobban illenek a magyar környezetbe.
Nekem tetszik, bár lehet, elfogult vagyok, mert van egy Martina ismerõsöm, akit nagyon bírok :) . Nekem kedvenc lányneveim: Boglárka, Veronika, Zita Fiúnevek: Kristóf, György, Lóránt, Ármin
Szép név!! Így hívják a barátnõmet
Szerintem nagyon szép neved van, fiúnevekbõl is a Márton, Marcell stb. tetszenek, így a hasonló nõi verziók is nagyon szépek szerintem :)
Nagyon szép neved van. A sok szép lánynév egyike a Tiéd.
Nekem is tetszik a neved!
Szerintem nagyon szép neved van!
Nekem tetszik a Martina.
Szerintem undorító, és válaszd a Bélát.

Szerintetek melyik a legszebb női/férfi név, ill. melyik az a név amit soha nem adnátok a gyerekeiteknek?

Nyilván megoszló vélemények lesznek, csak kíváncsiságból kérdezem :)

Legjobb válasz: Anna es Vince. Amit sosem adnék az az ámérikái magyar írásmódú förmedvenyek.

Anna es Vince. Amit sosem adnék az az ámérikái magyar írásmódú förmedvenyek.
Nekem most a Botond és a Bodza a halálom, de csak az anyjuk miatt, mert rettenetesen idegesítõen tudják mondani ezt a 2 nevet. Kedvenceim most a Dániel és az Olívia.
Amiket adnék: Éva, Karola, Sára, Johanna, Roland, Viktor Amiket nem: Eperke, Szamóca és társaik, Benett, Noel, Brendon, Kevin, és a hasonló magyarba kényszerített nevek.
Fiu: Dezso, Jozsef, Botond- arrol mindig egy jo nagy bot jut az eszembe, Richard. Noi nevek: Lenke- mert az olyan ugyetlenke :D
Szamóca és Sámuel, ami soha nem adnék, õsmagyar nevek (Koppány stb) Kincsõ és társai, Géza, Béla és hasonlók illetve olyan nevet amit valamelyik rokonom már visel.
Orália és Ubul
Egyebkent szerintem sok olyan nev van, ami gyonyoru, de az ember megse adna a gyerekenek - legalabbis magyarorszagon. En peldaul oda vagyok a Melizandert es a Lizanderert, de Magyarorszagon nem adnam a gyerekemnek.
Tényleg megoszló vélemények! :) Szerintem az Anna és a Vince nagyon szép nevek (annak ellenére, hogy a Vincét én se tudnám elképzelni a gyerekemnek). Nálam a Rezsõ, a Dénes kivágja a biztosítékot. Lányban nincs ilyen.
Utolso elotti vagyok, Johanna a kedvenc nevem, egy iagazn szep noies nev, persze ez is szubjektiv.
Kedvenc neveim a Dalma, Vanda, Léna, Erika, Tímea, Petra, Viktor, Vince, Dávid, Márk, Máté, Csoma, Mihály. Amiket nem adnék, azok pl. a Dzsenifer, Zsüliett stb... és ugyan kicsit sem ez a kategória, de szintén nem adnám: Anna, Eszter, Melinda.
Amit soha, de soha nem adnék az a Máté és az Eszter. Nem tudom miért, de kiráz tõlük a hideg. Hozzáteszem, hogy nem személyhez kötõdik a név utálata, egyszerûen nem szeretem ezeket a neveket. Kedvencem nincs, de az alábbiak tetszenek: férfinévbõl László, Zoltán, Sándor, Attila, Péter, Zsolt, lánynevekbõl Dorottya, Adrienn, Anett, Sarolta, Barbara. A divatnevek sem tetszenek, nem adnék olyat a gyermekemnek.
Nekem lánynevek közül Aliz, Barbara, Luca, Bianka nevek tetszenek a legjobban, amit viszont soha nem adnék az a Napsugár és Nárcisz név. Fiú nevek közül mindegyik tetszik, de a kedvenceim a Zoltán és a Tamás nevek.:)
Kedvenceim:a Noel és a Zente ill. a Gréta a Szófia és a Léna Utálom: Szandra, Mónika, Zsüliett, Szamóca, Epreke, Brúnó, Alfonz, Kolos

Melyik név a legszebb: Brigitta, Zsófia, Sára, Ivett, Dorina, Renáta, Boglárka, Viola?

Ezek az osztálybeli lányok nevei :)

Legjobb válasz: Szerintem a Brigitta a legszebb ^^

Szerintem a Brigitta a legszebb ^^
Ilyen kérdéseknél jövök rá, hogy mennyi nõi név nem tetszik. :D Talán a Viola.
A Sára, Ivett, Renáta annyira nem tetszik, a Dorina, Viola olyan közepes, a Boglárka és a Brigitta nagyon szépek:D
A Brigitta csak becézve tetszik; Brigi. A Zsófi az egyik kedvenc nevem, viszont csak, mint Zsófi, tetszik. Sára nem rossz. Ivett nem tetszik.Bocsi. :\ Dorina aranyos. Renáta is inkább becézve, teljes egészében túl komolynak tûnik. :) Boglárka így hosszan nem nagyon jön be, Bogiként viszont ez is az egyik kedvencem. Viola nem tetszik, bocsi. :| De a válasz a kérdésedre, a legszebbek: Brigi, Zsófi, Bogi.:)
Dorina és Renáta tetszik. Szerintem Dorina a legszebb:)
11-es: már megbocsáss, de a Boglárka magyar eredetû:) , és nekem ez tetszik a legjobban=D
Nekem a Brigitta és a Renáta tettszik a legjobban.
fujj de nem szeretem azt a nevet hogy Sára :DD hideg ráz tõle.. legszebb talán Ivett.
Engem Renátának hívnak, de csak hivatalos helyeken viselem el hogy Renáta :) amúgy csak Reni, vagy Rencsi, én szeretem a nevem. A másik hogy valaki más fajba tartozik és azt kapja hogy Renáta, nem hiszem hogy cigány névnek kell betudni, õ nekik is kell kapni nevet nem de ?! :)
Brigitta, Renáta, Boglárka; cigány név..LEGtöbbször!! Viola... Elég rossz lehet szegány gyereknek. Sára-régi név Zsófia és az Ivett szép:) Eleve szépen hangzanak, és becézni is lehet õket + nem vigánynév!!
Dorina :) Szerintem nagyon szép név, az egyik legszebb.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó:Miért lenne ez olyan hihetetlen? Attól még hogy neked nem tetszik , még másnak tetszhet.Biztos a Te neved sem tetszik mindenkinek...
Brigitta és a Zsófia számomra semleges, a többi ronda név. Sára és Dorina... Most komolyan?
Viola, Boglárka, Zsófia
Boglárka
Ezek közül a Boglárka.
Annyira egyik sem tetszik. Talán a Boglárka vagy a Sára.
Nekem a Renáta tetszik a legjobban:D
renáta, de mégjobban a Dorina :3


Ezek közül melyik a legszebb név? Egy sorrendet állítsatok kérlek. Első helyen legyen a legszebb.

Ráhel,Vill?,Priszcilla,Hanga,Firtos(becézve Firti),Iringó,Zselyke,Léda,Zina

Legjobb válasz: Léda, Hanga (ezek gyönyörûek szerintem!), Ráhel, Zina, Villõ, Priszcilla, Zselyke, Firtos (?) Ezek egyébként egyáltalán nem tetszenek, még a Ráhel elmegy.

Léda, Hanga (ezek gyönyörûek szerintem!), Ráhel, Zina, Villõ, Priszcilla, Zselyke, Firtos (?) Ezek egyébként egyáltalán nem tetszenek, még a Ráhel elmegy.
Iringó, Zina, Léda, Zselyke, Villõ, Hanga (másodunokatesóm), Ráhel, Firtos, Priszcilla.
Hanga Villõ Zselyke Léda Iringó Zina Ráhel Firtos Priszcilla Nekem csak a Hanga tetszik!
Villõ, Zselyke, Hanga
Villõ, Rachel, Zselyke, Zina, Léda, Hanga, Iringó, Priszcilla, Firtos /ennek olyan hangzása van, mint a fitos-nak/
Léda, ez egy egész jó név, de a többi az valami agyrém. Szeirntem ezek a feltünési viszketegség nevek nem a legjobbak, annyira kirívó, ebbõl még elég komoly bajai lehetnek az iskolás évek alatt a név viselõjének. A furcsa nevüeket általában kiközösítik, egy jó ok.
Jajj, nekem egyik sem tetszik, bocsi...a Léda még talán elmegy, de nem értem, miért erõlteti mindenki ezeket a divatneveket! Én ha meghallom, hogy így hívnak egy babát, akkor mindig arcomra fagy a mosoly...:S
Bevallom, nekem nem tetszik egyik sem.De, ha választani kell, akkor elsõ a Zina, második a Léda, harmadik a Hanga. Látom, ritka nevet akarsz a lányodnak adni, de esetleg, ha Zina, akkor lehetne Zita vagy Gina/Georgina.Ha Léda, akkor Léna/Laura/Leila, ha Hanga akkor Hella/Helga/Hanna.
Egyik sem tetszik, talán a Villõ elmegy. Ne keserítsd meg a kislány életét, pl. egy Firtos, Priszcilla névvel... A Lédánál pedig mindenki Adyra asszociál rögtön. Az Iringóról Südi I. jut eszembe kizárólag, de már akkor sem tetszett. Szóval egyedül a Villõ talán.
Õszintén nekem sem tetszik egyik sem, de ha sorba kellene állítani: Villõ, Léda, Zselyke, Hanga, Zina, Ráhel, Priszcilla, Iringó, Firtos--->kicseszés a gyerekkel:) :) bocsiiiiii
Villõ (abszolút favorit, a kislányom neve) Hanga (ha lesz még egy lányom, így fogják hívni) Iringó Léda A többi semennyire nem tetszik.
Léda Zina Zselyke Hanga Iringó Ráhel Villõ Prisztcilla Firtos
Hanga, Villõ A többi nálam utolsó helyen van egyformán.
Azért a Priszcillán és Firtoson kívül annyira nem gáz lista (sõt, a többi teljesen átlagos minimálisan különleges név) Mondjuk ez a kettõ túl mutat a különleges név kategóriáján nálam, de azért azt mondani mondjuk egy Lédára, hogy még kutyanévnek sem az azért kicsit erõs (kikérem magamnak már csak Ady miatt is :D).
Léda, Zina, Hanga, Villõ és talán még az Iringó meg a Zselyke az összes többi együtt az utolsó helyen (a Priszcilla még az utolsó után jóval az nagyon nem tetszik) de az elsõ 4 az szép szerintem (mármint az én sorrendem szerinti elsõ 4)
Léda Iringó Zina Hanga Zselyke Többi mind utolsó Ráhel->nagyon romás nekem Villõ->nem tetszik Priszcilla->Hisztéria, pszichiátria jut róla eszembe Firtos->Megint egy gúnynév lehet belõle
Hanga, Zselyke, Iringó, Léda, Zina, Ráhel, Villõ, Priszcilla, Firtos. Elég érdekes nevek egyébként, nem tetszik egyik sem. Ami elég normális az a Hanga és a Zselyke.
Hanga, Léda, Zselyke, Villõ ezek szépek Ráhel, Iringó, Zina - ezek "elmegy" kategória Priszcilla, Firtos: még viccnek is rossz (bocsi)
Léda Hanga Iringó Villõ A többit csak negatív sorrendbe tudom elképzelni...
hú bocs, de elég gáz ez a lista ami egyáltalán elviselhetõ az a villõ és az iringó a többit még a kutyámnak sem adnám.firtos-firti váááááá

Ritka nevet szerenék adni a lányunknak. A következő nevek közül melyek a bejegyezhetőek (esetleg magyar fonetikával)? És melyek a legszebbek?

Aiko, Alora, Anavrin, Anwen, Ava, Bellatrix, Bona, Britta, Kendra, Kera, Kezia, Kia, Melora, Myrtle, Trish,

Legjobb válasz: A Kera- kíra -ként van a mi naptárunkban. Aiko- Ajko Kendra benne van a magyar naptárban. Myrtle magyar megfelelõje -mirtill Válaszd a Kírát..bár mi az elsõ nevetek, mert pl Szabó-hoz mindegyik nevetséges.

A Kera- kíra -ként van a mi naptárunkban. Aiko- Ajko Kendra benne van a magyar naptárban. Myrtle magyar megfelelõje -mirtill Válaszd a Kírát..bár mi az elsõ nevetek, mert pl Szabó-hoz mindegyik nevetséges.
Szia az én kis lányom neve Kyra.
Én a Kendrára szavazok:) Nekem még a Linett tetszik nagyon, azt is gondold meg:) a jelentésük alapján is dönthetsz, hogy melyik jelent szebbet:)
Miért nem hívod Algopyrinnek vagy Reltihnek? Az utolsót visszafelé olvasd. Ezek is szép nevek, és tudi megjegyzik õket P:
A kérdező hozzászólása: Hahaha. Ügyeletes Humor Herold.
Szerintem egyik név sem nevetséges!! Az nevetséges, hogy a te begyöpösödött gondolkodásod addig jut el, hogy õ azért akar ilyen nevet adni a kislányának mert azt akarja , hogy külenlegesebb legyen mint a többi. És ha ezek teccenek neki?? Képzeld én is Myrtille vagyok. és szeretem.Mindenki azt mondja, hogy milyen szép nevem van. Ha neked az tetszik akkor maradj a Sanyinál meg a Marinál.Mi haladunk a korral. További szép napot!
Az nem maradiság ha valaki felismeri, hogy mondjuk a nagyon is magyaros vezetéknévhez nem illik egy pl. ultra távolkeleti hangzású név. Modern névben is van sok ritka és szép. Nem jó az ha valakit Kovács Jockey-nak hívnak :D Szép és ritka név az Aurél, Flórián, Jázmin stb. Egyébként érdekelne végül mi lett a kicsi neve? :)
Remélem KENDRA lett :-) !!!!!!
Nekem az unokahúgomat hívják Kirának. Szerintem szép, egyezrû név, de nem minden sarkon szaladgál egy Kira. A vezetékneve pedig Földesi, szóval szerintem teljesen elfogadható.
A Kendra nekem is nagyon tetszik! Szerintem megy a vezetéknevetekhez is! Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Igyekszünk olyat választani, amit le lehet írni elsõ hallás után is, de valahogy én szerencsésnek tartom a ritka nevet, mert azt az emberek megjegyzik. Ez fõleg felnõtt korban jön jól, de valahogy én gyerekként is büszke voltam, hogy amikor bemutatkoztam, visszakérdeztek, hogy micsoda? Na persze nem vagyunk egyformák, lehet, hogy a kislányom nem lesz ilyen típus, de ha egy név nem röhejes, csak szokatlan, akkor nagyon szégyenkezni nem lehet vele.
Az én nevem meg Zsanett és utáltam gyerekként mert mindig megkérdezték, hogy "J"-vel vagy "Zs"-vel írom, vagy mert Francia kislánynak csúfoltak? 33 évvel ez elõtt még nem nagyon ismerték. Szerintem ne ess ekkora túlzásba. A babád akkor is édes és különleges lesz, ha nem adsz neki mindenki által ismeretlen nevet. Utálni fog azért mert folyton betûznie kell a nevét, vagy mert csúfolni fogják a suliban, vagy mert pöszének tartják a felnõttek, vagy mert az eredetét és származását kell elmagyaráznia.
Keresztes Kendra is szép!Egyébként az én nevem is Maja, és nagyon szeretem. Nem mindennapi. Köszönet a körösztapámnak érte. Lányom Dorina, ami mostanában lett slágernév, nem amikor õ született.Ugyis ti adjátok a nevet, ne érdekelje a többieket ez. Csak azt vedd figyelembe, hogy ne tudják kifigurázni a nevét.Jó babázást.
Szerintem mindegy hogy mi a vezetéknév ezek a nevek önmagukban is nevetségesek és szánalmasak, azt hiszed mert ilyen nevet adsz annak a gyereknek attol õ különlegesebb lessz mint a többi.Nem a névtõl lessz különleges hanem attól hogy milyenek neveled.
Britta nevû ismerõsöm van, szerintem szép név.A Kendra és a Kia még elfogadható szerintem a többi nagyon fura. Mondjuk minden névbe bele lehet kötni úh.ezzel ne foglalkozz.Anno nekem is tetszett v.15 név, gyorsan leszûkült, a párom tett róla.Pl.tetszett a Klió, erre azt mondta, hogy Renault Clio stb...Nálad a Kia autómárka. Csak óvatosan válassz, inkább legyen különlegesen szép, mint nevetséges.
Itt megnézheted, hogy egyáltalán anyakönyvezhetõek-e a nevek.http://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_n%C3%A9vnapok_bet%C5%B1r.. A Trish egyébként a Patricia angol becézése, ezt nem fogják megengedni.
A kérdező hozzászólása: Nekem az Ava és a Kendra a szívügyem, a férjemnek a Britta tetszik legjobban, illetve a Trish, de szerintem azt magyarul le sem lehet írni normálisan, így meg nem lehet, ha jól tudom. Amúgy a vezetéknevünk Keresztes. És szerintem ezekben a nevekben semmi nevetséges nincs. Akinek meg nem tetszik, az inkább ne szóljon bele, mert nem azt kérdeztem, hogy ki az, akinek egyik sem tetszik. Miért baj az, hogy nem Juli, Marcsi, vagy Erzsi lesz? Nem mintha ezek csúnyák lennének, mert csúnya név szerintem nincs, csak éppen 20-30 éve mindenkit így hívtak, most meg mindenki Eszter, Anna, Móni vagy ilyesmi. Ezeket a neveket viszont még magyarországon nem igazán hallottam, és mellesleg az én nevem sem szokványos (Aloma), és örülök neki :)
Kia, Kendra szep, es az A betusek..Mivel a parom torok en sem magyar nevet adok a kislanyomnak, kicsikem Aylin lessz..
A kérdező hozzászólása: Hát igen, így ti meg is tehetitek, hogy ezt a nevet adjátok, de mi sajnos nem hivatkozhatunk külföldi származásra, és bizony néha nagyon földhözragadtak tudnak lenni az emberek. Egyébként az Anavrin-t a férjem találta ki, még sose találkoztam ezzel a névvel külföldi névtárakban sem. El kell olvasni visszafelé, és meg is van, hogy mibõl lett :) )) Tényleg, ilyenkor lehet valamit tenni, hogy be lehessen jegyezni? Mert nekem mostanában ez is kezd nagyon tetszeni.
Úgy tudom lehet új nevet bejegyeztetni, ha elfogadják a kérelmet , de azért fizetni kell, bekerül az utónévkönyvbe és onnantól bárki adhatja csak ti lesztek az elsõk.
Britta nem rossz, Anavrin pont úgy hangzik, mint egy gyógyszer, nekem ezért ez szóba sem jöhetne. Attól függ, mi a vezetéknév, ezt figyelembe vetted, amikor kiválasztottad a neveket? Mind megy hozzá? Az én kislányomat Majának hívják, ritka név, nem túl hétköznapi, totál passzol apa nevéhez, mert abban is van "j" betû, azaz összecsengnek. Felnõttként csajos a név, kisgyerekként meg édi, "Maja a méhecske" után. A szobájában minden méhecskés és pillangós, senki nem hozott neki tehén plüss figurát. Hála Istennek! Jó névválasztást! Nagyon fontos! Üdv, 9 hetes méhecske ancija
A kérdező hozzászólása: A vezetéknevünk Keresztes. Szerintem a Keresztes Britta hangzik jól, a Keresztes Ava, a Keresztes Bona, a többi annyira nem megy együtt. De gondoltunk rá, hogy ha így nem passzol majd az, amit választunk, akkor a picinek két vezetékneve lesz kötõjellel, mert ha az enyém is ott van, akkor már jó a többi is.
Itt mostanában az a legnagyobb probléma, hogy mindenki ugyanazokat a ritka neveket akarja adni, így aztán senkinek sem lesz ritka a neve. (nekem ezek közül az Anwen tetszik, bár nem hiszem, hogy ez adható név errefelé)

Szerintetek melyik a legszebb lánynév? Vagyis ti milyen nevet adnátok a gyerekeiteknek, ha az lány lenne? Csak egyet írjatok légyszíves! Meg, hogy nektek mi a keresztnevetek.

Legjobb válasz: Masodik fiunkat varjuk de ha egyszer lesz lanyunk a Viktoria Noemi nevet kapna. A Viktoria a ferjem kedvenc noi neve, es engem Noeminek hivnak ezert szeretne a ferjem ezt is adni majd. Nekem nagyon sok kedvencem van de te csak egyet kertel igy inkabb nem irok egyet se.

Masodik fiunkat varjuk de ha egyszer lesz lanyunk a Viktoria Noemi nevet kapna. A Viktoria a ferjem kedvenc noi neve, es engem Noeminek hivnak ezert szeretne a ferjem ezt is adni majd. Nekem nagyon sok kedvencem van de te csak egyet kertel igy inkabb nem irok egyet se.
Ha csak egyet lehet akkor: Zoé. Az én nevem Angelika. Azt is adnám amúgy, szeretem.
Nekem az Adél tetszik a legjobban
Daniellának hívnak, ha majd egyszer lányom lesz, Hanna Borinak fogjuk hívni. :)
Judit vagyok, és a ha lányom lesz, akkor a Nóra Emma nevet fogja kapni.
Engem is Tímeának hívnak, mint a 2. válaszolót :) ! A kislányomat Biankának fogják hívni, a második neve majd Dorottya lesz a keresztanyukája után. 35hm
Kriszti vagyok és nekem a Lilla a kedvencem :)
A kislányomat Regina Noéminek hívják, így szerintem ez a legszebb lánynév!:) Engem Tímeának hívnak.
Kedvenc lánynevem az Eszter, engem Klaudiának hívnak :)
ja és a 15-ö válaszolónak üzenem hogy az osztálytársaimat Anna és Katának hivják és ikrek elõzõ voltam
Dorinának hivnak és még messze van de ha lányom lesz akkor Alexandrának fogják hívni (ez a második nevem ) de nagyon tetszik ez a név
A mi lányunk Lilla Zsófia:) De én már irtam..Örülök h másnak is tetszik ez a 2név.:)
Lányaim: Zsófia , Lilla, én Henrietta vagyok.
Anna, Ágnes, Enikõ
Noémi.
A Fruzsina is szép név.
Borbála vagyok, kislányaim Jázmin és Barbara Tímea
Én Dóra vagyok.Az ízlésem hetente változik.Most talán a kedvencem a Zselyke.:)
én: Veronika kedvenc lánynév: Alba
Én Erzsébet vagyok.Egyáltalán nem tetszik.A Karolina viszont igen .A kedvenc nevem:Mira
Annabellának hívnak. A lányom Arabella Regina. Egyik lánynév sem volt jó annak idején, de a saját nevemet sem akartam a lányomnak adni, így kerestünk egy hasonlót. A Reginát a keresztanyja, az én legjobb barátnõm után kapta.
en eva vagyok lanyom livia irisz. fiam jean-pierre
Enikõ vagyok, 3 lányom van, Fruzsina, Doroti, Amira(5hós)
Niki vagyok, ha lányom lesz Fruzsina vagy Noémi lesz :)
Ramónának hívnak, és az Imola név tetszik a leges-legjobban :D
Én Kata Kedvenc Erzsébet
Csilla vagyok, a Borostyán a kedvencem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szép neveket mondtatok!
Petra vagyok és a kedvenc lánynevem (a lányomé) Míra.
Bernadett
Viktória vagyok. Lányom Dorottya lett volna, de fiú van a pocakomban...:-) A Luca is tetszik még...
Kislányom Kira, még mindig ez tetszik a legjobban, én pedig Hajnalka vagyok.
Szia!Engem Tamarának hívnak, és mivel 2 kislányom van, így ez a kettõ a kedvencem:A nagylányom Maya, a huga pedig Liza:-)nem tudnék most dönteni, melyik tetszik jobban.
Én Luca vagyok, és a lányom Anna Kata lesz.
fiú: Ágoston lány: Júlia, Száva
Én: Anna Nálam a befutó pedig: Izabella :)
az elsõ lányunk Bianka Dió lesz, de tetszik a Patrícia és a Maya is
Én Eszter vagyok.2 kislányom van, az õ nevük a kedvenc neveim:Réka, Dóra
Éva vagyok(nagyon nem szeretem) a lányunk meg Lilla Zsófia. Számomra most ez a legszebb név.:)
Adrienn vagyok. A kedvenc lánynevem pedig a Miléna jelenleg.
Én Nikolett vagyok, a kislányunk Kornélia
Én Zsófi vagyok, 3 lányom van: Kamilla, Luca és Emma. Ne haragudj, nem tudok közülük választani, és biztos vagyok abban, hogy most is ezeket a neveket adnám :)
Annának hívnak. A Szófia (Szofi), a kedvencem, és tetszik a Dina is.
Réka vagyok, ha kislányom született volna, Noémi lenne. :)
A nevem Andi, és a lányomnak egyszer az Alíz nevet adom :)
A kérdező hozzászólása: Szép nevek! :) Engem Brigittának hívnak és a kedvencem nevem a Karolina!

Melyik a legszebb lány név?

Legjobb válasz: Értem, de fiú nevet tudnék adni a fiamnak de a lányomnak nem tudom annyi szép név van...

Szia! Napsugár a leggyönyörûbb számomra :)
Mindenkinek más a legszebb! Nekem a Szonja tetszik legjobban.
Rebeka
Emma
A kérdező hozzászólása: Értem, de fiú nevet tudnék adni a fiamnak de a lányomnak nem tudom annyi szép név van...
Elina, Kikinda, és az Elinor!:) Legalább is nekem!
Maja, Lara, Amina:)
Nekem Villõ, Léna, Eszter.
Mi a választott fiúnév? (Mi ezzel lennénk gondban). Szép nõi nevek - szerintem: Ágnes Veronika Alexandra Zsófia Adrienn
Szófia, Lilla, Dalma, Elina, Emília, Olívia, Dominika, Daniella, Júlia. Nekem ezek a legszebbek. :)
Alexa, Zsófia, számomra a legszebbek, így hívják a lányaim. Tetszik még a Vanda, Lili, Dorina
Laura :)
Tamara, Szófia, Titanilla
Nekem a Laura, Vivien, Barbara , Csenge de hát ez egyén függõ kinek mi a kedves és szerethetõ :)
Ilyen nincs! Mindenkinek más, tudod: ízlések és pofonok...
Gertrúd
Hanna, Zsófia, Leila, Miriam :)
Dia a legjobb :D Fanni Kinga Kitti, is tetszik még :D
Nekem a Fanni nagyon tetszett és most a nyáron Horvátországban találkoztam egy lánnyal akit Ana-nak hívnak neki is nagyon szép a neve :) 3. pedig legyen az Angelika ( elsõ szerelmemnek a neve) :D
Tünde, Panna, Ilona
1. Regina 2. Emília 3. Petra Tetszik még: Szofia, Anna, Blanka, Alíz, Eliz, Jázmin. Mostanában elég gyakoriak. De hát szinte minden szép név benne van a top 100-ban. Az emberek többsége tudja, mi a szép, ezek szerint. :) Amiket te írtál, azok közül a Lilient imádom, szerintem az egyik legszebb lánynév; azon kívül tetszik még a Hanna és Mira (pontos i-vel) Fiú nevekbõl: Ármin, Alex, Dániel. 19/L
Bella, Beatrix, Kíra
Natasa natalia, szonja, hanna, zsanna, zsanett, ivett, barbara, jenifer, klaudia, mira, kira
Auróra.:D

Szerintetek melyek a legszebb/leggyönyörûbb vagy legérdekesebb angol nõi nevek?

Régi,új bármilyen!

Legjobb válasz: Legkedvesebb nevek számomra: Luca-Gerda, Csinszka-Anna (a Zselykét is szeretem, meg az Abigélt, de ezekrõl lebeszélt a párom)

Legkedvesebb nevek számomra: Luca-Gerda, Csinszka-Anna (a Zselykét is szeretem, meg az Abigélt, de ezekrõl lebeszélt a párom)
Poly :) Paula ez szerintem nagyon ritka de tetszik: Jena, Jeny, Sarah, Amilea, Clea, Crase, Hop, Elisabeth, Vivien,
Midnight, Hope, Destiny, Paris, Elizabeth, Savannah, Summer, Sunny, Ashlyn, Aria, Jessica
Keira, Keisha, Nicole, Vanessa, Holly, Nia.
Atina
Jocelyn, Carsyn, Isabelle, Rose, Elisabeth, Coleen, Evelyn, Katelyn, Alyx, Aaren, Emma, Sophie, Azura, Ocean, Jacquline, Elenore, Jade, Nikki, Alison, Elle, Belle, Bella, Yvette, Odette, Penny, Jamie, Mila, Mia, Nicola, Catherine, Juniper, Artemisa, Jessica, Amber, Ashley, Quinn, Alice, Hope, Grace, Nina, Lena
Nekem az Anastasia nagyon tetszik. Nem tudom angol-e, de szerintem szép név.
Amy, Cassie (v Casey), Celia, Claire, Drew, Elinor, Eowyn, Freda, Ginny, Gwyn, Hailey, Holly, Keira, Kiara, Licia, Lily, Mira, Olivia, Paige, Peony, Perdita, Raven, Selby, Serenity, Sessy, Temperance, Willow, Yolanda, Zoey
Az én angol rokonaim-Shelly, Jody, Gay és Sienna, és volt egy Sandra nevú nagynénim
Amelia, Lia, Melissa, Holly azthiszem :D
A kérdező hozzászólása: Meg az Amelia, Abigel is szerintem szép!
Az egyik ismerõsöm úgy hívják, Erin Rose. Szerintem gyönyörû a neve. A másikat Jadelynnek, szerintem ez is nagyon szép, õ csak Jade-ként használja. Egyébként tetszik az Esmée is, bár az francia.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretem a ritka neveket!
A kérdező hozzászólása: Nekem az Aurora, Luna, Isabella, Natalia, Elisabeth, Sarah, Eleanor, Hope és még néhány :)
Nekem a Jennifer/ Jenny volt a kedvencem mìg a kisebbség el nem kezdte hasznàlni.
Aaliyah, Delilah, Leah

Melyik a legszebb név?

Tiffany,Natasha,Nikoletta,Nátália,Dorottya,Izolda? Nekem most ezek teszenek a legjobban ' :) szeruintetek melyik a legszebb ? Milyen nevet adjak a kislányomnak?

Legjobb válasz: a Natasha orosz név,szerintem..

a Natasha orosz név, szerintem..
akkor legyen Pujáró Nátália Endúró
Tiffany -> cigó név Natasha -> román név Nikoletta -> izé hát ez minden csak nem szép. Natália -> cigó név Dorottya -> szintén cigó név Izolda -> nah talán ezzel nem röhögik körbe a játszótéren.
A kérdező hozzászólása: Natasha meg azrté, mert Nati, Áshá Nikoletta: Niki, Nikol, Letta Nátália: Náti, Tália, Táli Dorottya: Dori Izolda: Izo, Izus, Izuka
A kérdező hozzászólása: A Tifany azért tetszik, mert uy lehet becézni h Fanni, Any
Ebben az alakban a Nikoletta, Dorottya, Izolda anyakönyvezhetõ. A Tiffany Tifani alakban, a Natasha Natasa alakban, a Nátália pedig Natália alakban anyakönyvezhetõ. Nekem a Natasa és az Izolda tetszik. A Tifani szerintem borzasztó, a Nikoletta sem tetszik. A Dorottya nem rossz név, igazán kedve is lehet a Natália pedig közömbös.
Legyen a neve Szamanta Dzseniffer Eszmeralda Izolda :DD
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a hozzászólásokat. :) ( egyeseknek ) A második neve Izolda lesz. Az elsõn még gondolkozni kéne.
Natasa a legszebb aztán Natalia, Tiffany, Nikoletta, Dorottya és Izolda. Priszcilla, Pandora ami még tetszik nekem:)
Ha ritka nõi nevet akarsz neki adni legyen Józsi :D
A kérdező hozzászólása: Es neked draga megy anem hasznos gomb. Menj oda ahol kivancsiak a velemenyedre :) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat. :) amugy bármit is montok ugy is azt a nevet fogom neki adni ami nekem tetszik. :)
Azok közül amiket felsoroltál csak a Nátália tetszik, de azt szerintem úgy kell írni, hogy Natalia. De tetszik még a Mirtill, Molly, Anna, Daniella stb :)
A kérdező hozzászólása: akkor most szerinted ezek közül melyik szép? Téged h hivnak? Szerinted akkor h nevezzem el?
Nekem legjobban az Izolda tetszik azok közül, amit írtál.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!