Találatok a következő kifejezésre: Melyik mobiltelefon a (80 db)

Melyik mobiltelefon a jobb?

Holnap kapok egy telót. De nem tudom, hogy melyiket válasszam. Samsung Galaxy Mini vagy Samsung Diva? Köszi el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: Mini

Mini
galaxy mini 1ooox jobb androidos
MINI!!!
Mini! Nekem Galaxy 3 -am van, a mini ennek a kicsinyített változata. Semmi hibája nincs, talán egy picit lassú, de a mininek kisebb a kijelzõje, úgyhogy ott nem valószíû ez a probléma.
Samsung Galaxy Mini
MINI, MINI, MINI! ne divát vegyél..csúnya és nincs rajta op.rendszer! Hidd el 10000x jobb a mini!
A kérdező hozzászólása: ó nagyon köszönöm a gyors, és egyöntetû válaszokat:) akkor egyértelmû, hogy a MINI marad:) köszi mégegyszer

Melyik mobiltelefon a jobb, szaggatásmentesség, megbízhatóság, játszhatóság szempontjából?

Sony Xperia J vagy Samsung Galaxy S Advence,

Legjobb válasz: Samsung Galaxy S Advance. Nem tudom mit akartok még az Xperia J-tõl, enyhén szólva nem a szaggatásmentesség bajnoka, fogjátok már fel.

Samsung Galaxy S Advance. Nem tudom mit akartok még az Xperia J-tõl, enyhén szólva nem a szaggatásmentesség bajnoka, fogjátok már fel.
Egyik se ér sokat.
LG Optimus L7-et ajánlom! néha van napja és be lassúl , de egy újra indítás megoldja a problémát! Ám általában akkor produkálja , ha egy jó ideje nem volt ki kapcsolva! Játékokat szaggatás mentesen viszi:)
Az LG Optimus L7 szar. Ugyanolyan alsókategóriás hardver van belepakolva, mint az Xperia J-be, nem ártana utánanézni. A Samsung S Advance kétmagos telefon, 1 GB RAM-mal. Magasan veri.
Neked se ártana utánna nézni kedves elõttem szóló, mert az advanceban 768mb ram van és az egész rendszer olyan szarul van optimalizálva, hogy még a 4.1-et se viszi rendesen.
Igen igen, most nézem, elírtam sajnos De ettõl függetlenül a szoftverrel még lehet valamit kezdeni, a hardverrel nem

Szerintetek melyik mobiltelefon a legjobb ezek közül?

HTC Windows Phone 8S, Nokia Lumia 820, Nokia Lumia 800, vagy a HTC One S ??

Legjobb válasz: Elsõnek is Android vagy WP? Ha Android, akkor nem kérdés, hisz csak egy Androidos mobil van a felsoroltak közül, ha WP akkor Lumia 820.

Elsõnek is Android vagy WP? Ha Android, akkor nem kérdés, hisz csak egy Androidos mobil van a felsoroltak közül, ha WP akkor Lumia 820.


Melyik mobiltelefon a jobb? Nokia Lumia 520, Sony Xperia E1, LG E460 Optimus L5 II vagy milye telefont tudtok mondani ami ebben az árkategóriába tartozik?

Legjobb válasz: Esetleg nézd meg a Lumia 525-öt, igaz kicsit drágább, viszont az 1 gb RAM miatt több jó játékot/appot tudsz feltenni rá. De ezek közül a Lumia 520.

Esetleg nézd meg a Lumia 525-öt, igaz kicsit drágább, viszont az 1 gb RAM miatt több jó játékot/appot tudsz feltenni rá. De ezek közül a Lumia 520.
A Nokia szar az LG E460 Optimus L5II meg rosszabb , mint az E1.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
És most beszélnek a semmirõl szokásosan! :)
Igen, ezzel csak engem igazolsz, hogy ész nélkül, mert fele sem igaz, de fröcsögj csak minden kérdésnél...
Hülye vagy, "kedves" 35-ös. Normálisan mûködik a multitasking. Nagyon sokat kell szerkeszteni, egyetlen programmal kiválasztod a neked tetszõ 1 percet, és elmented. Ne akarjál ingyenessé tenni egy fizetõs appot. Legalább telefonon ne lopj. Az is hülyeség, hogy androidra több a minõségi ingyenes app. WPre szinte csak értelmes appok vannak, ugyanis van egy éves díja annak, hogy appot tudj feltenni marketre. Éppen ezért nincs annyi hülyeség.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Most copyzam be ide is? Oké. Bemutatjuk a microsoft windows pohne 8.1-et: A muktitasking simán lemarad az android muktiaskingjához képest, mert azok az appok amik a wpn futnak azok nem futnak hanem hibernálja a rendszer, alig szinte semmi ténylegesen fútó app nincs. A leegyszerûsített kezelõ felület cserélhetetlen és gagyi is. Ha "ingyenesíteni" akarsz magadnak alakalmazásokat nem lehet, illetve lehet egy trükkel ami engedi de egyszerre 2 csak. Szval ez is korlátolt mint az egész rendszer. Csengõhangot szerekezgetni kell majd neked bemásolni a rigtones mappába és bt küldés elõtt a rendszer olyan bamba hogy ha nem kapcsolod be a bluetootht akkor nem ajánlja fel a küldést. Ezek kis dolgok de olyanok amiket a 10 éves telefonok is megcsinálnak maguknak. A wp nem tudja. Sokk jobb app pénzes. Játékok sokkal több van androidra ami ingyenes és minõségibb is a nyíltforráskódnak köszönhetõen. Ennyit ér ráadásul most ráakarnak tukmálni a leg low endesebb, lesajnált win pohnra ami valaha is csak létezett.
Kérdezõ: ha jót akarsz, akkor nem hallgatsz az elõzõ válaszolóra, minden kérdésnél, ahol csak felmerül a WP és a Lumia, osztja az észt - ész nélkül.
Na de komolyan kérdezõ. Wp-t ha jót akarsz nem veszel.
Utolsóval csak részben értek egyet, Lumia 520-ra is rengeteg játékot lehet letölteni, csak a "legkomolyabbakat" nem. Ami nekem hiányzik, az a Nokia Beamer, nagyon hasznos app, csak 1 gb RAM kell neki :(
Lumia 520, vagy Lumia 525, ha fontosak a játékok is.
Hogy tudtam hogy ide fogsz írni :) Még meg is akartam jegyezni a válaszomban. Érdekes, én, és még sok százezren/millióan elégedettek vagyunk a Lumia 520-al. Ilyen "hiányosságok" mellett is az alsó kategória koronázatlan királya, de tudásilag még középkategóriában is bõven megállja a helyét. Ha tudnál normálisan fotózni, nem hiányozna a vaku.
Bármit csak 520-at meg sony E-t ne. A sony kicsi, rossz processzorja van. Az 520ból meg levan sajnálva az összes led, vaku, eq, elõlapi kamera.
Tehát szerinted minden szar? Köszönjük a hasznos hozzászólást.

Melyik mobiltelefon a jó?

40-50 ezret tudnék rá szánni.3-at láttam,ami jónak tûnik: Alcatel ot-995,Sony xperia sola,és Samsung galaxy s advance.Ha tudtok jobbat írjatok.Köszi elõre is!

Legjobb válasz: Amiket leírtál azoknál jobb az Xperia L, és ha a windows is játszik akkor a lumia 520, vagy ha még belefér akk 620.

Amiket leírtál azoknál jobb az Xperia L, és ha a windows is játszik akkor a lumia 520, vagy ha még belefér akk 620.
Ezek közül szerintem az S Advance. De ha szánnál rá még kicsit többet akkor mindenképpen Ace 3! Nekem is ilyenem van és egyszerûen tökéletes :) Írják hogy szar az aksija stb.. de ez nem igaz. Nem tudom hogy miket csinálnak vele ha 1 napot se bír ki:D Vagy ha nem sürgõs akkor még várj egy kicsit , hogy leszállítsák az árát mert az tény hogy kicsit drágábbra sikerült mint kellett volna ;)
Nokia Lumia 520, ami most olcsóbb is (T-nél), és jobb is.
A kérdező hozzászólása: Ja, és fõleg videózásra/fényképezésre, játékra használnám.

Melyik mobiltelefon szolgáltató lenne a legjobbszámomra?

Ragaszkodok a feltöltõkártyás díjcsomaghoz.Szeretnék sokat internetezni de keveset szoktam telefonálni és sms ezni.

Melyik vodafonos ingyen elvihető mobiltelefon a legjobb?

van olyan, hogy ha azt a szolgáltatást választod akkor mutatnak ingyen elvihet? mobilokat amit ebbez a szolg.-hoz kapsz. Sajnos nem tudom milyen mobilok vannak ebben az akcióban és ha majd elmegyek és elém rakják, hogy válasszak akkor jó lenne tudni, hogy melyik a legjobb. Bocsi ha kicsit érthetetlen.

Melyik jelenleg a legjobb kereskedelmi forgalomban kapható mobiltelefon?

Én már nem tudom követni, komolyan. Iphone, Samsung Galaxy S2, Nokia N9, minden van, melyik a legjobb? Tökmindegy, hogy okostelefon-e, vagy, hogy milyen drága, melyik a legjobb készülék?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül az újabb és nagyobb számokkal rendelkezõ telefonokban kell keresni a legjobbat (2mag szerintem parasztvakítás). Véleményem szerint a legjobb a Nokia N8! Mindent tud 720p HD felbontásban is, van HDMI csatlakozási lehetõség, FM Transmitter (autóban még 6 méterrõl is kiváló teljesítményt nyújt stereo, el se hittem volna ha nem tapasztalom meg), 12 mpx-es Carl Ceiss optika és xenon vaku, még a mai napig is a legjobb fényképezõ mobilban, és persze a 720p core AVC videófelvétel, 30fps/mp 12000 kbit/s sebességgel. AMOLED kijelzõ, karcmentes bevonat, 16 GB háttértár, mely bõvíthetõ memóriakártyával. Az ára pedig nem 100 eFt felett van, mint más csúcskészülékek, amik szerintem fele annyit sem érnek.

Nem feltétlenül az újabb és nagyobb számokkal rendelkezõ telefonokban kell keresni a legjobbat (2mag szerintem parasztvakítás). Véleményem szerint a legjobb a Nokia N8! Mindent tud 720p HD felbontásban is, van HDMI csatlakozási lehetõség, FM Transmitter (autóban még 6 méterrõl is kiváló teljesítményt nyújt stereo, el se hittem volna ha nem tapasztalom meg), 12 mpx-es Carl Ceiss optika és xenon vaku, még a mai napig is a legjobb fényképezõ mobilban, és persze a 720p core AVC videófelvétel, 30fps/mp 12000 kbit/s sebességgel. AMOLED kijelzõ, karcmentes bevonat, 16 GB háttértár, mely bõvíthetõ memóriakártyával. Az ára pedig nem 100 eFt felett van, mint más csúcskészülékek, amik szerintem fele annyit sem érnek.
Ja igen! Teljesen fém ház, és nagyon jó navigációs szoftver életed végéig, bár ez inkább a Nokia érdeme, de akkor is említést érdemel.
Olyan nincs, hogy általánosan a legjobb. Nagymamám pl nem is tudná kezeli, ha a kezébe nyomnék egy IPhone-t viszont a "szar" 2000 forintos nagy kijelzõs mobil jó. Kinek milyen szolgáltatás kell, melyik tetszik, mit engedhet meg magának és ezek kombinációjából kijön, hogy neki mi a legjobb :)
Nokia 3210 a király. Én azt használom idõtlen idõk óta és semmi baja sincsen. a legjobb..:)
A kérdező hozzászólása: Huhh, köszönöm! Nehéz az élet ezt mindig is tudtam, de ment mindenkinek a zöld kéz! Viszont! Egy dolgot fel nem fogok, a Nokia N8-ban 12 megapixeles kamera, az N9-ben, ami pedig újabb elvileg, abban csak 8. És az N9 bõven 100 ezer ft felett van. Hogy akkor miért kerül valamibõl szarabb, mint az elõzõ modelbe...?
Ez egész pontosan azért van így, mert az N9 nem az N8 utódja! Bár számszerileg valóban a következõ, de most nem ez a tematika. Amúgy az N jelölés a multimédiára kihegyezett telefonokat jelöli, az E az üzleti vonalon mozog, a C pedig a mindenes. Az N9 egyébként nem is Symbian rendszerû, hanem a Nokia és az Intel által közösen fejlesztett MeeGo platformra épül. Elõbb a Nokia hátrált ki a rendszer mögül és fordult a WP7 felé, majd az Intel is kiszállt. A telefon viszont már kész volt, így piacra dobták, és a vártnál jobban teljesített, meglátjuk hogy végül is jól döntött-e a Nokia. Tehát az N9 egy multimédiára kihegyezett mobil, nem az N8 utódja. Egyébként lesz utód, és ha rákeresel még cikket is találsz. Elõzetes infók szerint marad a Carl Ceiss optika és a Xenon vaku, viszont már 16 mpx-es lesz a kamera és optikai zoom-ot fog kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Így már értem! Ment neked is a zöld kéz!

Melyik mobiltelefonnal lehet a legszebb fényképeket készíteni?

Legjobb válasz: Egy kamerát vegyél és biztos garantált minõség ,mert azt arra találták ki.

Egy kamerát vegyél és biztos garantált minõség , mert azt arra találták ki.
4s el majd szépeket lehet készíteni , de am asszem az SE k nek elég jó kameráik vannak (mármint a telókban)
Nokia N8
Az összes új.
A kérdező hozzászólása: kösz!:)
az okostelefonokon van mind2, csak nem mind tölthetõ micro usb-n keresztül
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdem mert vettem egy PC hangszórót amin USB és jack dugó van és értelemszerûen a jack dugó a jack csatiba az USB-hez meg veszek átalakítót hogy a telóról kapja az áramot!
az nem fog menni szerintem... periféria perifériának nem fog áramot adni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!