Találatok a következő kifejezésre: Melyik melltartó érdemes (3 db)

Melyik melltartó betétet érdemes választani? Eldobhatót vagy moshatót? Milyen fajtát (név szerint)?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a Hygienic vált be a Bruin-tól. A hátulján olyan réteg van, ami nem ereszti át a nedvességet. És erre szükséged lesz a szoptatás folyamán, mert így is lesz, hogy többször kell melltartóbetétet cserélned, úgy átissza magát. Az auchan-ba lehet kapni, zöld és sárga színû a dodoza. És amúgy ez is drága, de nem a legdrágább!

Szia! Nekem a Hygienic vált be a Bruin-tól. A hátulján olyan réteg van, ami nem ereszti át a nedvességet. És erre szükséged lesz a szoptatás folyamán, mert így is lesz, hogy többször kell melltartóbetétet cserélned, úgy átissza magát. Az auchan-ba lehet kapni, zöld és sárga színû a dodoza. És amúgy ez is drága, de nem a legdrágább!
Nekem a NUK vált be. Ezenkívül jó még a Tommee Tippee, Canpol Babies. Szerintem az eldobható praktikusabb, hacsak nem vagy kimondottan öko-tudatos.
Szia! Szerintem az eldobhatóval egyszerûbb bánni. Én NUK-ot és MAMI nevezetût használtam. Mindkettõ vékony és a melltartóval érintkezõ felülete nem folyadék áteresztõ. DM-ben, gyógyszertárban kaphatók. A MAMI még annyival barátibb, hogy legalább fele annyiba kerül, mint a NUK.

A szoptatós melltartót mikor érdemes megvenni? Ill. melyik márkát ajánljátok?

Legjobb válasz: Csak az utolsó hetekbe, mert nem tudhatod változik-e még a cici méreted. Bár úgy is fog, de én akkor sem vettem meg elõre. A márkája már nem rémlik, de szerintem valami nóném volt. :)

Csak az utolsó hetekbe, mert nem tudhatod változik-e még a cici méreted. Bár úgy is fog, de én akkor sem vettem meg elõre. A márkája már nem rémlik, de szerintem valami nóném volt. :)
Én vettem az utolsó hetekbe, mert akkor már csak az volt kényelmes. Aztán szülés után még kellett, mert az elõzõt kinõttem :-) A, úgy kínaiban vettem 890ft-ért.
Én elõre megvettem, egyik gyereknél sem nõtt a mellméretem, Müllerben vannak a legjobbak, nagyon szeretem, 2990 Ft.
Én Anita márkájút vettem, de csak 1-et, mert húzós az ára. Végig kitartott, pedig minden nap hordtam és mostam.
Én kaptam egy barátnõmtól 2 db-ot a terhesség alatt, de azok kicsik lettek, pedig alapból nem vagyok nagymellû. A szülés után viszont 75E lett a méretem, úgyhogy kellett vennem újakat. Pontosabban Anyukám ment el venni, a tescoban 1000 Ft körüli összegért.
Nekem is Anita van, kettõt vettem, egy feketét meg egy fehéret, lassan egy éve hordom mindennap, még éjjel is, mert anélkül kényelmetlen az alvás. Az elõzõ gyereknél Müllereset vettem, az is jó volt, de most a pamutot kényelmetlennek éreztem.
Azt mondják, hogy a szülés elõtti hetekben szabad csak megvenni a méretváltozás miatt, bár még onnan is változik, ha belövell a tej, úgyhogy én már több, mint egy hónappal elõtte megvettem, arra figyeltem csak, hogy amikor felpróbáltam láttam, hogy ha még nõ a cicim, akkor is kényelmes lesz, tehát kb egy kosárral nagyobbat vettem. És jó is volt, nem volt vele gond. Márkát nem tudok mondani már, de Auchanban vettem és nem a leggagyibbat (1000 ftr körül), vagyis olyat is vettem, nem is hordtam csak végszükség esetén, mert össze sem lehetett hasonlítani, a másikkal, ami 3000 körül volt (kétezer valahányszáz). Annak isteni volt az anyaga, borzasztó kényelmes és jó tartást adott, éjjel nappal rajtam volt, 2-õt vettem belõle, és mostam szorgalmasan :) Szerintem érdemes áldozni rá pár ezret, mert a minõségük ég és föld...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor még várok vele.

Kinek melyik szoptatós melltartó vált be? Érdemes drágábbat venni? Olyanok véleményére lennék kíváncsi akik próbáltak már több fajtát is.

Legjobb válasz: Hát nekem érdekes módon a legolcsóbb "Anita" márkájú jött be. Az anyaga tiszta pamut (bár a többi is az volt, amit vettem), elõnye, hogy a pántok viszonylag nem a hónaljnál helyezkedtek el, hanem a nyakamhoz közelebb esõn (ezt nem tudom jobban leírni). Szépnek éppen nem mondhatók (bár semmi gond velük, csak kicsit sem szépek), viszont annyira kényelmesek! Alvás közben oldalra fordulva nem nyomta a hónaljamat a mûanyag csat (fent leírt okokból). Könnyû ki-be kapcsolni fél kézzel. A márkás Triumph, bár csini, aludni nem tudtam benne (még délután ledõlni sem), és bekapcsolni csak két kézzel tudtam. :o( Igaz, nekik több fajta is van, én csak egyet próbáltam... Anitát én Budapesten az Elefáni Babdiszkontban vettem.

Hát nekem érdekes módon a legolcsóbb "Anita" márkájú jött be. Az anyaga tiszta pamut (bár a többi is az volt, amit vettem), elõnye, hogy a pántok viszonylag nem a hónaljnál helyezkedtek el, hanem a nyakamhoz közelebb esõn (ezt nem tudom jobban leírni). Szépnek éppen nem mondhatók (bár semmi gond velük, csak kicsit sem szépek), viszont annyira kényelmesek! Alvás közben oldalra fordulva nem nyomta a hónaljamat a mûanyag csat (fent leírt okokból). Könnyû ki-be kapcsolni fél kézzel. A márkás Triumph, bár csini, aludni nem tudtam benne (még délután ledõlni sem), és bekapcsolni csak két kézzel tudtam. :o( Igaz, nekik több fajta is van, én csak egyet próbáltam... Anitát én Budapesten az Elefáni Babdiszkontban vettem.
Én kínaiban szereztem be szpois melltartót...
Hát én kimentem az itteni piacra, vettem kettõt a fehérnemûs bódénál 500Ft/db-ért. Kényelmes volt, a kapocs rajta jól tartott, szépen passzolt a cicihez, nem állt el sehol, nem szorított, panaszom nem volt rá. Szerintem most is ilyen lesz.:)
Nekem Dorina is van és a Müllerben is vettem saját márkájút! Nagyon jó, tudom ajánlani.
Triumph-ot utáltam, pedig a sima melltartóim mind Triumph-ok Aztán vettem 2 darab Dorina-t, még 2000 ft/darab, a lányom nesokára 2, 5 éves de melltartók még mindig egyben vannak, pedig ezerszer mostam már óket
A Triumph kenyelmes, csak nem szep. Anita egyszeru, nem rossz, csak nem push-upos. Most lattam a brendonban push-uposokat, csak nincs testszinuben, en pedig azokat szeretem, mert minden ruhahoz jo, foleg a feher ala.
Igaz én csak 1 félét használtam, de azért válaszolok. Én kínaiban vettem kb. 600 Ft-ért pamut melltartót. Ennek is félkézzel kapcsolható volt az eleje, igaz én nem aludtam benne, de nagyon kényelmes volt. Lehet én bénáztam, de nekem elég sokszor ráment a tej és sajnáltam volna a többezer forintos darabokat fehérítõzni. Szóval szerintem egy próbát ez is megér.
Én az Auchanban vettem, 2 ezer valahányszáz volt, azt hiszem Dorina márkájú, de a lényeg, hogy totál no name. Magyon jó. Az Anita nekem nem annyira jött be, mert elég vékony az anyga és nagyon látszik benne a mellbimbóm a ruhán keresztül.
Nekem is Anita volt, meg egyszer vettem egy másikat is. De az nem vált be, úgyhogy maradtam az elsõnél. Brendonban vettem.
Szia! Nekem van Anitás és kínais is. Az Anitással csak egy bajom van: bekapcsolni két kézzel tudom csak. A 11 hónapos kislányom viszont fél kézzel 1 másodperc alatt kikapcsolja és jókat kacarászik közben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!