Találatok a következő kifejezésre: Melyik mellszívót megvenni (3 db)

Melyik mellszívót érdemes megvenni?

Kézi készülékre gondoltam, úgy hallottam, az Aventos a jó, viszont az nagyon drága. Láttam Medela nev?t olcsóbban. Az is jó, vagy ami olcsóbb, az kevésbé megfelel??

Legjobb válasz: Semelyiket!!! Nem kell szerintem fejni. A baba étvágyához igazodik a tej mennyisége. Ha fejsz, a szervezeted úgy érzékeli, több tej kell, és ördögi körbe kerülsz. Nekem 2 hónapos a babám, szépen gyarapszik, sose fájt, vagy telítõdött túl a mellem. Amikor fejnem kellett, mert Apa vigyázott a babára, kézzel is könnyen megoldottam. Könnyû megtalálni azt a területet a mellbimbó felett, ahol összenyomva sugárban spriccel a tej, amit egy pohárban felfogsz. Ez az én véleményem... De nekem nagyon bevált.

Semelyiket!!! Nem kell szerintem fejni. A baba étvágyához igazodik a tej mennyisége. Ha fejsz, a szervezeted úgy érzékeli, több tej kell, és ördögi körbe kerülsz. Nekem 2 hónapos a babám, szépen gyarapszik, sose fájt, vagy telítõdött túl a mellem. Amikor fejnem kellett, mert Apa vigyázott a babára, kézzel is könnyen megoldottam. Könnyû megtalálni azt a területet a mellbimbó felett, ahol összenyomva sugárban spriccel a tej, amit egy pohárban felfogsz. Ez az én véleményem... De nekem nagyon bevált.
Szerintem az olcsóbb is megfelel a célnak, hiszen gondolj bele, régen nem voltak ilyen készülékek, mégis megoldották a dolgot. Arról nem beszélve, hogy ha a tejtermelésed igazodik a babához, már nem is lesz a mellszívóra szükséged. A baba egyébként is jobban kiüríti a mellet, mint bármelyik mellszívó. Sok sikert hozzá!
Szia én aventet használtam.(kölcsönöztem)A véleményem szerint az szuper.Próbáltam chicco-t is de messze sem volt olyan jó.Én naponta 3-4zer fejtem és minél többet fejtem annál több lett a tejem.6 hónapig fejtem, és 2évig szoptattam , mellette a testvérem kisbabáját is 6 hónapig én láttam el tejcsivel mert a sógornõmnek nem volt.Szóval én az aventet ajánlom, nagyon bevált.Próbálj meg kölcsönözni, vagy használtan hozzájutni, mert újonnan tényleg drága, és sokan csak 1-2 hóig tudnak fejni.Ennyire meg kár 10ezreket kidobni érte.Érdeklõdj a védõnõdtõl, õ biztos tudja hol tudsz kölcsönözni.Babi
Szia. Én is a Chiccoval próbálkoztam, nem ér semmit, legalábbis nekem. Az Avent nagyon jó, de drága, de licitálós oldalakon hozzájuthatsz olcsóbban. És most láttam hasonlót a Brendonban, Tommy Teeppee (lehet, hogy nem jól írtam), az valamivel olcsóbb.

Az elektromos mellszívónak mik az előnyei a kézivel szemben? Melyik "márkát" érdemes megvenni?

Legjobb válasz: Szia! Igaz még nem próbáltam mellszívót, de nekem minden ismerõsöm a madelát ajánlja és kézibe! (A kórházba is ilyen van nállunk, igaz, hogy az elektromos.) Saját magadnak állíthatód az erõsségét! http://www.tiva-med.hu/kepek/medela1.jpg Nekem ilyenem van! Remélem tudtam segíteni, de minden embernek másik jó! 27h Km

Szia! Igaz még nem próbáltam mellszívót, de nekem minden ismerõsöm a madelát ajánlja és kézibe! (A kórházba is ilyen van nállunk, igaz, hogy az elektromos.) Saját magadnak állíthatód az erõsségét! http://www.tiva-med.hu/kepek/medela1.jpg Nekem ilyenem van! Remélem tudtam segíteni, de minden embernek másik jó! 27h Km
37h Km
2 nagy elõnye van: nem fáj tõle a kezed és lehet közben mást is csinálni, pl olvasni vagy játszani a babával, netezni :) Én aventet használtam, megváltás volt.
Akkor jó az ekeltromos, ha nagyobb mennyiséget kell lefejned, neadjisten az egészet (mint nekem). Akkor tányleg megváltás. Én úgy értékeltem. Addig napi 4-5 órán keresztül csak pumpáltam, csoda, hogy nem kaptam ínhüvelygyulladást. Avent kézirõl váltottam Avent elektromosra. Szerintem tökéletes.
Az avent elektromos szuper, minimum a duplája jött le nekem, mint az avent kézivel. Én rengeteget fejtem, mert a lányom 8 hós koráig csak anyatejes volt és szoptatni nem tudtam. Napi 6-8 órát fejtem, ezt kézivel nem bírtam volna.
A kérdező hozzászólása: Hú, köszönöm, nagyon hasznos volt minden válasz!

Kismamák, akik mostanában a SOTE II-en szültetek! Melyik az a kétféle márkájú mellszívó, amit ott lehet megvenni?

Legjobb válasz: Én elektromos Medeláról tudok, amit megvenni és bérelni is lehet. Más nem jut eszembe, de én okt. végén szültem ott. Talán más többet tud segíteni. Bimbóvédõt és krémet is árul a szoptatós nõvér, mindkettõ nagyon jó.

Én elektromos Medeláról tudok, amit megvenni és bérelni is lehet. Más nem jut eszembe, de én okt. végén szültem ott. Talán más többet tud segíteni. Bimbóvédõt és krémet is árul a szoptatós nõvér, mindkettõ nagyon jó.
Medela elektromos, és az Avent kézit lehet kipróbálni vagy megvenni.
Én áprilisban szültem és az Avent mellszívót szívesen odaadják. Avent termékeket lehet venni. És a szoptatós nõvér nagyon sokat segít, ha gondod lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenkinek boldog babázást és jó egészséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!