Találatok a következő kifejezésre: Melyik megbízhatóbb a digitális, vagy a higanyos (2 db)

Melyik hőmérő a megbízhatóbb? A digitális, vagy a hagyományos higanyos? Ma reggel a digitális 36.2 a higanyos 36.6-ot mutatott. Lehet még ebből valami?

Legjobb válasz: Állítólag a higanyos sokkal pontosabb. Én digitálisat használok,de semmi gondom vele.Nem ugrál ide-oda a hõm,szépen mér. Az a lényeg,hogy mindig ugyan azzal a hõmérõvel mérj és ne váltogasd.

Állítólag a higanyos sokkal pontosabb. Én digitálisat használok, de semmi gondom vele.Nem ugrál ide-oda a hõm, szépen mér. Az a lényeg, hogy mindig ugyan azzal a hõmérõvel mérj és ne váltogasd.
Szerintem merül benne az elem. Cseréld ki és úgy próbáld össze hasonlítani az értékeket. A higanyost már este rázd le, mert a mozgás is feljebb viheti a hõdet.

Melyik megbízhatóbb hőmérő, a digitális, vagy a higanyos?

Legjobb válasz: A higanyos macerásabb kicsit, de szerintem megbízhatóbb is.

A higanyos macerásabb kicsit, de szerintem megbízhatóbb is.
A higanyos. Nekün sajna eltört a higanyos, most digitális van, de nem igazán mér jól...
Szerintem is a higanyos jobb, bár vigyázni kell ha összetörik és érzékeny vagy a higanyra. Akkor inkább használj digitálisat.
szia! En 4 honapja szültem es nekünk igen fontos szerepet jätszik a läzmerö a mindennapokban.Tény hogy a digitälis(fülben merhetö 2 mp alatt) nagyon vagyäny:) , en is ezert vettem elöször a babämnak, aztän érdekes modon hiäba lättam betegnek hasonlo vegeredményt mutatott..begurultam es gondoltam veszek egy digitälisat ami popsiban es honaljban is merhetö egyaränt.ugy nez ki mint a higanyos külsöre, csak gumibol van es kis kepernyön jelzi ki amikor vege a meresnek..egyböl mäst mutatott az eredmény.hät akkor szidtam is aki kitalälta azt a fülben merhetö nagy sz..t.es kb olyan ärban is van mint a higanyos , tehät ettöl még tartanod sem kell hogy eltörik es legaläbb oltäri pontos.pusz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!