Találatok a következő kifejezésre: Melyik megbízhatóbb a digitális, vagy (4 db)

Melyik hőmérő a megbízhatóbb? A digitális, vagy a hagyományos higanyos? Ma reggel a digitális 36.2 a higanyos 36.6-ot mutatott. Lehet még ebből valami?

Legjobb válasz: Állítólag a higanyos sokkal pontosabb. Én digitálisat használok,de semmi gondom vele.Nem ugrál ide-oda a hõm,szépen mér. Az a lényeg,hogy mindig ugyan azzal a hõmérõvel mérj és ne váltogasd.

Állítólag a higanyos sokkal pontosabb. Én digitálisat használok, de semmi gondom vele.Nem ugrál ide-oda a hõm, szépen mér. Az a lényeg, hogy mindig ugyan azzal a hõmérõvel mérj és ne váltogasd.
Szerintem merül benne az elem. Cseréld ki és úgy próbáld össze hasonlítani az értékeket. A higanyost már este rázd le, mert a mozgás is feljebb viheti a hõdet.

Melyik terhessegi teszt jobb, megbizhatobb? A digitalis vagy a hagyomanyos?

Legjobb válasz: Én még ilyenrõl soha nem hallottam.... Pláne hogy azt is megmondja a teszt hogy hány napos vagy.... Kíváncsi vagyok nagyon hol vettél ilyet?

Én még ilyenrõl soha nem hallottam.... Pláne hogy azt is megmondja a teszt hogy hány napos vagy.... Kíváncsi vagyok nagyon hol vettél ilyet?
Én csak hagyományosat használtam- mindegyik jól mûködött. Milyen az a digitális?
A kérdező hozzászólása: Meg nem hasznaltam, most vettem clearblue digitalis majd jovo heten akarok tesztelni. Elvileg azt irja hogu egy kis kepernyon ki irja hogy terhes vagy es hogy hany hete fogant a baba. Eddig en is csak hagyomanyossal teszteltem, de gondoltam kiprobalom ezt.
hol lehet ilyet kapni? És ez is egyszer használatos?
A kérdező hozzászólása: En irorszagba elek es itt vettem a gyogyszertarba, de szerintem otthon is lehet kapni. Clearblue digitalis. Itt kb ugyanannyiba kerul mint a hagyomanyos. Ez is egyszer hasznalhatos.

Melyik megbízhatóbb hőmérő, a digitális, vagy a higanyos?

Legjobb válasz: A higanyos macerásabb kicsit, de szerintem megbízhatóbb is.

A higanyos macerásabb kicsit, de szerintem megbízhatóbb is.
A higanyos. Nekün sajna eltört a higanyos, most digitális van, de nem igazán mér jól...
Szerintem is a higanyos jobb, bár vigyázni kell ha összetörik és érzékeny vagy a higanyra. Akkor inkább használj digitálisat.
szia! En 4 honapja szültem es nekünk igen fontos szerepet jätszik a läzmerö a mindennapokban.Tény hogy a digitälis(fülben merhetö 2 mp alatt) nagyon vagyäny:) , en is ezert vettem elöször a babämnak, aztän érdekes modon hiäba lättam betegnek hasonlo vegeredményt mutatott..begurultam es gondoltam veszek egy digitälisat ami popsiban es honaljban is merhetö egyaränt.ugy nez ki mint a higanyos külsöre, csak gumibol van es kis kepernyön jelzi ki amikor vege a meresnek..egyböl mäst mutatott az eredmény.hät akkor szidtam is aki kitalälta azt a fülben merhetö nagy sz..t.es kb olyan ärban is van mint a higanyos , tehät ettöl még tartanod sem kell hogy eltörik es legaläbb oltäri pontos.pusz


Melyik lázmérő a megbízhatóbb? Fülhőmérő vagy digitális lázmérő?

van fülh?mér?nk,digitális lázmér?nk(egy régi,és egy teljesen új),az újat orvosi m?szeres boltban vettem.

Legjobb válasz: Szia! Nem akarom elbagatelizálni a dolgot, de 38 fok még nem gond, egyszerû algopyrinnel le tudod vinni. Akkor van baj, ha 2-3 napon át gyógyszer szedése mellett is marad. Már napi 1 algopyrin is csodákra képes.Szerintem a fülben egyébként magasabb a hõmérséklet , de ebben nem vagyok biztos. A digik megbízhatóak. Mérd le 2szer egymás után. Ha mindig ugyanazt a testhõt mérik (tehát nem ugrál az érték 5 percen belül), akkor "pontosak"

Szia! Nem akarom elbagatelizálni a dolgot, de 38 fok még nem gond, egyszerû algopyrinnel le tudod vinni. Akkor van baj, ha 2-3 napon át gyógyszer szedése mellett is marad. Már napi 1 algopyrin is csodákra képes.Szerintem a fülben egyébként magasabb a hõmérséklet , de ebben nem vagyok biztos. A digik megbízhatóak. Mérd le 2szer egymás után. Ha mindig ugyanazt a testhõt mérik (tehát nem ugrál az érték 5 percen belül), akkor "pontosak"
Sokan panaszkodnak a fülhõmérõkre, hogy pontatlanok, megbizhatatlanok. Jót nem is igen hallottam róla. Szerintem maradj a digitálisnál, az tuti!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!