Találatok a következő kifejezésre: Melyik megbízhatóbb a (154 db)

Melyik megbizhatóbb? A Volkswagen vagy az alfa romeo?

Legjobb válasz: Én az autók megbízhatóságára abból szoktam következtetni, hogy melyik márkából, milyen számban futnak az utakon 20 évnél öregebb példányok. Igaz, hogy az alfát eleve ritkán veszik, így ezt ezzel nehéz megitélni. De öreg alfát szinte csak veterán kiállításokon látsz. A másik tény, hogy olasz autóról van szó. Azok pedig a mai napig nem a tartósságukról híresek. Volkswagenbõl rengeteg 30 év körüli példány futkos a mai napig (õsöreg passat-ok, 1-es golfok, polok), és a nagy részük nincs olyan rossz állapotban. Én a vw-re szavazok. Egy huszon-harminc éves öreg diesel passatot nyugodt szívvel megvennék napi használatra.

Én az autók megbízhatóságára abból szoktam következtetni, hogy melyik márkából, milyen számban futnak az utakon 20 évnél öregebb példányok. Igaz, hogy az alfát eleve ritkán veszik, így ezt ezzel nehéz megitélni. De öreg alfát szinte csak veterán kiállításokon látsz. A másik tény, hogy olasz autóról van szó. Azok pedig a mai napig nem a tartósságukról híresek. Volkswagenbõl rengeteg 30 év körüli példány futkos a mai napig (õsöreg passat-ok, 1-es golfok, polok), és a nagy részük nincs olyan rossz állapotban. Én a vw-re szavazok. Egy huszon-harminc éves öreg diesel passatot nyugodt szívvel megvennék napi használatra.
Attól függ, hogy melyik szolgál nálam, és melyik a szomszéd Feri bácsinál... Ha a "fauvé" az enyém akkor az lesz a megbízhatóbb, ha az Alfa az enyém akkor a Volkswagen lesz 2 éven belül a halálán.. Ha mindkettõ az enyém akkor mindkettõ megbízható lesz.
Volkswagen. A németek nagyon precízek.
Nem, a szomszéd Feri bácsitól én kérdezem meg 3 évente, hogy lecseréljem az olajat az övében is, ha csinálom a sajátomat? Úgy 40.000 kilométerenként jut neki friss vér.. Hûtõfolyadék remélhetõleg van a kocsijában, ha nincs úgysem veszi észre. Féltengely gumiharangról sosem hallott, és még nem gondolt bele hosszas élete folyamán, hogy minek is kellene az autó alját nézegetni hiszen az úgysem látszik.. ha hideg van tolja neki -15-ben, hogy minél hamarabb meleg legyen, a turbós autó visszahûtésérõl meg már hallott, de nem tudja, hogy a sajátjában van vagy nincs... Amúgy nem, nem vezet rosszul.. ;)
Ja. Viszont a brit autógyártás hogy hova lett...
Nezted te mar az utobbi idoben, hogy hol tartanak a francia autok? Vagy hogy mondhatod egy olyan nemzetre, hogy nem ert az autogyartashoz, amely olyan autokat adott a vilagnak, mint a Ferrarik, Maseratik, Lambok? Ne puffogj te idiota.
"Te meg az autókhoz nem értesz, tehát amit írtál irreleváns." Igenis, értettem! pff
Te meg az autókhoz nem értesz, tehát amit írtál irreleváns.
Remélem nem komolyan kérdezed. Természetesen a Vw megbízhatóbb. Az olaszok és a franciák sajnos nem értenek az autógyártáshoz. Van egy német közmondás is: Fiat? Fehler in alle teilen (fiat? Hiba minden részében...)
Na igen, a Görögök... Pár éve én is voltam kint, és veteránautó rajongóként két héten át ott folyattam a nyálamat! Õsöreg Datsunok, Fordok, Lancia fulvák, napi használatban!!! Zsír!
Höhö, valahogy úgy, igen :D
Megrögzött németpártiként teljesen egyetértek az elõttem válaszolóval. A VW-be nemigen lehet szerelmesnek lenni, az Alfába valószínûleg inkább (bár én ennél gyarorlatiasabb vagyok). A VW a slampos, precíz háziasszony, az Alfa az aranyszájú elkényeztetett ribanc. :)
Második: igen, ez logikusnak hangzik, csak tudod mi a csalóka? Hogy nem mindenhol ugyanaz a szitu, mint itthon. Nyáron voltunk Görögországban nyaralni, és - alfásként - óriási meglepetésként ért, hogy kb. minden tizedik autó alfa volt. Vagy minden tizenötödik...de viccen kívül. Ergo attól, hogy a magyarok germánfetisiszták, még nem biztos h máshol rosszul fogy az alfa, és hidd el a nagy része ezeknek is régi volt, 10-20 éves, hiszen ott sem éppen gazdag az átlag ember, hogy mindenkinek új legyen. Ennek ellenére - ismételten alfásként - ha csak a megbízhatóságról van szó, a VW-re szavazok. Viszont nem árt tudni, hogy használtautónál vajmi keveset számít ez. Állapotot veszünk, nem márkát. Az meg megint más kérdés, hogy inkább ülök egy néha rakoncátlankódo autóban, mint egy mindig precízen mûködõ négy keréken guruló fémdobozban :)
A Volkswagen megbizhatóbb.Ezen nem lehet vitatkozni, de ugyanannyi pénzért inkább újabb, szebb, modernabb Alfát vennék.
Szomszéd Feri bácsi nem jól vezet?
Én is remélem, ohgy nem komolyan kérdezed, mert a válasz egyértelmû, a Volkswagen természetesen. A 30 éves Golfom még mindig megy és semmi baja, na az az igazi autó!

Ovuláció "szakértők": Melyik megbízhatóbb: a hőmérőzés vagy a nyák figyelése?

Melyik megbízhatóbb: a hőmérőzés vagy a nyák figyelése? Mindkettőt figyeltem ovu meghatározásra és mindig be tudtam határolni a tüszőrepedés időpontját. Missed ab utáni második ciklusban vagyok (elsőben nem volt PÉm) Mindig napra pontos ciklusaim voltak 28napra (még missedab utan is 28-ra jött meg) és az ovum is a a 14, 15, napon szokott lenni. Ebben a ciklusban a hőmérsékletem a 10. napra emelkedett meg viszont csak másnap kezdett tojásfehérje szerű nyákom lenni, ma vagyok a 13. napon és ma is volt nyákom hajnalban, mellé erős ovus fájdalom. Az dokival úgy egyeztünk ki h ha 3 ciklus alatt nem sikerül menjek vissza kivizsgálásra, de most nem tudom h akkor mikor volt az ovulációm, a hőm szerint a ciklusom 10. napján, vagy ma hajnalban a nyákom s a fájdalom szerint. Csak a 11. nap utántól volt együttlét. Melyik módszer a biztosabb? Lehetséges h az idő kavart be a hőmérsékletembe? Ha lehűl az idő magasabb a testhő?

Legjobb válasz: nyák nem mindnekinek van, nekem van mégsincs rendes peteérésem (PCOS vagyok) a hõmérõzés elég macerás de sokaknak mûködik, de hallottam aolyat akinél nem mutatott semmit a hõje. Az egyik legbiztosabb az ovu teszt, bár akinek mgasabb az LH szintje mint kéne (pl PCOS miatt) annak mindig pozitívat mutathat. A másik még biztosabb az uh az orvos ott látja megvolt-e az ovu. csak ehhez havonta uh-ra kell menni.

nyák nem mindnekinek van, nekem van mégsincs rendes peteérésem (PCOS vagyok) a hõmérõzés elég macerás de sokaknak mûködik, de hallottam aolyat akinél nem mutatott semmit a hõje. Az egyik legbiztosabb az ovu teszt, bár akinek mgasabb az LH szintje mint kéne (pl PCOS miatt) annak mindig pozitívat mutathat. A másik még biztosabb az uh az orvos ott látja megvolt-e az ovu. csak ehhez havonta uh-ra kell menni.
ja és nincs minden hónapban peteérés azt mondják a nõk nagyrészének évente van 1-2 esetleg 3 peteérés nélküli ciklusa.
A kérdező hozzászólása: Ovu elõtt 3 nappal mindig szokott lenni nyákom, és a nyák utáni elsõ napra ugrik fel a hõ, nálam ezek biztos jelek szoktak lenni. Csak most volt ez az eltolódás és nem tudom melyik módszer a megbízhatóbb, h akkor most lekéstem-e az ovut vagy nem..
Két gyerekem van. Soha nem volt semmilyen nyákom. A hõmérõzés totál pontosan megmondja az ovuláció idejét. amelyek nap leesett a hõm, aznap este együtt voltunk, és elsõre összejött mind a kétszer a baba :)
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint lekéstem az ovut? :/

Melyik megbízhatóbb a pierre cardin vagy a chipolino babakocsi?

Legjobb válasz: A pierre cardin "márkább", a chipolino ismeretlen, de amennyire tudom, olcsóbb. Nekünk Chipolino van (viva 2011 - újszülöttkortól használható), és nagyon-nagyon bevált, tökéletesen meg vagyok elégedve vele, könnyû, kényelmes, extrán párnázott, jól irányítható. Én, amióta ezt a babakocsit használjuk, mindenkinek ajánlom a márkát, mert nagyon bevált (legalábbis nekünk).

A pierre cardin "márkább", a chipolino ismeretlen, de amennyire tudom, olcsóbb. Nekünk Chipolino van (viva 2011 - újszülöttkortól használható), és nagyon-nagyon bevált, tökéletesen meg vagyok elégedve vele, könnyû, kényelmes, extrán párnázott, jól irányítható. Én, amióta ezt a babakocsit használjuk, mindenkinek ajánlom a márkát, mert nagyon bevált (legalábbis nekünk).
Nekem pierre cardin sportbabakocsim van. Teljesen elégedett vagyok vele, 10hós volt a babám mikor vettük, most 21hós.Semmi baja nincs, még a második lányom is használni fogja.

Melyik megbízhatóbb? A teszt vagy a hőmérsékleti görbe?

Úgy tudtam hogy ha a platószer? szakasz folytatódik tovább akkor sikerült a baba.Nekem megjött és ugyanúgy fenn maradt.Csináltam tesztet is hátha,de neg.lett.Melleim feszülnek viszket,a hasam id?nként szúrkál és délutánra akkora mint egy lufi.Nem kívánok semmit ha eszem vmit rosszul vagyok utána.Nem éretm mi lehet.Most ez baba vagy összeszedtem vmit?

Legjobb válasz: Ha most megjött és negatív a teszt, a tünetek másra utalhatnak, de azért a terhesség sem kizárt a tüneteid alapján. Csinálj még egy tesztet pár nap múlva és nézesd meg magad ultrahangon, hátha az mutat valamit.

Ha most megjött és negatív a teszt, a tünetek másra utalhatnak, de azért a terhesség sem kizárt a tüneteid alapján. Csinálj még egy tesztet pár nap múlva és nézesd meg magad ultrahangon, hátha az mutat valamit.
Én a tesztben jobban biznék , mivel most ebben az esös idöben akármitöl magasabb lehet a hõd ( pl. virus)

Melyik megbízhatóbb hőmérő, a digitális, vagy a higanyos?

Legjobb válasz: A higanyos macerásabb kicsit, de szerintem megbízhatóbb is.

A higanyos macerásabb kicsit, de szerintem megbízhatóbb is.
A higanyos. Nekün sajna eltört a higanyos, most digitális van, de nem igazán mér jól...
Szerintem is a higanyos jobb, bár vigyázni kell ha összetörik és érzékeny vagy a higanyra. Akkor inkább használj digitálisat.
szia! En 4 honapja szültem es nekünk igen fontos szerepet jätszik a läzmerö a mindennapokban.Tény hogy a digitälis(fülben merhetö 2 mp alatt) nagyon vagyäny:) , en is ezert vettem elöször a babämnak, aztän érdekes modon hiäba lättam betegnek hasonlo vegeredményt mutatott..begurultam es gondoltam veszek egy digitälisat ami popsiban es honaljban is merhetö egyaränt.ugy nez ki mint a higanyos külsöre, csak gumibol van es kis kepernyön jelzi ki amikor vege a meresnek..egyböl mäst mutatott az eredmény.hät akkor szidtam is aki kitalälta azt a fülben merhetö nagy sz..t.es kb olyan ärban is van mint a higanyos , tehät ettöl még tartanod sem kell hogy eltörik es legaläbb oltäri pontos.pusz

Melyik megbízhatóbb teherbeeses céljából? A hőmerozes vagy az Ovulacios teszt? Kinek melyik vált be?

Legjobb válasz: Nekem a hõmérõzés. 2. hónapban sikerült a baba. De sokan használják mellé az ovu tesztet is!

Nekem a hõmérõzés. 2. hónapban sikerült a baba. De sokan használják mellé az ovu tesztet is!
2 hónapig ovuteszteltem, aztán hõmérõztem. Hõmérõzéssel 2. hónapban terhes lettem.
A tüszõ az megérik, azt mutatja az ovuteszt, de nem mindenkinél reped meg. Na azt nem mutatja! Arra jó a hõmérõzés!
A kérdező hozzászólása: Utolsó valaszolo!Ha jól értem akkor hiába pozitív az Ovulacios teszt ik az még nem jelenti azthogy érett tûszõ is van?
A kérdező hozzászólása: Utolsó valaszolo!Ha jól értem akkor hiába pozitív az Ovulacios teszt Kinek az még nem jelenti azt, hogy érett tûszõ is van?
A hõmérés megbízhatóbb, az ovuteszt nem mutatja, hogy meg is reped-e a tüszõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!A második valaszolonak Gratula a babyhez!:-)
2es vagyok azt nem irtam oda hogy elsõ ovu tesztes honapban babás lettem :D 31hkm
Ovu teszt!!!hõmérõzéshez igazábol több honapra van szükséged hogy kirajzolodjon a ciklusod és elfelejted vagy nem tudod mérni a hõdet vagy közben betegség miatt feljebb megy, nem tudom, nekem nem jött be
Nálunk az 1. ovuteszt használatnál baba lett! :) Sok sikert!

Melyik megbízhatóbb és jobb autó? Ezek Elektronika vezérelt kocsit? Megint bombáztak az olasz autós elméleteikkel. Igazak lehetnek ennél a kocsinál is? Alkatrész melyikhez olcsóbb?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/punto/fiat_punto_1.2_16..

Legjobb válasz: Nekem nem volt egyik fajta sem. De olasz autóm az nem is lesz. Nem hallottam túl sok jót az olasz és francia autókról. A kóreai kocsik nem tartják az árukat, viszont tapasztalatom szerint minõséget gyártanak. Én a hyundai mellett döntenék.

Nekem nem volt egyik fajta sem. De olasz autóm az nem is lesz. Nem hallottam túl sok jót az olasz és francia autókról. A kóreai kocsik nem tartják az árukat, viszont tapasztalatom szerint minõséget gyártanak. Én a hyundai mellett döntenék.
Nekem is kóreai autóm van már 1 éve (és az ég világon semmi baja nincs)Kia Rio.
Tisztelt Vízéli, ha nem volt Olasz autód az még nem jelenti azt hogy szar mert te hallottál róla ezt-azt. Majd ha használtál 1-2 Olasz márkát és típust akkor jelents ezt ki. Korea és nem kórea!
Nem értem, ha valakinek nem volt ilyen autója, miért kell hallásból tanácsot adni másnak....Ha meg volt és esetleg elégedetlen volt vele, írja le ennek az okát.
A kérdező hozzászólása: Hmmmmm sztem azértis megveszem a Fiat-ot, ismerõseim akiknek van dícsérik ezt a fajtát, és akkor majd jól megírom, hogy ez milyen kocsi:) köszi mindenkinek
Tesómnak puntoja van. Nem jó.Pontosabban a Hyundaihoz képest kuka.Ez tény. A csládban van egy ilyen Hyundai. 200ezer van benne.Semmi nem romlott el rajta! Jól megy, jó a fék, keveset eszik.
mindenki maga dönti el melyik huz jobban a szivéhez, csak annyit tudok mondani, volt mind a két tipusu autom , szerettem is mindkettöt, de a fiat a sirba vitt néha amikor megbolondult az elektronika, mindig elöjött valami villamossági dolog, sajnos pont a villamossághoz nem értek, a koreaiba gyakorlatilag csak bele kellett ülni és tette a dolgát, ha semmi nem volt elhanyagolva
Tisztelt 3.-és 4. Nyilván nem véletlenül mondják sokan Hogy az olasz autók rosszak. 2-en itt bizonyították is.
Eddig volt egy 1.3D uno-m, 1.9td tipo-m, 1.7D tipo-m, most pedig egy 1.6B brava-val járok. Az olasz Diesel-eket mindenki szidja hogy így szar meg úgy szar. Nekem az összes indult -20C alatt is nem volt gond vele. Ja persze megkapta a megfelelõ karbantartást amit kívánt(izzító gyertya, jó töltés+aksi az olajról meg szûrõkrõl ne is beszéljünk). Lehet itt bárkinek bármilyen márkás és kevésbé márkás kocsija ha elhanyagolja az is elromlik. Én nem ítélem el a Koreai kocsikat de amíg Fiat-ból van 100 addig a Hyundai-ból van 2!Na ez a nem mindegy.

Audi A6 2.5 TDI quattro vagy Lexus IS200 2. 0 vagy Audi A4 1.9 TDI? Melyik a jobb, megbízhatóbb, ill. melyiknek mennyi a fogyasztása?

A közeljövõben autót szerenék vásárolni, fontos számomra hogy megbízható, kényelmes, és viszonylag jófogyasztású, könnyen fenntartható legyen. Ezekre az autókra gondoltam de nem tudom eldönteni melyik lenne jobb választás.

Legjobb válasz: Az IS200-az kakukktojás, mivel benzines de ha még így is érdekel a fogyasztása akkor az olyan 9-11 liter, viszont sokkal kulturáltabb járású a motorja, mint az olajkályháké.

Az IS200-az kakukktojás, mivel benzines de ha még így is érdekel a fogyasztása akkor az olyan 9-11 liter, viszont sokkal kulturáltabb járású a motorja, mint az olajkályháké.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válasz. Egyébként mind a három 99-es évjárat, ezt elfelejtettem odaírni. Még egy negyedik lehetõség is felmerült, az Opel Vectra C.
Volt már Vectra C '99-ben? Én úgy emlékszem az csak valamikor 2002-2003 környékén jelent meg.
A kérdező hozzászólása: Az évjáratot az elsõ háromra értettem, az Opelre nem vonatkozik.
Ja, értem. Ezek közül az Opelhez volt szerencsém. Alapvetõen nem rossz autó, de ilyen 10 évesen egy-két típushiba, elektronikai bosszantó apróságok elõjöhetnek rajta. Ezek közül enyik sem javíthatatlan és nem fog megállni tõle az autó, inkább csak bosszantó apróságok hol itt, hol ott. Az Audikból ezek a régebbi példányok nekem nem nagyon jönnek be. 15 éves dízel, tehát valószínû hajtották is õket rendesen... 300-400e-es futás teljesen reális tõlük. Ami nem feltétlenül baj, de nézd meg jól mit veszel, ha ezt választod. A Lexus pontos mûszaki tartalmát nem ismerem. Sõt, hogy õszinte legyek így típus alapján nem is volt elõttem, hogy ez melyik autó is pontosan. Aztán rákerestem. Nem csúnya még ennyi idõsen sem. Szívó benzines motor, japán prémium márka... szerintem nem lehet rossz. Esetleg még az alkatrész áraknak és elérhetõségének néznék utána.
#5: A Lexus IS 200 minden csak nem prémiumautó, legfeljebb a Toyota próbálta ekként eladni új néven itt Európában a Toyota Altezzát. Ettõl persze még lehet jó autó csak azt nem szabad gondolni hogy egy csapatban játszik a BMW-vel és a Mercedessel.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); # 6! Gondoltam elõre, hogy valaki bele fog kötni ebbe a szóba. Így már akkor mielõtt beírtam, rágugliztam, hogyha valaki reklamálna tudjak forrást megjelölni, bizonyítandóan hogy nem a kisujjamból szoptam. Parancsolj: "1988-ban, a Los Angeles-i Autószalonon hivatalosan is bemutatkozott a Toyota prémiummárkája, a Lexus." Forrás: [link] Továbbá: "Az USA-ban 1990-ben bevezette a Lexus márkát, ami a Mercedesek, BMW-k, Audik komoly versenytársává nõtte ki magát." Forrás: [link]

Melyik tápegység a megbízhatóbb?

FSP Aurum Gold 400W FSP Raider 550W

Legjobb válasz: Inkább az elsõ.

Inkább az elsõ.
Mind a kettõ nagyon jó táp. A különbség köztük, hogy az Aurumnak nem osztatlan a 12 voltos ága, bár így is elég erõs, a Raider osztatlan ágat kapott. Ezen túl hatásfokban térnek el egymástól, az Aurum 50%-os terhelésen már 90% fölötti hatásfokon dolgozik, így alig termel hõt, nagyon halk tud maradni. A Raider nagyobb terheléshez jó inkább vagy extrém tuninghoz.
Mind a kettõ egyaránt megbízható. A Raider egy némiképp butított Aurum belsõt kapott. Egyébként 16-17 ezres ársávban jobb választás egy XFX Pro 550W
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld! :)
Windows Phone 8
próbáld ki a droidot
Az tény hogy Androidhoz vagy iOS-hez képest kevés 130 ezer alkalmazás, de azért nem az alig van kategória...
Csak épp nem megfizethetõ készülékeken van.
Windows stabilabb az igaz, de az Android sokkalta testreszabhatóbb. WP-ra meg alig készül alkalmazás... :/
az igaz, de akkor is az a legjobb, legstabilabb, leggyorsabb rendszer
Utolsó: ilyen lehetõség nem volt -.-
iOS
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
WP8
2 évig használtam, hát nem voltam tõle elájulva, nem vált be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!