Találatok a következő kifejezésre: Melyik megbízhatóbb teszt vagy a (3 db)

Melyik megbízhatóbb teherbeeses céljából? A hőmerozes vagy az Ovulacios teszt? Kinek melyik vált be?

Legjobb válasz: Nekem a hõmérõzés. 2. hónapban sikerült a baba. De sokan használják mellé az ovu tesztet is!

Nekem a hõmérõzés. 2. hónapban sikerült a baba. De sokan használják mellé az ovu tesztet is!
2 hónapig ovuteszteltem, aztán hõmérõztem. Hõmérõzéssel 2. hónapban terhes lettem.
A tüszõ az megérik, azt mutatja az ovuteszt, de nem mindenkinél reped meg. Na azt nem mutatja! Arra jó a hõmérõzés!
A kérdező hozzászólása: Utolsó valaszolo!Ha jól értem akkor hiába pozitív az Ovulacios teszt ik az még nem jelenti azthogy érett tûszõ is van?
A kérdező hozzászólása: Utolsó valaszolo!Ha jól értem akkor hiába pozitív az Ovulacios teszt Kinek az még nem jelenti azt, hogy érett tûszõ is van?
A hõmérés megbízhatóbb, az ovuteszt nem mutatja, hogy meg is reped-e a tüszõ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!A második valaszolonak Gratula a babyhez!:-)
2es vagyok azt nem irtam oda hogy elsõ ovu tesztes honapban babás lettem :D 31hkm
Ovu teszt!!!hõmérõzéshez igazábol több honapra van szükséged hogy kirajzolodjon a ciklusod és elfelejted vagy nem tudod mérni a hõdet vagy közben betegség miatt feljebb megy, nem tudom, nekem nem jött be
Nálunk az 1. ovuteszt használatnál baba lett! :) Sok sikert!

Melyik megbízhatóbb? A teszt vagy a hőmérsékleti görbe?

Úgy tudtam hogy ha a platószer? szakasz folytatódik tovább akkor sikerült a baba.Nekem megjött és ugyanúgy fenn maradt.Csináltam tesztet is hátha,de neg.lett.Melleim feszülnek viszket,a hasam id?nként szúrkál és délutánra akkora mint egy lufi.Nem kívánok semmit ha eszem vmit rosszul vagyok utána.Nem éretm mi lehet.Most ez baba vagy összeszedtem vmit?

Legjobb válasz: Ha most megjött és negatív a teszt, a tünetek másra utalhatnak, de azért a terhesség sem kizárt a tüneteid alapján. Csinálj még egy tesztet pár nap múlva és nézesd meg magad ultrahangon, hátha az mutat valamit.

Ha most megjött és negatív a teszt, a tünetek másra utalhatnak, de azért a terhesség sem kizárt a tüneteid alapján. Csinálj még egy tesztet pár nap múlva és nézesd meg magad ultrahangon, hátha az mutat valamit.
Én a tesztben jobban biznék , mivel most ebben az esös idöben akármitöl magasabb lehet a hõd ( pl. virus)

Melyik terhessegi teszt jobb, megbizhatobb? A digitalis vagy a hagyomanyos?

Legjobb válasz: Én még ilyenrõl soha nem hallottam.... Pláne hogy azt is megmondja a teszt hogy hány napos vagy.... Kíváncsi vagyok nagyon hol vettél ilyet?

Én még ilyenrõl soha nem hallottam.... Pláne hogy azt is megmondja a teszt hogy hány napos vagy.... Kíváncsi vagyok nagyon hol vettél ilyet?
Én csak hagyományosat használtam- mindegyik jól mûködött. Milyen az a digitális?
A kérdező hozzászólása: Meg nem hasznaltam, most vettem clearblue digitalis majd jovo heten akarok tesztelni. Elvileg azt irja hogu egy kis kepernyon ki irja hogy terhes vagy es hogy hany hete fogant a baba. Eddig en is csak hagyomanyossal teszteltem, de gondoltam kiprobalom ezt.
hol lehet ilyet kapni? És ez is egyszer használatos?
A kérdező hozzászólása: En irorszagba elek es itt vettem a gyogyszertarba, de szerintem otthon is lehet kapni. Clearblue digitalis. Itt kb ugyanannyiba kerul mint a hagyomanyos. Ez is egyszer hasznalhatos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!