Találatok a következő kifejezésre: Melyik márkájú a legmegbízhatóbb (7 db)

Melyik a legmegbízhatóbb márkájú mobiltelefon?

Legjobb válasz: Sony! ;) (saját vélemény)

Sony! ;) (saját vélemény)
Sony

Melyik a legmegbízhatóbb márkájú alom hörcsög alá?

A Panzi, amit használok, szerintem túl poros, és más márkát szeretnék kipróbálni.

Legjobb válasz: multifit?

multifit?
Pet bistro
Woodi faforgács.
PRÜCSI :)
STIHL
+1 a Shil-nek.
Abszolút Stihl... vagy a Makita is elég jó még.
stihl, husqvarna, makita ezek a legjobbak 70bõl már mindegyikbõl kapsz azt hiszem egy kis köbcentiset
amúgy ha szart tankolsz bele, a STIHL is ugyanúgy beáll majd, mint az olcsó szar gép!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Tehát egy Stihl MS 171 jó választás évente 10 köb keményfa felvágásához?
Láncfûrészek terén két fajtával vannak nagyon jó tapasztalataim: Az elõttem is említett Stihl-ek, és a Husqvarnák. Mindkét típussal dolgoztam, és én kb egy szintre helyezném a két márkát. Mindkettõ csúcsminõség, egyik német, a másik svéd gyártmány. A Husqvarna kicsikét olcsóbb, de ez is csak azért lehet, mert a Stihlnél a minõség mellett a nevét is meg kell fizetni. Szervíz és alkatrész ellátás mindkettõnél magas színvonalú, és országos szinten lefedett.

Basszusgitárosok! Szerintetek melyik márkájú húr a legmegbízhatóbb vagy a legjobb?

személyes tapasztalatokat nyugodtan írjatok, kinek melyik vált be

Legjobb válasz: elixir

elixir

Melyik márkájú óvszer a legmegbízhatóbb?

Kérem csak olyat írjatok, amit teljes biztonsággal használtok, hogy nem szakad ki!! Ugyanis van egy fajta, ami rendszeresen kiszakad másoknál. Köszi...

Legjobb válasz: Szerintem a nagyokban megbízhatsz: LifeStyles, Durex, Masculan. Nálunk még sose szakadt ki egyik se, használtuk mindhármat.

Szerintem a nagyokban megbízhatsz: LifeStyles, Durex, Masculan. Nálunk még sose szakadt ki egyik se, használtuk mindhármat.
durex
A Masculan az egy nagyon komoly márka, úgy mint a Durex! A Masculanban a gyümis széria az szerintem alkalmas azoknak, akiknek esetleg szélesebb illetve hosszabb méretei vannak... Nálam a lifestyles kiszakadt... Meg annak valahogy olyan érdekes illata van.. :S
szerintem is DUREX!(a masculan elég rövid és szûk)
Igazat adok az elõttem szólókkal, annyival kiegészítve, hogy szerintem az óvszer márkájánál fontosabb a helyes felhelyezés. Ez a titka, hogy ne szakadjon. A Masculan megbízható, és lényegesen olcsóbb a többinél. Javaslom, esemény utáni tabletta azért legyen készenlétben, vagy menjetek orvoshoz hamar, ha baj van.
Kék színû durex-et vegyél!!! Az aztán nagyon bírja a strapát!
LifeStyles, Durex...
durex
Nálam sem szakadt még ki egyik sem, de szerintem tuti hibátlan termék nem létezik. Azért az elõbb említett nagy márkák szerintem is megbízhatóak. De arra figyelni kell, hogy lejárt szavatosságút ne használj, az kiszakadhat!
durex vagis azt használom :)

Melyik újratölthető ceruzaelem a legmegbízhatóbb? Saját márkáju töltő kell, vagy mindegy?

Legjobb válasz: Energizer, vagy olcsóbb kategória a GP,sztem ugyan olyan jó.A saját töltõrõl meg csak annyit,hogy 6 évvel ezelõtt vettem fotó apparáthoz töltõt és 4db akkut,azóta is azzal töltöm a 3 fajta aksikat és soha semmi problémám nem volt.Ez csak üzleti fogás,hogy megvedd a töltõt is az akkuhoz.

Energizer, vagy olcsóbb kategória a GP, sztem ugyan olyan jó.A saját töltõrõl meg csak annyit, hogy 6 évvel ezelõtt vettem fotó apparáthoz töltõt és 4db akkut, azóta is azzal töltöm a 3 fajta aksikat és soha semmi problémám nem volt.Ez csak üzleti fogás, hogy megvedd a töltõt is az akkuhoz.
Sanyo Eneloop (nem elem, akku), és persze, saját töltõ a legjobb.
varta
ReCyko

DVD lejátszót szeretnék venni, de nem tudom eldönteni, hogy milyen márkájút. Szerintetek melyik márka a legjobb, legmegbízhatóbb?

A lényeg, hogy legyen rajta USB, HDMI, progresszív pásztázás valamint 1080 p felskálázás és divx lejátszás.

Legjobb válasz: mindenki menekül a dvd meg a bluray elõl, mert mindenki tudja, hogy a lemezek hipersérülékenyek. pontosan 1x de legfeljebb 5x lehet megnézni a tartalmát, mielõtt tönkremegy a lemez. ezt jó régóta tudjuk.

mindenki menekül a dvd meg a bluray elõl, mert mindenki tudja, hogy a lemezek hipersérülékenyek. pontosan 1x de legfeljebb 5x lehet megnézni a tartalmát, mielõtt tönkremegy a lemez. ezt jó régóta tudjuk.
Elõzõ: Ez most vicc, vagy tényleg komolyan gondolod azt a hülyeséget, amit írtál? Gondolom csak vicceltél, de annyi hülyével találkoztam már ezen az oldalon, hogy ki tudja. Amúgy Sony-t az ilyen téren nagyon bírom (meg még pár másik téren is).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!