Találatok a következő kifejezésre: Melyik lenne legjobb program, (5 db)

Melyik lenne a legjobb program, amivel megnézhetném a dvd-n kapott filmet? Milyet töltsek le?

Legjobb válasz: Ha DVD filmrõl van szó akkor a PowerDVD a nyerõ, de ha dvd cd-n vannak divx filmek (ebben az eseten avi) akkor az ACE Mega codac pack a nyerõ megoldás!

Ha DVD filmrõl van szó akkor a PowerDVD a nyerõ, de ha dvd cd-n vannak divx filmek (ebben az eseten avi) akkor az ACE Mega codac pack a nyerõ megoldás!
Az Ace Megacodecpack soha nem lesz nyerõ megoldás. Általában SEMMELYIK kodekpack sem megoldás! Tulajdonképpen a Windows Media Player is le tudja játszani a DVD filmeket, egyszerûen csak egy JÓ!! FFDSHOW filterre van szüksége. Nem kell teleszemetelni a gépet ezer felesleges és soha nem használt programmal és kodekkel. Aztán gyõzz takarítani, meg csodálkozni a lassulás miatt... Pl. a ffdshow_beta3_rev1324_20070701_clsid.exe nevû ffdshow filter tökéletesen visz mindent.
VLC 1.1.8 a legjobb!
a KMplayer vagy a VLC azzal mindent az ég világon tudsz nézni még Full HD mpeg 4 eket, mondjuk én megszenvedtem a KMplayer alatt mire hajlandó volt akadozás mentesen vinni a Full HD filmeket.
Vlc vagy mplayer

Melyik program lenne a legjobb a városom prezentációjára?

Animált videót kellene készítenem .

Legjobb válasz: Azért ezt nem értem egészen tisztán. Prezentáció = PowerPoint, illetve az annak megfelelõ ingyenes program, pl. az OpenOffice prezentáció készítõje. Animációk ezekbe bõséggel beilleszthetõk. Viszont mi az "animált videó"? A videó eleve mozgó, tehát animált. Konkrétan mire gondolsz?

Azért ezt nem értem egészen tisztán. Prezentáció = PowerPoint, illetve az annak megfelelõ ingyenes program, pl. az OpenOffice prezentáció készítõje. Animációk ezekbe bõséggel beilleszthetõk. Viszont mi az "animált videó"? A videó eleve mozgó, tehát animált. Konkrétan mire gondolsz?
A kérdező hozzászólása: mozgó videóra ami bemutatja a városom .
"mozgó videóra ami bemutatja a városom" Ahhoz elsõsorban kamera kell, és egy videószerkesztõ program, amivel összevágod a részleteket, hozzáadsz feliratot: http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/filmvideotevevideosze..
megszerkeszted MS. PPT-ben, vagy Libre Office Impress formátumban, majd Mentés másként... és videó formátumot választasz ki. vagy a pps-t átkonvertálod... http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph..
Valóban, ahogy mások is említették: kell egy jobb kamera (nem feltétlenül a legdrágább), egy könnyû de stabil állvány(nincs borzalmasabb látvány, mint az össze-vissza imbolygó videófelvétel), és (nem)kevés gyakorlat. Az elõre eltervezett forgatókönyv nem elhanyagolható, alaposan át kell gondolni, mi kerüljön bele az anyagba, mi az, ami "hanyagolható", mi az, aminek nem szabad kimaradnia. Aztán jöhetnek a felvételek: minimum háromszor, vagy inkább többször annyi, mint ami a végleges anyagba be fog kerülni. (hogy vágáskor legyen mibõl válogatni) Ezután jöhet a videószerkesztõ program. Nem kell feltétlenül a legprofibb, de azért nem baj, ha elég sok tudása van. (megfelelõ hozzáértéssel a legegyszerûbb programmal is lehet profit alkotni, anélkül a legprofibb programmal is lehet pocsékot). Igazából nem árt, ha van megfelelõ narrátor-szöveg, viszont annak a megírása, majd felmondása szintén gyakorlatot igényel. És természetesen az egész alá stílusában megfelelõ zene, aminél nem árt odafigyelni a szerzõi jogokra, ha valahol be is lesz mutatva a mûsor. Tehát ehhez nem annyira a "legjobb program" a lényeg, mint inkább a megfelelõ gyakorlat. Persze minden dolgot egyszer el kell kezdeni, de érdemes elõtte alaposan átgondolni, megtervezni, esetleg hasonló felvételek megnézésével ötleteket gyûjteni.

Melyik program lenne a legjobb egy intró készítéséhez?

Ha lehet olyat mondjatok ami nem olyan bonyolult, mert még amat?r vagyok. De mondhattok bármilyet, majd legfeljebb beletanulok.

Legjobb válasz: Adobe after effects a legjobb erre, mondjuk elsõre talán bonyolult

Adobe after effects a legjobb erre, mondjuk elsõre talán bonyolult


Melyik letöltéskezelő program lenne a legjobb?

Mert én utorrent 3.13-at használok de a seednél valahogy sose akar tölteni felfelé csak mondjuk a teljes sebességem harmadával

Legjobb válasz: az nem probléma, mert lehet hogy nincs kinek megosztani, fõleg ha ilyen 40-50 megabites feltöltési sebességed van

az nem probléma, mert lehet hogy nincs kinek megosztani, fõleg ha ilyen 40-50 megabites feltöltési sebességed van
A kérdező hozzászólása: Hát igen olyan netem van de ilyen 2-300 Kb/s-nél nem szokott jobban felfelé pörögni. De köszi
Cool Editor.
pl Virtual Dj
Hello! Én is a VIRTUAL DJ-t ajánlanám, az erre EGY NAGYON jó program! ha vannak effekteid is, akkor még jobb lesz!
szerintem ha csak összeszeretnéd mixelni õket akkor szerintem a TRAKTOR DJ a legjobb.
én a virtual DJ-t akjánlom nagyon jó kis mixer föleg ha van hozzá usb-s DJ.pultod :D
audacity
Virtual DJ, Fruity Loops (több kiadása is van, röv. FL), Adobe Audition, E-jay


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!