Találatok a következő kifejezésre: Melyik lenne legjobb (436 db)

Tükör, Fényes vagy Kerem? Melyik lenne legjobb egy Akhal Teke lónak?

Legjobb válasz: hát annyira egyik sem tetszik de ha mondani kell a három közül:Kerem

hát annyira egyik sem tetszik de ha mondani kell a három közül:Kerem
Szerintem a Kerem a legjobb. Azt nem tudom honnan van, meg jelent-e valamit, de nekem az tetszik legjobban. Utána Tükör, de a Fényes nem tetszik.
Kerem. A Tükörrõl egy tisztítószer-reklám jut az eszembe, a Fényes nem rossz, csak nem annyira eredeti.
A Kerem nekem kicsit "durva", de nem rossz. A Fényes kicsit alapnév, a Tükör az fura. De biztos, meg lehet szokni. Képzeld el, hogy lovon ülve mondod, Tükör! :D Szerintem Fényes vagy Kerem. :)
hogy õszinte legyek, nekem egyik sem tetszik nagyon, ne haragudj. de ha mindenképp ezek közül kell választani, akk sztem Kerem. a Fényes az nagyon "snassz", olyan mint kutyának a Tappancs név. a Tükör pedig nem név, hanem tükör:D nekem az sehogy sem jön össze egy ló és a Tükör név..
Tükör nem tetszik, a Kerem nem egy török férfi név, nem adnák a lovamnak török nevet, a Fényes tetszik nekem.
Fényes mindenképp, a Tükör hülyén hangzik és a Kerem is.

Az alábbi Avon termékeket használtátok már? Melyik lenne legjobb?

Három fajta Avon termék közül nem tudok választani, ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre. Solutions youth minerals nappali+éjszakai krém. Solutions beautyful hidratation nappali+éjszakai krém. Planet Spa fehér tea arcápoló szett.(Itt leginkább a "ragyogást kölcsönz?" hidratáló lotion érdekelne, hogy elegend?-e arckrém helyett?) Ezekre lennék kíváncsi.30 feletti vagyok, a b?röm kicsit száraz,sápadt, de más gond nincs vele.A hidratálás és a b?r fiatalon tartása a célom.Melyik terméket ajánlanátok a felsoroltak közül?

Legjobb válasz: Nekem a fehér teás dolgok nagyon tetszettek. Mindegyik elvégezte a feladatát. Bár szerintem az összes Planet Spa termék nagyon megéri. :)

Nekem a fehér teás dolgok nagyon tetszettek. Mindegyik elvégezte a feladatát. Bár szerintem az összes Planet Spa termék nagyon megéri. :)
Elõzõ vagyok. Még csak annyit, hogy: én 20, anyukám 40 éves és mindkettõnknek megfelelõen mûködtek ^^
Igen a fehér tea a jobb.
A fehér tea arclemosót rendszeresen használom, az jó, de a lotiont sajnos el kellett ajándékoznom, mert kellemetlenül érezte magát az arcbõröm, mikor bekentem vele. A maszknak ideig-óráig lehet érezni a hatását. Az arctisztítót egyébként a következõ katalógusban akciósan meg tudod majd vásárolni(17-esben majd). Solutions youth minerals nappali+éjszakai krém a te korodnak megfelelõ védelmet nyújt, én a helyedben azt választanám.

Helo. Melyik lenne a legjobb proci és a legjobb videókártya? (a többi lent)

Procik:

Legjobb válasz: Mire kell? Játékra mindegy melyik procit veszed,de a 8350 nem éri meg,csak egy emelt órajelû 8320,normális ember nem fizet azért +10 ezret,amit otthon is fel tud húzni. VGA-ból meg a HD7950,abból is a Vapor-X Játékra egyébként FX6300+HD7970 lenne a legjobb. Milyen táp illetve alaplap lesz?

Mire kell? Játékra mindegy melyik procit veszed, de a 8350 nem éri meg, csak egy emelt órajelû 8320, normális ember nem fizet azért +10 ezret, amit otthon is fel tud húzni. VGA-ból meg a HD7950, abból is a Vapor-X Játékra egyébként FX6300+HD7970 lenne a legjobb. Milyen táp illetve alaplap lesz?
FX6300-zal kijönne egy HD7970.
De szerintem fx6300+7970 sokkal de sokkal jobban megérné(elõzõ)
Nehéz kérdés... Hát az fx csak 1 tizeddel kapott kevesebbet a tesztekben, tehát majdnem az i5-ös nyomába érhet, de ugye az árat is néztem, tehát az fx jobban megéri. Kártyák közül természetesen a vapor-x-es zafír.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Miért érné meg jobban egy 6300?
A kérdező hozzászólása: És kérdeztétek hogy milyen alaplap lesz... Hát nagyon vacilálok hogy milyen legyen. Esetleg ájánlanátok hozzá?
A kérdező hozzászólása: És lenne még hozzá egy Kingston 2x4 GB ddr3 1866 mhz. Az jó a konfigurációhoz nem?
"Miért érné meg jobban egy 6300?" Mert akkor kijön egy HD7970.. "És kérdeztétek hogy milyen alaplap lesz... Hát nagyon vacilálok hogy milyen legyen. Esetleg ájánlanátok hozzá?" http://ipon.hu/webshop/product/asus_m5a97_r2.0/215305 Többért http://ipon.hu/webshop/product/asus_m5a97_evo_r2.0/240740 "És lenne még hozzá egy Kingston 2x4 GB ddr3 1866 mhz. Az jó a konfigurációhoz nem?" Elég 1333 Mhz, vagy 1600 Mhz, 0.1 FPS különbséget nem hozna magasabb órajelû RAM.


Melyik rendszer lenne legjobb a világnak?

anarchia, kommunizmus, diktatúra stb.

Legjobb válasz: A demokráciának álcázott kapitalizmus nem jó és most az van! Egyébként pedig születésszabályozás lenne a legjobb,habár nem rendszer,mégis lenne eredménye,kevesebb megnyomorított ember élne és evvel a világ igencsak jól járna...

A demokráciának álcázott kapitalizmus nem jó és most az van! Egyébként pedig születésszabályozás lenne a legjobb, habár nem rendszer, mégis lenne eredménye, kevesebb megnyomorított ember élne és evvel a világ igencsak jól járna...
A Nemzeti Kommunizmus, a nacionalizmus ötvözése a kommunizmussal.
Természetesen a kommunizmus.
Bocsi, hogy visszakérdezek, de a demokrácia, mint olyan, már fel sem merül?
Attól függ kiknek. A liberálisoknak az anarchia A baloldaliaknak a kommunizmus A jobboldaliaknak meg a diktatúra
Anarchia, mert akkor tényleg az marad fent aki a legrátermettebb, és ez tenné jelenleg a legjobbat az emberiségnek. És itt nem arra gondolok, hogy legyilkolják a gyengéket stb, mert az ember alaptermészete normális, és a legtöbb gyilkosság harctéren megalomániás állatok utasítására történt, hanem arra, hogy aki rendelkezik valami eladható képességgel értem ez alatt, hogy ért az autószereléshez, orvosláshoz stb. az sokkal nagyobb eséllyel fogja megtalálni a boldogulás útját, mint azok akik jelenleg csalással, hazugsággal kerültek a csúcsra, gondolok itt politikusokra stb.
Porszem: autószerelõ és orvos az lesz ma is, aki akar. BTW hatalomra törekvõk, vadállatok viszont lesznek, azokat pedig egy maiból átlépõ társadalom viszont nem tudná kezelni.
Horthy idejében is kapitalizmus volt, csaxólok.
Szerintem a kommunizmus, hogyha tényleg be is tartják, jó vezetõkkel. Mindenki egyenlõ lenne, az már inkább egy utópia. De lehetetlen megvalósítani. Ember alapvetõ természete miatt.
Szerintem meg kezdjük az õszinteségnél. Bármelyik rendszer jó, ha én vezetem :)
Kezdjük az egészet a legelején. Mi az, hogy jó és mi az, hogy rossz?
Nem vágom 7-es, hogy mit mondasz. De szerintem te sem. Szerinted, ha beütne az anarchia és mindenki azt csinálna az egész bolygón, amit akar, akkor a kutatók és az orvosok kezébe kerülne az irányítás? Szerintem ezt te sem gondolod komolyan. Vagy ha mégis, akkor elég nagy álmodozó lehetsz. A kérdésre a válasz amúgy az, hogy mit tekintünk alapvetõen célnak, amit meg kell valósítani. Sokan mondják, hogy a kommunizmus az nagyon jó. Persze, hogy nagyon jó, de nem mindegy, hogy 1 milliárd svéd csinálja, vagy 1 milliárd cigány. Na most akkor itt jön a kérdés, hogy mit csináljunk azokkal a népekkel, akik nagyon nem érettek a kommunizmusra? Annyira nem, hogy több száz, ha nem több ezer évvel le vannak maradva az ehhez szükséges mentalitás terén. Irtsuk ki õket? Vagy csak kössük el õket és 100 éven belül kihal az utolsó is? Vagy esetleg fektessünk hatalmas energiát abba, hogy megpróbáljuk õket felzárkóztatni (most is ezt csináljuk) és reménykedjünk benne, hogy lesz valami eredménye? Na most egy gyakorlatias ember azt mondja, hogy öljük meg õket, vegyük el a földjüket és telepítsük tele olyan emberekkel, akik alkalmasak arra, hogy minél tökéletesebb társadalmat teremtsenek. Igen ám, de lehet ezt? Miért ne lehetne? Mert ott az erkölcs. De mi az erkölcs? Valóban létezik vagy csak azért van, mert szükségesnek érezzük, de objektíve nem kell, mert nélküle eredményesebben és gyorsabban tudjuk megvalósítani a tökéletességet? Akkor, mi legyen? Szóval érted a lényeget kérdezõ. Az, hogy mi a jó és mi a rossz, az relatív dolog.
"Egyébként pedig születésszabályozás lenne a legjobb, habár nem rendszer, mégis lenne eredménye, kevesebb megnyomorított ember élne és evvel a világ igencsak jól járna..." Erre mar Hitler is gondolt!
6. oszt ezt ki nem tudja?
A kérdező hozzászólása: 1. - Mindenkinek, az emberiség fejlõdésére gondoltam. 2. - Demokrácia is felmerül, stb.-be beletartozik az is. :)
"Szerinted, ha beütne az anarchia és mindenki azt csinálna az egész bolygón, amit akar, akkor a kutatók és az orvosok kezébe kerülne az irányítás? Szerintem ezt te sem gondolod komolyan. Vagy ha mégis, akkor elég nagy álmodozó lehetsz. " Sehol nem írtam, hogy bárki kezébe is kerülne az irányítás, mivel az anarchia lényege, hogy senki nem uralkodik senkin. A boldogulás alatt azt értettem, hogy meg tud élni, tiszteletet kap stb., míg aki most politikus, ügyvéd stb. éhen döglik, mivel nem hasznosak a közösségnek.

Melyik a leghatásosabb legjobb tesztoszteron fokozo? 187 cm 110 kg vagyok 3 éve edzek elöször akarok szedni tesztoszteron fokozot de nemtudok dönteni melyik lenne a legjobb

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Mert 30 alatt semmi értelme, nem tud növelni semmit, mivel most is maxon vagy.

Hány éves vagy? Mert 30 alatt semmi értelme, nem tud növelni semmit, mivel most is maxon vagy.
a scitecnek meg a biotechnek van 2000 mg os tribulus terméke. ezt próbáld ki, ha szeretnéd, de ehhez kell egy bizonyos kort is elérned, mert fiatalon semmi értelme.
de ehetsz sok káposztafélét, amivel megtámogathatod a szervezeted ösztrogén lebontását.

Melyik sminkecset szett éri meg és melyik lenne a legjobb?

Nincs pénzem sigma, meg hasonló (még kicsit olcsóbb) ecsetekre sem. Az ELF és a makupplazában található olcsóbb ecsetek se jöhetnek szóba (körbe néztem 1 hét alatt alaposan), mert szörnyen rosszul vannak megvágva, szúrósak és hullik a szőrük. Ugyan ezeket NEM tudtam elolvasni, tesztelni, de eléggé korrektnek tűnek ár/érték és minőség arányban. szeretném, ha segítenétek. Köszönöm drágább:

Legjobb válasz: Nyilván a Sigma a legjobb. A többi nekem nem tûnik valami jónak, van hasonló ecsetkészletem, és elég rossz. Ilyenem is van, ez nagyon jó minõségû: http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/dek.. Ezek még elég jónak tûnnek: http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/dek.. http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/dek..

Nyilván a Sigma a legjobb. A többi nekem nem tûnik valami jónak, van hasonló ecsetkészletem, és elég rossz. Ilyenem is van, ez nagyon jó minõségû: http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/dek.. Ezek még elég jónak tûnnek: http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/dek.. http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/dek..
A kérdező hozzászólása: ez kimaradt http://szepseg-egeszseg.vatera.hu/szepsegapolas_drogeria/dek..
A kérdező hozzászólása: de jó, köszönöm a többi linket :) van egyébként kínai ecsetem, de az mûszõr, és nem dundi a feje, hanem az összes ecset lapos és szinte hegyesek az ecsetek végei, amivel dolgozni nem lehet rendesen..
A kérdező hozzászólása: szuuuper, ezek olcsóbbak, mint ami vaterán van :) nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Egy új telefont szeretnék venni de nem tudom melyik lenne a legjobb. okostelefont szeretnék . Szerintetek melyik a legjobb?

Legjobb válasz: Ennél bõvebben nem tudnád kifejteni a kérdésed? Mennyit szánnál rá? Kedvenc márka, stb?

Ennél bõvebben nem tudnád kifejteni a kérdésed? Mennyit szánnál rá? Kedvenc márka, stb?
Sony Ericsson Live with Walkman
A Magyarországon kapható telefonok közül a legjobb:samsung galaxy s2 de ez a telefon 120 000 FT tényleg több infót adhatnál android4ever
Sony xperia S mindenbe jobb mint az s2 ergo aza legjobb nem az s2...
iPhone 4S HTC One X Samsung Galaxy S3 Mindegyik jó, csúcskategóriás telefon, bármelyiket megveheted. Gondolom még ma jön a válasz, hogy de csak 30-40k van rá, máskor írd bele a kérdésbe, és akkor még normális választ is kaphatsz.
Szerintem jelenleg a Samsung-ok a legjobbak.
A kérdező hozzászólása: Koszonom az ertelmes valaszokat :)

Melyik a legjobb? tetratec ex700 vagy atman at-3336 vagy eheim 2213 belső szűrő mellé lenne (hl-bt700)

ez a 3 közül kéne választanom 112 literes akváriumba adnak mind a 3-hoz töltetet de talán a tertec-hez van a legjobb szerintetek?

Legjobb válasz: Az Eheim hez adják a legjobb szûrõanyagot, de az csak 440l/h, a teratec-es szûrõanyagok mármint a gyári az nagyon gagyi szokott lenni. Az atmanosat nem tudom. Szerintem vegyél egy Eheim 2215-öt és akkor meg van oldva a problémád. (ez a drágább verzió)

Az Eheim hez adják a legjobb szûrõanyagot, de az csak 440l/h, a teratec-es szûrõanyagok mármint a gyári az nagyon gagyi szokott lenni. Az atmanosat nem tudom. Szerintem vegyél egy Eheim 2215-öt és akkor meg van oldva a problémád. (ez a drágább verzió)
Ha még nem sikerült volna dönteni, én egyértelmûen a Tetrát javaslom. Talán a legjobb ár/érték arányú szûrõ a piacon. A szûrõanyag cserés, de a cucc bitang jó. Hangtalan, erõteljes, megbízható. Az enyém két éves, 2 méterre a fejem mellett mûködik. Az eddigiek alapján erõsen TetraTec-es lettem, okkal. Itt van róla a cikkem: http://www.akvarista.hu/?oldal=42&uid=30369&cmd=show&id=3146 A JBL-ekre sok a panasz. Az Atmanokat dicsérik, viszont a teljesítményük elég szomorkás, a gyártó sokat hazudik ezzel kapcsolatban. Ezenkívül az AT széria tulajdonosok egyre inkább panaszkodnak, hogy a 2-3 éves szûrõ hangoskodáshoz lát.
az atmanra is van 4 év
Nem kell cserélgetni, csak kb. 4-6 havonta takarítani, az áramlás miatt van benne több szivacs. Ráadásul a JBL külsõ szûrõkre tudtommal 4 év garancia van. Üdv,
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget :) a jbl-be láttam rengeteg szûrõ szivacs van gondolom ezeket gyakran is kell cserélgetni akkor talán az atman ennyibõl jobb h abban nincs sok csak 2db asszem
Nagyon jó lesz bármelyik, példás a gondolkodásmódod. Kiváló vízminõséget lehet fenntartani bármelyiket is választod. Esetleg beleférhetne még pl. JBL e700 is. 25-ért megkapod és az aquaimpexen kapsz hozzá 2 liter siporaxot+ingyenes kiszállítás. http://www.aquaimpex.hu/webshop/product/jbl-crystalprofi-e-s.. Árban és minõségben is nagyon jó. Nekem volt már Tetratec, Sacem, Atman, Eheim is de a JBL-el voltam a legelégedettebb (ár/érték arányban) Üdv,
hát azért 800 l/h elég kell hogy legyen és ott van a belsõ is ami elvégzi a mechanikai szûrést. a külsõ szûrõ kis mértékben végezzen csak mechanikai szûrést, inkább biológiailag szûrjön. nem tudom mennyi szûrõanyagot adnak hozzá de ha teli rakják akkor érdemes a kerámiagyûrû helyére tenni siporaxot és a lávakövet bennehagyni.
A kérdező hozzászólása: szerintem atman 3336 lesz és veszek hozzá 1 liter kimért siporax-ot akkor kb az egész úgy h itt van háznál 24ezer ft lesz csak h ez a külsõ szûrõ elég lesz-e a belsõ szûrõmmel úgy h lesz az aksiba hal is meg növény is nem teli tömve de azért nem 3 hal és 2 fûszál fog benne lebegni :D köszi a tanácsod :)
a tetratec nem úgy értem hogy a 3 közül legolcsóbb hanem ebben webshopban adták legolcsóbban a tetratec szûrõt. remélem érted hogy akarom mondani :)
A kérdező hozzászólása: ott a típus abból már ki lehet indulni am 20-22k kb. az eheim és az atman a tetra meg 24k
linkeld be hogy melyiket nézted
Ja igen, az Eheim Classic széria meg eleve régi már, nem hangosak, de nem is a legcsendesebbek. A 2213 gyenge, a 2215 meg már drága, tipikusan a márkanevet meg a szûrõanyagot fizeted.

Történelem-Földrajz szakos tanár szeretnék lenni, de nem tudom hol vannak ilyen képzések (melyik egyetemen). Melyik a legjobb egyetem ahol ilyen képzés indul?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy hol a legjobb a képzés, de az ELTÉn biztos lehet ilyet választani. BSc-n elkezded elõször az egyiket, majd utolsó évben elkezded a másik szokod, és MSc-n meg már inkább csak azt tanulod. Jó hülyén van megcsinálva a rendszer, de tudtommal bármilyen tantárgyhoz bármelyiket választhatod, tehát felvételizz vagy Történelem BSc-re, vagy Földrajz BSc-re.

Azt nem tudom, hogy hol a legjobb a képzés, de az ELTÉn biztos lehet ilyet választani. BSc-n elkezded elõször az egyiket, majd utolsó évben elkezded a másik szokod, és MSc-n meg már inkább csak azt tanulod. Jó hülyén van megcsinálva a rendszer, de tudtommal bármilyen tantárgyhoz bármelyiket választhatod, tehát felvételizz vagy Történelem BSc-re, vagy Földrajz BSc-re.
Felvételizel vagy BTK töri szakra vagy TTK föcire. Ebbõl elvégzed az alap képzést és mellette felveheted a másikat, így elõbbi lesz a majorod, utóbbi a minorod. Az alapképzés után tanári mesterképzésre mész. Elég sok helyen van erre lehetõséged, nem csak ELTE-n, de pl PTE-n, SZTE-n, DE-n stb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!