Találatok a következő kifejezésre: Melyik legegyszerűbb tudok készíteni egy hiperkocka animációt (1 db)

Melyik legegyszerűbb programmal tudok készíteni egy hiperkocka animációt?

És hogyan?

Legjobb válasz: egy picit el vagy te varázsolva. a hyperkocka és az egyszerû szavak egymástól való illõ távolsága mondjuk fél oldal. Egyébként ha már megértetted a 4D geometriát, akkor bármelyik programmal tudsz ilyet készíteni. Anélkül meg semmivel sem.

egy picit el vagy te varázsolva. a hyperkocka és az egyszerû szavak egymástól való illõ távolsága mondjuk fél oldal. Egyébként ha már megértetted a 4D geometriát, akkor bármelyik programmal tudsz ilyet készíteni. Anélkül meg semmivel sem.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok elvarázsolva, csupán láttam egy animációt, és én is el szeretném készíteni. Tudom hogy a 4d és az "egyszerû" messze vannak egymástól.
hát... nemtudom... ha animációt? jah bocs azt photoshop, esetleg fireworks, de használhatsz C-t is ha programozni akarod mivel szerintem úgy tökéletes, valójában szerintem az tükrözi hogy érted a hiperkockát


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Matematikát érti valaki?

Normálalakban add meg az eredményeket.
Egy kocka éle 15 cm.
Felszíne: A=.....mm2=....cm2=.....dm2.....m2

4

Hogyan kell megoldani ezt a matekpéldát?

ABC derékszögű háromszögben a körbe írható kör középpontján keresztül párhuzamost húzunk BC befogóval. AC=5cm, BC=12cm. Hányada a keletkezett háromszög az eredetinek?

6

Százalékszámítás na ezt számolja ki aki tudja? :D

van 37 szám abból gondolsz egyre és 12őt találhatok mekkora az esélye,hogy eltalálom?

5

A jég alacsonyabb nyomáson magasabb hőfokon fagy meg? Ha igen tudtok erre valami táblázatot?

5

Ezt hogyan kell megoldani?

http://kepfeltoltes.hu/view/130922/314575532N_vtelen_www.kep..

2

Mi történik, ha sorba kapcsolunk egy tekercset egy párhuzamosan kapcsolt kondenzátor-ellenállással és az egészre állandó feszültséget adunk?

a tekercsben növekedni fog az áramerősség? Miért?

4

Ha versenyeztetnénk egy átlagos embert, meg 1 autót, ami szintén átlagosnak mondható, akkor a rajt után hány méterig vezetne az ember?

0

Mi az ábrázoló geometria elsajátításának titka?

A rengeteg definíció meg mindenféle hülye jelölés feltétlen szükséges hozzá , hogy boldoguljak vele ? A térlátásom az meg van , de sokszor bezavar a sok szakkifejezés meg mindenféle összevissza jelölés. Ja meg az , hogy nincsenek megadva adatok. Tehát nincs meg , hogy milyen hosszú legyen pl. egy egyenes , milyen szöget zárjon be a képsíkokkal , hol metsszék egymást stb.

Ha van pl. egy olyan feladat , hogy ábrázoljuk egy trapéz és egy 3szög sík metszését , akkor csak annyi a kötött , hogy legyen egy trapéz meg egy 3szög és metsszék egymást ? Ezek szerint akkor egy ilyen feladatot végtelen féleképpen le lehet rajzolni kb. ? Akkor így mégis mi értelme van ??

Géprajzot tanultam korábban , azt szerettem ment is , de ezt még valahogy nem sikerült átvennem. Szerintem nem sok köze van a géprajzhoz (pedig elvileg ez alapozza meg , de sztem nem sok köze van hozzá , de javítsatok ki ha nem így van)
Szóval mi a titka ennek , milyen szemlélettel célszerű csinálni , hogy értelmét is lássam ?

Köszi a válaszokat!

2

Így viselkedik egy valóságos generátor?

Attól függően mekkora Rt-vel terheljük nevezzük áram- ill. feszgenerátornak. Minél nagyobb Rt annál nagyobb rajta U, de(!) annál kisebb rajta I. Ez azt jelenti, hogy Rt a generátor Rb-jét egyszerre érzékeli sorosként és párhuzamosként?

5

Hány perc egy fény?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!