Találatok a következő kifejezésre: Melyik legegyszerűbb tudok készíteni egy hiperkocka animációt (1 db)

Melyik legegyszerűbb programmal tudok készíteni egy hiperkocka animációt?

És hogyan?

Legjobb válasz: egy picit el vagy te varázsolva. a hyperkocka és az egyszerû szavak egymástól való illõ távolsága mondjuk fél oldal. Egyébként ha már megértetted a 4D geometriát, akkor bármelyik programmal tudsz ilyet készíteni. Anélkül meg semmivel sem.

egy picit el vagy te varázsolva. a hyperkocka és az egyszerû szavak egymástól való illõ távolsága mondjuk fél oldal. Egyébként ha már megértetted a 4D geometriát, akkor bármelyik programmal tudsz ilyet készíteni. Anélkül meg semmivel sem.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok elvarázsolva, csupán láttam egy animációt, és én is el szeretném készíteni. Tudom hogy a 4d és az "egyszerû" messze vannak egymástól.
hát... nemtudom... ha animációt? jah bocs azt photoshop, esetleg fireworks, de használhatsz C-t is ha programozni akarod mivel szerintem úgy tökéletes, valójában szerintem az tükrözi hogy érted a hiperkockát


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent polimerek esetén a bimodális molekulatömeg-eloszlás?

1

A grafitot mire lehet házilag felhasználni a ceruzán kívül?

7

Elemek és telefon akumlátorok rendelkeznek radioaktiv anyaggal?

sziasztok érdekelne engemet hogy a telefon akumlátorok vagy a sima ceruza elemek és ennek egyéb formája rendelkezik e radioaktiv anyagokkal akár elenyésző mértékben is??

7

Foglalkozik itt valaki ballisztikaval?

Ha igen, szeretnek vele beszelgetni, akar itt, akar privatban.. Kivancsi vagyok miben hasznositja, hogy jutott el odaig vele, ahol van, hol van most, konkretan mit csinal, stb, mert engem mindig is foglalkoztatott/erdekelt, de, hogy oszinte legyek, fogalmam sincs, hol alljak neki..gondolom level high fizika, stb..

Koszonom!

18/F

1

Hány elektron található maximum a 4. és 5. elektronhéjon?

2

Egy zárt térben 1kg O2 gáz légnyomáson 300K hőmérsékletű. Mekkora a térfogatot tölt ki a gáz?

Mi a megoldás?? Pls segítsetek.

2

Mi a nitrogén és az oxigén kémiai reakciója?

Ez így jó: 2NO+O2--> 2NO2 ?

2

Hogyan számolok a Viéte formulával 3-nál magasabb hatványú polinomot?

3

Lecci magyarazza el valaki a folyadekban hato erot?

1

Segítene nekem valaki? Egyszerűen nem jön ki a megfelelő eredmény erre az egyenletre. 0, 1=x/ (1000+x) A megoldókulcsban 111, 1 szerepel megoldásként, de nekem mindig 0, 9 lesz az eredményem. Köszönöm előre is!

aki tud segíteni az légyszi lépésről-lépésre írja le a megoldást :)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!