Találatok a következő kifejezésre: Melyik legegyszerűbb tudok készíteni egy hiperkocka (1 db)

Melyik legegyszerűbb programmal tudok készíteni egy hiperkocka animációt?

És hogyan?

Legjobb válasz: egy picit el vagy te varázsolva. a hyperkocka és az egyszerû szavak egymástól való illõ távolsága mondjuk fél oldal. Egyébként ha már megértetted a 4D geometriát, akkor bármelyik programmal tudsz ilyet készíteni. Anélkül meg semmivel sem.

egy picit el vagy te varázsolva. a hyperkocka és az egyszerû szavak egymástól való illõ távolsága mondjuk fél oldal. Egyébként ha már megértetted a 4D geometriát, akkor bármelyik programmal tudsz ilyet készíteni. Anélkül meg semmivel sem.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok elvarázsolva, csupán láttam egy animációt, és én is el szeretném készíteni. Tudom hogy a 4d és az "egyszerû" messze vannak egymástól.
hát... nemtudom... ha animációt? jah bocs azt photoshop, esetleg fireworks, de használhatsz C-t is ha programozni akarod mivel szerintem úgy tökéletes, valójában szerintem az tükrözi hogy érted a hiperkockát


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért ez a megoldás? Másodfokú egyenlőtlenség.

x^2-49>0
akkor ugye x^2>49
és innen miért az lesz, hogy x>7 vagy x<-7 , és nem pedig -7<x<7 ?

4

Mi a magyarázat erre a különös optikai jelenségre?

http://www.youtube.com/watch?v=nCzGA6V2Wds&feature=youtu.be

2

Hogy működik az elektromágneses erő- kompenzációs mérleg?

1

Gépész kérdés! Mért van az, hogy egy adott márkán belül, egyik motor lead 200-300 LE-t, tuningolva meg lead 8-900 LE-t egy motor? Porsche 911 36000 cm^3-as blokkra gondolok.

Elektronikai technikus vagyok, nekem ez a kedvenc kocsim, de nem tudom ezt elhinni hogy hogy hozták ki. Egy tisztességes gépész írna a LE-ről, tuningról stb egy normális leírást meg maga a benzin motorokról.
Oké, hogy számítógéppel vezérlik már újabban a motorokat, de akkor sem értem ezt a részét ha vezérelve van a benzin beömlés stb akkor mért lesz nagyobb a teljesítménye?
Tudtommal, minél több benzint kap egy Otto motor annál jobban pörög (hétköznapi nyelven)

9

Lehetséges, hogy a csapból nehézvíz jön? Hogyan lehet megállapítani a kinézetéből?

Engedtem egy ásványvizes üvegbe csapvizet, mellette pedig van egy ugyanolyan üveg ásványvíz. Az ásványvíz, átlátszó, enyhén szürkéskék, fakó higany színű, míg a csapvíz kékes, az üveg legalján már határozottan mélykék színű folyadék.

Lehet, hogy a csapból nehézvíz jön?

9

Tényleg biztonságos a tűzön járás?

Az olvastam, hogy több oldalon, hogy igen, viszont olyat is találtam, hogy valakik megsebesültek. Hol van jól megszervezve, van valakinek tapasztalata?

3

A rovarok fénynek érzékelik a Tesla tekercset, illetve kivégzi őket az általa keltett elektromosság?

Ahol lakom a szúnyogháló nem megoldható a teljes ablakkeret cseréje nélkül. Viszont nagyon sok rovar van, idegesít, hogy itt rohangálnak a gépem monitorján meg az ágyamban. Rovarirtót nem akarok fújni állandóan, mert törődöm az egészségemmel, éjszaka, alvás közben nem azt szeretném belélegezni.

Arra gondoltam, hogy teszek valahova egy jó nagy Tesla tekercset és a fény miatt azt célozzák meg a berepülő dögök, az meg az halálra sokkolja őket. Reggel pedig csak összesöpröm a parkettáról a Tesla tekercs körüli rovarkupacot.

2

Egy átlagos fagyasztó hány kJ energiát tud elvonni egy szobahőmérsékletű tárgytól?

Konkrétan azt szeretném kiszámolni, hogy a fél liter ásványvizem kb mikor lesz torokkaparó hőfokú...

7

Hogy tanulhatnám meg hogy melyik áramköri alkatrész mire való?

Tehát mely oldalak/könyvek/stb írják le a kondenzátorok, diódák, ... működési elvét és felhasználási módjait?

3

Egy adag húst Lajos hentes 2 perc alatt darál le, Béla hentes pedig 3 perc alatt. Mennyi idő alatt darálják le a húst ha két darálóval egyszerre dolgoznak?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!