Találatok a következő kifejezésre: Melyik legegyszerűbb tudok készíteni egy hiperkocka (1 db)

Melyik legegyszerűbb programmal tudok készíteni egy hiperkocka animációt?

És hogyan?

Legjobb válasz: egy picit el vagy te varázsolva. a hyperkocka és az egyszerû szavak egymástól való illõ távolsága mondjuk fél oldal. Egyébként ha már megértetted a 4D geometriát, akkor bármelyik programmal tudsz ilyet készíteni. Anélkül meg semmivel sem.

egy picit el vagy te varázsolva. a hyperkocka és az egyszerû szavak egymástól való illõ távolsága mondjuk fél oldal. Egyébként ha már megértetted a 4D geometriát, akkor bármelyik programmal tudsz ilyet készíteni. Anélkül meg semmivel sem.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok elvarázsolva, csupán láttam egy animációt, és én is el szeretném készíteni. Tudom hogy a 4d és az "egyszerû" messze vannak egymástól.
hát... nemtudom... ha animációt? jah bocs azt photoshop, esetleg fireworks, de használhatsz C-t is ha programozni akarod mivel szerintem úgy tökéletes, valójában szerintem az tükrözi hogy érted a hiperkockát


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A villamos távvezetékeken vannak gömbök. Mire valók?

Már erősáramú mérnöktől is kérdeztem (remélem, van olyan, erre emlékszem), de nem tudta megmondani. Évek óta töröm rajta a fejem.

3

Z= -2 + 2i, u= 1- 3i Mi a trigonometrikus alakjuk?

komplex

2

Y=6+x-x (a négyzeten) és az egész gyök alatt határozd meg az értelmezési tartományát?

2

Leírná valaki ennek a feladatnak a megoldásmenetét?

Nem tudom megoldani a feladott házit. Az eredő nagysága iránya megvan, de nem értem a forgatónyomaték felírását a nem vízszintes/függőleges erőkre.

3

Hogyan lett definiálva, hogy 1 mol hány db részecskét jelent?

Úgy értem ,hogy hogyan határozták meg , hogy 6*10^23 db részecske lesz 1 mol. Megszámolták vagy mi ??(nyilván nem) de akkor mégis hogyan ? :D Lehet nagyon alapvető a kérdés , de mégsem találom sehol leírva és eddigi tanulmányaimra visszagondolva a tanárok se nagyon beszéltek erről..

8

Mennyi az alábbi komplex számok valós és képzetes része? 5+4i, -8+3i, 2+0i, 0+6i, -i+1

3

Hogyan állítják elő a lizergsav-dietilamid-ot?

Van-e valahol interneten leírás, hogyan állítják elő laboratóriumi körülmények közt a lizergsav-dietilamid-ot? Az anyarozstól kezdve a leg utolsó mozzanatig.
(Nem próbáltam még semmilyen drogot, de célom hogy majd egyszer kipróbálom az LSD-t.)

4

Mi az egyértelmű bizonyíték, amit saját magad mint találékony fizika után érdeklődő, esetleg fizikus, érvként tudod felhozni, hogy a Föld geoid vagy forgási elipszolid alakú?

Föld, geoid

11

Hányféle 4 jegyű számot írhatunk fel úgy, hogy legalább 1 páros és egy páratlan szám van benne?

levezetés is érdekelne, nem csak a végeredmény :)

4

Matematikusok! Mi a tippmix képlete?

Tehát hogy állapítják meg az oddsokat, hogy ne tudjak nyerni mindhárom tipp megrakásával?

Pl: H:1.57 D:3.25 V:4.85

Milyen módszerrel kellene kiszámolni, melyik három összeget tegyem a három lehetőségre, hogy pozitívan jöjjek ki belőle? (persze a Szj Zrt ezt nem hagyja)

Annyit tudok, hogy a rá rakott téteket le kell vonni a lehetséges nyereményből.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!