Találatok a következő kifejezésre: Melyik legegyszerűbb tudok készíteni (2 db)

Melyik legegyszerűbb programmal tudok készíteni egy hiperkocka animációt?

És hogyan?

Legjobb válasz: egy picit el vagy te varázsolva. a hyperkocka és az egyszerû szavak egymástól való illõ távolsága mondjuk fél oldal. Egyébként ha már megértetted a 4D geometriát, akkor bármelyik programmal tudsz ilyet készíteni. Anélkül meg semmivel sem.

egy picit el vagy te varázsolva. a hyperkocka és az egyszerû szavak egymástól való illõ távolsága mondjuk fél oldal. Egyébként ha már megértetted a 4D geometriát, akkor bármelyik programmal tudsz ilyet készíteni. Anélkül meg semmivel sem.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok elvarázsolva, csupán láttam egy animációt, és én is el szeretném készíteni. Tudom hogy a 4d és az "egyszerû" messze vannak egymástól.
hát... nemtudom... ha animációt? jah bocs azt photoshop, esetleg fireworks, de használhatsz C-t is ha programozni akarod mivel szerintem úgy tökéletes, valójában szerintem az tükrözi hogy érted a hiperkockát

Melyik a legegyszerűbb program amivel montázst tudok készíteni?

Legjobb válasz: Ha képekre gondoltál, akkor PAINT...

Ha képekre gondoltál, akkor PAINT...
A kérdező hozzászólása: Igen képekre de, úgy h olyan élethû legyen pl. ilyen.. http://www.google.hu/imgres?hl=hu&client=firefox-a&hs=Zob&sa..
Jaaa ezek inkább festmények és erre ott a két kis kezed meg veleszületett tehetség meg sok-sok gyakorlás. Ezt nem lehet programmal kiváltani...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!