Találatok a következő kifejezésre: Melyik lázmérő legjobb (4 db)

Melyik a legjobb digitális lázmérő, ami gyors és egyben pontos is? Kinek mi vált be?

Legjobb válasz: Patikában vettem egy ezresért, nem tudom a márkáját. Viszont hála az égnek, hogy nem flexibilis fejût választottam, mert azzal gondban lettem volna, amikor a kakilásra lázmérõvel kellett rásegíteni.

Patikában vettem egy ezresért, nem tudom a márkáját. Viszont hála az égnek, hogy nem flexibilis fejût választottam, mert azzal gondban lettem volna, amikor a kakilásra lázmérõvel kellett rásegíteni.
a dm sajátmárkás tök jó. 999, -
Lehet, hogy én vagyok a "szerencsétlen", de már sok mindent próbáltam, szerintem nincs pontos digitális hõmérõ. Fokos eltérésekkel mér egymás után kétszer. (Saját magamon próbáltam ki, nem a babán.) Csak analógot használok. Picinél popiban, a most 3 évesemnél már hónaljban is tudjuk mérni mesélés közben.
szia! mi az aventeset használjuk, nagyon pontos, flexibilis, és amiért még imádom, hogy néhány másodperc alatt méri meg, így nem kell hosszan ott tartanom és tényleg pontos, kibróbáltam magamon is és a babámon is! Van hozzá cumis lázmérõ is, az is pontos, csak az olyan babáknak való inkább, akik cumiznak, mert azt kicsit hoszabban szopni kell, hogy mérjen!
Omron

Melyik lázmérő a legjobb?

Én azt hallottam a füles a legpontosabb.

Legjobb válasz: Nekem a gyerekorvos kijelentette, hogy neki mindegy, itthon mivel mérem általában a babám lázát, de ha neki fülhõmérõs, vagy homlokhõmérõs, vagy hasonló "új vívmány" eredményét mondom, mikor megyünk hozzá, akkor már fordulhatunk is vissza lázat mérni. Ugyanis nem fogadja el, mert nem tartja pontosnak. Mellesleg nagyon jó orvosnak, jó szakembernek tartom és mindenki más is. Tehát hiszek neki. Használok fülhõmérõt, de csak arra, hogy éjjel ne ébresszem fel a lázméréssel, ha nem muszáj. Tájékozódásnak jó, de ha pontosat akarok tudni, digitális, de hagyományos módon mérõ lázmérõvel mérem a lázát.

Nekem a gyerekorvos kijelentette, hogy neki mindegy, itthon mivel mérem általában a babám lázát, de ha neki fülhõmérõs, vagy homlokhõmérõs, vagy hasonló "új vívmány" eredményét mondom, mikor megyünk hozzá, akkor már fordulhatunk is vissza lázat mérni. Ugyanis nem fogadja el, mert nem tartja pontosnak. Mellesleg nagyon jó orvosnak, jó szakembernek tartom és mindenki más is. Tehát hiszek neki. Használok fülhõmérõt, de csak arra, hogy éjjel ne ébresszem fel a lázméréssel, ha nem muszáj. Tájékozódásnak jó, de ha pontosat akarok tudni, digitális, de hagyományos módon mérõ lázmérõvel mérem a lázát.
Hozzáteszem, hogy kísérleteztem itthon a fülhõmérõvel saját magamon. Egymás utáni 5 mérés 5 különbözõ értéket eredményezett. Nem volt nagy különbség, csak egy-két tized, de szerintem ez is azt bizonyítja, hogy nem pontos.
A digitális lázmérõk mind jók, mert gyorsak. A higanyosak pontosabbak, de lassúak és törékenyek.
Nekem a védõnõm csak a higanyosat ajánlotta...pedig a digit én is jobban sztem a gyorsasága miatt..

Melyik a legjobb fül ill. homlok lázmérő?

Legjobb válasz: Szerintem fülben pontosabb az eredmény.

Szerintem fülben pontosabb az eredmény.
nekünk bebesound fülhõmérõnk van...nagyon pontosan mér. http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=bab..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!


Digitális, mindegyik jó.
Ha van egy alkoholos lázmérõtök, akkor vehetsz egy ilyen homlokra rakható csíkot is.Csak elõtte a család monden tagja mérje le vele a hõjét, majd utána rendessel is, mert elõfordul, hogy nem valós értéket mutat, de jóhír, hogy mindenkinél ugyanannyival fog eltérni.A digitálisak közül meg szerintem a fülbedugható a legjobb.Csak egy gombnyomás, és 1000 v. 5000 mérésig teljesen jó.Utána inkább csak irányadónak használható...de mire fogsz te 5000*lázat márni???
Nekünk a digitális fülhõmérõ nagyon nem jött be. 9000, - Ft volt, de mivel a fenekében katasztrófa mérni, rászántuk magunkat. Az egyik fülében 36, a másikban 37, 5, újra az elsõben 35, 4. Mindez persze ugyanabban a percben.
Nekünk sem vált be a fülhõmérõ. Nagyon pontatlan. Szerintem a sima digitális a legjobb. Aránylag pontos és gyors is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!