Találatok a következő kifejezésre: Melyik krem legjobb a terhessegi csikok (4 db)

Melyik krem a legjobb a terhessegi csikok ellen?

Legjobb válasz: Az egyik ismerõsöm a Babétól használ egy krémet, állítólag nagyon jó. http://www.pezomed.hu/termekek_babe.php?almenu=2&termek=18#a.. Én a Babé koszmó elleni samponját használom a kisfiam hajára és szuper, tökéletes. Ezért elhiszem Neki, hogy a terh. csíkok elleni krém is nagyon jó lehet! A Babé termékeket gyógyszertárban lehet kapni, az áruk kicsit húzós, de hát már minden amúgy is annyira drága :( Én a Dm-ben vettem terhességi csíkok elleni olajat (a nevére már nem emlékszem) és az is nagyon jó volt.

Az egyik ismerõsöm a Babétól használ egy krémet, állítólag nagyon jó. http://www.pezomed.hu/termekek_babe.php?almenu=2&termek=18#a.. Én a Babé koszmó elleni samponját használom a kisfiam hajára és szuper, tökéletes. Ezért elhiszem Neki, hogy a terh. csíkok elleni krém is nagyon jó lehet! A Babé termékeket gyógyszertárban lehet kapni, az áruk kicsit húzós, de hát már minden amúgy is annyira drága :( Én a Dm-ben vettem terhességi csíkok elleni olajat (a nevére már nem emlékszem) és az is nagyon jó volt.
FREZYDERM krémek - hibátlan, nálunk beváltak! Ha kismama vagy, akkor meg lehet elõzni a csíkokat! De ha már megszültél, akkor is van megoldás ellenük! Nem csodaszer, de szépen elhalványítják, vagy akár el is tüntetik a csúnya csíkokat!
Nekem a frezyderm krémek váltak be. Alakformáláshoz, narancsbõrre és a terhességi csíkokra is azokat használom. A mindennõneken érdemes szétnézni, minden infó fent van.
Két gyermekes anyuka vagyok. Mér az elsõ terhességnél használtam FREZYDERM STRIÁK MEGELÕZÉSÉRE
Utlsó válaszolótól kérdezném , hogy a korábbi hízás miatti csíkok is elmúltak tõle?
Minden nõi rokonomnak, a hasa, feneke, csípõje és combja is stria csíkos lett „nem túlsúlyosak” a terhességtõl. Mivel az én combomon és fenekemen is van korábbi hirtelen hízástól csíkok, így 100 %-ra vettem, hogy én sem úszom meg az öröklött genetikai striákat. Nem akartam lelkiismeret furdalást, hogy nem tettem ellene semmit, tehát kb. 12.héttõl folyamatosan kentem a hasam és csípõm minden zuhanyzás után. Most 37 hetes kismama vagyok, 21 éves és a csíkok sehol. :) http://viewitem.eim.ebay.hu/2-x-PALMERS-COCOA-BUTTER-STRETCH.. Itt meg lehet rendelni a krémet amit használok, 2847 ft a krém+2566 ft szállítás, mivel M. o-on nem lehet kapni. A krém tényleg nagyon jó, nézzenek utána. Nekem megmentette a bõröm! :)
Nekem a dokim adott receptet, amit a patikában keveretek ki. Kentem én az eljétõl minden nap, sõt fürdés után még babaolajjal is a hasam mégis olyan mint egy nagy pókháló! Teljesen az alkattól függ! 38 hetes kismama
Szia Amirol az 1.valasziro ir, azt hasznalom En is, ezt gyogyszertarban lehet venni es a neve BABÉ, kb.4500 ft egy doboz, de szerintem amit most probalgattam meg jobb, a sima NIVEA kek kor alaku krem, mert az jo zsiros, igaz nehez elkenni, de nekem az is nagyon jo.
Én az AVON narancsbõr elleni krémet használtam. Nekem jó volt nem lettem csíkos , szülés után sem. Bár azt hozzáteszem, hogy ez teljesen alkatfüggõ, ill, a genetiekától függ. Van egy ismerõsöm, aki sima testápolóval kente és két gyerek után is szép maradt a bõre.
Én 36hetes kismami vagyok, a 3.hónaptól, egy neve nincs, zsíros, kamillakrémmel kenem, amit a 100FT-os boltban vettem 250Ft-ért, és nagyon jó.Állítólag minél zsírosabb, annál jobb, de nagyon sokat befolyásol a genetikai háttér is.Rajtam még nincs semmi repedés, még a köldökömnél is nagyon szép.Remélem így is marad!Szép babavárást!
Szia amirõl ír az 1.válaszoló, az a badylove mama terhességi csíkok elleni olaj, ez egy dm márka, 250ml kiszerelésben kapható, kb 800ft.Én is ezt használom, jónak bizonyul.
A KRÉM, VAGY AZ OLAJ A JOBB? Már bocsánat, h. így belekérdezek, de ez engem is érdekelne!
babé stria elleni kréme nem használ meglévõ csíkok halványítására !!!! aki halványítani akarja meglévõ növekedési csíkjait, az ne vegyen ilyet!! csak pénzkidobás !!

Melyik krém a legjobb a striák/terhességi csíkok eltüntetésére?

Legjobb válasz: A borostyánkivonatosak,koffeinesek rengeteg van,szinte minden termékcsaládnak van ilyen kréme.

A borostyánkivonatosak, koffeinesek rengeteg van, szinte minden termékcsaládnak van ilyen kréme.
Nekem a Johnson's babolaj 100%-ig bevált! A terhseségem alatt végig kenegettem a pocim, naponta többször is akár, és egy darab csíkom sem lett. :)
plasztikai sebész kése...a már kialakult striákat SEMMI más nem tudja eltüntetni.
A kialakult striákat (még a nagyon régieket is) szépen lehet kezelni. Egyik krém sem csodaszer és önmagában egyik sem hoz átütõ eredményt! Én kb 25 kg-t szedtem fel terhesség alatt. Végig kentem a bõrömet reconstria krémmel, nem is lett csak néhány vékonyabb csík. Azokat pedig úhy 4-5 hónap alatt sikerült szinte teljesen elhalványítani, de ehhez az is kellett, hogy odafigyeljek mit mikor eszek -de nem koplaltam, vagy ilyesmi. 1 tubus krém elég kb 3-4 hónapos kezelésre, szóval tök gazdaságos is! Üzenet a bizalmatlanoknak: a striákat LEHET KEZELNI! :)

Melyik krém a legjobb a striák (terhességi csíkok) eltüntetésére?

Pár hónapja meghíztam, és a fenekemen meg a combomon jöttek el?. Pár ötletet adnátok arra, hogy nagyjából elt?njenek? Köszi! :)

Legjobb válasz: Borostyán és paprikakivonatosak váltak be.Az aromaterápia is sokat segít.Mozgás és sok folyadék.

Borostyán és paprikakivonatosak váltak be.Az aromaterápia is sokat segít.Mozgás és sok folyadék.
Eltünni nem fognak, csak halványodni. Itt egy jó krém: http://afrodita-kozmetika.hu/shop/productdetail/productid/2083
Krémtõl nem fog sajnos elmúlni, csak méregdrága mezoterápiás kezeléssel. A még pirosakat 99%, h el tudják tüntetni.


Melyik a legjobb krém terhességi csíkok ellen és mikor kezdjem el kenegetni a pocakom? 9 hetes kismami!

Legjobb válasz: én kb 12 hetesen kezdtem el kenegetni a hasam sima, egyszerû, patikában kapható baba olajjal.Anyum ajánlotta, õ ezt használta, reggel, este bekente magát és 5 gyerek kihordása közben csak 1 csíkja lett....szóval én is ezt használom, eddig nagyon szépen tágul a bõröm:) 31+4 hetes kismami

Igazából mindegy, mit használsz, csak hidratáld a bõrt a hasadon. Én niveás babaolajat használtam, aztán elfogyott, vettem rossmannos csík elleni olajat, na, nem bírtam elviselni a szagát, és kirepedtem, mint az állat. NEkem nem volt jó. Asszem a 35. hét környékén kezdõdött, a 36. on, mikor nstre jártunk, már úgy néztem ki, mint egy zebra. Most 4 hónapos a fiam, elég szépen halványulnak, szóval annyira nem aggódok. A barátnõm oriflame-es pocakkrémet használt, neki egy csíkja sincs. Mondjuk õ rettenetesen fehér bõrû, én meg kreolos, lehet, hogy ez is számít.
én kb 12 hetesen kezdtem el kenegetni a hasam sima, egyszerû, patikában kapható baba olajjal.Anyum ajánlotta, õ ezt használta, reggel, este bekente magát és 5 gyerek kihordása közben csak 1 csíkja lett....szóval én is ezt használom, eddig nagyon szépen tágul a bõröm:) 31+4 hetes kismami
Én 6 hetesen tudtam, meg hogy terhes vagyok és azonnal elkezdtem kenni. A DM-ben vettem sajátmárkás termék volt, a nevére sajnos nem emlékszem, de csak egy ilyen van. Nekem használt, de el kell hogy mondjam, sajnos ez nem így mûködik, ha hajlamod van rá úgy is ki fogsz repedni akármivel kened. Érdeklõdj az õsöknél, hogy mi volt a helyzet. Ha õk repedtek akkor van rá esélyed, de akkor is kenegetheted a pocid, jót tesz a bõrödnek. Az enyém mindig nagyon száraz volt és ezzel az olajjal kentem magam minden hol.
A pozitív teszttel elkezdtem már kenni napi 2x (krémmel + olajjal is) , mégis végigrepedt, mindkét terhességnél. Így utólag azt mondom, nem volt fölösleges kenni, mert talán még rosszabb lett volna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!! :)
Én végig kenegettem, (kb 12.héttõl) sajna így is csíkos lettem. De azt mondják alkati is a dolog.
Én a legelsõ perctõl kezdve kentem magam, kifejezetten terhességi csíkokra való krémekkel és olajokkal, mégis olyan csíkos vagyok, mint egy tigris. Egy kozmetikus kismama(35+4)
Szia.Én már akkor elkezdtem kenni amikor megtudtam, hogy babát várok.Reggel és fürdés után este, jó vastagon sima babaolajjal, fenék, comb, has, cicik:-), és ezt a végéig(szülés napjáig)csináltam.Nem lett egyetlen csíkom sem, pedig van a fenekemen növési csík(kb.12évesen repedt meg).Figyelj oda, hogy ne hízzál hirtelen sokat, és kenegesd.Állítólag a sima olíva olaj a legjobb. Üdv
Hidratáld a bõröd, de ne csak a hasadon. A fenekeden, a combodon, a hátadon, mert ahogy nõ a pocakod mindenhol húzódni és feszülni fog a bõröd. ekem a doki írt fel gyógyszertári kikeverõset a nevét sajna nem tudom, meg babaolajat használtam már az elejétõl, sajna nekem nem használt a 32. héten a bõröm megadta magát és egy-két nap leforgása alatt szana-szét repedt, még a belsõ combom is csíkos! :(( Ha hajlamos vagy rá, nem segít a csoda sem, de kend magad!!! Boldog babavárást!
az utolsó hónapban szoktak elõjönni a csíkok. 30. héttõl gondolom elég elkezdeni. 10 hetes
Én a legelejétõl esténként a tusolás után kentem a DM-es Baby love pocak krémmel. Nem jött ki egy csík sem, de ez genetika is, milyen a bõröd és mekkorára nõ a pocakod. De így nem viszketett annyira a bõröm, amikor feszült.
Én akkor kezdtem el kenni, mikor elkezdett nõni a pocak. Nívea babaolajjal kentem minden este, fürdés után.
megint második, én úgy tudom a már meglévõ csíkokat nem lehet eltüntetni sajna...de megelõzni meglehet!
második vagyok, szerintem azért kezdd el korán, mert azért a bõrnek is kell idõ hogy rugalmas legyen, nem lesz egyik napról a másikra rugalmas, ha az ember akkor keni mikor már nagyon nõ.Ja és nekem egyszer sem viszketett a hasam.
nekem is lenne még annyi kérdésem hozzá hogy csak a mostani csikokat vagy a régieket is el lehet tüntetni? bocsi én is kis mama vagyok ez a második terhességem és nagyon ronda a hasam.de a csikok az elsõterhességnél jöttek ki
nekem 8 hetesen már kezdõdtek a csíkjaim....annyira nem örültem neki, de az nyugtatott h a pocim megússza....ehhez képest már az is olyan mint egy zebra :( pedig én kenem mint állat, de [email protected] se ér(dm-es mama krém) 35 hetes km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!