Találatok a következő kifejezésre: Melyik korházban majd szülnöm, (1 db)

Melyik korházban kell majd szülnöm, ha a 13. kerületben van az állandó lakcímem? (A tartózkodási helyem a 15. kerületben van, de még nem vagyok bejelentve ide. )

A 12. és a 18. heti UH-ra a Máv korházba kellett mennem.

Legjobb válasz: Az az orvosodtól függ.Én a 13. kerben lakom, ide is vagyok bejelentve, de magán rendelésre járok.Viszont a dokim a Szent Istvánban rendel mint körzeti orvos, és én ott fogok szülni. Ha a MÁV korházba küldött a dokid UH-ra akkor valszeg ott fogsz szülni. De egyébként bárhol szülhetsz. Ha megindul a szülés, elvileg mindenhol el kell látniuk, mert sürgõsségi ellátásnak számít.

Az az orvosodtól függ.Én a 13. kerben lakom, ide is vagyok bejelentve, de magán rendelésre járok.Viszont a dokim a Szent Istvánban rendel mint körzeti orvos, és én ott fogok szülni. Ha a MÁV korházba küldött a dokid UH-ra akkor valszeg ott fogsz szülni. De egyébként bárhol szülhetsz. Ha megindul a szülés, elvileg mindenhol el kell látniuk, mert sürgõsségi ellátásnak számít.
Hogyha nincs a választott kórházadból befogadó nyilatkozatod akkor ugyebár a 15. kerbe megy érted a mentõ és az ahhoz legközelebb lévõ kórházba visznek.Nem tudom melyik ott a kerületi kijeleölt kórház.
A kérdező hozzászólása: Nincs választott orvosom és választott korházam sincs. Sztk-ba járok nõgyógyászhoz és nem tervezem, hogy megfogadom.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Beengedik a páromat a szülésre ha meg van fázva?

8

Természetes szülés császár után milyen? Ki mit tapasztalt nehezebb könnyebb?

Az orvosom mondta hogy ha nem lesz gond mehet természetesen. Két éve volt császárom, és bár hamar felépültem nem szeretnék még egyet. Milyen a természetes szülés egy császár után?

4

Ha olyan kórházban szülnétek, ahol a szülés alatt bármikor kérhető az EDA (epidurális érzéstelenítés), élnétek a lehetőséggel?

17

Dr. Schandl Károlyról a fogadott orvosom. Egy vizsgálatért 7e forintot szokott kérni de mindig 10e-t kap. Szülésnél mennyit adtatok neki, aki nála szült mostanában? Nekünk a 70 ezer kicsit sok.

2

Akinél az első szülés gyors volt, hogy alakult a második, harmadik? Melyik mennyi ideig tartott?

13

Reumatoid arthritis betegségemmel és beültetett pacemakerral vállalhatok saját babát, van olyan közületek akinek sikerült így?

Az orvosok és én szerintem nincs semmi akadálya, de sajnos három éve sikertelen a próbálkozásunk.

2

Ajánlana valaki Pécsett megbízható szülész nőgyógyászt?

Olyant akiben nem csalódott és olyant akihez ne menjek.

2

Mi a véleményetek a Szombathelyi szülészetről?

5

Szült valaki mostanában a Sote II-n? Milyen az ideiglenes hely? Mikor költöznek vissza?

Valaki írta, hogy a szülőszobán még labda sem volt :( Máshol azt olvastam, hogy csak 2014 augusztusában költöznek vissza. Mit tudtok?

1

Szülés utánra melyik márkájú haskötőt ajánljátok?

Egyiket sem láttam még élőben, neten rendelném.
Az olcsóbb kategóriások közül ajánljatok légyszi, 3000 ft környékén, Zsaba, Vaganza, Stella, stb..

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!