Találatok a következő kifejezésre: Melyik keresőkbe beregisztrálnom magyar nyelvű honlapomat (1 db)

Melyik keresőkbe érdemes beregisztrálnom magyar nyelvű honlapomat?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen egyikbe sem "kell" beregisztrálni. Hacsak egy link is mutat az oldaladra, és nincs tiltva a robotnak meta taggal vagy robot.txt-vel az indexelés, "magától is megtalálja". Amúgy a google webmester-tooljába vedd fel a honlapod, és oda fog találni a guglibot. Ha megfelelõen optimalizáltak az oldalak, akkor jó eséllyel hamar meg is jelenik. A google webmester toolja segít a hibák kijavításában is. Ha egy keresõ leindexelte, hamar le fogja a többi is :)

Tulajdonképpen egyikbe sem "kell" beregisztrálni. Hacsak egy link is mutat az oldaladra, és nincs tiltva a robotnak meta taggal vagy robot.txt-vel az indexelés, "magától is megtalálja". Amúgy a google webmester-tooljába vedd fel a honlapod, és oda fog találni a guglibot. Ha megfelelõen optimalizáltak az oldalak, akkor jó eséllyel hamar meg is jelenik. A google webmester toolja segít a hibák kijavításában is. Ha egy keresõ leindexelte, hamar le fogja a többi is :)
A linkgyûjteményekbe regisztrálásról se feledkezzünk el, pl. ide: http://linkegyseg.hu
Azért ha gyorsítani akarsz rajta, akkor érdemes bejelenteni. Plusz regisztrálj a lehetõ legtöbb linktárba. Ezen az oldalon össze vannak szedve a legfontosabb keresõk, linktárak. http://marketinglinktar.extra.hu/
Itt mindenképp, mivel magas a Google PR értéke is: http://www.megaport.hu


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

SOS, google chrome fuserál bele a weebly-be?

Ha explorerből írunk bele, nincs gond, de chrome-ból össze-vissza szórakozik... Szavakat rak bele (magyarul!) , nagybetűt ír stb!
Lehet, hogy a Chrome tud magyarul, és az írkál bele? Volt már hasonló problémátok?
Segítség!!!

(Nem vagyok informatikus, és nő vagyok... :))

2

Miért nem működik Blosgpoton a LinkWithin alkalmazás?

Már többször próbáltam "elindítani", miután töröltem majd újra felraktam a blogomra, de alul ahol a többi bejegyzésemnek kéne megjelennie, csak a legeslegelső bejegyzésem jelenik meg, a többi pedig nem (és még az is kép nélkül). Nem tudom mit ronthattam el, valaki legyen szíves segítsen! :)

2

A kattanj.hu megbízható, ingyenes blog hirdetéséhez?

A kattanj.hu-ra regisztráltam, kiraktam a blogom reklámként, de biztos, hogy ingyenes és megbízható oldal? Ha igen ismertek hozzá hasonló oldalakat, ahol ingyenesen és biztonságosan reklámozhatom az oldalam?

1

Twitter blogba?

Blogspoton a blogom oldalára szeetném berakni a twitter fiókomat.
Úgy hogy oldalt egy kis kockában megjelenjenek a tweetjeim.
Ezt hogy tudom megcsinálni?

1

Mit gondoltok a weboldalamról?

http://www.bartakeramia.hu/
A webáruház része fejlesztés alatt van szóval azt most ne nézzétek. :)

15

Joomla sh404sef plugin Joomla 3. x-hez létezik?

Nincs valakinek egy hivatalos verziója ami működik Joomla 3.1 verzióval?

4

Mi a véleményetek a készülő blogomról?

Mi a véleményetek a készülő blogomról?

8

Aki ért a blog készítéshez segítene nekem?

4

Ha valakit tiltok tumblren akkor nem látja a postjaim?

Ha megnyomom, hogy "Ignore" az illetőnél, akkor fel tud jönni a blogomra? Látja a képeim, bejegyzéseim?

1

Vajon miért nem mennek bele ebbe a marketingesek?

Néhány társammal készítettünk egy elég komoly weboldalt, hónapokig dolgoztunk rajta, hogy minden tökéletes legyen. Egy gyűjtőoldalt készítettünk, ahol különböző cégek ingyen részt vehetnek, csupán az adatfelhasználási jogot kellene megadniuk és mi minden további munkát ingyen megcsinálunk nekik, a hirdetésekre pedig elég komoly összegeket szántunk, így afféle ingyen reklám lennénk nekik, abszolút csak előnyük származhat az oldalunkon való szereplésből. Mégis sorra mondják vissza a cégek az adatfelhasználási jogot, hogy ne merjük az oldalunkon reklámozni őket, nekik "ez nem lehetőség". Pedig mindenki, aki látta, azt mondja, jó ötlet és komolynak néz ki az oldal. Nem kevés pénzben van eddig bent,mégtöbb munkában, mégis úgy néz ki, nem tudjuk elindítani az oldalt, minden mehet a kukába a jogok miatt. Miért nem akarnak a cégek együttműködni velünk, miért nem élnek egy ingyenes reklámozási lehetőséggel? Miért ilyen bunkók és visszautasítóak a markertingesek sorra? Miért nem mindegy nekik, hogy reklámozzuk őket szabadon? Érdekes még az egészben az, hogy külföldön számos hasonló oldal van és ott az összes ilyen cég szerepel a listán, magyarán ugyanannak a cégnek az osztrák vagy német marketingese lát ezekben lehetőséget, de a magyar a miénkben nem?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!