Találatok a következő kifejezésre: Melyik keresőkbe beregisztrálnom magyar nyelvű (1 db)

Melyik keresőkbe érdemes beregisztrálnom magyar nyelvű honlapomat?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen egyikbe sem "kell" beregisztrálni. Hacsak egy link is mutat az oldaladra, és nincs tiltva a robotnak meta taggal vagy robot.txt-vel az indexelés, "magától is megtalálja". Amúgy a google webmester-tooljába vedd fel a honlapod, és oda fog találni a guglibot. Ha megfelelõen optimalizáltak az oldalak, akkor jó eséllyel hamar meg is jelenik. A google webmester toolja segít a hibák kijavításában is. Ha egy keresõ leindexelte, hamar le fogja a többi is :)

Tulajdonképpen egyikbe sem "kell" beregisztrálni. Hacsak egy link is mutat az oldaladra, és nincs tiltva a robotnak meta taggal vagy robot.txt-vel az indexelés, "magától is megtalálja". Amúgy a google webmester-tooljába vedd fel a honlapod, és oda fog találni a guglibot. Ha megfelelõen optimalizáltak az oldalak, akkor jó eséllyel hamar meg is jelenik. A google webmester toolja segít a hibák kijavításában is. Ha egy keresõ leindexelte, hamar le fogja a többi is :)
A linkgyûjteményekbe regisztrálásról se feledkezzünk el, pl. ide: http://linkegyseg.hu
Azért ha gyorsítani akarsz rajta, akkor érdemes bejelenteni. Plusz regisztrálj a lehetõ legtöbb linktárba. Ezen az oldalon össze vannak szedve a legfontosabb keresõk, linktárak. http://marketinglinktar.extra.hu/
Itt mindenképp, mivel magas a Google PR értéke is: http://www.megaport.hu


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

MySQL lekérdezést PHP ciklussal hajtom végre. Van egy olyan nevu oszlopom, hogy sorszám. Hogyan tudom megcsinálni, hogy először azt kérdezze le, aminel 1 a sorszam nevu oszlop értéke és ne aminél 2?

2

Hogyan tudom ezt az "effektet" létrehozni? Akár dreamweaver-ben?

jQueryvel meg lehetne oldani, de ahhoz nem értek. Az lenne az alapkoncepció, hogy mikor egy képre ráhúzom az egeret, az elhalványul(!) és előtűnik egy szöveg. (ez a kép/szöveg átmenetű dolog ugyebár mindvégig egy link volna.
Dreamweaverben van ilyen megoldás? Elvileg azzal könnyebb lenne.

HTML-kódokkal próbáltam megoldani, de az onMouseOver-onMouseOut kombinációnál nem elhalványul hanem éles átmenettel szövegre vált az objektum...

4

Melyik a legjobb oldal? Mit ajánlotok?

Blogot szeretnék indítani, és azt szeretném tudni, hogy Nektek melyik jött be a legjobban és miért, illetve hogy mit ajánlotok, melyik az az oldal, ahol a legcélszerűbb s egyben a legjobb, legajánlatosabb Blogot indítanom.

3

Weblapkészítéshez melyek a legjobb ingyenes tárhelyek?

5

Hol és hogyan tudom megnézni, hogy egy-egy kulcsszóra a weboldalam hányadik a Google találati listáján?

6

Kéne egy kis ihlet, vagy ötlet, navigáció/menu?

Navigációra kéne valami.
Nem akarok vízszintes menüt is, meg oldalsót is.
Vízszintes pedig biztos lesz.

Az almenük lenyílóban lesznek, de ha csak a főmenüre nyom, akkor úgy gondoltam, hogy az almenük a tartalom részben megjelennének valami csini négyzetben. :D

Kéne pár oldal ahol így van megoldva valami, hogy ötletem legyen, hogyan nézzen ki. (Nem másolni akarom)

Az apródon van ilyesmi (ott nincs vízszintes)

1

Hogyan lehet lenyíló info ablakot készíteni?

Sziasztok én aszt szeretném meg kérdezni hogyan lehet ojan lenyíló info ablakot készíteni mint a "Torrent" -es weboldalokon is van!
Ha oda mész az egérel akkor lenyílik a kép de nekem a kép helyére info kellene!
Ha van egy progim ott van hogy DOWNLOAD és INFO és ha az INFO ra rá mész az egérel akkor lenyílik az információ a progyról.

7

Hogy lehetne azt megoldani egy lightbox galériában, hogy ha a valaki kinagyít egy képet akkor ne lehessen görgetni az oldalt?

CSS-ben az overflow-val próbáltam valahogy megcsinálni, de nem jött össze... :-(

2

Gyakorolni szeretném a weblap készítést (HTML-lel) és ezért rendeltem egy tárhelyet stb. ami szükséges hozzá. De nem tudom mi legyen a témája ezért kérem a segítségeteket vagy valami tuti ötletet amiről írni tudnék a weblapomra. Valami ötlet?

17

Készítek egy weblapot megrendelésre, de nem fizeti ki, használhatom sajátként másik domain néven?

Van egy elég komplex webáruház, hónapokon át történő csesztetés után sem fizeti ki aki megrendelte, használhatom saját áruházként, logó, és statikus szöveg cseréje után?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!