Találatok a következő kifejezésre: Melyik keresőkbe beregisztrálnom (1 db)

Melyik keresőkbe érdemes beregisztrálnom magyar nyelvű honlapomat?

Legjobb válasz: Tulajdonképpen egyikbe sem "kell" beregisztrálni. Hacsak egy link is mutat az oldaladra, és nincs tiltva a robotnak meta taggal vagy robot.txt-vel az indexelés, "magától is megtalálja". Amúgy a google webmester-tooljába vedd fel a honlapod, és oda fog találni a guglibot. Ha megfelelõen optimalizáltak az oldalak, akkor jó eséllyel hamar meg is jelenik. A google webmester toolja segít a hibák kijavításában is. Ha egy keresõ leindexelte, hamar le fogja a többi is :)

Tulajdonképpen egyikbe sem "kell" beregisztrálni. Hacsak egy link is mutat az oldaladra, és nincs tiltva a robotnak meta taggal vagy robot.txt-vel az indexelés, "magától is megtalálja". Amúgy a google webmester-tooljába vedd fel a honlapod, és oda fog találni a guglibot. Ha megfelelõen optimalizáltak az oldalak, akkor jó eséllyel hamar meg is jelenik. A google webmester toolja segít a hibák kijavításában is. Ha egy keresõ leindexelte, hamar le fogja a többi is :)
A linkgyûjteményekbe regisztrálásról se feledkezzünk el, pl. ide: http://linkegyseg.hu
Azért ha gyorsítani akarsz rajta, akkor érdemes bejelenteni. Plusz regisztrálj a lehetõ legtöbb linktárba. Ezen az oldalon össze vannak szedve a legfontosabb keresõk, linktárak. http://marketinglinktar.extra.hu/
Itt mindenképp, mivel magas a Google PR értéke is: http://www.megaport.hu


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol/hogy lehet www.akármi.hu-s weblapot készíteni?

ne ilyen blogger.hu kal olyan amilyet teljesen testre lehet szabni pl www.akármi.hu és ennyi

4

Mért van az, hogy mikor megnyitom a html oldalt {még nincs feltöltve szerverre (ftp. Atw, mysql. Atw.hu/) }akor ha rámenyek a menöpontra megjelentini azt is aminek kell és megjelenití a kód egy részét?

4

Vélemény a blogomról?

Szerintetek min kéne változtatnom?:3

11

Webalapot szeretnék létrehozni ahová üzenetet is tudnak küldeni. Kinek van jó ötlete hogy milyen programmal csináljam vagy hogyan kezdjek neki?

7

Tumblr-ön a háttérképet hogyan változtatom meg a témában, vagy egyáltalán lehet olyat?

Ma kezdtem el, és még nem igazán igazodom ki rajta.

1

Bloggerbe hogyan kell csinálni ezt? (többi lent)

Látom nagyon sok weboldalon, hogy egy oldalra rákattintva két oldalcímet jelenít meg, és te rákattinthatsz Például ezen az oldalon:A linket amúgy nem reklámként, hanem példaként írtam be.
A kérdésem tehát, hogy a blogger (blogspot)weboldalkészítő programban lehet ilyet csinálni, és ha igen, akkor hogyan kell?

7

Hogy tud/lehet jó weblapom hogy sokan látogassák?

6

Milyen zenelejátszók vannak?

hasonlóra gondoltam mint a Mixpod.
De az is jó lenne ha youtube html linket mikor berakom a weboldalamba az automatikusan lejátsza!

2

Szerintetek mennyire jó ez a blog?

kinézet tartalom stb...

3

Van egy weboldalam (a linket lentebb mellékeltem). Azt hogyan lehetne megoldani, hogy csak akkor mutassa a videóhoz vezető linket ha rákattintanak a "Tovább a videóhoz" fülre?

weboldalam:

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!