Találatok a következő kifejezésre: Melyik kalkulátor jobb (2 db)

Melyik kalkulátor a jobb?

Megnéztem a kismama.hu-n és a timmermann.hu oldalakon is, hogy mikor van peteérésem, de a két oldal 2 nap különbséggel számolta ki. Melyiknek higgyek? 3 hónapja próbálkozunk, nagyon szeretnék már babát..

Legjobb válasz: A peteérés nem pontosan egy napra esik, a kalkulátor lehet bármelyik jó , az lenne a legjobb , hogy vennél vizeletes ovutesztet (babymark) és azokon a napokon megnézned az biztos , a kalkulátor csak kb tudja, de amúgyis érdemes olyankor több napon át együtt lenni. :-)

A peteérés nem pontosan egy napra esik, a kalkulátor lehet bármelyik jó , az lenne a legjobb , hogy vennél vizeletes ovutesztet (babymark) és azokon a napokon megnézned az biztos , a kalkulátor csak kb tudja, de amúgyis érdemes olyankor több napon át együtt lenni. :-)
egyik se pontos .õk csak megadják az esetleges idõpontot mikor számithatsz rá. inkább a folyásodat nézd vagy a nyálkádat
NÉZD MEG A CIKLUS.HU-T
Legyetek együtt a pároddal 2-3 naponta. Én 1 kalkulátornak sem hiszek, mret 26 napos ciklusnál 17.napon volt pé-m.
Én a kismama.hu-t használom és közben hõmérõzöm is. Nekem simán bejött. 30 naposak a ciklusaim és a 17. napon van pé. A Kalkulátor is ezt mutatta. De szerintem próbáld ki te is! Sok sikert!
nekem a timmermann.hu + a ciklus.hu jött be! 8 hetes kismama
mindkettõvel csinálhatod kedden!
A CLEARBLUE ELVILEG MAR MA IS KIMUTATNÁ! NE KAPKODD EL NEHOGY CSALÓDJ! HA AZNAP TESZTELSZ ELLÉG A GABRIEL IS! ÉN MOST KEDDEN NEM VÁRTAM, CLEARBLUVAL TESZTELTEM NEGETÍVAT, SZERDÁN MEGJÖTT!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!