Találatok a következő kifejezésre: Melyik kórházat Budapesten Nem (11 db)

Melyik kórházat válasszam Budapesten? Nem szeretnék magánorvost fizetni, de szeretném ha foglalkoznának velem.

Legjobb válasz: Bár én vidéki vagyok,de sok kórházat bejártam már Pesten,és a SOTE I nõi-re esküszöm,szerintem a legprofibb,és ott szinte mindeggy melyik dokihoz kerülsz,szerintem a legprofibb a felszereltség,és a dokik tudása sem elhanyagolható sok más kh-zal szemben...

Bár én vidéki vagyok, de sok kórházat bejártam már Pesten, és a SOTE I nõi-re esküszöm, szerintem a legprofibb, és ott szinte mindeggy melyik dokihoz kerülsz, szerintem a legprofibb a felszereltség, és a dokik tudása sem elhanyagolható sok más kh-zal szemben...
Én a szt Imrében fogok szülni és én is azért választottam , mert nagyon jó a híre.Ismerõsem szültek ott, rosszat nem hallottam róla.nézd meg a honlapjukat.De ilyenkor nem kell fizetni ha nincs fogadott orvosod, mert én úgy tudom...34hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló.Én is vidéki vagyok.Hogyan jutottál be oda?

Ilyen tünetekkel Budapesten, melyik kórházba vittek volna? Nincs orvosi igazolásom, mert ugyan Budapesten élek, de még nem itteni lakos vagyok, ezért félek, hogy nem tudom majd ezt igazolni a munkahelyemen.

23 éves lány vagyok és ma reggel munkába menet rosszul lettem a villamoson. Elkezdett zsibbadni a fejem, szédültem,alig kaptam levegőt, gyorsan le is szálltam. A megállóban elájultam,de szerencsére az egyik járókelő hívott mentőt,hál istennek hamar magamhoz tértem, így nem hagytam, hogy bevigyenek a kórházba.éves lány vagyok, ma reggel a villamoson állva rosszulét jött rám. A fejem elkezdett zsibbadni, nem kaptam levegőt, valószínű, hogy lement a vérnyomásom, vagy a vércukorszintem. Leszálltam a villamosról, leültem a megállóban és elsötétült minden.

Legjobb válasz: az ügyeletesbe kerültél volna kivizsgálásra

az ügyeletesbe kerültél volna kivizsgálásra
A kérdező hozzászólása: Honnan tudom megnézni ma melyik a ügyeletes kórház?A x. kerületben
Ha hívtak mentõt, akkor náluk rögzítve van az eset, kérhetsz másolatot.
bocs, de nem mindegy, melyik kórház? Jól veszem ki a szavaidból, hogy hazudni akarsz a munkahelyeden?
mire gondolsz? Bemész a kórházba és kérsz egy igazolást? Nem fogsz kapni, akkor lenne igazolt a mai napod, ha engedted volna, hogy bevigyenek vagy ha van háziorvosi igazolásod.
Nálam ez van, tudom, hogy így lemegy a vércukorszintem, ezért van nálam mindig cukor vagy csoki és gyorsan bekapom, ha jön ez és visszaállok. Persze csak, ha ez van nálad is.De ez nem ritkaság úgy tudom.

Melyik az a kórház, amelyikben nem kell többágyas vajúdóban szenvedni a többiekkel összezárva, hanem egyágyasban, vagy a szülőszobára visznek rögtön? Budapesten, vagy Pest-megyében?

Legjobb válasz: Szia!úgy tudom azokért fizetni kell napi díjat..a szent imrében van ilyen utána kell nézni hogy mennyiért is pontosan..egyébként szerintem mindegyik kórházban van ilyen..meg kell nézni a honlapjukat mit írnak.

Szia!úgy tudom azokért fizetni kell napi díjat..a szent imrében van ilyen utána kell nézni hogy mennyiért is pontosan..egyébként szerintem mindegyik kórházban van ilyen..meg kell nézni a honlapjukat mit írnak.
Szia! János korházban tuti szülõszobák vannak, vajudástol kezdve ott lehetsz, egyágyas. A személyzet is kiválo, nem bánod meg!
A Bajcsy Zsillinszky korházban egyágyasak a szülõszobák, amik vajúdók is egyben, egyikben van kád is. Nagyon szépek és mindegyikben van fotel is apukának, tv, kis szekrény, fenyõbútorok, otthonos :) És választhatsz milyen színûben szeretnél szülni, 4 féle színû szoba van.
B-en a Margit kórházban egyágyas zuhanyzós, nagyon szép, szülüszöbák vannak, nincs külön vajúdó. OTt vajúdsz és ott szülsz, az van ott veled, akit akarsz, nem zavar senki. Halk zene is szólt. Kétszer szltem ott, 10 éve és 10 hónapja.
Szia! A Jahn Ferencben 3-4 egyágyas vajúdó-szülõszoba van, aminek nincs ajtaja, csak paraván és 2 olyan vajúdó-szülõszoba, ami extrás: egyikben sarokkád, franciaágy, másikban bordásfal. Mindegyikbe kérhetsz labdát, mindegyikben van szoptatós hintaszék. Egyikért sem kell pluszban fizetni, érkezési illetve szülési állapot szerint sorolják be az anyukákat.
MÁV kórház. 6-8 szülõszoba van, ami egyben vajúdó is. Kettesben voltunk a párommal végig, persze drnõm, és szülésznõ is :) Vizsgálatkor, szülés utáni rendbetételnél, szülésnél az ajtót is egy gombnyomással elhúzzák. Felejthetetlen szülésem volt :)
János Kórház Bp! Szülõszobán vajúdtam, csak ajánlani tudom a kórházat, minden szuper!
Azt nem tudom, hogy hol van egyágyas kimondottan vajúdó, de gondolom annak a száma is véges. Pl. ha van mondjuk 3-4 szülõszoba, és 5-6 vajúdó, és egyszerre 10-en mennének, mert front van, akkor sem tudnak mit csinálni. A sote II-n 4 szülõszoba van, mikor én szültem, egybõl az egyiket megkaptuk, és csak a mienk volt a párommal, ez du 6 órától 11-ig. De azt hallottam, hogy aznap napközben annyian voltak, hogy a vajúdó is tele volt, és a szülõszobák is, mert front volt. Nekem szerencsém volt, hogy éjjel akart kijönni a drágám, és a 8 ágyas vajúdóról csak hírbõl hallottam :o)
Én a Kútvölgyiben szültem, ott a szülõszobán "kell" vajúdni. Mondjuk 3 szülõszoba van, ha egyszerre többen vannak, akkor nem tudom mi van. Amikor én szültem, akkor épp dömping volt, de mégis végig a szülõszobán voltam, és még szülés után is 2 órát babával-apával.
Flór, 3szülõszoba, vajúdó, és egy közös vajúdó van, azoknak, akik hírtelen nem tudják eldönteni szülnek e vagy sem. Nagy a fájásköz, még nem indult be igazán a szülés. Õket külön szobában vizsgálják.


Szerintetek melyik kórház szülészete a leginkább baba és anyabarát Budapesten vagy környékén? Ahol bent lehet akár egész nap az apuka is szülés után, ahol van alapítványi szoba, de nem 10000ért havonta, ahol van vajúdókád, labda stb.

Legjobb válasz: A MAV korhazba szultem, nekem nagyon jo volt. A ferjem ott lehetett velem vegig amai vajudtam, szultem, es utana is 2 orat, ameg be nem vittek a szobaba. A babat rogton kihoztak, allandoan velem volt, csak reggel vittek el vizsgalatra es este furdetni. Latogatas allandoan volt, apa viszont a szobaba a babahoz, csak 2 orat johetett be naponta. Ez kicsit rossz volt, de 3 napot ki lehetett birni igy. En nagyon elegedett voltam es jol ereztem magam.

A MAV korhazba szultem, nekem nagyon jo volt. A ferjem ott lehetett velem vegig amai vajudtam, szultem, es utana is 2 orat, ameg be nem vittek a szobaba. A babat rogton kihoztak, allandoan velem volt, csak reggel vittek el vizsgalatra es este furdetni. Latogatas allandoan volt, apa viszont a szobaba a babahoz, csak 2 orat johetett be naponta. Ez kicsit rossz volt, de 3 napot ki lehetett birni igy. En nagyon elegedett voltam es jol ereztem magam.
Én 11 éve szültem a MÁV-ban, labda már akkor is volt, és nagyon kellemes, kényelmes körülmények, igazi anya- és bababarát hozzáállással.
Szerintem a Sote II.is bababarát.Apa nem mehet be a kórterembe, üvegfal mögött láthatják a rokonok a picit(ezzel mondjuk én teljesen egyetértek), de veled egész nap veled lehet a baba, éjjel is, ha szeretnéd. A szülõszoba jól felszerelt, mindegyikhez van zuhany, labda, mintha bordásfal is lenne.Úgy szülsz ahogy szeretnél, csak a kitolásnál kell lefeküdni, de sehová nem kell berakni a lábad, a szülésznõ és a doki fogja(legalábbis nálam úgy volt).A Vajúdás és a szülés alatt természetesen a párod veled lehet.Szülésznõt érdemes fogadni.
Ja, 1 éve szültem itt.
Én a Bajcsyban szültem, volt kád, labda, bordásfal, minden ami csak kellhet. Apa annyiszor jött és annyi ideig maradt, ameddig csak akart, senki nem szólt ránk, hogy menjen már. Nagyon meg voltam elégedve a kórházzal, csak ajánlani tudom.
Utolsó vagyok, bocsi: az alapítványi szoba kétszobás 4500Ft-naponta, az egyszobás 9000 naponta, de a sima szobák is jók, én egy sima kétágyasban voltam, nekem bejött:)

Nincs fogadott orvosom és Budapesten fogok szülni, viszont még nem döntöttem el melyik kórházban. Melyek a megfelelőek? Szent Imre?

Legjobb válasz: Én a Szent Jánosban fogok szülni, a Szent Imrét nem ismerem. Ott dolgozik a magánorvosom is

Én a Szent Jánosban fogok szülni, a Szent Imrét nem ismerem. Ott dolgozik a magánorvosom is
Szerintem keress fel egy dokit abban a kórházban, amelyik ezek közül szimpatikus neked, az a legegyzserûbb és akkor nem fogsz aggódni, hogy hova visznek be. Én pl. a Szent Imrében fogok szülni, én is sok jót hallottam róla, remélem igazak is!!!!!
Még annyit, hogy az egyik ismerõsöm nemrégen szült és a területileg illetékes kórházba vitte a mentõ, pedig közelebb is volt egy. Szerintem azért érdemes rákérdezni a védõnõtõl vagy a gondozó orvostól.
Az elõzõ válaszoló vagyok. Azért nem árt utána kérdezni, bár én eü-ben dolgozok és így tudom.
Szia, én a SOTE II. mellett döntöttem. Jó kórházból van több is, de nekem sajnos van esélyem kora babára, és nem szeretném, hogy õt át kelljen szállítani olyan helyre, ahol van koraszülött intenzív centrum. Mert olyankor a mama marad a szülõ kórházban, a babát viszik máshová. Egyébként a Szent Imre kórházról sok jót hallottam, ismerõseim is szültek ott, mindenkinek pozitív volt a véleménye. Én a koraszülés veszély mellett a SOTE I. v. II. között gondolkodtam. Problémamentes terhességet, szép szülést, és minden jót!
Szülésnél nincs odatartozási kötelezettség... Ha beindul a szülés ott szülsz, ahova becsöppensz :) Ha van ott orvosod, ha nincs. (Ezt csak az utolsó hozzászolónak írtam) A tb köteles rendezni, és semmilyen töredéket nem kell neked állnod. Hozzátszem, CSAK SZÜLÉSNÉL!
Szia! Úgy tudom, hogy abba a kórházban kell szülnöd ahová területileg tartozol. Akkor mehetsz másik kórházba, ha fogadott orvosod van és õ ott dolgozik. Érdemes utána nézni és kérdezni, nehogy meglepetés érjén és ki keljen fizetni a szülés és a kórházi kezelés díját, mert nem a területileg illetékes kórházba mentél. Attól az orvostól és védõnõtõl is kérhetsz felvilágosítást akihez jársz gondozásra.
Én nem ott fogok szülni, viszont dolgoztam a Szent Imrében. A szülészetérõl csak jót mondanak.:) Ha kíváncsi vagy még valamire, írj priviben! Boldog babavárást! 28 hetes kismami
szia! a szent imre állítólag nagyon jó. ha dimenzió egészségpénztár tag vagy még külön szobát is kapsz légkondival, tévével, kiemelt nõvér felügyelettel stb. én a péterfy-t néztem ki, már a 28 hétben vagyok és csak most fogok menni dr timmermann-hoz, mert sok jót hallottam róla, õ pedig a péterfyben szülész doki. a péterfy állítólag szintén nagyon jó, náluk végzik a legjobban a császárt is, ha szükséges, mivel más módszert alkalmaznak, hamarabb gyógyul a seb. kolleganõm a sote II-n szült, arról is jókat hallottam. remélem sikerült segíteni :) . üdv
Én is a Jánosban :) 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszönöm a gyors válaszokat, kedvesek vagytok! Mindenkinek boldog babavárást és gondtalan szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: és mennyit kell érte fizetni?
Nem veszik le TB-re, nekem mindig fizetnem kellett érte magánorvosoknál :(
20.000-25.000 Ft a levétel + 5000 a szövettan. Ha többet akarsz levetetni, akkor sok helyen adnak kedvezményt, vagyis a másodiktól 15000 a levétel. A szövettan mindig 5000. Engem az utolsó helyemen jól lehúztak, mert a ragtapasz cserére és a varratszedésre is felszámoltak 3-3000 Ft-ot. Többször voltam az egészségházakban, hogy TB-re vetessem le ezeket, mert elég sok van rajtam, de mindig kidobtak onnan, hogy amíg nincs velük egészségügyileg gond, addig nem veszik le. Ha esztétikailag nem tetszik, akkor fizessek érte. :( Nem mintha nem vonnának le egy vagyont a fizetésembõl TB-re....
utolsó válaszoló, te hol voltál levetetni és maradt heg utána? nekem arcomon van 2...
Az Alfa-Medben vetettem le hármat az arcomról, ezek heg nélkül gyógyultak be (egyébként vannak keloidos hegeim máshol) Erre fizettem összesen 60ezret. :( Pár éve a nyugati környékén vágott le egy magánorvos a nyakamról és a hátamról hármat, de össze sem varrta ezeket akkor, nem is gyógyultak szépen, fõleg a hátamon levõ maradt csúnya.
Ha zavaró helyen van és esélyes, hogy megsérül (pl: borotválkozás miatt), akkor ha elmész és elmondod a bõrgyógyásznak az ad papírt amivel mehetsz a sebészhez és megcsinálja. Nekem így vettek le egyet arcról, ingyen. A tb fizeti.
hát nem tudom, te hol laksz, de nekem levették tb-re.

Babát várok, nem tudom, hol szüljek, nincs pénzem magánklinikára. Tudnátok jó NÕ orvosokat ajánlani, akikről jók a tapasztalataitok, illetve melyik Budapesti kórházban praktizálnak? Bármit amit tudnom kell róluk írjatok le

Legjobb válasz: Dr. Varga HOrgosi Ágnes. Olvastam már róla mindenfélét, de én meg voltam elégedve vele. A Bajcsy kórházban dolgozik, de abban a kórházban van másik nõi nõgyógyász is, akirõl szinte csak jót hallottam :)

Dr. Varga HOrgosi Ágnes. Olvastam már róla mindenfélét, de én meg voltam elégedve vele. A Bajcsy kórházban dolgozik, de abban a kórházban van másik nõi nõgyógyász is, akirõl szinte csak jót hallottam :)
én írtam a sote I.-et, szerintem itt van koncentráltam a legtöbb jó orvos, én eddig találkoztam (vizsgált, beszéltem vele stb.) vagy 10-el, mind normális volt, ezért mertem ajánlani, bocsi :) de akkor legyen két konkrét, Halmos Amrita és Csatlós Éva
Jah, hogy kb. mindenki- :D akkor is...:D:D
Hát azért ez elég keményen túlzás, hogy Sote 1en mindenki jó. :D Van egy- két hentes és vagy sok jó doki, inkább így mondanám. :)
sote I. kb. mindenki :) a kórház is jó, sõt, a legjobb (PIC) és az orvosok is nagyon jók.
Alexanjan Nellit ajánlottam, azt elfelejtettem, hogy abszolúte természetes szülés párti. Császárért könyörögni nem nála kell szerintem még akkor sem, ha lengeti valaki a borítékot.:)
Dr. Alexanjan Nelli Uzsokiban vezet szülést. Magánrendelõje a keletinál van. 100.000 a szülés, de a vizsgálat csak 6000 ft. Az utolsó hetekben csak minden 2. vagy 3. vizsgálatért kért pénzt, mert ugye többször kellett menni. Iszonyat lelkiismeretes nõ, mindent megtesz a kisbabáért, kismamáért. Szigorú pl. a diéta terén. Én egyszer elájultam az árkádban és kijött oda kocsival, pedig csak a vas szintem szórakozott. Ingyen. Nekünk nagyon bejött, az egész családnak. Tesóm is és én is nála születtünk. Minden jót neked! Kérdezz nyugodtan bármit, ha õ lenne az esélyes.
Utolsó vagyok, akarom mondani, hogy annak ellenére voltam megelégedve, h nem fogadott volt.:)
Szintén Varga-Horgosi Ágnest ajánlom, maximálisan meg voltam vele elégedve! (Nem fogadtam meg.)
Dr.Cseh Erika.A SOTE 2-n vezeti le a szüléseket!A magánrendelése a 13.kerületben a Duna Plázánál van.10000/alkalom.Nagyon rendes , lelkiismeretes orvos és természetes szülés párti.
Sote II Dr. Pánczél Zita vagy Dr. Cseh Erika
Margit kórházban valamilyen Adrienn, a vezetékneve nem jut az eszembe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a kedves válaszokat, sokat segítettetek. Hivatalosan a péterfybe tartozom, de még nem tudom, mert ott egyik ismerõsöm sem ismer orvost. Viszont 3 tesóm a sote 1-ben született, ezért még ez is esélyes. Esetleg kedves utolsó, ha megvan neked az általad említett két orvos elérhetõsége, elküldenéd priviben? Illetve, hogy milyenek a tarifái, ha esetleg tudod... köszi szépen

Budapesten melyik az a kórház (ak) ahol a szülés után nem viszik el a babát és kizárólag velem van? Ha császároznak akkor is ragaszkodom hozzá hogy végig velem legyen a szobában amig bent kell lennünk! Van ilyen?

Legjobb válasz: pl Szent István. én mindkettõ lányomat ott szültem, pont emiatt, pedig Kecskeméthez tartozunk. Csak ajánlom az István kórházat. Szülni is élmény ott. És azt tapasztaltam, hogy inkább "ferde szemmel néznek" arra, aki beviszi a babáját a csecsemõsökhöz, mert nyugtot akar. Értsd jól. persze, kinek mik az igényei. De a Szt István igazi bababarát kórház.

pl Szent István. én mindkettõ lányomat ott szültem, pont emiatt, pedig Kecskeméthez tartozunk. Csak ajánlom az István kórházat. Szülni is élmény ott. És azt tapasztaltam, hogy inkább "ferde szemmel néznek" arra, aki beviszi a babáját a csecsemõsökhöz, mert nyugtot akar. Értsd jól. persze, kinek mik az igényei. De a Szt István igazi bababarát kórház.
Szia, én a Kútvölgyi Kórházban szültem Budapesten.Ez baba-mama barát kórház teljes mértékben. Engem császároztak. Amikor kiemelték belõlem már akkor is megmutatták. Utána amég feküdnöm kellett az epidurál miatt (24 óra) Többször behozták, cicire tették, kettesben hagytak vele stb. Másnap már én dönthettem el mennyire vagyok erõs ahhoz hogy velem legyen, ha akartam betoltam a csecsemõsökhöz, ha nem akkor is hozták 3 óránként szopizni.Még éjjel is.
20:43-as voltam az elõzõ.
én ugyan nem Bp-en szultem, de bababarát kórházban, császárral. az elso nap csak hozták a babát 3 óránként, a 2. naptol viszont velem volt, és mint császárosnak, tobb segítség járt a novérek részérol. szerintem rogton nem hagyják ott, hisz az anyuka szinte ágyhoz van kotve az infuziok meg a seb miatt.
A babát elvitték este 10-kor de jobb is volt mert legalább tudtam pihenni. Amúgy nappal velem volt végig. Reggel 7-8 körül hozták ki õket de 1-szer visszavitték mérni õket, addig meg lehetett ebédelni.
I. Nõi SOTE. császároztak (20.49-kor) és reggel 10kor kaptam meg a picit. utána végig velem volt. ha rendesen született volna akkor el sem viszik, csak ha kérem. Miután kivették a pocakból és rendben felsírt legalább 5percig a kezemben volt, apával együtt sírtunk. mert õ is bent volt a mûtõben. késõbb elvitték fürdetni és öltöztetni, de visszahozták amig engem varrtak. utána sajna mennem kellett az örzõbe, de a család még órákig csodálhatta. nem dugták el, apa kivihettem megmutatani, fotózni. remélem a másodikkal is így lesz! 15hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Sajnos még nem vagyok terhes, de legalább van idõm mindennek utánnajárni, utánnakérdezni, hogy mikor végre megszületik a babám a legjobbat nyújthassam neki!!!
A kérdező hozzászólása: 20:43-as És utánna végig veled volt a pici?ott aludt a szobába addig míg haza nem mentetek vagy elvitték közbe néhány órára mindig?
Dél-Pesti kórház. Császár után este hozták ki a babámat.
bocsi elirtam 20, 38-as vagyok, szóval ha nem akartam betolni, akkor végig velem lehetett. Én dönthettem el.
St istván kórház! Ha csak nem vagy olyan fáradt vagy annyira rosszúl akkor ott va veled mindíg. Egyszerûbb azt kérdezni melyik nem olyan.

Melyik budapesti kórházakban lehet veled egész nap folyamatosan a baba? Ahol nem viszik el éjszakára, ahol jelen lehetsz az orvosi vizsgálaton, a fürdetésen, stb?

Nem alapítványi szobákra gondolok, mert ott egyértelm?, hogy veled van a baba, hanem a sima szobákra.

Legjobb válasz: Szent Imre Kórház

Szent Imre Kórház
Szent Margit Budapest
Bajcsyban is melletted van a baba, de fürdetni és vizsgálatokra itt is elviszik.
Sote I. De fürdetéskor itt is elviszik, mert minden babár egy idõpontban gyors egymásutánban fürdetnek. Az orvosi vizsgálatokra elviszik, egyedül a hallásvizsgálatnál voltam ott, azt a szobában csinálták.
János kórház-de itt is be kell adni a vizsgálatokra, fürdetésnél azt hiszem lazábbak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak nekem!
István kórház
Uzsokiban veled van a baba éjszaka is, de orvosi vizsgálatra, fürdetésre elviszik, oda nem kísérheted, úgyhogy azt hiszem ez a kórház csak részben felel meg neked.
MAV
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Budapesten melyik a legjobb klinika/kórház, ahol abortuszt végeznek? Az orvosok nővérkék nem trógerek, és oda is figyelnek, ha már pénzt kapnak!

Nem vagyok kíváncsi a hurrogó irományokra! Gyógyszer mellett lettem terhes! A páromat ismerve, lesz*rná a fejem úgy két évig, megcsalna stb. Szüleim külföldön. Úgyhogy elnézést minden magzatvédőtől, hogy így döntöttem! (5 hetes)

Legjobb válasz: Nem a kérdésre válaszolok, de ugye 18 éven felüli vagy? Csak mert 18 év alatt nem csinálják meg írásbeli szülõi beleegyezés nélkül.

Nem a kérdésre válaszolok, de ugye 18 éven felüli vagy? Csak mert 18 év alatt nem csinálják meg írásbeli szülõi beleegyezés nélkül.
A kérdező hozzászólása: Igen 27 vagyok...
A Péterffyben voltam 2 éve, azt nem ajánlom.
Igaz, hogy õk Szlovákia, de határ-közeli. http://mediklinik.com/hu/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!