Találatok a következő kifejezésre: Melyik kórház legjobb a szülésre (3 db)

Melyik kórház a legjobb a szülésre?

Legjobb válasz: Hol? Itt Pesten a Szt. Jánost nagyon dícsérik.Most a Szt Margitban is lesz majd márciustól egy kihelyezett szülészetük,én remélhetõleg ott fogok.

Hol? Itt Pesten a Szt. Jánost nagyon dícsérik.Most a Szt Margitban is lesz majd márciustól egy kihelyezett szülészetük, én remélhetõleg ott fogok.
Nekem fontos volt, hogy bababarát kórház legyen és támogassák a háborítatlan szülést. Én Kistarcsán fogok. Egy 38 hetes kismama
Miért nem írtad, melyik város? Én Pécsen szültem, az Édesanyák útján, jó volt. Bár ez szerintem nem sokat segített.
Érdekes, hogy készséges válaszokat 0%-ra értékelnek. Nem is értem... Ezekután nincs is kedvem írni.
Szt. István kórház Budapesten: bababarát kórház. Nekem bevált, 2x is ott szültem és ha tehetem nem is mennék máshová.
Gondolom a kedves kérdés-kiíró lepontozta azokat a válaszokat, amik nem Budapesti kórházra vonatkoztak. Hát talán nem ártott volna beleírni a kérdésbe, hogy milyen városra gondolsz, kisaranyom.
Nem csak a kérdezõ pontozhat hanem bárki megteheti. Én is szoktam pontozni ha találok egy nekem érdekes vagy nem tetszõ írást. Én is a Szent Imrét ajánlom csak jókat hallottam róla, persze én is ott fogok szülni. Mindenkinek jó babavárást és gyors fájdalommentes szülést.
Itt megtalálhatod sok kórház honlapjának linkjét, nézegesd végig az oldalaikat, sokat megtudhatsz róluk: http://orvos.linkegyseg.hu/
A 3. válaszolónak üzenem, hogy véletlenül félrenyomtam, pedig 100%-ra akartam értékelni... Mégegyszer elnézést...

Budapesten melyik a legjobb kórház szülés szempontjából? (Felszereltség, EDA lehetősége, apás szülés lehetősége, kórtermek állapota, ott dolgozók hozzáállása, stb, stb. )

Legjobb válasz: ÁEk azza volt Máv!2009ben szültem ott és csupa pozitívum!minden olyan volt amilyenre egy Kismami számít!kedves doki,növérkék,apásszülés lehetösége,megfontoltság,segítökészség,stb... ha most újra babás lennék akkor tuti,h csak is ott szülnék megint!lehetöség van Edára is,a kórtermek tiszták voltak szóval minden jó volt,már amennyire egy kórház jó lehet:-D

ÁEk azza volt Máv!2009ben szültem ott és csupa pozitívum!minden olyan volt amilyenre egy Kismami számít!kedves doki, növérkék, apásszülés lehetösége, megfontoltság, segítökészség, stb... ha most újra babás lennék akkor tuti, h csak is ott szülnék megint!lehetöség van Edára is, a kórtermek tiszták voltak szóval minden jó volt, már amennyire egy kórház jó lehet:-D
Én a Bp-iMargit kórházban szültem kétszer (2000-ben és 2009-ben) és ha szülnék még egyszer, akkor is csakis ott.: apás szülés, EDA-val, fogadott orvossal, nem fogadott szülésznõvel, egyégyas szülõszobák zuhanyzóval, 3 ágyas kórtermek. Nincs kórtermi látogatás! http://www.margit-szuleszet.hu/szuleszet-nogyogyaszat.html A terhesgondozás is jó, a másodiknál cukorbeteg voltam külön foglalakoztak velünk.
Szia kedves elsõ, tényleg jónak tûnik. Mit jelent, hogy nincs kórtermi látogatás? És egyágyas vagy kétágyas szobájuk is van? Árakat nem találtam a honlapon sajnos.
elsõ Úgy, hogy még a folyósóra sem lehet bejönni a gyeremekágyas részlegen, a babákat is csak az ajtóig lehet tolni. 24 órás rooming-in van, de bármikor betolhatod a a picit a csecsemõsökhöz. 2 ágyas szoba szerintem nincs, van egy 1 ágyas fizetõs, és van egy 6 ágyas, ott vannak, akik császármetszéssel szültek
A kérdező hozzászólása: II. Klinika? Mindkét doki, aki eséllyel indul nálam, ott dolgozik. Viszont a klinikákkal nem vagyok kibékülve.
János kórház! http://www.janoskorhaz.hu/szuleszeti-nogyogyaszati-osztaly/ A szülõszobák elmehetnének hotelszobának is! Van bennük medence, nagy labda, rádió. És mind egyágyas, és mind más színûre van festve! Nagyon hangulatosak! Vannak 1 ill. 2 ágyas fizetõs kórtermek. Szintén 24 órás roming in! A sima kórtermek se rosszak, de a fizetõsek megint csak hotelszoba kategóriájúak! Nekem a személyzettel se volt semmi bajom! Az egyetlen ami kicsit lejjebb húzza az érdemét az a közös zuhanyzó! Hát az nem hasonlítható a hotel szobához, de kibírható! Én csak ajánlani tudom!

Budapesten melyik a legjobb kórház szülés szempontjából? Újpesten lakunk, az első babát Szent Istvánban szültem de nem jött be. Most egy olyat keresek amely nem lenne messze IV. Kerülettől, MÁVra gondtoltam de hol lehet még?

Legjobb válasz: Ha még kicsit utaznál, Kistarcsát ajánlanám, nagyon jó tapasztalatom van, jó szívvel gondolok vissza az ottani szülésemre (ellentétben a 6 évvel ezelõtti SOTE II-s szülésemre :(:(:(

Ha még kicsit utaznál, Kistarcsát ajánlanám, nagyon jó tapasztalatom van, jó szívvel gondolok vissza az ottani szülésemre (ellentétben a 6 évvel ezelõtti SOTE II-s szülésemre :(:(:(
A kérdező hozzászólása: Igen, en is hallottam jo tapasztalatokat a Kistaracsai szuleszetrol, de sajnos nincs kocsink...BKVvel meg nagyon messze lenne..
Nagyon jó a MÁV! Én ott szültem október végén. A szülõszobák teljesen újak, kényelmesek. Ami nagyon fontos, hogy van 24 órás anesztes ügyelet, így tudnak fájdalomcsillapítót adni - szemben pl. Kistarcsával, ahol nem adnak epidurált. Kövezzenek meg, de én azzal szültem és nem bántam meg. Így kellemes emlék maradt a szülés. A szülésznõk mind nagyon kedvesek. Nem lehet választani, de nincs is rá szükség, mind nagyon empatikus, segítõkész és ügyes! A szobák 3 ágyasak, saját fürdõszobával. Nagyon kellemes, szívbõl ajánlom a MÁVot! Ha dokit is szeretnél, szívesen megadom a dokim elérhetõségét. Szuper volt, fiatal, de tapasztalt, kedves, megbízható és abszolút nem pénzéhes!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!