Találatok a következő kifejezésre: Melyik kórház legjobb a (33 db)

A 4 éves kisfiam orrmanduláját ki kell venni. Budapesten melyik kórházban lenne a legjobb kezekben?

Legjobb válasz: Mi most készülünk a Heim Pálba. Állítólag nagyon jó! Ha gondolod, priviben majd írok róla :)

Mi most készülünk a Heim Pálba. Állítólag nagyon jó! Ha gondolod, priviben majd írok róla :)

Ki szült már a Margit kórházban? És aki ott szült az szülne ott még egyszer? Budapesten melyik kórházban a legjobb szülni?

Legjobb válasz: Szerintem a Róbert Klinikán a legjobb szülni:) Én szültem és minden perce nagyon jó emlék,a fájások ellenére is:) Anno néztem a Margitot is,találtam is ott egy nagyon jó orvost,csak maga az osztály,a kórtermek,szülõszoba nem tetszett(állami kórházak között egyébként szerintem nagyon jó!)

Szerintem a Róbert Klinikán a legjobb szülni:) Én szültem és minden perce nagyon jó emlék, a fájások ellenére is:) Anno néztem a Margitot is, találtam is ott egy nagyon jó orvost, csak maga az osztály, a kórtermek, szülõszoba nem tetszett(állami kórházak között egyébként szerintem nagyon jó!)

Bp-en melyik kórházban a "legjobb" szülni (színvonal, szülőszobák, orvosok)?

Legjobb válasz: Állami kórház közül a Péterfy.

Állami kórház közül a Péterfy.
Én a Bajcsyban szültem és meg voltam elégedve a színvonallal, igaz fizettem az alapítványi szobáért... de a szülõszoba, vajúdó helyiségek ettõl függetlenek és mind nagyon igényes, felújított volt. Van lehetõség alternatív szülésre, van kád, bordásfal, labda.. És rendesek voltak a szülésznõk is pedig nem volt fogadott szülésznõm. A csecsemõsök között sajnos volt aki elég paraszt módon viselkedett, de voltak köztük kedvesek is.
ÁEK-MÁV. Felújított szülõszobák, alternatív vajúdási lehetõségek, mindenki egyedül vajúdik, nincs egy nagy közös vajúdó. A szülésznõk mind profik, kedvesek, türelmesek. A szobák 2-3 ágyasak, külön fürdõszobával, WC-vel. A kaja egészen jó. A csecsemõs nõvérek KEDVESEK, de merni kell kérni tõlük. Nekem választott dokim volt, szuper, lelkiismeretes, 2x szültem nála. Egyébként mindenki csak arról a kórházról tud nyilatkozni, ahol szült. Így nehéz lesz az összehasonlítás!
Én a Szt. Imrében szültem 4 éve, és most is ott fogok. :)
Én a Bajcsyra esküszöm, mert ott szültem :-)
Péterfy! Margitot messzirõl kerüld el!
A Szt.Istvánban.Csak 1 ágyas szülõszobák vannak, abból az egyik alternatív(kád, franciaágy, bordásfal).Labda mindegyikben.Már elsõ szüléskor is kérhetsz gátvédelmet.Ha lehet nem avatkoznak bele a szülésbe(ám ha szükség van rá természetesen igen).Én a 3 gyerekbõl 2-õt itt szültem, nem kaptam se oxitocint, se kézzel nem tágítottak, sikeres volt a gátvédelem is.A csecsemõsök is segítõkészek, és ha kell, még éjszaka is segítenek a szoptatásban.2 fiú+4 hónapos csajszi anyukája
Róbert Károly Klinika. Szuoer. A családomban sokan szültek ott van olyan i aki a 2. szülte ott az elsõt nem és hát el volt ájulva. Én is imádtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Állami és magánkórházak is érdekelnének, mert még nem döntöttünk:) ha megindokoljátok, illetve leírjátok milyen lehetõséget vannak, orvos-szülésznõ ajánlásokkal azt külön megköszönöm!
Off: Én a Péterfy-t nem tudom sajnos ajánlani.


Hol a legjobb szülni ma Budapesten? Melyik kórházat ajánljátok?

Az orvosok hozzáértése alapján és a nővérek kedvessége szerint melyiket ajánlanátok vagy ajánlanátok tovább jó szívvel egy kedves kismamának? :) Nem tudom melyik kórház mennyire felszerelt, a vajúdáskor hol mennyiben tudnak könnyíteni a nehézségeken és a papás szülést mennyire tolerálják. Ezek lennének a szempontok, máskülönben extra igény nincs, elvileg nem számítunk semmi bonyodalomra a szüléskor. Válaszaitokkal sokat segítenétek, tehát kérlek írjatok! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szerintem Róbert Károly Klinika nekem nagyon bejött.

Szerintem Róbert Károly Klinika nekem nagyon bejött.
Uzsoki utcai kórházat, Szent István kórházat bátran merem ajánlani.
Magán vagy állami?
János kórház 12.kerület
A SOTE I-et merem ajanlani, valamint a Jahn Ferenc Korhazat. Az utobbiban dolgoznak egyedul olyan szulesznok, akik annyira kepzettek, hogy orvos nelkul le tudnak vezetni egy szulest. Nagyon szep a szuleszete, a noverek kedvesek, es az orvosok is jok. Sima szulesnel johet apa, csaszarnal nem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! Hasznos volt, segített! ++++++
A Péterfybe ne menj szülni.
SOTE 1-2, Szent István kórház

Budapesten melyik kórház, klinika legjobb a kényelem és az ellátás minősége szempontjából?

Tegyük fel hogy a pénz nem számít. Szerintetek melyik a legjobb a fent említett szempontból?

Legjobb válasz: dr.Rose vagy Telki,igaz utóbbi nem Pesten van.

dr.Rose vagy Telki, igaz utóbbi nem Pesten van.
Róbert Károly
Telki es a Maternity. Robertet es a Roset kulonbozo okokbol en nem ajanlom. Amugy meg erdemes mindegyikbe elmenni egy konzultaciora es korulnezni. Lehet, hogy ami valakinek nem jon be, neked meg pont tetszeni fog.
3-as vagyok, ha érdekel, szívesen kifejtem bõvebben, melyikrõl mi a tapasztalatom.
Szerintem az Uzsoki kórház!Kedvesek az orvosok, a nõvérek és jól felszerelt a kórház, nem olyan rég lett felújítva.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) # 3, örülnék ha kifejtenéd bõvebben!! :)
Nem tudom
Én csak a Jánosban voltam, horror, életem legsz.rabb "élménye" volt. Zsûfolt, kopott, lehangoló, tiszta Balkán.
Ja, és koszos. Mert mi más lenne koszos egy kórházban mint a csecsemõosztály...Szégyen, hogy a szentéletû Nepomuki Jánosról van elnevezve az a hely.

Hármasikres kismamaként melyik a legjobb koraszülött osztállyal rendelkezõ kórház választás a számomra?

Legjobb válasz: Nekem nem hármas, hanem kettes ikreim vannak, akik korababák voltak. Én a SOTE 1-en szültem, mindennel teljesen elégedett voltam. Már szép nagy három éves lányaim vannak.

Nekem nem hármas, hanem kettes ikreim vannak, akik korababák voltak. Én a SOTE 1-en szültem, mindennel teljesen elégedett voltam. Már szép nagy három éves lányaim vannak.
Budapesten szerintem a SOTE, ott profi a PIC-NIC.
SOTE I., ott a legjobb a koraszülött osztaly
[link] A cikk alapján profi, fiatal és tapasztalt csapat. A Jahnban eltöltött 5 borzalmas PICes nap után (41. hétre született, tök egészséges babával, akire ráfogták, hogy intrauterin fertõzéses, mert gondatlanságból hagyták kiszáradni), csak ide mennék, ha lenne rá lehetõségem és szükséges lenne.

Békés megyei kismamák! Gyulai korházba melyik magán nögyogyász a legjobb (ha lehet nö legyen )?

Legjobb válasz: Túl sok nõ nincs, talán kettõ. Én Rákos Mártához járok és csak pozitív véleményem van róla. Barátnõim is hozzá jártak, van, akinek az életét és a pici életét mentette meg azzal, hogy kézben tartotta a dolgokat. A másik doktornõnél voltam egyszer ügyeleten, õ is nagyon körültekintõ volt, úgyhogy szerintem õ is okés.

Túl sok nõ nincs, talán kettõ. Én Rákos Mártához járok és csak pozitív véleményem van róla. Barátnõim is hozzá jártak, van, akinek az életét és a pici életét mentette meg azzal, hogy kézben tartotta a dolgokat. A másik doktornõnél voltam egyszer ügyeleten, õ is nagyon körültekintõ volt, úgyhogy szerintem õ is okés.

Melyik kórház a legjobb a szülésre?

Legjobb válasz: Hol? Itt Pesten a Szt. Jánost nagyon dícsérik.Most a Szt Margitban is lesz majd márciustól egy kihelyezett szülészetük,én remélhetõleg ott fogok.

Hol? Itt Pesten a Szt. Jánost nagyon dícsérik.Most a Szt Margitban is lesz majd márciustól egy kihelyezett szülészetük, én remélhetõleg ott fogok.
Nekem fontos volt, hogy bababarát kórház legyen és támogassák a háborítatlan szülést. Én Kistarcsán fogok. Egy 38 hetes kismama
Miért nem írtad, melyik város? Én Pécsen szültem, az Édesanyák útján, jó volt. Bár ez szerintem nem sokat segített.
Érdekes, hogy készséges válaszokat 0%-ra értékelnek. Nem is értem... Ezekután nincs is kedvem írni.
Szt. István kórház Budapesten: bababarát kórház. Nekem bevált, 2x is ott szültem és ha tehetem nem is mennék máshová.
Gondolom a kedves kérdés-kiíró lepontozta azokat a válaszokat, amik nem Budapesti kórházra vonatkoztak. Hát talán nem ártott volna beleírni a kérdésbe, hogy milyen városra gondolsz, kisaranyom.
Nem csak a kérdezõ pontozhat hanem bárki megteheti. Én is szoktam pontozni ha találok egy nekem érdekes vagy nem tetszõ írást. Én is a Szent Imrét ajánlom csak jókat hallottam róla, persze én is ott fogok szülni. Mindenkinek jó babavárást és gyors fájdalommentes szülést.
Itt megtalálhatod sok kórház honlapjának linkjét, nézegesd végig az oldalaikat, sokat megtudhatsz róluk: http://orvos.linkegyseg.hu/
A 3. válaszolónak üzenem, hogy véletlenül félrenyomtam, pedig 100%-ra akartam értékelni... Mégegyszer elnézést...

Melyik szoptatós tea a legjobb? Már a kórházban elkezdhetem inni?

Legjobb válasz: Mecsek mindenképpen.A Laktoherb sok esetben okozhat hasfájást a tejcsin keresztül a babának.Én már a szülés után ittam. 1-1,5 l vízhez 3 db filter.A 2. napon már volt tejem,illetve folyamatosan ittam biztos ami biztos alapon.Nagyon hatékony!

Mecsek mindenképpen.A Laktoherb sok esetben okozhat hasfájást a tejcsin keresztül a babának.Én már a szülés után ittam. 1-1, 5 l vízhez 3 db filter.A 2. napon már volt tejem, illetve folyamatosan ittam biztos ami biztos alapon.Nagyon hatékony!
Igyál citromos sört!Az is nagyon jó tejserkentõ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!