Találatok a következő kifejezésre: Melyik kórház legjobb (33 db)

Kórházhoz válasszunk szülész-nőgyógyászt vagy forditva? Adjatok tanácsot kérlek, melyik a legjobb bababarát kórház Budapesten?

8 hetes kismama vagyok, ez lesz az els? babám! A n?gyógyászom akinél eddig 2-szer voltam a Béke téri SZTK-ban úgy érzem nagyon hanyag. Rossz az ultrahang, meg sem nézte rendesen hogy minden rendben-e, nem vette fel a kórtörténetet. Igy szeretnék váltani.Tudnátok figyelmes orvost ajánlani? Nem baj, ha fizet?s.

Legjobb válasz: Szia! Én Dr Kiánál szültem a Péterfyben és miatta mentem ebbe a kórházba, Magánrendelésre jártam, de minden pénzt megért, igazi élmény volt a szülés. A kórház sajna nem a legjobb, de a másodikat is ott fogom szülni, ahol õ dolgozik. Írj privit, ha van valami kérdésed.

Szia! Én Dr Kiánál szültem a Péterfyben és miatta mentem ebbe a kórházba, Magánrendelésre jártam, de minden pénzt megért, igazi élmény volt a szülés. A kórház sajna nem a legjobb, de a másodikat is ott fogom szülni, ahol õ dolgozik. Írj privit, ha van valami kérdésed.
Szia! Én a MÁV kórházban szültem az elsõ babám, és ott fogom szülni a másodikat is. Esetemben az orvos volt az, akit választottam, és általa kerültem a kórházba. Csak jókat tudok mondani mindkettõjükrõl. Nem akarok nevet írni, mert így ismeretlenül olyan furán hangzik, ha dícsérem, ezért javaslom, hogy munkatársaidat/barátnõidet/nõi ismerõseidet kérdezgesd körbe, hogyki kinél és hol szült, és ha õk ajánlanak dokit, azt nézd meg. Természetesen, ha szeretnéd tudni, hogy ki a dokim, megírom, amúgy csak annyit, hogy a MÁV kórház részlegvezetõ fõorvosa. :) Üdv!
Szia.Én 15hetes vagyok.Én a János kórházban fogok szülni.Dr Szentkirályi Zoltánt ajánlanám figyelmedbe.Sok kismama meg van vele elégedve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Én is a MÁV-ot és a János kórházat néztem, az van a legközelebb, de nyitott vagyok. Azt még megtudnátok mondani, hogy a MÁV-ban illetve a János kórházban magánrendelésre jártok-e és kb. mennyibe kerül?

Ki szült már a Margit kórházban? És aki ott szült az szülne ott még egyszer? Budapesten melyik kórházban a legjobb szülni?

Legjobb válasz: Szerintem a Róbert Klinikán a legjobb szülni:) Én szültem és minden perce nagyon jó emlék,a fájások ellenére is:) Anno néztem a Margitot is,találtam is ott egy nagyon jó orvost,csak maga az osztály,a kórtermek,szülõszoba nem tetszett(állami kórházak között egyébként szerintem nagyon jó!)

Szerintem a Róbert Klinikán a legjobb szülni:) Én szültem és minden perce nagyon jó emlék, a fájások ellenére is:) Anno néztem a Margitot is, találtam is ott egy nagyon jó orvost, csak maga az osztály, a kórtermek, szülõszoba nem tetszett(állami kórházak között egyébként szerintem nagyon jó!)

Melyik a legjobb egyszer használatos bugyi, ami a helyén is tartja a betétet ( a kórházi napokra)?

Legjobb válasz: Nekem a Tena fix hálós bugyi bejött, magam sem gondoltam mikor láttam milyen kis könnyû anyagú, de tényleg jó volt, Tena Extrával használtam és semmit nem véreztem össze a kórházi napok alatt.

Nekem a Tena fix hálós bugyi bejött, magam sem gondoltam mikor láttam milyen kis könnyû anyagú, de tényleg jó volt, Tena Extrával használtam és semmit nem véreztem össze a kórházi napok alatt.
Én a kínaiban vettem óriás tundra bugyikat. :) Nagy Tena betétet vettem, teljesen jó volt így.
Tena fix.
Nekem is Tena volt, teljesen jól bevált.
Engem császároztak, így a dokim kb. elküldött a fenébe az "olcsó" eldobhatós bugyimmal, aminek pont a sebnél volt a dereka, így nekem is a magas derekú Tena vált be. (Szegény párom szaladgálhatott érte... De ha jól emlékszem az nem egyszer-használatos volt, ki lehetett mosni és a 6 hetes kontrollig azt hordtam.)
Molimed pants. Ebben benne is van a betét, nagyon ronda, én el sem tudtam képzelni, hogy majd Azt felveszem, de végül ez volt a legkényelmesebb. Nem csúszkál benne betét, és ha már nem kell egyszerûen kukázod.
Még egy szavazat a Tena fixnek. A legjobb döntés volt. Én ki is mostam párszor.
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok, akkor Tena fixet fogok venni:)
Ja, és ráadásul nem is drága, nem volt 700 ft a kettõ.


Melyik a legjobb kórház urológia Budapesten? Hol rendesek, türelmesek, megértőek? Mindenki írja meg tapasztalatait, véleményét ( vidéki kórházakról is)

Mindenki írja le személyes tapasztalatát,milyen műtéteket csinálnak,stb

Legjobb válasz: A kényeskedõ,nem együtt mûködõ beteget egy kórházban sem segitik,kedvelik .Aki nem ilyen,azon az átlagnál is jobban próbálnak segiteni .Orvostól hallottam,de volt mit átélnem is .

A kényeskedõ, nem együtt mûködõ beteget egy kórházban sem segitik, kedvelik .Aki nem ilyen, azon az átlagnál is jobban próbálnak segiteni .Orvostól hallottam, de volt mit átélnem is .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, én nem vagyok kényeskedõ, azt szeretném, hogy valaki segítsen rajtam, oldja meg a problémámat, hadd tudjak megbízni benne, diszkrét, közvetlen, megértõ legyen.
Szegedi kórház a legjobb szerintem az országban. Neves orvosok dolgoznak itt, elég komoly a géppark is. Személy szerint dr. Bajoryt javaslom. http://www.klinikaikozpont.u-szeged.hu/urologia/index.php?op..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ!!!!!

Bp-en melyik kórházban a "legjobb" szülni (színvonal, szülőszobák, orvosok)?

Legjobb válasz: Állami kórház közül a Péterfy.

Állami kórház közül a Péterfy.
Én a Bajcsyban szültem és meg voltam elégedve a színvonallal, igaz fizettem az alapítványi szobáért... de a szülõszoba, vajúdó helyiségek ettõl függetlenek és mind nagyon igényes, felújított volt. Van lehetõség alternatív szülésre, van kád, bordásfal, labda.. És rendesek voltak a szülésznõk is pedig nem volt fogadott szülésznõm. A csecsemõsök között sajnos volt aki elég paraszt módon viselkedett, de voltak köztük kedvesek is.
ÁEK-MÁV. Felújított szülõszobák, alternatív vajúdási lehetõségek, mindenki egyedül vajúdik, nincs egy nagy közös vajúdó. A szülésznõk mind profik, kedvesek, türelmesek. A szobák 2-3 ágyasak, külön fürdõszobával, WC-vel. A kaja egészen jó. A csecsemõs nõvérek KEDVESEK, de merni kell kérni tõlük. Nekem választott dokim volt, szuper, lelkiismeretes, 2x szültem nála. Egyébként mindenki csak arról a kórházról tud nyilatkozni, ahol szült. Így nehéz lesz az összehasonlítás!
Én a Szt. Imrében szültem 4 éve, és most is ott fogok. :)
Én a Bajcsyra esküszöm, mert ott szültem :-)
Péterfy! Margitot messzirõl kerüld el!
A Szt.Istvánban.Csak 1 ágyas szülõszobák vannak, abból az egyik alternatív(kád, franciaágy, bordásfal).Labda mindegyikben.Már elsõ szüléskor is kérhetsz gátvédelmet.Ha lehet nem avatkoznak bele a szülésbe(ám ha szükség van rá természetesen igen).Én a 3 gyerekbõl 2-õt itt szültem, nem kaptam se oxitocint, se kézzel nem tágítottak, sikeres volt a gátvédelem is.A csecsemõsök is segítõkészek, és ha kell, még éjszaka is segítenek a szoptatásban.2 fiú+4 hónapos csajszi anyukája
Róbert Károly Klinika. Szuoer. A családomban sokan szültek ott van olyan i aki a 2. szülte ott az elsõt nem és hát el volt ájulva. Én is imádtam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Állami és magánkórházak is érdekelnének, mert még nem döntöttünk:) ha megindokoljátok, illetve leírjátok milyen lehetõséget vannak, orvos-szülésznõ ajánlásokkal azt külön megköszönöm!
Off: Én a Péterfy-t nem tudom sajnos ajánlani.

Budapesten melyik a legjobb kórház szülés szempontjából? (Felszereltség, EDA lehetősége, apás szülés lehetősége, kórtermek állapota, ott dolgozók hozzáállása, stb, stb. )

Legjobb válasz: ÁEk azza volt Máv!2009ben szültem ott és csupa pozitívum!minden olyan volt amilyenre egy Kismami számít!kedves doki,növérkék,apásszülés lehetösége,megfontoltság,segítökészség,stb... ha most újra babás lennék akkor tuti,h csak is ott szülnék megint!lehetöség van Edára is,a kórtermek tiszták voltak szóval minden jó volt,már amennyire egy kórház jó lehet:-D

ÁEk azza volt Máv!2009ben szültem ott és csupa pozitívum!minden olyan volt amilyenre egy Kismami számít!kedves doki, növérkék, apásszülés lehetösége, megfontoltság, segítökészség, stb... ha most újra babás lennék akkor tuti, h csak is ott szülnék megint!lehetöség van Edára is, a kórtermek tiszták voltak szóval minden jó volt, már amennyire egy kórház jó lehet:-D
Én a Bp-iMargit kórházban szültem kétszer (2000-ben és 2009-ben) és ha szülnék még egyszer, akkor is csakis ott.: apás szülés, EDA-val, fogadott orvossal, nem fogadott szülésznõvel, egyégyas szülõszobák zuhanyzóval, 3 ágyas kórtermek. Nincs kórtermi látogatás! http://www.margit-szuleszet.hu/szuleszet-nogyogyaszat.html A terhesgondozás is jó, a másodiknál cukorbeteg voltam külön foglalakoztak velünk.
Szia kedves elsõ, tényleg jónak tûnik. Mit jelent, hogy nincs kórtermi látogatás? És egyágyas vagy kétágyas szobájuk is van? Árakat nem találtam a honlapon sajnos.
elsõ Úgy, hogy még a folyósóra sem lehet bejönni a gyeremekágyas részlegen, a babákat is csak az ajtóig lehet tolni. 24 órás rooming-in van, de bármikor betolhatod a a picit a csecsemõsökhöz. 2 ágyas szoba szerintem nincs, van egy 1 ágyas fizetõs, és van egy 6 ágyas, ott vannak, akik császármetszéssel szültek
A kérdező hozzászólása: II. Klinika? Mindkét doki, aki eséllyel indul nálam, ott dolgozik. Viszont a klinikákkal nem vagyok kibékülve.
János kórház! http://www.janoskorhaz.hu/szuleszeti-nogyogyaszati-osztaly/ A szülõszobák elmehetnének hotelszobának is! Van bennük medence, nagy labda, rádió. És mind egyágyas, és mind más színûre van festve! Nagyon hangulatosak! Vannak 1 ill. 2 ágyas fizetõs kórtermek. Szintén 24 órás roming in! A sima kórtermek se rosszak, de a fizetõsek megint csak hotelszoba kategóriájúak! Nekem a személyzettel se volt semmi bajom! Az egyetlen ami kicsit lejjebb húzza az érdemét az a közös zuhanyzó! Hát az nem hasonlítható a hotel szobához, de kibírható! Én csak ajánlani tudom!

Dombóvári kórház szülészete milyen és melyik a legjobb doki?

Legjobb válasz: Egy rakás fos az egész kórház... sztem. Nekem nem volt ott ügyem, de ismerõsöktõl tudom, h a Lakatos doki volt, hogy rossz idõpontra írta ki a babát, ezért elõbb is indította meg a szülést mesterségesen, mindemellett olykor õ sincs tisztában vele, h mit kell tenni, inkább a beteget kérdi, h most mi legyen... Úgy tudom, piál is... Szal õt ne válaszd! De többirõl sem hallani nagyon pozítavat. Ha teheted inkább máshova menj!

Egy rakás fos az egész kórház... sztem. Nekem nem volt ott ügyem, de ismerõsöktõl tudom, h a Lakatos doki volt, hogy rossz idõpontra írta ki a babát, ezért elõbb is indította meg a szülést mesterségesen, mindemellett olykor õ sincs tisztában vele, h mit kell tenni, inkább a beteget kérdi, h most mi legyen... Úgy tudom, piál is... Szal õt ne válaszd! De többirõl sem hallani nagyon pozítavat. Ha teheted inkább máshova menj!
NE MENJ ODA!!...az egész kórház egy nagy ......rakás
Fel vagyok háborodva azon hogy emberek hallomás során szerzett infókatle mernek írni!Én kikérem magamnak a Lakatos doktor nevében a fent elhangzottakat! Nála megfontoltabb, aranyosabb szülészt nem ismerek! És ezt elhiheted, mert mûtõsnõként dolgoztam ott! És mi az hogy piál? Ez hazugság! Nincs senkinek joga ilyeneket írni senkirõl!Amúgy az hogy egy orvos kikéri a beteg véleményét, az nem tudatlanságra utal. Tájékoztat, majd a döntés a kismamáé. EZ A DOLGA!!!

Hármasikres kismamaként melyik a legjobb koraszülött osztállyal rendelkezõ kórház választás a számomra?

Legjobb válasz: Nekem nem hármas, hanem kettes ikreim vannak, akik korababák voltak. Én a SOTE 1-en szültem, mindennel teljesen elégedett voltam. Már szép nagy három éves lányaim vannak.

Nekem nem hármas, hanem kettes ikreim vannak, akik korababák voltak. Én a SOTE 1-en szültem, mindennel teljesen elégedett voltam. Már szép nagy három éves lányaim vannak.
Budapesten szerintem a SOTE, ott profi a PIC-NIC.
SOTE I., ott a legjobb a koraszülött osztaly
[link] A cikk alapján profi, fiatal és tapasztalt csapat. A Jahnban eltöltött 5 borzalmas PICes nap után (41. hétre született, tök egészséges babával, akire ráfogták, hogy intrauterin fertõzéses, mert gondatlanságból hagyták kiszáradni), csak ide mennék, ha lenne rá lehetõségem és szükséges lenne.

Budapesten melyik a legjobb klinika/kórház, ahol abortuszt végeznek? Az orvosok nővérkék nem trógerek, és oda is figyelnek, ha már pénzt kapnak!

Nem vagyok kíváncsi a hurrogó irományokra! Gyógyszer mellett lettem terhes! A páromat ismerve, lesz*rná a fejem úgy két évig, megcsalna stb. Szüleim külföldön. Úgyhogy elnézést minden magzatvédőtől, hogy így döntöttem! (5 hetes)

Legjobb válasz: Nem a kérdésre válaszolok, de ugye 18 éven felüli vagy? Csak mert 18 év alatt nem csinálják meg írásbeli szülõi beleegyezés nélkül.

Nem a kérdésre válaszolok, de ugye 18 éven felüli vagy? Csak mert 18 év alatt nem csinálják meg írásbeli szülõi beleegyezés nélkül.
A kérdező hozzászólása: Igen 27 vagyok...
A Péterffyben voltam 2 éve, azt nem ajánlom.
Igaz, hogy õk Szlovákia, de határ-közeli. http://mediklinik.com/hu/

Melyik a legjobb budapesti kórház (akár magánklinika is) időskori demencia kezelésére?

NEM gondnokságba helyezésre gondolok. Édesapámat, akinél újra jelentkeztek a demencia okozta zavartság jelei, jelenleg a "helyi" kórházban kezelik, de nem tudom, a megfelelő helyen van-e (egyelőre csak romlott az állapota). Tudom, hogy a demencia nem visszafordítható, de átestünk már a mostanihoz hasonló perióduson 2, majd 1 évvel ezelőtt is (először érfényező infúzió, másodszor egy-két gyógyszer elvétele segített), így reménykedem, hogy van olyan hely, ahol rendbe tudják hozni... melyik intézmény lehet a legalkalmasabb, ahol van elég kapacitásuk foglalkozni vele (és nem csak ágyhoz kötözik, ha zavartságában mászkál stb.)

Legjobb válasz: agyhoz kotozik?? uristen. vigyetek haza inkabb es vigyazzatok ra.

agyhoz kotozik?? uristen. vigyetek haza inkabb es vigyazzatok ra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!