Találatok a következő kifejezésre: Melyik kémprogram hatékonyabb: a nod32, (1 db)

Melyik kémprogram elhárító hatékonyabb: a nod32, AWG, adaware stb. ?

Legjobb válasz: Leggyorsabb, legkevesebb erõforrást igénylõ az a NOD32, csak fizetõs. Az ingyenesek (AVG, Avast, stb.) is jók. Ad-aware kémprogram írtó. Hogy melyik a leghatékonyabb, azt igazából én sem tudom. NOD32 lehetséges, de manapság a (híresebb) antivírusok között nem a felismerés hatékonysága, hanem a keresési sebesség és erõforrás igény az, ami észrevehetõ.

Leggyorsabb, legkevesebb erõforrást igénylõ az a NOD32, csak fizetõs. Az ingyenesek (AVG, Avast, stb.) is jók. Ad-aware kémprogram írtó. Hogy melyik a leghatékonyabb, azt igazából én sem tudom. NOD32 lehetséges, de manapság a (híresebb) antivírusok között nem a felismerés hatékonysága, hanem a keresési sebesség és erõforrás igény az, ami észrevehetõ.
szerintem az ad-aware.Mivel a nod32 és a awg vírusírtók, amik nem annyira jók a felkutatásban, az ad-aware pedig direkt a kémprogramokra specializálódott.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most akkor foglalkozzak vele?

nekem is előjött ez a rendőrségi vírus cucc, egy kattintással bezártam és készvége nem is jelent meg többet, akkor gondolom nem kell ujra raknom a gépemet meg ienek. egyébként a vírusírtóm nem talált semmien vírust. (MSE,win7

1

Ha valaki feljelent hamis profilért, mire számíthatok?

2

A telefonomra tömérdek mennyiségű írásvédett mappa került, sehogy sem tudom letörölni?

Valószínűleg letöltöttem valamit, és azzal együtt jött a meglepi... A memóriakártyán vannak, 0 bájtosak, mégis azt írja ki, hogy kb. 7 mb van a kártyán, pedig minimum 1 gigának kéne lennie...
Szóval le lehet ezt valahogy törölni? Próbáltam gépen keresztül, közvetlenül telefonról, de nem megy. Mi kell hozzá? Nem vagyok egy technológia-zseni, nem nagyon értek hozzá...

0

FB-n csináltam egy álprofilt, és elküldtem a francba elég csúnyán egy emberkét büdös k*va stb. Emiatt ha feljelentést tesz az illető, akkor kinyomozhatják az IP címet? Hamis adatok voltak megadva fb-n, már megbántam!

12

Ha a system 32, win 32 fájlok, mappák megfertőzödtek ( virus) akkor azt hogy lehet megoldani ujra telepitéssel? Esetleg más úton?

1

Az biztonságos ha nyitok egy portot a routeren?

A haverommal szeretnénk egy Minecraft szervert, hogy tudjunk multizni és ehhez egy portot kell nyitni a routeren.

3

Az biztonságos ha nyitok egy portot a szerveren?

A haverommal szeretnénk egy Minecraft szervert és ehhez portot kell nyitni. Nem tudom hogy ez mennyire biztonságos.

1

Nemrég az avast bejelentett egy ilyet = ROOTKIT blokkolva. Tudom hogy mi az a rootkit de nem tudom hogy hogyan távolitsam el. Amikor az avast blokkol valamit akkor azt törli vagy mit csinál vele?

1

Hogy hogyan kell kivenni az asus laptopomból az akkumulátort?

2

Windows 7 admin jelszó feltörése?

Most kaptam új céges laptopot. windows 7 fut rajta. természetesen nem rendszergazda ként vagyok bent, viszont annyira le van butítva, hogy sok mindent nem enged meg a tűzfal. (Pl nem tudok FTP-zni, miel nem engedi ki a total Commandert.) Nem tudok programokat telepíteni.

Hogy tudnám feltörni csak egy rövid ideig is a jelszót, hogy módosítsam a tűzfal beállításokat? Köszönöm előre is.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!