Találatok a következő kifejezésre: Melyik jobb csikló vagy a (7 db)

Lányok melyik jobb érzés nektek a csikló vagy a hüvely orgazmus?

Legjobb válasz: Reszletes valasz a kerdesre: A legjobb, ha eloszor csiklo aztan azonnal huvely, az maga a menyorszag, bar minden no maskepp mukodik, de ez az alltalanos.. A legtobb no at se eli a huvelyi orgazmust a csikloorgazmus nelkul. A noi test olyan mint egy hangszer, jatsz rajta egy szep dallamot es a muzsika fulbemaszo lesz:))

Reszletes valasz a kerdesre: A legjobb, ha eloszor csiklo aztan azonnal huvely, az maga a menyorszag, bar minden no maskepp mukodik, de ez az alltalanos.. A legtobb no at se eli a huvelyi orgazmust a csikloorgazmus nelkul. A noi test olyan mint egy hangszer, jatsz rajta egy szep dallamot es a muzsika fulbemaszo lesz:) )
anál
csikló, a hüvelyi igaz h hosszabb, de nem olyan erõteljes.
csikló
csikló
csiklói
a csiklói sokkal jobb

Melyik jobb a csikló vagy a hüvelyi orgazmus?

Nekem még nem volt hüvelyi..csak csikló..és kíváncsi vagyok , hogy melyik jobb...

Legjobb válasz: szerintem mindkettõ jó, nem nagpyn tudok dönteni :$

szerintem mindkettõ jó, nem nagpyn tudok dönteni :$
A csikló orgazmus jobb, mint a hüvelyi orgazmus. Azonban a G-pont, illetve az U-pont orgazms jobb a csiklónál és a hüvelyinél is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Én a csikló orgazmust szeretem jobban, eddig hüvelyit csak kétszer sikerült összehozni:) A hüvelyi orgazmus tompább, de tovább tart, a csikló pedig élesebb, de hamar elmúlik :)
Egyébként sok helyen olvasni, hogy ne minden nõ éli át a hüvelyi orgazmust, meg egyáltalán... Higgyétek el, hogy ez tévhit, át lehet élni, elérheti minden nõ, csak sok türelem kell, meg az, hogy ha gondok adódnak a szexben, vagy egyszerûen csak régi tapasztalatok jönnek elõ, akkor a felelk leüljenek beszélgetni róla meg ilyesmi...
Bocsi a kifejezésért, de a G - pontos "üti" mindkettõt, még akkor is, ha ujjal csináljátok !!
szerintem nincs olyan hogy jobb, egyszerûen más és szerintem az a jó hogy egyáltalán van orgazmusotok, mert sok nõ nem élheti át ezt az élményt. egyébként szerintem a csiklói esetén valahogy kívülrõl terjed szét benned a melegség az a csodás érzés, a hüvelyinél, meg valahogy belülrõl, én úgy élem meg mintha egy pontból szétsugározna az egész testembe, szóval így tudnám leírni, de én mindkettõt nagyon élvezem
a hüvelyi!áhh az non jó:P
Hmm, másabb, mert nehezebb megszerezni... :F
Nekem is még csak csiklo volt ...!! De én is kiváncsi lennék hogy melyik jobb :D de különben a hüvelyi az valamivel másabb (érzés)??
A csikló orgazmus jobb, mint a hüvelyi orgazmus. Azonban a G-pont, illetve az U-pont orgazms jobb a csiklónál és a hüvelyinél is. Petranova

Melyik a jobb? A csikló vagy a hüvelyi orgazmus?

Legjobb válasz: Mindkettõ ....

Mindkettõ ....
Szerintem is mindkettõ... Mindkettõ más érzés, ugyanakkor egyik és másik is hatalmas öröm.
A lényeg, hogy valamelyik legyen. :D
Ha egyedül vagyok, a csiklóra megyek rá, ha partner van, a hüvelyit akarom :-)

Milyen punci a szép nektek Fiúk? Az ún. szalonnás, ami ráhajlik a csiklóra, vagy amikor a csikló szabadon van? Melyiket jobb bontogatni, nyalogatni? Kényeszteni?

Legjobb válasz: Ha a lány tetszik, akkor mindegy milyen a puncija! Minden fajta punci gyönyörû!!! Az a fontos, hogy a lány tetszen!!!

Ha a lány tetszik, akkor mindegy milyen a puncija! Minden fajta punci gyönyörû!!! Az a fontos, hogy a lány tetszen!!!
nem értem a hasonlataidat, de nekem a feszes tetszik, nem az "ördögrája":D és kétlem hogy lenne bárki aki ezzel nem ért egyet
Ha megmutatod, konkrétan mire gondolsz, meg tudom mondani.
"babapunci":D
minden punici szép, csak egyszer kerülhessek a közelébe :D
Én azt szeretem ami jó homlokos! Szeretem még a harmatcseppeset is, de azt utálom aminek már fekete a széle a sok dugástól:P
Minden punci úgy jó, ahogy van!
Elsõ vagyok, nem a sajátodra gondoltam elsõsorban. :P Képen, vagy videón mutass példákat, akkor tudok válaszolni. Hú, mennyi szakkifejezés született... :)
maga a kérdés is rémisztõ...
A kérdező hozzászólása: 21.08 :D cuki
A kérdező hozzászólása: áháááá:D
csak a szép Baba punci a szép egy kis szõrcsíkkal

Melyik a jobb a hüvelyi vagy a csikló orgazmus?

Nekem még csak csikló orgazmusom volt de szerintetek melyik a jobb??

Legjobb válasz: Egyszerre izgatni mind2-t :)

Egyszerre izgatni mind2-t :)
mindkettõ az öröm forrása, csak éppen másképp....
bnõm azt mondta, hogy neki ugyan olyan jó mindkettõ. :) remélem nem kamuzott :)
Nekem a hüvelyi jobb, de a csiklóit sem vetem meg. :)
a lényeg, hogy LEGYEN! magadnak mem igazán fogod tudni elérni, bár nem lehetetlen, csak nehézkes.
Nekem a csikló orgazmus jobb :)

A nőknek melyik jobb, ha a csiklót ujjal vagy nyelvvel izgatják? A férfiaknak mennyire jó a szex?

Legjobb válasz: A Szex olyan mint a pizza: ha jó akkor jó ha rosz... akkor is jó :D

A Szex olyan mint a pizza: ha jó akkor jó ha rosz... akkor is jó :D
Ez a két kérdés hogy függ össze? :o
.... Mindegyikkel lehet jól és sz--rul csinálni. És a szex is sok mindentõl függ.
A gyakorlat azt mutatja, hogy az ujjal az erõsebb inger, de mégis a nyalást szeretik jobban. Talán mert hosszabb, és gyengédebb...
:D
"A férfiaknak mennyire jó a szex?" Ha mennyire, akkor az viszonyítást jelent ... Mihez viszonyítunk, kedves kérdezõ? Ja! Egyébként meg a kérdés feltevésébõl adódóan: "Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

Melyik a jobb kielégítés: az ujjazás ott benn vagy ha csak a csiklót izgatjuk?

hát szóval melyiknél lehet jobban elélvezni?

Legjobb válasz: Sokmindenben egyetértek a elõttem szólóval. Lila gõzöm sincs miért húzták le így a válaszát.... Szóval, ha valaki csak a csiklóorgazmust ismeri, akkor itt az ideje, hogy megtanulj a a hüvelyit is. Hihetetlen jó, de sok idõbe telik mire igazán ráérzünk az ízére...hiába, mint mindent, ezt is gyakorolni kell:-)) Az tény, hogy a csikló érzékenyebb, de ha egyszerre simogatod a partnered kívül-belül szépen lassan akkor biztos sikert aratsz. Egyébként meg nagyon egyénfüggõ szerintem, ha látod a lányon hogy valami nem tetszik neki , amit csinálsz akkor válts taktikát. ;-) Sok sikert, és ne feledd:gyakorolni,gyakorolni, gyakorolni! :-D

Sokmindenben egyetértek a elõttem szólóval. Lila gõzöm sincs miért húzták le így a válaszát.... Szóval, ha valaki csak a csiklóorgazmust ismeri, akkor itt az ideje, hogy megtanulj a a hüvelyit is. Hihetetlen jó, de sok idõbe telik mire igazán ráérzünk az ízére...hiába, mint mindent, ezt is gyakorolni kell:-)) Az tény, hogy a csikló érzékenyebb, de ha egyszerre simogatod a partnered kívül-belül szépen lassan akkor biztos sikert aratsz. Egyébként meg nagyon egyénfüggõ szerintem, ha látod a lányon hogy valami nem tetszik neki , amit csinálsz akkor válts taktikát. ;-) Sok sikert, és ne feledd:gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! :-D
Szerintem meg ez egyén függõ. Ki ezt szereti, ki meg azt. Talán az éppen aktuális barátnõdtõl kellene megkérdezni. Vagy a petting során kitapasztalni, melyik esik jobban neki.
Én spec azt imádom a legjobban, ha mindkettõt. Ha ujjazás közben izgatják a csiklómis, akár nyelvvel, akár kézzel. Mindenki más, mindenki mást szeret. Alapszabály, jó nedves legyen a kezed, különben hamar fájdalmat okozol. Érdemes váltogatni a dolgokat, engem pl a sokáig tertó egyforma izgatás már nem izgat. De ezt észreveszed parnereden, hogy mit tetszik neki és már min nem, figyelj rá. A csikló azért általában érzékenyebb.
Szia! Én például azt szeretem a legjobban ha a pasim ujjai bennem vannak, a tenyere pedig a csiklómhoz lapul és úgy ujjaz!!! Az vmi isteni!!!
Értem én a kérdést, csak ez szerintem valahogy nem így van ahogy gondolod. Vannak nõk akik a hüvely izgatásától is el tudnak élvezni. Nem mindenki, de mindenkinek nagyon jól esik. Minden nõ (akinek nincs valami fizikai vagy pszichés baja) el tud élvezni ha a csiklóját (megfelelõen) izgatják. A kettõ kombinációja (kicsit ez, kicsit az, végül a csikló. Vagy folyamatosan mindkettõ) optimális esetben orgazmushoz vezet. Tapasztalatom szerint vágynak rá, hogy kívül és belül is izgatva legyenek, bár a csikló valóban érzékenyebb. Most akkor melyik a jobb?
Ha a csiKLót izgatod.
A válasz szerintem az hogy egyszerre:DDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!