Találatok a következő kifejezésre: Melyik jobb csikló (10 db)

Lányok melyik jobb érzés nektek a csikló vagy a hüvely orgazmus?

Legjobb válasz: Reszletes valasz a kerdesre: A legjobb, ha eloszor csiklo aztan azonnal huvely, az maga a menyorszag, bar minden no maskepp mukodik, de ez az alltalanos.. A legtobb no at se eli a huvelyi orgazmust a csikloorgazmus nelkul. A noi test olyan mint egy hangszer, jatsz rajta egy szep dallamot es a muzsika fulbemaszo lesz:))

Reszletes valasz a kerdesre: A legjobb, ha eloszor csiklo aztan azonnal huvely, az maga a menyorszag, bar minden no maskepp mukodik, de ez az alltalanos.. A legtobb no at se eli a huvelyi orgazmust a csikloorgazmus nelkul. A noi test olyan mint egy hangszer, jatsz rajta egy szep dallamot es a muzsika fulbemaszo lesz:) )
anál
csikló, a hüvelyi igaz h hosszabb, de nem olyan erõteljes.
csikló
csikló
csiklói
a csiklói sokkal jobb

Milyen punci a szép nektek Fiúk? Az ún. szalonnás, ami ráhajlik a csiklóra, vagy amikor a csikló szabadon van? Melyiket jobb bontogatni, nyalogatni? Kényeszteni?

Legjobb válasz: Ha a lány tetszik, akkor mindegy milyen a puncija! Minden fajta punci gyönyörû!!! Az a fontos, hogy a lány tetszen!!!

Ha a lány tetszik, akkor mindegy milyen a puncija! Minden fajta punci gyönyörû!!! Az a fontos, hogy a lány tetszen!!!
nem értem a hasonlataidat, de nekem a feszes tetszik, nem az "ördögrája":D és kétlem hogy lenne bárki aki ezzel nem ért egyet
Ha megmutatod, konkrétan mire gondolsz, meg tudom mondani.
"babapunci":D
minden punici szép, csak egyszer kerülhessek a közelébe :D
Én azt szeretem ami jó homlokos! Szeretem még a harmatcseppeset is, de azt utálom aminek már fekete a széle a sok dugástól:P
Minden punci úgy jó, ahogy van!
Elsõ vagyok, nem a sajátodra gondoltam elsõsorban. :P Képen, vagy videón mutass példákat, akkor tudok válaszolni. Hú, mennyi szakkifejezés született... :)
maga a kérdés is rémisztõ...
A kérdező hozzászólása: 21.08 :D cuki
A kérdező hozzászólása: áháááá:D
csak a szép Baba punci a szép egy kis szõrcsíkkal

A nőknek melyik jobb, ha a csiklót ujjal vagy nyelvvel izgatják? A férfiaknak mennyire jó a szex?

Legjobb válasz: A Szex olyan mint a pizza: ha jó akkor jó ha rosz... akkor is jó :D

A Szex olyan mint a pizza: ha jó akkor jó ha rosz... akkor is jó :D
Ez a két kérdés hogy függ össze? :o
.... Mindegyikkel lehet jól és sz--rul csinálni. És a szex is sok mindentõl függ.
A gyakorlat azt mutatja, hogy az ujjal az erõsebb inger, de mégis a nyalást szeretik jobban. Talán mert hosszabb, és gyengédebb...
:D
"A férfiaknak mennyire jó a szex?" Ha mennyire, akkor az viszonyítást jelent ... Mihez viszonyítunk, kedves kérdezõ? Ja! Egyébként meg a kérdés feltevésébõl adódóan: "Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

Melyik jobb a csikló vagy a hüvelyi orgazmus?

Nekem még nem volt hüvelyi..csak csikló..és kíváncsi vagyok , hogy melyik jobb...

Legjobb válasz: szerintem mindkettõ jó, nem nagpyn tudok dönteni :$

szerintem mindkettõ jó, nem nagpyn tudok dönteni :$
A csikló orgazmus jobb, mint a hüvelyi orgazmus. Azonban a G-pont, illetve az U-pont orgazms jobb a csiklónál és a hüvelyinél is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Én a csikló orgazmust szeretem jobban, eddig hüvelyit csak kétszer sikerült összehozni:) A hüvelyi orgazmus tompább, de tovább tart, a csikló pedig élesebb, de hamar elmúlik :)
Egyébként sok helyen olvasni, hogy ne minden nõ éli át a hüvelyi orgazmust, meg egyáltalán... Higgyétek el, hogy ez tévhit, át lehet élni, elérheti minden nõ, csak sok türelem kell, meg az, hogy ha gondok adódnak a szexben, vagy egyszerûen csak régi tapasztalatok jönnek elõ, akkor a felelk leüljenek beszélgetni róla meg ilyesmi...
Bocsi a kifejezésért, de a G - pontos "üti" mindkettõt, még akkor is, ha ujjal csináljátok !!
szerintem nincs olyan hogy jobb, egyszerûen más és szerintem az a jó hogy egyáltalán van orgazmusotok, mert sok nõ nem élheti át ezt az élményt. egyébként szerintem a csiklói esetén valahogy kívülrõl terjed szét benned a melegség az a csodás érzés, a hüvelyinél, meg valahogy belülrõl, én úgy élem meg mintha egy pontból szétsugározna az egész testembe, szóval így tudnám leírni, de én mindkettõt nagyon élvezem
a hüvelyi!áhh az non jó:P
Hmm, másabb, mert nehezebb megszerezni... :F
Nekem is még csak csiklo volt ...!! De én is kiváncsi lennék hogy melyik jobb :D de különben a hüvelyi az valamivel másabb (érzés)??
A csikló orgazmus jobb, mint a hüvelyi orgazmus. Azonban a G-pont, illetve az U-pont orgazms jobb a csiklónál és a hüvelyinél is. Petranova

Melyik a jobb kielégítés: az ujjazás ott benn vagy ha csak a csiklót izgatjuk?

hát szóval melyiknél lehet jobban elélvezni?

Legjobb válasz: Sokmindenben egyetértek a elõttem szólóval. Lila gõzöm sincs miért húzták le így a válaszát.... Szóval, ha valaki csak a csiklóorgazmust ismeri, akkor itt az ideje, hogy megtanulj a a hüvelyit is. Hihetetlen jó, de sok idõbe telik mire igazán ráérzünk az ízére...hiába, mint mindent, ezt is gyakorolni kell:-)) Az tény, hogy a csikló érzékenyebb, de ha egyszerre simogatod a partnered kívül-belül szépen lassan akkor biztos sikert aratsz. Egyébként meg nagyon egyénfüggõ szerintem, ha látod a lányon hogy valami nem tetszik neki , amit csinálsz akkor válts taktikát. ;-) Sok sikert, és ne feledd:gyakorolni,gyakorolni, gyakorolni! :-D

Sokmindenben egyetértek a elõttem szólóval. Lila gõzöm sincs miért húzták le így a válaszát.... Szóval, ha valaki csak a csiklóorgazmust ismeri, akkor itt az ideje, hogy megtanulj a a hüvelyit is. Hihetetlen jó, de sok idõbe telik mire igazán ráérzünk az ízére...hiába, mint mindent, ezt is gyakorolni kell:-)) Az tény, hogy a csikló érzékenyebb, de ha egyszerre simogatod a partnered kívül-belül szépen lassan akkor biztos sikert aratsz. Egyébként meg nagyon egyénfüggõ szerintem, ha látod a lányon hogy valami nem tetszik neki , amit csinálsz akkor válts taktikát. ;-) Sok sikert, és ne feledd:gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! :-D
Szerintem meg ez egyén függõ. Ki ezt szereti, ki meg azt. Talán az éppen aktuális barátnõdtõl kellene megkérdezni. Vagy a petting során kitapasztalni, melyik esik jobban neki.
Én spec azt imádom a legjobban, ha mindkettõt. Ha ujjazás közben izgatják a csiklómis, akár nyelvvel, akár kézzel. Mindenki más, mindenki mást szeret. Alapszabály, jó nedves legyen a kezed, különben hamar fájdalmat okozol. Érdemes váltogatni a dolgokat, engem pl a sokáig tertó egyforma izgatás már nem izgat. De ezt észreveszed parnereden, hogy mit tetszik neki és már min nem, figyelj rá. A csikló azért általában érzékenyebb.
Szia! Én például azt szeretem a legjobban ha a pasim ujjai bennem vannak, a tenyere pedig a csiklómhoz lapul és úgy ujjaz!!! Az vmi isteni!!!
Értem én a kérdést, csak ez szerintem valahogy nem így van ahogy gondolod. Vannak nõk akik a hüvely izgatásától is el tudnak élvezni. Nem mindenki, de mindenkinek nagyon jól esik. Minden nõ (akinek nincs valami fizikai vagy pszichés baja) el tud élvezni ha a csiklóját (megfelelõen) izgatják. A kettõ kombinációja (kicsit ez, kicsit az, végül a csikló. Vagy folyamatosan mindkettõ) optimális esetben orgazmushoz vezet. Tapasztalatom szerint vágynak rá, hogy kívül és belül is izgatva legyenek, bár a csikló valóban érzékenyebb. Most akkor melyik a jobb?
Ha a csiKLót izgatod.
A válasz szerintem az hogy egyszerre:DDD

Mi a kulombseg a huvelyi es a csiklo orgazmus kozott? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Nekem már szerencsémre volt mind a kettõ,de a hüvelyi nekem sokkal jobb volt :)

Nekem már szerencsémre volt mind a kettõ, de a hüvelyi nekem sokkal jobb volt :)
Az alapvetõ különbség, hogy csiklóorgazmusa mindenkinek lehet, míg a hüvelyit nem minden nõ éli át élete során. A csiklóorgazmust külsõ orgazmusnak is hívják, mivel a csiklót izgatod ami kívül van, míg a hüvelyi orgazmus az amikor az ingerek a hüvely falát érik. Az, hogy melyik a jobb, azt nem tudnám megmondani, de a hüvelyi intenzívebb elméletileg jobb, de ha nincs hüvelyi akkor marad a csikló.
egyértelmûen hüvelyi :) mélyebb és sokkal élvezetesebb és erõsebb! a csikló org. is tud nagyon jó lenni, de nekem az sokkal lightosabb de abból is van yooo :D
Egyértelmûen a hüvelyire teszem a voksom :) A páromnak szerencsére elég sûrûn sikerül eljuttatni...és nagyon jó :)

Lanyok, melyik maszti jobb? -az ujhazas - csiklo izgatas?

Legjobb válasz: Átmész Árpád vezérbe fogsz egy népnyi nõt új hazába vezeted õket és ettõl õk elélveznek.

Átmész Árpád vezérbe fogsz egy népnyi nõt új hazába vezeted õket és ettõl õk elélveznek.
Újhaza?:D Az milyen?:D
Csikló:) 2 perc és végem van... 27/N
ez olyasmi lehet mint az újházi tyúkhúsleves
Én nem ujjazom magam, alig érek el a g-pontomhoz egyedül, így nem olyan jó érzés, tehát marad a csikló. Nyilván ha más csinálja nekem, akkor együtt legjobb a kettõ.
A kérdező hozzászólása: A nyomtatasi hobaert elnezest kerunk:D Ujazas:-D
Az én párom azt szereti, ha elõször a hüvely bejáratát izgatom, és csak néha, majd masszívan izgatom a csiklóját.
együtt a kettõ ;)
Diiik :"D
Köszönöm!: D
Én ujjazhatnám magam a végtelenségig is akár, akkor sem élveznék el. Egyértelmûen a csikló izgatásával nálam a nyerõ dolog. Bár amióta van vibrim, azt azért még be szoktam vetni a páros hatás érdekében.:)

Melyik a jobb a hüvelyi vagy a csikló orgazmus?

Nekem még csak csikló orgazmusom volt de szerintetek melyik a jobb??

Legjobb válasz: Egyszerre izgatni mind2-t :)

Egyszerre izgatni mind2-t :)
mindkettõ az öröm forrása, csak éppen másképp....
bnõm azt mondta, hogy neki ugyan olyan jó mindkettõ. :) remélem nem kamuzott :)
Nekem a hüvelyi jobb, de a csiklóit sem vetem meg. :)
a lényeg, hogy LEGYEN! magadnak mem igazán fogod tudni elérni, bár nem lehetetlen, csak nehézkes.
Nekem a csikló orgazmus jobb :)

Melyik a jobb? A csikló vagy a hüvelyi orgazmus?

Legjobb válasz: Mindkettõ ....

Mindkettõ ....
Szerintem is mindkettõ... Mindkettõ más érzés, ugyanakkor egyik és másik is hatalmas öröm.
A lényeg, hogy valamelyik legyen. :D
Ha egyedül vagyok, a csiklóra megyek rá, ha partner van, a hüvelyit akarom :-)

Mi a különbség a hüvely és csikló orgazmus között? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Nem összehasonlítható szerintem! Mindkettõ más érzés, ki kell próbálni;-)

Nem összehasonlítható szerintem! Mindkettõ más érzés, ki kell próbálni;-)
Mindkettõ jó, de szerintem a nõk többsége a hüvelyi orgazmusnak jobban örül. 18/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!