Találatok a következő kifejezésre: Melyik jobb az elektromos (25 db)

Melyik cumisüveg sterilizáló jobb az elektromos vagy a mikrós?

Legjobb válasz: Kérdés mennyit kell használnod? èn úgy voltam hogy ha szoptatok akkor nem kell semmi, mert néha forró vízben is eltudom fertötleníteni a tüzhelyen. na de nem tudtam szoptatni, így elektromos jobb volt, mert nem kellett a mikroból ki be pakolni, már mint elfertötlenített az elektromos és abba maradt míg ki nem ürült, hogy addig is steril helyen legyenek a cuccok.

Kérdés mennyit kell használnod? èn úgy voltam hogy ha szoptatok akkor nem kell semmi, mert néha forró vízben is eltudom fertötleníteni a tüzhelyen. na de nem tudtam szoptatni, így elektromos jobb volt, mert nem kellett a mikroból ki be pakolni, már mint elfertötlenített az elektromos és abba maradt míg ki nem ürült, hogy addig is steril helyen legyenek a cuccok.
Nekünk MAM cumisüvegünk van, az önsterilizálós. (mikróban)
Nekünk MEBBY mikrós sterilizáló van, ez szerintem a legolcsóbb, de a célnak megfelel, szeretem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én is az elektromost tartom biztonságosabbnak, már csak azért is mert én egyébként sem melegítek még mûanyag tányérban sem semmit a mikróban mivel azt mondták hogy a mûanyagból rákkeltõ anyag távozik mikrózás közben... habár a mai világban miben nincs rákkeltõ anyag...

Melyik a jobb? Az elektromos fogkefe vagy a "sima"?

Legjobb válasz: Szia! Én alaposabban tudom tisztítani az elektromossal. Évente egyszer elmegyek szájhigiénikushoz leszedetni a fogköveket, mióta elektromosat használok alig van mit leszedni. A fej cseréje drágább, mint ha a fogkefét cserélnéd, viszont a fogkrémbõl sokkal kevesebb kell.

Nem rég voltam egy fogorvos elõadásán, õ azt mondta, hogy egyiket sem részesíti jobban elõnyben. A normál fogkefe is ugyanolyan hatásos, mint az elektromos, ha helyes technikával használják! Egyén függõ kinek mi válik be jobban!
Szerintem is az elektromos a jobb. Én kb. 8 éves korom óta azt használom és 1 rossz fogam sincs. Sokkal jobban szeretem, mint a simát.
Az elektromos fogkefe azoknak jobb akik hagyományos fogkefével nem tudják helyes technikával megtisztítani a fogaikat. Én is pl. ezért használom mert egyszerûen nem megy a körkörös mozdulatok elsajátítása az elemes fogkefe meg ugye eleve körbe megy, szóval szerintem hatásosabb. És mellesleg mióta ezt használom, nekem sincs fogkövem.
Szia! Én alaposabban tudom tisztítani az elektromossal. Évente egyszer elmegyek szájhigiénikushoz leszedetni a fogköveket, mióta elektromosat használok alig van mit leszedni. A fej cseréje drágább, mint ha a fogkefét cserélnéd, viszont a fogkrémbõl sokkal kevesebb kell.
Amit elfelejtettem: Csak arra kell figyelni, hogy ne legyen szemcsés a fogkrém, de arról még nem hallottam, hogy a tömött fogra nem ajánlják. Nekem van többfajta tömésem, de egyikkel se csinál semmi bajt. Elõzõ
Nekem lényegesen jobb az elektromos. Ezerszer jobban leszedi a lepedéket. Én is járok fogorvoshoz évente, félévente és egyáltalán nincs fogkövem:) Jó mondjuk ez egyéni hajlam függvénye is, de akkor is. Sajnálom, hogy nem próbáltam ki hamarabb, ilyen hülye újdonságnak tartottam, ami csak arra jó hogy kivegyen még pénzt az emberek zsebébõl. Ja és 2-3 tömésem van de semmit nem csinált velük szerencsére.
Én elektromosat (elemeset) használok. Én azért kezdtem el ezt használni, mert nekem fogszabályzás hatására elkezdtek tönkremenni a fogaim, és az utóbbi 1 évben nem találtam olyan normál fogkefét (a régi elhasználódott), ami elég kíméletes lett volna ahhoz, hogy én a megfelelõ finom mozgásokat el tudjam végezni fájdalommentesen, amiket találtam, végignéztem, egyik se elég puha sörtés ahhoz, hogy nekem fogmosás közben ne fájjon a fogam, fogat mosni viszont kell, ha azt akarom, hogy legalább miattam ne romoljon, de annyira érzékennyé vált a fogsorom és az ínyem is, hogy ezt én már csak elemes fogkefével tudom tisztán tartani fájdalmak nélkül.
Szia! én már próbáltam mind kettõt, de sztem a sima jobb:-) meg úgy tudom akinek tömései vannak annak nem túl jó az elektromos:S
Én is a simàt részesitem elönyben! Ràadàsul az elektromoson a fejek cserélése dràggàbban önnek ki, mivel én havonta cserélem a fogkefét, nekem elönyösebb a sima.
A kérdező hozzászólása: A pénzt félretéve... Több helyen hallottam, hogy az elektromos alaposabban tudja tisztítani a fogakat.
Elektromos szerintem is jobb, de ha töltõs és nem elemes, mert ha az elemesben merül az elem, egyre kevébé forog, szóval egyre kevésbé tisztítja a fogad!
Én is az elektromosra szavazok. Valóban drágább a fej cseréje, mintha sima fogkefét vennél, de megéri. Nemcsak azért, mert kevesebb fogkrém fogy, hanem mert alaposabban tisztítja a fogakat, és ez hosszú távon sok pénzt takarít meg, mivel kevesebb fogászati problémád lesz a jövõben. Való igaz, hogy sima fogkefével is lehet megfelelõen tisztítani, de nehezebb, mind a helyes technika, mind a fej mérete miatt.

Szerintetek melyik jobb első elektromos gitárnak? Az Epiphone Special II vagy az Epiphone Junior?

Els? elektromos gitáromat szeretném megvenni, és vés?soron erre a két gitárra sz?kítettem a kört. Mindkett? nagyon tetszik. Szerintetek melyik jobb?

Legjobb válasz: A kettõ közül az epiphone special II, de szerintem nézz szét a Cort-ok háza táján. ilyen ár kategóriában a cort-ok sokkal jobbak. azok között is van LP ;)

A kettõ közül az epiphone special II, de szerintem nézz szét a Cort-ok háza táján. ilyen ár kategóriában a cort-ok sokkal jobbak. azok között is van LP ;)


Melyik a jobb? Az elektromos vagy a gyertyás sólámpa? Vagy teljesen mindegy?

Legjobb válasz: Teljesen mindegy, amelyik Neked szimpatikusabb, illetve jobban tetszik. A sólámpa a benne levõ izzótól, a sómécses a benne meggyújtott mécses lángjától felmelegszik és ezáltal magába szívja a levegõ nedvességét. A nedvessé vált sólámpa ill. sómécses felületén ezáltal létrejön egy ionmezõ. A sólámpa megköti negatív ionjaival a levegõben többségben levõ pozitív ionokat, ezáltal neutralizálja a környezetünket. Ez az állandó ioncsere a másodperc töredéke alatt folyik le és szemmel nem látható. Ezenkívül a sólámpák színeinek is gyógyító hatása van (Színtherápia). Én ebben sokkal inkább hiszek, mint a fentebb leírtakban. Tehát mindegy, hogy melyiket vásárlod! A lényeg az volna, hogy a sókristály felmelegedjen.

Teljesen mindegy, amelyik Neked szimpatikusabb, illetve jobban tetszik. A sólámpa a benne levõ izzótól, a sómécses a benne meggyújtott mécses lángjától felmelegszik és ezáltal magába szívja a levegõ nedvességét. A nedvessé vált sólámpa ill. sómécses felületén ezáltal létrejön egy ionmezõ. A sólámpa megköti negatív ionjaival a levegõben többségben levõ pozitív ionokat, ezáltal neutralizálja a környezetünket. Ez az állandó ioncsere a másodperc töredéke alatt folyik le és szemmel nem látható. Ezenkívül a sólámpák színeinek is gyógyító hatása van (Színtherápia). Én ebben sokkal inkább hiszek, mint a fentebb leírtakban. Tehát mindegy, hogy melyiket vásárlod! A lényeg az volna, hogy a sókristály felmelegedjen.

Melyik a jobb, az elektromos hinta vagy a pihenőszék? Melyikben van el jobban a baba?

Ha marad egy kis pénzünk, akkor tervezzük, hogy veszünk a babánknak.

Legjobb válasz: én azt olvastam, hogy a pihenõszékben nincs nagy mozgástere a babának , mivel belesüpped és csak néz belõle. az egyik ismerõsömék vettek egyet 20.000 ft.-ért és nem szereti annyira a baba. de ha nekem kellene, akkor inkább a hintát venném. akkor annak már több a funkciója. 4 hós kisfiú anyukája

én azt olvastam, hogy a pihenõszékben nincs nagy mozgástere a babának , mivel belesüpped és csak néz belõle. az egyik ismerõsömék vettek egyet 20.000 ft.-ért és nem szereti annyira a baba. de ha nekem kellene, akkor inkább a hintát venném. akkor annak már több a funkciója. 4 hós kisfiú anyukája
az lemaradt, hogy 20.000 hintát vettek.... bocsi
Én is a hintára szavazok. Nekünk is az van a fisher price-os. 10.000ft volt a teszveszen, tökéletesen mûködik és még elemet sem kellett benne cserélni, pedig júniusban vettem használtan. Vannak rajta ugyanúgy játékok mint a pihenõszéken, zenél is, össze lehet csukni, ha benne van a baba, akkor is könnyen vihetem ide-oda a lakásban.
Szerintem hinta!A pihenõszéknek megfelel a bébihurci is..
Én pihenõszéket vettem és egyenlõre bevált. Szerintem a babahordó nem ugyanaz mint a pihenõszék. Annak rosszabba a formája és kényelmetlenebb. Persze babája válogatja. A fiam mindjárt 4 hónapos. Majd talán késõbb veszünk hintát. Most jó ez a szék.
Nekünk pihiszékünk van. Az én lányom óriásiakat tud benne aludni. Amíg nem volt, napközben szinte nem aludt, mert amint betettem a kiságyba, rögtön felébredt. Így egy nyûgös gyerek lett az eredmény. A pihiszékben nem egyszer aludt 3-3, 5 órát is egyhuzamban és boldog, kipihent, mosolygós. Persze, nincs mindig kedve benne lenni, de hát õk már csak ilyenek, hamar megunnak dolgokat. Játszani jobban szeret a játszószõnyegen. Nekem nincs hintám, szerintem úgy dönts, hogy ha altatni akarod és nyugodt körülmények között szeret a babád aludni, akkor pihiszék, ha nem zavarja, hogy minden moccanásra megmozdul a hinta, akkor vehetsz hintát. Szerintem. 4 hós kislány anyukája.
Mi vettünk hintát is és pihenõszéket is. Mindkettõt szereti, de a hintában nagyon jókat alszik. Árban nem sok különbség van köztük, így én is a hintára szavazok.

Elektromos mellszívót szeretnék venni. Melyik jobb, az Avent vagy a Medela?

Tudom, hogy már ezer ilyen kérdés volt fent, de hiába olvasgatom, nem kapok választ és nem szeretnék a harmadik mellszívóval is befürödni. F?leg, mivel elég drágák...

Legjobb válasz: Nekem Medela van. Még az elsõ gyerkõcnél vettem, a másodiknál is használtam, kifogástalan. Megfelelõ a szívóereje, mert állítható. Plusz funkció, hogy elemmel is lehet mûködtetni, bár ezt én sosem próbáltam. Annyi volt a hátránya, hogy nagyon kemény mûanyag a szívófeje, de erre is lehet venni szilikon szívófejet, amivel már sokkal kényelmesebb. Emellett van kézi Medela is, azt is nagyon szerettem.

Nekem Medela van. Még az elsõ gyerkõcnél vettem, a másodiknál is használtam, kifogástalan. Megfelelõ a szívóereje, mert állítható. Plusz funkció, hogy elemmel is lehet mûködtetni, bár ezt én sosem próbáltam. Annyi volt a hátránya, hogy nagyon kemény mûanyag a szívófeje, de erre is lehet venni szilikon szívófejet, amivel már sokkal kényelmesebb. Emellett van kézi Medela is, azt is nagyon szerettem.
Nekem kézi Avent van, ami azért jó, mert én szabályozom az erõsséget. Volt amikor begyulladt a mellem, és akkor nagyon lassan, nagyon óvatosan tudtam csinálni vele. Tudom, hogy te elektromosat keresel, de engem lebeszéltek róla, és nem bántam meg.
Én próbáltam mindkettõt (sõt kézi Aventet is) és egyértelmûen Avent. a Medelával próbáltam fejni szinte egy csepp sem jött, rögtön elõvettem az Aventet és láss csodát megindult a tejcsi. Nekem a Medela a szilikonpárna nélkül nagyon durván szívott még a legkisebb fokozaton is és hát amint írtam hatástalanul. Az elektromos Avent elõnye, hogy kézi pumpálás után átveszi ugyanazt a ritmust és úgy szívja tovább automatikusan.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok!
Nekem Medela Swing van. Nagyon elégedett vagyok vele. Állítható a szívás erõssége, sokkal kényelmesebb a használata mint a kézi Philips Avent-emé volt. Hálózatról és elemekkel is mûködtethetõ. Sokat üzemel és bírja a gyûrõdést, sokat használtam. Tartós és rendszeres használathoz ajánlom csak, mert borzasztó drága! (Én is csak azért ruháztam be erre a mellszívóra, mert még két babát tervezünk és a kislányomnál sokat használtam!) Az egyik barátnõmnek Medela Mini Electric mellszívója van. (Sajnos nem tudom, hogy milyen) Õ nem használta rendszeresen, de szerette. (Ez a modell árban fele annyi, mint a swing).
3. vagyok. Azt én is elfelejtettem írni, hogy a Medela marha hangos (ez este sztem nagyon zavaró), az Aventnek szinte alig van hangja.

Melyik mellszívó jobb, az elektromos v. a kézi? Van aki csak kézzel feji?

Az én véd?n?m nem épp úgy áll a dolgokhoz ahogy kéne. Fontos, hogy nektek melyik mellszívó vált be.

Legjobb válasz: Én csak kézzel fejtem. Sokkal gyorsabban is ment, egyszerûbb is volt. Amúgy kézi mellszívóm volt, Avent, de nekem úgy meggyötörte a cicimet, hogy aztán áttértem a kézzel fejésre.

Én csak kézzel fejtem. Sokkal gyorsabban is ment, egyszerûbb is volt. Amúgy kézi mellszívóm volt, Avent, de nekem úgy meggyötörte a cicimet, hogy aztán áttértem a kézzel fejésre.
Szia! Én csak a kézi mellszívót ismerem, nagyon bevállt!/Még tejadó anyuka is lettem, havi 10-12 liter tejet tudtam lefejni/ Én AVENT-et használtam, ami nagyon kíméletes mellszívó! Könnyû szülést és jó babázást!!!!!
Szia! Elõre nem biztos, hogy megéri megvenni, fõleg nem egy drága elektromosat. Ráérsz késõbb is ha tényleg szükség lesz rá. Nálunk a tesóm a kézire esküdött, így azt kaptam kölcsön. Egy kézi Medela volt, nekem is bejött.
Szia! Nekem Medela elektromos van, nem bántam meg, hogy megvettem, eddig bevált, csak az elején gyötörte meg a cicimet, de hogy már hozzászoktak a melleim a szopiztatáshoz, már nem fáj a fejés sem. Könnyû szülést és jó egészséget mindkettõtöknek! 18 napos kislány anyukája
Hát nem tudom, én próbáltam kézivel meg elektromossal is kézzel nekem sansztalan volt úgy hogy azt ki is lõttem egybõl! 4 hónapos a babám rengeteg a tejcim most elektromosat használok mert ez így egyszerûbb, gyorsabb. Ki kell tapasztalni, én amikor szülni mentem a kórházba vittem magammal a kézit azzal indítottam be a tejet (persze amikor a babó nem csüngött a cicin) mert az elején az jobb volt! Az én védõnõm szerint ne is fejjem, de nem hallgatok rá! Sok sikert a babához!
Szia! Nekem is elektromos Medela van.Nagyon szeretem. Kézirõl nem tudok nyilatkozni. Szerintem meg nem jó várni vele, hogy megvedd. Nekem pl.a harmadik napon úgy bedurrant mindkét cicim, hogy azt hittem leesik a helyérõl.Kézzel nem ment a fejés, a mellszívóm meg itthon pihent...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ezek szerint mindenkinek egyénileg más vált be. Nem veszem meg elõre, ha kell, akkor a férjem nekiindul és beszerzi. Azt hiszem elõbb megpróbálom az Avent kézit, az mégiscsak olcsóbb. További szép napot mindenkinek!

Melyik jobb mellszívó, az elektromos vagy a kézi-pumpás?

Mellszívót szeretnék vásárolni és nem tudom milyet vegyek.

Legjobb válasz: Én kézi mellszívót használtam, nagyon drágának találtam az elektormosat, de ha lesz következõ baba, akkor remélem már jobb anyagi helyzetünk lesz, és akkor feltétlenül elektromosat veszek. A kézit nem szerettem nagyon, ezért a két kis mancsommal fejtem, azzal elég könnyû volt, bár kissé fárasztó, de jól kiürítettem magamnak a mellem, pedig amíg nem próbáltam, azt hittem, hogy ez lehetetlen és én nem vagyok erre képes, de nem nehéz. A kézi mellszívómat gyógyszertárban vettem. Ha legközelebb vennék elektromosat, akkor Aventosat vennék, nagyon szeretem ezt a márkát, és ehhez rögtön hozzá lehet csavarni az Aventos cumisüveget is, tehát a tej rögtön belemegy.

Én kézi mellszívót használtam, nagyon drágának találtam az elektormosat, de ha lesz következõ baba, akkor remélem már jobb anyagi helyzetünk lesz, és akkor feltétlenül elektromosat veszek. A kézit nem szerettem nagyon, ezért a két kis mancsommal fejtem, azzal elég könnyû volt, bár kissé fárasztó, de jól kiürítettem magamnak a mellem, pedig amíg nem próbáltam, azt hittem, hogy ez lehetetlen és én nem vagyok erre képes, de nem nehéz. A kézi mellszívómat gyógyszertárban vettem. Ha legközelebb vennék elektromosat, akkor Aventosat vennék, nagyon szeretem ezt a márkát, és ehhez rögtön hozzá lehet csavarni az Aventos cumisüveget is, tehát a tej rögtön belemegy.
Nekem elektromos van, 10 ezerért vettem. Nagyon jó, de én csak 1 napig használtam. Eladom Neked 6 ezerért. Ha érdekel írj privit.
Szia! Egyetértek az elõzõvel. Én is aventeset vennék, mert most medela-t vettem és nem jó, de már drága mulatság lenne beruháznom egy másikra.Fáj is, nem is szív mindig... De mindenképpen elektromosat, lerövidül a fejési idõ és szépen kiszívja. Ja, és nem mindegy az se, hogy fejed valamibe majd átöntöd üvegbe, hogy odaadd a babának, ha nem kell mind átöntöd megint ... és sok pocsékba megy, amiért megküzdöttél!:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ és mennyi egy ilyen Aventos mellszívó?
A kérdező hozzászólása: Érdekel, csak nem tudom, hogyan irjak privit...:(
A kérdező hozzászólása: A 2.válaszolónak üzenem, hogy csörögjön rám ezen a számon:06-70-294-8568 és visszahívom, köszi:)
Szerintem, ha az egész tejet kell lefejnie valakinek (pl. nekem, mert a baba nem hajlandó szopni), akkor mindenképpen elektromosat kéne venni, a kézivel én csak 3 napig bírtam. Ha a maradék tejet kell csak leszívni, akkor jó a kézi is. Szerintem. Nekem is Aventes van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Persze, jó drága...
Én pesztonkát vettem 9500ért és ráadásul orjárat tisztító is van benne.ill.rá lehet csatlakoztatni.Én sok felõl csak dícséretet hallottam róla.Amúgy magyar gyártmány.Sztem így nem sok, hogy kettõ az egyben van:) és cumisüvegbe feji a tejet.

Az elektromos és porszívós orrszívó közül melyik jobb? Pontosabban van-e olyan jó az elektromos, mint a porszívós?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem a porszívós hatékonyabb, az elektromos csendesebb. Nálunk az elektromos akkor volt jó, amikor csak folyt a trutyi, de a sûrûjével az már nem tudott mit kezdeni. Ekkor váltottunk porszívósra, és nagyon bevált. Azóta ha meg csak folyik, törölgetjük, max. kétszer porszívózzuk naponta. -Macska-

Szia. Szerintem a porszívós hatékonyabb, az elektromos csendesebb. Nálunk az elektromos akkor volt jó, amikor csak folyt a trutyi, de a sûrûjével az már nem tudott mit kezdeni. Ekkor váltottunk porszívósra, és nagyon bevált. Azóta ha meg csak folyik, törölgetjük, max. kétszer porszívózzuk naponta. -Macska-
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi. Akkor ezek szerint érdemes elektromosat is beszerezni.
Szia! Bár nekem csak elektromos van, de az is tökéletesen kitakarítja az orrot. Én a porszívóstól idegenkedtem, mert akkor kint kell lenni a porszívónak a lakás "közepén". (Másnál láttam.) Ahhoz meg gyakran használjuk, hogy állandóan elõszedegessem. Ha mentünk vhová az elektromosat könnyebb belökni a táskába. :-)
Szió! Az elõttem szólónak teljesen igaza van!!!! :) Tökéletes az elektromos nekünk is az van "Pesztonka". Nem ijed meg a baba a porszívó hangjától mert ez csendesebb és elemmel is mûködtethetõ.Ha mentek kirándulni akkor is tudod használni és kis helyen elfér.Szállodába, kempingbe nem adnak porszívót!!! Boldog babázást!!! 4 hónapos kislány anyukája
Szia! Mi is Pesztonkát használtunk, arra írtam, hogy a sûrûjével már nem tudott mit kezdeni. De addig tényleg jó volt. A gyerekek meg szeretik a porszívót, jókat játszanak vele. Ha nincs elöl, akkor is kihúzkodják a helyérõl, és orrszívósdit is játszanak vele. (Élesben már nem élvezik annyira, de nincs különösebb gond a leszívással.) -Macska-

A kézi vagy az elektromos mellszivó vált be? Melyik a jobb? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én a kézivel nem tudtam fejni, és még a csuklóm is megfájdult, az elektromossal meg gyorsan és hatékonyan ment a fejés, és jóval kényelmesebb volt. úgyhogy én az elektromosra esküszöm:)

Én a kézivel nem tudtam fejni, és még a csuklóm is megfájdult, az elektromossal meg gyorsan és hatékonyan ment a fejés, és jóval kényelmesebb volt. úgyhogy én az elektromosra esküszöm:)
szia! Ha van tejed, telesen mindegy. Nekem a kézi is nagyon bevált. Egyébként a modern-régi hozzáállás szerint még mindig a saját kézi fejés a legpraktikusabb...:)
Nekem avent kézim volt! Tuti jó!Pik-pakk kiszívott mindent! Egyszer rokonnál próbáltam pesztonka elektromosat is!Nem mondom hogy nem szívta ki, de olyan erõsen szív, hogy a könnyeim potyogtak! Én maradok az aventemnél!
Nekem kezi Avent van, de ha megegyszer ujra vehetnem, biztos hogy elektromosat vennek.
én is megvettem az elektromosat, de mindig rá kell fejnem kézzel utána. nem tudom, de nekem nem szívja ki rendesen sem az elektromos sem a kézi mellszívó, így inkább a hagyomágyos megoldás marad. de ez mindenkinél változó
Szia!3.babánk 1 hónapos és nekem mindegyikkel a kézzel fejés volt a legjobb!Mindent kipróbáltam-kézi és gépi mellszívót egyaránt-de ez a legjobb!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!